عیب بوت و خاموش بودن استار ست 2000 فول اچ دی
درود بر کاربران ابران تی کی
دوستان همکا برای تعمیر این سری دستکاه و مشابه ان باید به یک سری نکات توجه جدی نمایند
[*=center]1/ولتاز 3 ایسی dc to dc به شماره 3404 گرفته شود جون در مدارهای جدید از این ای سی به جای رگلاتور استفاده شده به دلیل ولتاز فیکسی که دارد و تماما با ورودی 12 می باشد که به ترتیب از بالا سمت جپ ولتاز 3.3 پایین 5v وسط اسیلاتور سی پی یو 1.8 میباشد
2/از گرفتن هیت الکی خود داری نمایید تاکید میکنم
3/قبل از هر کار از بابت نوع مین مطمعن شوید سریی جدید یا قدیم است که شنبه فایل هر 2 مین را برای شما می گذارم با مشخصه A5و یا B5 شناخته میشوند
4/بعد از سلامت فلش اولین کار شما استفاده از کمی روغن فلکسی جامد است که تعمیر کاران مبایل اسفاده میکنند و مالیدن کمی از ان روی مقاومت های مجتمع ما بین CPU و RAM که 75 اهم و 100 اهم میباشد و گرفتن هیت بسیار نرم روی ان
5/در صورت برطرف نشدن ایراد CPU در اخرین لحظه لحیم کشی شود
6/ تا به حال خرابی CPU نداشته ام مگر مورد دستکاری شده توسط تعمیرکار ناشی
7/شماره CPU STAR SAT با ICLASS FOLL HD WIFI یکی میباشد
8/به رم بیخودی ور نرید فقط کمی هیت نرم با باد بسته کمی ار بالا و کمی از زیر برد داده شود
در صورت رعایت نکات بالا حتما مین شما راه می افتد به شرطی که هیت بی جا نداده باشید
دوستانی که مشکلشان حل شد اعلام نتیجه کنند به خصوص اقا محسن که واقعا در به در شده برای این دستگاه دلم نیومد بیشتر از این اذیت بشه {شوخی کردم محسن جان }