تمام سوالات ومشكلات خودرادرموردرسيوراستارست 4000 و 4200 دراين تاپيك مطرح كنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
2007-06-19
1,872
19,340
رسیور استارست 4000 رو روشن که می کنم روی پنل on می نویسه و نه تصویر میاد نه برنامه برای آپگرید می گیره مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز از برنامه زير همراه با فايلي که داخلش هست استفاده کنيد . اگه با اين برنامه مشکلتون حل نشد يا بايد جيتک کنيد يا اينکه فلش رو پروگرام کنيد .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: T-11

keyvan_cd

کاربر
2007-09-03
10
13
كمك فوري

من رسيور sr-x4000d super دارم مي خواستم بك اب كانال ها را روش بريزم كه بعد از اتمام كار رسيور خوامش روشن كردم ولي كلمه boot مي ده بعد onظاهر مشود ودتگاه روشن نمشود ودوباره هر كاري مي كنم برنامه قبول نمي كند فقط پيغام serial port probe error

• Like

majid0307

کاربر
2006-10-06
131
539
من رسيور sr-x4000d super دارم مي خواستم بك اب كانال ها را روش بريزم كه بعد از اتمام كار رسيور خوامش روشن كردم ولي كلمه boot مي ده بعد onظاهر مشود ودتگاه روشن نمشود ودوباره هر كاري مي كنم برنامه قبول نمي كند فقط پيغام serial port probe error
دستگاه را باز کن فیش تغذیه را از برد اصلی جداکن وبعد از چند دقیقه دوباره فیش را وصل کن وبرنامه جدید بریز روش انشاالله درست خواهد شد البته دستگاه خاموش باشد واین کار را انجام بدهید

• Like

keyvan_cd

کاربر
2007-09-03
10
13
چكاركنم راهي نداره چيتكش كنم يا فلش كنم بردمش پيش يك تعمير كارمي گفت سي پيو واسي فلش يكي است علاج نداره بايد بندازي دور راستهاگه ميشه چيتكش كنم راه نماي كنيد روي بردش مثل 190 دوتا سوكت داره ميشه مثل 190 چيتكش كنم

• Like

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
رفع مشکل ON-4000 سلام ---- دوستان برای رفع این مشکل ایسی روی تیونر راتعویض یا پروگرام نمایید مشکل 100درصد رفع خواهد شد بزودی برنامه این ایسی راخواهم گذاشت

karim1454260

کاربر
2006-10-03
16
23
رفع مشکل ON-4000 سلام ---- دوستان برای رفع این مشکل ایسی روی تیونر راتعویض یا پروگرام نمایید مشکل 100درصد رفع خواهد شد بزودی برنامه این ایسی راخواهم گذاشت
سلام دوست عزیز لطف کن زودتر برنامه این آیسی رو بگذار روش برنامه ریزی رو هم بگو متشکرم 4تا دستگاه با همین مشکل رو دستم مونده ممنون میشم///

2007-02-14
8
8
با سلام من رسیور 4000d فلش کردم تا 85% رفت و دیگر کاری نکرد و چراغهای جلوی صفحه یه صورت لرزان ماندند و بعد از خاموش و روشن کردن درگر تصویری نیامد و جلوی رسیور نوشت a5h لطفا مرا راهنمایی کنید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام من رسیور 4000d فلش کردم تا 85% رفت و دیگر کاری نکرد و چراغهای جلوی صفحه یه صورت لرزان ماندند و بعد از خاموش و روشن کردن درگر تصویری نیامد و جلوی رسیور نوشت a5h لطفا مرا راهنمایی کنید

دوست عزیز شما با کابل جیتک ونرم افزار مربوط به جیتک 4000 جیتک کردید یا توسط پروگرامر و ..........امکان دارد فایل فلش مشکل داشته باشد موفق باشید

2007-02-14
8
8
با سلام و تشکر با برنامه دیگری هم فلش کرد این دفعه 100% و کلمه end را هم داد ولی باز کامه A5Hنوشت و تصویر نیامد لطفا سریع جوات بدید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام و تشکر با برنامه دیگری هم فلش کرد این دفعه 100% و کلمه end را هم داد ولی باز کامه A5Hنوشت و تصویر نیامد لطفا سریع جوات بدید

دوست عزیز شما با چه برنامه ای جیتک می کنید ؟ احتمالا فایل فلش مشکل دارد از فایل دیگری استفاده کنید موفق باشید

2007-02-14
8
8
با تشکر از شما که سریع جواب میدید من جیتک نکردم فقت با کاتل آبگریت آبگریت کردم و آبگریت هم کامل طبق دستور عمل شما انجام دادم و کاملن انجام شد و دسگاهم آبگریت را به خودش گرفت و ok داد ولی بعد از خاموش کردن روی کلمه a5h سابت ماند و دیگر هیچ تصویری نیاورد آیا اشکال سخت افزاری ندارد لتفان راهنماییم کنید یا اگر اشکال از نرم افزار است یک نرم افزار سالم برایم بگزارید

• Like
2007-02-14
8
8
با تشکر از مدیریت سایت لطفا پیچ جدید استرانگ 4610تو و نحویه ابگریت اون را برایم بگزارید ممنونم

• Like

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با تشکر از شما که سریع جواب میدید من جیتک نکردم فقت با کاتل آبگریت آبگریت کردم و آبگریت هم کامل طبق دستور عمل شما انجام دادم و کاملن انجام شد و دسگاهم آبگریت را به خودش گرفت و ok داد ولی بعد از خاموش کردن روی کلمه a5h سابت ماند و دیگر هیچ تصویری نیاورد آیا اشکال سخت افزاری ندارد لتفان راهنماییم کنید یا اگر اشکال از نرم افزار است یک نرم افزار سالم برایم بگزارید

دوست عزیز از برنامه ای که گذاشتم استفاده کنید اگر مشکل برطرف نشد باید جیتک کنید موفق باشید

amiric

2007-09-29
670
6,121
سلام--- دوستان عزیز در مشکل on-4000چندین مورد باعث میشود که در یک مورد ایسی تیونر به دشماره 24c02را با بروگرامر برنامه دهید درست میشود که ازاساتید محترم میخواهم که برنامه این ایسی رابگذارند چون معیوب شدن این ایسی باعث مشگلات بی شماری میشود که از جمله on---وبه هم ریختگی نوشته بنل دسگاه میشود چون من به علت مشگل شخصی مدتی درخدمت شما نخواهم بود --ثشکر

• Like
2007-02-14
8
8
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت با برنتمه بالا هم نشد ایا بغیر از جیتک راهی دارد چون در استان ما کسی به این کاروارد نیست و اگر راهی ندارد نحوه درست کردن کابل جیتک و برنامه را برایم بفرساید ضمن جواب سوال مربوت به رسیور 4610 استرانگ را هم ندادید با تشکر فراوان

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام--- دوستان عزیز در مشکل on-4000چندین مورد باعث میشود که در یک مورد ایسی تیونر به دشماره 24c02را با بروگرامر برنامه دهید درست میشود که ازاساتید محترم میخواهم که برنامه این ایسی رابگذارند چون معیوب شدن این ایسی باعث مشگلات بی شماری میشود که از جمله on---وبه هم ریختگی نوشته بنل دسگاه میشود چون من به علت مشگل شخصی مدتی درخدمت شما نخواهم بود --ثشکر

دوست عزیز ای سی تیونر که قابل برنامه ریزی نیست این قطعه معمولی است و مربوط به تیونر می شود که اگر خراب باشد موجب عدم سیگنال دهی می شود مشکل ON مربوط به فلش است تنها راه برطرف کردن این مشکل بشرح زیر است بعد از مدتی کار کرد بنده روی این مدل :
رسیورهای سری 4000 که از نظر سخت افزار ونرم افزار تشابه با مدل رسیور اکولینک 700 دارند بدلیل استفاده از نرم افزاری های جدید مشکل ON را پیدا می کنند البته از 10 عدد 2 تا این مشکل را دارد خوب دلیل به وجود آمدن این مشکل وطریقه رفع عیب این مشکل فقط از نرم افزار ایجاد می شود متاسفانه پچ های که شرکت استارست این اواخر ارائه کرده برای این مدلها مشکل ایجاد می کنند اکثر این دستگاه چینی هستند وبا پچ های جدید هماهنگی ندارند مانند رسیورهای 190 چینی که با نرم افزارهای جدید فلش می شوند

طریقه رفع عیب
در بعضی وب سایت ها برنامه ای جهت رفع مشکل ON ارائه شده که هیچ کارایی ندارد برای رفع این مشکل جیتک پیشنهاد نمی شود باید فلش را از برد خارج کنید وتوسط پروگرامر , فلش کنید بعد از فلش ای سی را روی برد رسیور بگذارید وبعد از بالا آمدن رسیور از فایل بوت - وپچ اکولینک 700 استفاده کنید 100%مشکل برطرف می شود بنده روی چند مدل امتحان کردم و بدون هیچ مشکلی کار می کنند وبعد از تبدیل به اکولینک از پچ رسمی استفاده نکنید وگرنه مجدد عیب ظاهر می شود البته فایل فلش این مدل که ON می شود با مدل اصلی تفاوت دارد که بزودی درهمین تاپیک آپلود می کنم موفق باشید

amiric

2007-09-29
670
6,121
24c02

دوست عزیز ای سی تیونر که قابل برنامه ریزی نیست این قطعه معمولی است و مربوط به تیونر می شود که اگر خراب باشد موجب عدم سیگنال دهی می شود مشکل ON مربوط به فلش است تنها راه برطرف کردن این مشکل بشرح زیر است بعد از مدتی کار کرد بنده روی این مدل :
رسیورهای سری 4000 که از نظر سخت افزار ونرم افزار تشابه با مدل رسیور اکولینک 700 دارند بدلیل استفاده از نرم افزاری های جدید مشکل ON را پیدا می کنند البته از 10 عدد 2 تا این مشکل را دارد خوب دلیل به وجود آمدن این مشکل وطریقه رفع عیب این مشکل فقط از نرم افزار ایجاد می شود متاسفانه پچ های که شرکت استارست این اواخر ارائه کرده برای این مدلها مشکل ایجاد می کنند اکثر این دستگاه چینی هستند وبا پچ های جدید هماهنگی ندارند مانند رسیورهای 190 چینی که با نرم افزارهای جدید فلش می شوند

طریقه رفع عیب
در بعضی وب سایت ها برنامه ای جهت رفع مشکل ON ارائه شده که هیچ کارایی ندارد برای رفع این مشکل جیتک پیشنهاد نمی شود باید فلش را از برد خارج کنید وتوسط پروگرامر , فلش کنید بعد از فلش ای سی را روی برد رسیور بگذارید وبعد از بالا آمدن رسیور از فایل بوت - وپچ اکولینک 700 استفاده کنید 100%مشکل برطرف می شود بنده روی چند مدل امتحان کردم و بدون هیچ مشکلی کار می کنند وبعد از تبدیل به اکولینک از پچ رسمی استفاده نکنید وگرنه مجدد عیب ظاهر می شود البته فایل فلش این مدل که ON می شود با مدل اصلی تفاوت دارد که بزودی درهمین تاپیک آپلود می کنم موفق باشید.سلام--- دوست عزیز ایسی24c02ایسی برنامه بوده وقابل پروگرام شدن است خرابی این ایسی علاوه بر مشگل سیگنال در تیونر بایث مشگلا ت دیگری میشود از جمله به هم ریختگی نوشته های پنل ودر بعضی مدلهای 4000با پروگرام کردن همین ایسی مشکل on برطرف می شود من هم برای این مشگل هم راه هاوبرنامه های زیادی امتحان کرده ام وحتی ایسی فلش دستگاه خراب راباسالم تعویض نمودم ایسی فلش دستگاه خراب روی دستگاه دیگر گذاشتم بخوبی جواب داد به نظر م این مشگل در یک قسمت بخصوص ایجاد نمیشود به هر حال منظور تبادل اطلاعات در یک محیط دوستانه وصمیمی برای حل مشگلات است ---- موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا