تعمیرات مدلهای فول اچ دی استارست

mohammad_gm2000

کاربر
2007-05-03
111
530
سلام یه رسیور استارست 3000 آوردن برای تعمیر که دائما خودش توی منوش میچرخه انگار که دکمه ی کنترلش گیر کرده باشه اینجور حالتی از کنترلش نیست در ضمن سوکت پنل جولوشم از برد قطع کردم بازم همین مشکلو داره لطفا اگر کسی میدونه راهنمائی کنه با تشکر.

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
سلام دوستان یه رسیور استارست 2100hd اوردن طرف میگه رسیور داشت کار میکرد فلش زدم داخلش بعد کشیدم اینجور شده الان رسیور مشکلش اینه که تمومی چراغ های جلو پنل چشمک میزنن مثل boot پاور و سیگنال رسیور رو باز کردم با فایل فلش تو بخش فلش کردم مشکل پا برجاست الان فیش یو اس بی رو از برد قطع کردم دیگه چشمک نمیزنه رسیور روشن میشه ولی رو بوت گیر میکنه نرم افزار هم نمیگیره و اضافه کنم وقتی دوباره فیش یو اس بی رو جا میزنم دوباره چراغ های پنل شروع به چشمک زدن میکنه لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام دوستان یه رسیور استارست 2100hd اوردن طرف میگه رسیور داشت کار میکرد فلش زدم داخلش بعد کشیدم اینجور شده الان رسیور مشکلش اینه که تمومی چراغ های جلو پنل چشمک میزنن مثل boot پاور و سیگنال رسیور رو باز کردم با فایل فلش تو بخش فلش کردم مشکل پا برجاست الان فیش یو اس بی رو از برد قطع کردم دیگه چشمک نمیزنه رسیور روشن میشه ولی رو بوت گیر میکنه نرم افزار هم نمیگیره و اضافه کنم وقتی دوباره فیش یو اس بی رو جا میزنم دوباره چراغ های پنل شروع به چشمک زدن میکنه لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر

برق یو اس بی رو چک کن و با اهمتر ولتاژگیری کن ببین چنده..مسیر برق5ولت به سمت سوکت یو اس بی رو چک نمایید

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
برق یو اس بی رو چک کن و با اهمتر ولتاژگیری کن ببین چنده..مسیر برق5ولت به سمت سوکت یو اس بی رو چک نمایید

ولتاژ 5 ولت بود وقتی وصل میکردم ولتاژ پاور رو کم میکرد مثل اینکه برق برگشت میزد الان مشکل یو اس بی حل شد فقط رسیور رو حالت بوت هست از فایل فلش شک دارم اگه فایل این مدل رو دارید که 100 % تست شده هست رو قرار دهید ممنون از راهنمایی شما

2009-05-15
0
28,977
باسلام...
آی سی فلش استارست 2000آک رو درآوردم.فایل فلش دربخش روانتقال دادم.تاآخررفت واوکی شد.ولی اومدم verifyروزدم متاسفانه آخرش بااین ارورمواجه شدم.آیاخراب است.فایل فلش دیگری روامتحان کنم.
باتشکر

پیوست‌ها

• 4 کیلوبایت بازدیدها: 1,390
  • 9.3 کیلوبایت بازدیدها: 1,393
2009-05-15
0
28,977
باسلام...
آی سی فلش استارست 2000آک رو درآوردم.فایل فلش دربخش روانتقال دادم.تاآخررفت واوکی شد.ولی اومدم verifyروزدم متاسفانه آخرش بااین ارورمواجه شدم.آیاخراب است.فایل فلش دیگری روامتحان کنم.
باتشکر
باسلام...
خداروشکربراباردوم انتقال دادم ودرست شد.ابتدااریس کردم سپس چک بلانک وریختن برنامه ودرآخروریفای اوکی شد.ممنون ازیاریتان

پیوست‌ها

• 4.1 کیلوبایت بازدیدها: 1,384
2009-05-15
0
28,977
باسلام به همه عزیزان........
بایدفاتحه رسیورهای فول اچدی2100و2000آک استارست روخوند.متاسفانه7آی سی فلش درآوردم و3نوع برنامه مختلف زدیم ولی همچنان رسیورهاروی بوت بوده.فقط 2شون بعدازبوت روی کلمه hدل دل میزنه.کاشکایکی پیدامیشدمثل هشداربه کمپانی استارمکس میدادبه کمپانی استارست هم هشدارمیداد.متاسفانه شهرماپرشده ازاین رسیوروغافل ازاینکه نمیدونستم حتا بافلش کردن آی سی هم درست نمیشه ومشکل بقول علی آقاسخت افزاریه.حالادرمانده چیکارکنیم...صدرحمت برشرکت ایکلاس

2009-05-15
0
28,977
باسلام...
دوستان هیچکدام راهی به ذهنشان نمیرسه برامشکل بوت استارست2000آک و2100فول اچدی.باچه امیدی پروگرامرخریدم.
حداقل بیایدهرکدام زبان انگلیسیتون خوبه یه نامه بنویسیدتاارسال کنیم براشرکت استارسگ.

باتشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام به همه عزیزان........
بایدفاتحه رسیورهای فول اچدی2100و2000آک استارست روخوند.متاسفانه7آی سی فلش درآوردم و3نوع برنامه مختلف زدیم ولی همچنان رسیورهاروی بوت بوده.فقط 2شون بعدازبوت روی کلمه hدل دل میزنه.کاشکایکی پیدامیشدمثل هشداربه کمپانی استارمکس میدادبه کمپانی استارست هم هشدارمیداد.متاسفانه شهرماپرشده ازاین رسیوروغافل ازاینکه نمیدونستم حتا بافلش کردن آی سی هم درست نمیشه ومشکل بقول علی آقاسخت افزاریه.حالادرمانده چیکارکنیم...صدرحمت برشرکت ایکلاس
درود
آقا محسن زود ناامید شدی!
دستگاه هایی که روی hچشمک زن میشه سریع با لودر نرم افزار بزن قبول میکنه وبالا میاد
دستگاه های دیگه هم یک مقدار مایع فلکس بریز دور پردازنده و با هیتر هوا گرم فلکس را به خورد قلع های دور وبر پردازنده بده معمولا باید بالا بیاد
باز زیاد داغش نکنی برد بسوزه با احتیاط فلکس شروع به دود شدن کرد هیت را بکش عقب

​دوستان توجه داشته باشید بردهایی که برای استارست مونتاژ شده بی کیفیت ترین تولیدات گلوبال استار چین تاکنون بوده است وآبروی شما را پیش مشتری خواهد برد!

آخرین ویرایش:
2009-05-15
0
28,977
درود
آقا محسن زود ناامید شدی!
دستگاه هایی که روی hچشمک زن میشه سریع با لودر نرم افزار بزن قبول میکنه وبالا میاد
دستگاه های دیگه هم یک مقدار مایع فلکس بریز دور پردازنده و با هیتر هوا گرم فلکس را به خورد قلع های دور وبر پردازنده بده معمولا باید بالا بیاد
باز زیاد داغش نکنی برد بسوزه با احتیاط فلکس شروع به دود شدن کرد هیت را بکش عقب

​دوستان توجه داشته باشید بردهایی که برای استارست مونتاژ شده بی کیفیت ترین تولیدات گلوبال استار چین تاکنون بوده است وآبروی شما را پیش مشتری خواهد برد!

باسلام به همه عزیزان...
رسیور2000آک که روبوت مونده وبعضی وقتهااچ دل دل میزنه.کارهای انجام شده:3بارآی سی فلش رو درآوردم وبا3فایل فلش مختلف امتحان کردم.مدارروکامل باتینرشستشودادم.2تاخازن16ولت1000میکروعوض کردم.باکابل هیچ برنامه ای قبول نمیکنه.فقط وفقط مونده باهیترومایع فلکس وکارروی پردازنده .ازآی سی رم هم که نمیتونه باشه.یه جای کارلنگ میزنه وانگارمخفی وسریه

2009-05-15
0
28,977
باسلام به همه عزیزان...
رسیور2000آک که روبوت مونده وبعضی وقتهااچ دل دل میزنه.کارهای انجام شده:3بارآی سی فلش رو درآوردم وبا3فایل فلش مختلف امتحان کردم.مدارروکامل باتینرشستشودادم.2تاخازن16ولت1000میکروعوض کردم.باکابل هیچ برنامه ای قبول نمیکنه.فقط وفقط مونده باهیترومایع فلکس وکارروی پردازنده .ازآی سی رم هم که نمیتونه باشه.یه جای کارلنگ میزنه وانگارمخفی وسریه

باسلام...
رسیور2000آک همه کارهای بالا روانجام دادم.امروزهم پردازنده روباهیتروفلکس حرارت دادم.کاری نبوده که انجا م ندادم.همچنان روی بوت وhهست.
1سوال:آیازیر سی پی یوآی سی مخفی وجودداره.بنظرتون سی پی یو رودربیارم.
باتشکر

saeedkl

کاربر
2006-10-15
13
92
زیر سی پی یو آی سی نیست...اول
دوم اینکه زحمت بکش و یک ترانزیستور 2a اس ام دی در قسمت ولتاژ تیونر هستش کنار دیود و فیوز منتهی به تیونر از رویه مدار بردار ببین دستگاهت بوت میشه یا نه که در این صورت اون خرابه و اگر بازم نشد فقط سی پی یو رو عوض کن درست میشه...

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
زیر سی پی یو آی سی نیست...اول
دوم اینکه زحمت بکش و یک ترانزیستور 2a اس ام دی در قسمت ولتاژ تیونر هستش کنار دیود و فیوز منتهی به تیونر از رویه مدار بردار ببین دستگاهت بوت میشه یا نه که در این صورت اون خرابه و اگر بازم نشد فقط سی پی یو رو عوض کن درست میشه...

سلام برادر اول بگو فایل فلشی که استفاده کردی از کجا گیر آوردی؟اگرمیخواهی کارت راه بیفته درست به سئوالم پاسخ بده در ضمن بیشتر از این برد ش رو دستکاری نکنید

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
باسلام...
رسیور2000آک همه کارهای بالا روانجام دادم.امروزهم پردازنده روباهیتروفلکس حرارت دادم.کاری نبوده که انجا م ندادم.همچنان روی بوت وhهست.
1سوال:آیازیر سی پی یوآی سی مخفی وجودداره.بنظرتون سی پی یو رودربیارم.
باتشکر

سلام دوست عزیز فایل فلش وازکجا گرفتی ؟ولطف کنید بیشتر ازاین بردش ودستکاری نکنید

2009-05-15
0
28,977
سلام دوست عزیز فایل فلش وازکجا گرفتی ؟ولطف کنید بیشتر ازاین بردش ودستکاری نکنید

باسلام...
فایل فلش ابتداازسایت وهمینجا گرفتم ریختم درست نشدبعدازچندتاهمکارانم درسایتهای دیگه هم گرفتم نشدکه نشد..

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
بنده اونجا نوشتم فایل فلشی که توی سایت هست مشکل داره درمورد دیگر فایلها هم مطمئن نباش ایملت را بزار تا فایلی که خودم از دستگاه سالم گرفتم واستفاده هم کردم برات بفرستم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
بنده اونجا نوشتم فایل فلشی که توی سایت هست مشکل داره درمورد دیگر فایلها هم مطمئن نباش ایملت را بزار تا فایلی که خودم از دستگاه سالم گرفتم واستفاده هم کردم برات بفرستم
درود
اقا عادل اگر لطف کنید فایل موثق که دارید بزارید بقیه هم استفاده کنند
ولی من فایل مربوط به 2000ace موجود در انجمن را روی دستگاه مشکل دار زدم بالا آمد
فایل های موجود همه را دوستان تهیه وآپلود کرده اند اگر به اشتراک نمی گذاشتیم که این آرشیو درست نمیشد

بالا