تعمیرات سخت افزاری مدلهای فول اچ دی

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
با درود //مگر نرم افزار قدیمی چه مشکلی داره اگر کار میکنه با همون نرم افزار 1.71از همون استفاده کنید
درود
داداش هنگ میبکنه و ریستارت میشه
مثلا با 1.62 این مشکل نداره ولی 1.71 اینجوریه
ضمنا نمیتونم از شیرینگش استفاده کنم

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
هیچ کدوم از اساتید نمیتونن منو راهنمایی کنن؟؟

درود :
این رسیورها طبق
اطلاعیه شرکت استارست
شرینگ هوایی رسیورهای سری 8800 بر اساس سریال نامبر سخت افزاری کارایی دارد و رسیورهای تولید قدیم که ابتدای شماره سریال آنها با عدد 12 شرینگ هوایی این سری دیگر ساپرت نمیشوند و یا بزودی قطع می شود و تا الان تعداد انبوهی از این سری رسیورها غیر فعال شدند فعلا رسیورهای سری جدید که ابتدای سریال 13-14و اخیرا تولید شدند توسط دیتا دو ماهواره w3-w6 تا اواخر سال 2016 ساپورت شدند این مورد شامل دیگر رسیورهای مشابه ساخت شرکت گلوبال استار چین مانند تایگر هم می شود برای رسیورهای غیر فعال بزودی قطعه وارد بازار خواهد شد جهت مشاهده سریال نامبر ابتدا منو و درقسمت تنظیمات گزینه درباره گیرنده انتخاب کنید سریال سخت افزاری و همچنین تاریخ اکسپایر حالت sds مشخص است

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
درود :
این رسیورها طبق
اطلاعیه شرکت استارست
شرینگ هوایی رسیورهای سری 8800 بر اساس سریال نامبر سخت افزاری کارایی دارد و رسیورهای تولید قدیم که ابتدای شماره سریال آنها با عدد 12 شرینگ هوایی این سری دیگر ساپرت نمیشوند و یا بزودی قطع می شود و تا الان تعداد انبوهی از این سری رسیورها غیر فعال شدند فعلا رسیورهای سری جدید که ابتدای سریال 13-14و اخیرا تولید شدند توسط دیتا دو ماهواره w3-w6 تا اواخر سال 2016 ساپورت شدند این مورد شامل دیگر رسیورهای مشابه ساخت شرکت گلوبال استار چین مانند تایگر هم می شود برای رسیورهای غیر فعال بزودی قطعه وارد بازار خواهد شد جهت مشاهده سریال نامبر ابتدا منو و درقسمت تنظیمات گزینه درباره گیرنده انتخاب کنید سریال سخت افزاری و همچنین تاریخ اکسپایر حالت sds مشخص است

درود
ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز من مشکلم اینه که شیرینگ اینترنتی دستگاه رو قبل از به مشکل خوردنش تمدید کردم
و حالا با ورژن 1.71 کار نمیکنه
جالبتر اینکه رو نسخه 1.71 هنگ هم میکنه و ریست میشه شاید دستگاه 5 دقیقه هم درست کار نمیکنه اما مثلا با 1.62 این مشکل رو نداره
تو یکی از سایتها خوندم چون فلش کردم دستگاه رو سریالش دچار اشکال شده اما این مشکلم نبود سریالش دقیقا مطابق با کارت داخل کارتن دستگاهه
اصلا این دستگاه کوفتی کلافم کرده بخدا
ببخشید شما دوستان رو هم کلی اذیت کردم از همگی عذر میخوام

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36
با سلام خدمت دوستان بزرگوار
روی برد ایکلاس k9k9 wifi hd pvr من دو عدد ای سی 8 پایه بنامAAH1SA در موقیعت u14 و u15 میباشد که u14 کلا ترکیده چه ای سی میتونم جایگزین کنم چون هر چه سرچ میکنم ای سی به این شماره نیست .

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
با سلام خدمت دوستان بزرگوار
روی برد ایکلاس k9k9 wifi hd pvr من دو عدد ای سی 8 پایه بنامAAH1SA در موقیعت u14 و u15 میباشد که u14 کلا ترکیده چه ای سی میتونم جایگزین کنم چون هر چه سرچ میکنم ای سی به این شماره نیست .

درود :
ممکنه از همین برد عکس با کیفیت آپلود کنی ببینیم چیزی میشه جایگزین کرد یا خیر باید خودش باشه

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36

پیوست‌ها

• 190.1 کیلوبایت بازدیدها: 120

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36

درود :
هر چی باشه آیسی رگلاتور هست اگر رگلاتور 5ولتی بود شما به فروشگاه جناب آقای زارع به لینک زیر سر بزنید فکر کنم همین باشه شماره اون آیسی
3502em

https://www.amiricshop.ir/index.php?route=product/search&keyword=3502em

با تشکر
ای سی که فرمودین پایه 4 gnd هست یعنی منفی یا بدنه روی برد که چک میکنم پایه 4 بدنه یا منفی نیست از این لحاظ مشکلی نیست؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با تشکر
ای سی که فرمودین پایه 4 gnd هست یعنی منفی یا بدنه روی برد که چک میکنم پایه 4 بدنه یا منفی نیست از این لحاظ مشکلی نیست؟
درود
به اقای زارع تماس بگیرید بگویید ایسیahh میخواهم خودش میدونه چیه

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
سلام دوستان دستگاه b9b9 wifi hd طی یکماهه گذشته 3بار فلش پرونده الانم هنگ میکنه البته تایم مشخصی نداره یوقتی تا روشن میکنم هنگ میکنه یوقتی بعد از چند ساعت کار هنگ میکنه وقتی با منو کار میکنم بیشتر هنگ میکنه.به نظر خودم مشکل نرم اقزاریه .از دوستان کسی نرم افزاری داره که با سی سی کم خوب کار کنه و هنگ نداشته باشه

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
سلام دوستان دستگاه b9b9 wifi hd طی یکماهه گذشته 3بار فلش پرونده الانم هنگ میکنه البته تایم مشخصی نداره یوقتی تا روشن میکنم هنگ میکنه یوقتی بعد از چند ساعت کار هنگ میکنه وقتی با منو کار میکنم بیشتر هنگ میکنه.به نظر خودم مشکل نرم اقزاریه .از دوستان کسی نرم افزاری داره که با سی سی کم خوب کار کنه و هنگ نداشته باشه

درود:

بر روی همه فرکانسها هنگ میکنه یا فقط فرکانس خاصی بهتره شما فرکانس همون شبکه ای که حالا روی اون هنگ میکرده رو حذف کنید بعد چک کنید آیا....

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360

درود:

بر روی همه فرکانسها هنگ میکنه یا فقط فرکانس خاصی بهتره شما فرکانس همون شبکه ای که حالا روی اون هنگ میکرده رو حذف کنید بعد چک کنید آیا....

فرقی نداره وقتی سی سی کم فعاله روی هر فرکانسی هنگ میکنه .نرم افزار ورژن 13301 استفاده میکنم ولی انگار این برنامه با سی سی کم مشکل داره نرم افزار بدون مشکل اگه دارید ممنون میشم ارایه کنید

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
فرقی نداره وقتی سی سی کم فعاله روی هر فرکانسی هنگ میکنه .نرم افزار ورژن 13301 استفاده میکنم ولی انگار این برنامه با سی سی کم مشکل داره نرم افزار بدون مشکل اگه دارید ممنون میشم ارایه کنید

درود :

شما به تاپیک مربوطه مراجعه داشتید ؟

http://forum.irantk2.com/showthread.php?t=68407

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
درود
دوست من یک ترانزیستور مسفت به شماتیک Q905 پشت سوکت r232 میباشد اونم داشتیم که اگر خراب باشد ریسیوربا وجود داشتن تمام ولتاژها روی چراغ قرمز میماند ان را هم تست نمایید
دوست عزیز خرابی این ترانزیستور فقط روی همین مدل باعث خاموشیه دستگاه یا روی بقیه دستگاهها مثل k9k9 full hd باعث خاموشیه دستگاه میشه؟

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
دوست عزیز خرابی این ترانزیستور فقط روی همین مدل باعث خاموشیه دستگاه یا روی بقیه دستگاهها مثل k9k9 full hd باعث خاموشیه دستگاه میشه؟

درود :

فقط در رسیورهایی که مکانیزم خیلی مشابهی با رسیور q905 دارند مشاهده شده البته گمان میره که اگر رسیورها از طریق پرت rs232 چندین بار پشت سر هم نرم افزاری تزریق شود

farjadpc

کاربر
2010-09-02
31
99
درود.

رسیور K9 Compact مشکل هنگ کردن داره. گاهی 5 ثانیه بعد از روشن شدن و گاهی یکی دوروز کار میکنه. حساب کتاب خاصی نداره. تا الان طی این یکی دو ماه این سومین دستگاهه که برمیخورم با این مشکل. ازین سه مشتری یکی بیخیال شد رسیور نو خرید. دومی که از همه داغون تر بود و آب خوردگی تیونر هم داشته بود از قبل، خبری نشده ازش و برنگشته. سومی دیگه واقعا منو به تکاپو انداخت تا دربیارم چیه مشکل!؟

هر سه تقریبا عمر مشابه و تعمیرات مشابهی روشون انجام شده بود. شامل تعویض خازن های کنار آی سی 317 مربوط ایراد به سیگنال نداشتن، باد کردن اکثر خازن های 220 میکرو روی مین برد (اطراف تیونر و سمت راست cpu) که تعویض شد+خازن 470 میکرو بالای cpu. با اینکه ولتاژهای خروجی تغذیه چه بدون بار و چه با وصل بار تقریبا خوب بودن، باز هم محض اطمینان 1500 میکرو ها هر دو تعویض شدند.

ضمنا از نظر سیگنال دهی هیچکدوم مشکل ندارن در حال حاضر، فقط روی کانالهای اچ دی یه مقدار زمان میبره تا تصویر روان بشه (لگ میزنه چند ثانیه بعد روان میشه). حرارت قطعات نرمال. اثری از خرابی فیزیکی وجود نداره.

جالبه هر سه رسیور رو خودم که تست میکنم قبل تحویل دیگه خبری از هنگ کردن نبود اما خودشون که استفاده میکنن ایراد رو گزارش میدن. این سومی رو خودم رفتم کابل و lnb رو چک کردم کاملا نرمال بود و تحویل دادم.

ممنون میشم آقایون اگر راهنمایی بفرمائید احتمال خرابی کدام قسمت وجود داره؟! شک خودم به کارکرد cpu هست.
و آیا خرابی کریستال شایع هست در این مدل؟؟

آخرین ویرایش:
بالا