سلام--- دوستان عزیز در مشکل on-4000چندین مورد باعث میشود که در یک مورد ایسی تیونر به دشماره 24c02را با بروگرامر برنامه دهید درست میشود که ازاساتید محترم میخواهم که برنامه این ایسی رابگذارند چون معیوب شدن این ایسی باعث مشگلات بی شماری میشود که از جمله on---وبه هم ریختگی نوشته بنل دسگاه میشود چون من به علت مشگل شخصی مدتی درخدمت شما نخواهم بود --ثشکر
دوست عزیز ای سی تیونر که قابل برنامه ریزی نیست این قطعه معمولی است و مربوط به تیونر می شود که اگر خراب باشد موجب عدم سیگنال دهی می شود مشکل ON مربوط به فلش است تنها راه برطرف کردن این مشکل بشرح زیر است بعد از مدتی کار کرد بنده روی این مدل :
رسیورهای سری 4000 که از نظر سخت افزار ونرم افزار تشابه با مدل رسیور اکولینک 700 دارند بدلیل استفاده از نرم افزاری های جدید مشکل ON را پیدا می کنند البته از 10 عدد 2 تا این مشکل را دارد خوب دلیل به وجود آمدن این مشکل وطریقه رفع عیب این مشکل فقط از نرم افزار ایجاد می شود متاسفانه پچ های که شرکت استارست این اواخر ارائه کرده برای این مدلها مشکل ایجاد می کنند اکثر این دستگاه چینی هستند وبا پچ های جدید هماهنگی ندارند مانند رسیورهای 190 چینی که با نرم افزارهای جدید فلش می شوند
طریقه رفع عیب
در بعضی وب سایت ها برنامه ای جهت رفع مشکل ON ارائه شده که هیچ کارایی ندارد برای رفع این مشکل جیتک پیشنهاد نمی شود باید فلش را از برد خارج کنید وتوسط پروگرامر , فلش کنید بعد از فلش ای سی را روی برد رسیور بگذارید وبعد از بالا آمدن رسیور از فایل بوت - وپچ اکولینک 700 استفاده کنید 100%مشکل برطرف می شود بنده روی چند مدل امتحان کردم و بدون هیچ مشکلی کار می کنند وبعد از تبدیل به اکولینک از پچ رسمی استفاده نکنید وگرنه مجدد عیب ظاهر می شود البته فایل فلش این مدل که ON می شود با مدل اصلی تفاوت دارد که بزودی درهمین تاپیک آپلود می کنم موفق باشید