تعمیرات سخت افزاری مدلهای فول اچ دی

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
درود:

دوست عزیز اگر ممکن هست تصویر با رزولیشن بالا و حجم کم از برد رسیور آپ بفرمایید تا شما را بهتر راهنمایی کنیم شاد باشید.

درود
دوست عزیز از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم .
از یکی از بچه های تعمیرکار سوال کردم گفت که کیفیت سیگنال مربوط به رگولاتور 3.3 ولتی کنار تیونر میباشد که باید تعویض گردد .
همچنین یک عدد خازن 100 میکرو نیز همراه با رگولاتور باید تعویض شود .
ضمن اینکه وقتی سیم از ال ان بی جدا میشود هنوز 70 درصد قدرت سیگنال هست که این مربوط به همین رگولاتور میباشد .
این رگولاتور را تعویض میکنم و نتیجه را در همین تایپیک اعلام میکنم .
اگر هم نتیجه ای حاصل نشد یک عکس با کیفیت از برد اصلی خواهم گذاشت .
با تشکر از شما از پاسخگویی سریع .

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
درود
دوست عزیز از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم .
از یکی از بچه های تعمیرکار سوال کردم گفت که کیفیت سیگنال مربوط به رگولاتور 3.3 ولتی کنار تیونر میباشد که باید تعویض گردد .
همچنین یک عدد خازن 100 میکرو نیز همراه با رگولاتور باید تعویض شود .
ضمن اینکه وقتی سیم از ال ان بی جدا میشود هنوز 70 درصد قدرت سیگنال هست که این مربوط به همین رگولاتور میباشد .
این رگولاتور را تعویض میکنم و نتیجه را در همین تایپیک اعلام میکنم .
اگر هم نتیجه ای حاصل نشد یک عکس با کیفیت از برد اصلی خواهم گذاشت .
با تشکر از شما از پاسخگویی سریع .

با سلام
دوست عزیز اگر مشکل رفع شد بهتره با عکس نتیجه رو توضیح دهید خیلی بهتر میشود

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
با سلام
دوست عزیز اگر مشکل رفع شد بهتره با عکس نتیجه رو توضیح دهید خیلی بهتر میشود

درود
رگولاتور 3.3 تست شد که ولتاژ خروجی دقیق 3.3 میباشد و عیب از رگولاتور نیست .
تست بعدی تعویض خازن های 100 میکرو فاراد میباشد که پس از تعویض در صورتی که نتیجه رضایت بخش بود عکس با کیفیت عالی به همراه توضیحات کامل در همین تایپیک قرار میدهم .

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //دوستان ریسیور sun3در خروجی hdmiتصویر و صدا نداره ولی در خروجی avبدون مشکل کار میکنه مسیر ارتباطی بین سوکت و سی پی یو هم سالمه دوستان در این مورد تجربه ای دارید راهنمایی فرمایید //با سپاس

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دوست گرامی شک خودم هم روی سی پی یو هست به گفته مشتری رعدوبرق که زده اینطور شده متاسفانه سی پی یو را هم پیدا نکردم

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
سلام دوستان
یک دستگاه استارست 8800 دارم که روی بوت مونده یعنی به محض روشن شدن رو پنل رسیور مینویسه بوت و بالا نمیاد
لطفا راهنمایی کنید

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
با درود //دوست گرامی خازنهای صافی پاور را تعویض کنید و ایسی فلش را هم پروگرام کنید ولی معمولا با خازن درست میشه
درود
دوست گرامی من 2تا از خازنهای روی برد تغذیه که باد کرده بود رو تعویض کردم،ولی بازم دستگاه بالا نیومد
میشه یه عکس بذارید ببینم دقیقا منظورتون کدوم خازنهاست؟
ممنون

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
درود :
پاور این نوع رسیورها یک دونه خروجی اونم همونطور که میدونید 12 ولته و بعید میدونم اگر رسیور زمانی که به برق بزنید روی بوت بمونه از خود پاور باشه پس بنده پاور رو هم اولیه و هم ثانویه رو سالم حدث میزنم میمونه برد مین شما رگلاتور 5 ولتی رو تست بفرمایید ببینید آیا خروجی 3.3ولتی داره اگر تصویر از مین آپلو بفرمایید بهتر میشه راهنمایی کرد.

آخرین ویرایش:

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //دوست گرامی هموانطور که دوستمون فرمودن اگر خازنها را تعویض کردید دیگه مشکل از پاور نیست و اریاد در رگولاتورها و در نهایت برنامه ریزی ایسی فلش هست

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
درود :
پاور این نوع رسیورها یک دونه خروجی اونم همونطور که میدونید 12 ولته و بعید میدونم اگر رسیور زمانی که به برق بزنید روی بوت بمونه از خود پاور باشه پس بنده پاور رو هم اولیه و هم ثانویه رو سالم حدث میزنم میمونه برد مین شما رگلاتور 5 ولتی رو تست بفرمایید ببینید آیا خروجی 3.3ولتی داره اگر تصویر از مین آپلو بفرمایید بهتر میشه راهنمایی کرد.
درود
دوست عزیز ولتاژ رگولاتور رو چک کردم 3.3 بود.
عکس مین رو براتون میذارم
IMG_20170411_180202.jpg

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
درود

اول فلش رو پروگرام کنید اگه مشکل رفع نشد بعد بريد سراغ سخت افزار

درود دوست گرامی من با چند تا لودر و فایل فلش امتحان کردم
لودر اصلی که اصلا برنامه رو انتقال نمیداد، البته هیچ کدوم از لودر ها و فایلهای دامپ رو تو سایت خودمون گیر نیاوردم،خلاصه با 2تا لودر دیگه امتحان کردم که روی دستگاه ارور 114 مینویسه و نرم افزار منتقل نمیشه
لطفا راهنمایی کنید کلافه شدم

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
درود

باید با پروگرامر ای سی رو پروگرام کنید نه با لودر

موفق باشید

درود
دستگاه رو فلش کردم و بالا اومد
تا نرم افزار 1.71 که زدم روش مشکلی نداشت،اما همین که 1.89 رو زدم پیغام sw is wrong میده
چند تا نرم افزار زدم روش فایده ای نداشت
به نت هم وصل کردم ام اتفاقی نیفتاد
ممنون میشم راهنماییم کنید

بالا