باسلام...
رسیوراستارست2000ac
آی سی رم:nanya 12 13 nt5tu64m16gg-ac 152226w0ef3t
تیونر:eardatex 10830ff0va 22145
سی پی یو:ali m3606 alca 12150a151 40uw500ngp
واقعادلم برادوستم میسوزه که240هزارتومن هزینه کرده ومرده شورشرکت گلوبال استارچین روببرن که آی سی رم رواززیروحشتناک چسپونده واصلامعلوم نیست چه جوری درمیاد.هرکاری کردم همچنان روبوته.3ثانیه که رسیورروروشن میکنم سی پی یووحشتناک داغ میکنه.نمیتونم بی خیالش بشم.خوابم نمیبره
دوستان اسم این قطعه کنارتیونرکه عکسش هم میزارم چیه
ali m3501 b 1215 fe5 xe8q9c000 ga[/
دوست عزیز خرابی رم را در مدل 2100 فول داشتم که البته توی بازار ندیدم و من از رم یک بردی که به دلایلی مجبور به اوراق کردنش شدم استفاده کردم تعویض این مدل رم باید با دقت و مهارت کافی انجام بشه وقتی این مدل ای سی ها را بر میدارید باید قلع های به جا مانده پایه های ای سی روی برد را با نک هویه بردارید سپس ای سی رمی که مهیا کردین را اگه دست دوم بود باید پایه سازی کنید بعد خمیر فلکس روی برد میزنی یکم زیادتر از حد معمول و ای سی را روی برد میزارید و با توجه به خط هایی که روی برد کنار ای سی رم کشیده شده ای سی رو دقیقا مطابق خط کشی ها میزان کنید و با هیتر و باد ملایم روی رم گرفته و به نرمه بچرخانید هنگام جا رفتن رم عینن به چشم خواهید دید که رم حرکت کوچکی کرده و در جای خود قرار میگیرد
باسلام...
رسیوراستارست2000ac
آی سی رم:nanya 12 13 nt5tu64m16gg-ac 152226w0ef3t
تیونر:eardatex 10830ff0va 22145
سی پی یو:ali m3606 alca 12150a151 40uw500ngp
واقعادلم برادوستم میسوزه که240هزارتومن هزینه کرده ومرده شورشرکت گلوبال استارچین روببرن که آی سی رم رواززیروحشتناک چسپونده واصلامعلوم نیست چه جوری درمیاد.هرکاری کردم همچنان روبوته.3ثانیه که رسیورروروشن میکنم سی پی یووحشتناک داغ میکنه.نمیتونم بی خیالش بشم.خوابم نمیبره
دوستان اسم این قطعه کنارتیونرکه عکسش هم میزارم چیه
ali m3501 b 1215 fe5 xe8q9c000 ga[/
دوست عزیز خرابی رم را در مدل 2100 فول داشتم که البته توی بازار ندیدم و من از رم یک بردی که به دلایلی مجبور به اوراق کردنش شدم استفاده کردم تعویض این مدل رم باید با دقت و مهارت کافی انجام بشه وقتی این مدل ای سی ها را بر میدارید باید قلع های به جا مانده پایه های ای سی روی برد را با نک هویه بردارید سپس ای سی رمی که مهیا کردین را اگه دست دوم بود باید پایه سازی کنید بعد خمیر فلکس روی برد میزنی یکم زیادتر از حد معمول و ای سی را روی برد میزارید و با توجه به خط هایی که روی برد کنار ای سی رم کشیده شده ای سی رو دقیقا مطابق خط کشی ها میزان کنید و با هیتر و باد ملایم روی رم گرفته و به نرمه بچرخانید هنگام جا رفتن رم عینن به چشم خواهید دید که رم حرکت کوچکی کرده و در جای خود قرار میگیرد
باسلام دوست من...
ازچه نوع رم ومربوط به چه رسیوری استفاده کردی.آی سی رم بوسیله هیتردرآوردی یاهویه.آیارسیورشماباجایگزین کردن رم درست شد.منظورازپایه سازی چی بود..
باتشکردوست گرامی
دوست عزیز من همین مشکل را داشتم که از خرابی ایسی اینورتر پاور lnb بود
سلام اقا محسن
ای سی 8 پایه و از روی برد اوراقی در اوردم و جایگزین کردم
شما چک کنید وقتی این خطا را میده ولتاژ lnb قطع میشه و یا ولتاژ هست
درودبا سلام خدمت اساتید
دوستان یک استارست 8800 هست که خروجی تصویر بصورت کج و سیاه و سفید شده از خود سی پی یو هم تصویر همینطوره از دوستان اگه کسی راه حلی میدونه ممنون میشم.
با تشکر
با سلامدرود
صاحبش با کنترل زیاد ور رفته ریست فکتوری کنید باید درست بشود
درودبا سلام :
اساتید بزرگوار جایگزین یا مشابهی برای این ای سی اینورتور lnb شش پایه پیدا کرده اید ؟؟؟
دو تا 2100 دارم هر دو همین ای سی را خراب دارند ! کرمان هم کویره هیچی اینجا پیدا نمیشه کرد !!
ممنون