ALI.RISIVER
کنترل و ناظر ارشد کل سایت
- 2006-10-03
- 2,649
- 21,150
سلام--- دوست عزیز ایسی24c02ایسی برنامه بوده وقابل پروگرام شدن است خرابی این ایسی علاوه بر مشگل سیگنال در تیونر بایث مشگلا ت دیگری میشود از جمله به هم ریختگی نوشته های پنل ودر بعضی مدلهای 4000با پروگرام کردن همین ایسی مشکل on برطرف می شود من هم برای این مشگل هم راه هاوبرنامه های زیادی امتحان کرده ام وحتی ایسی فلش دستگاه خراب راباسالم تعویض نمودم ایسی فلش دستگاه خراب روی دستگاه دیگر گذاشتم بخوبی جواب داد به نظر م این مشگل در یک قسمت بخصوص ایجاد نمیشود به هر حال منظور تبادل اطلاعات در یک محیط دوستانه وصمیمی برای حل مشگلات است ---- موفق باشید
دوست عزیز منظور شما ای سی میکروکنترل است که مربوط به سیستم پنل جلو ,کنترل می شود که دارای یک فایل ایپرام می باشد که اگر مشکلی را به وجود آورد قابل پروگرام است مانند این قطعه در هزاران دستگاه الکترونیکی موجود دارد مانند تلویزیون مشکل on ربطی به این قطعه نمی تواند داشته باشد مگر اینکه این قطعه خراب شود یا اینکه این قطعه را از مدار خارج کنیم موقعی که دستگاه را پروگرام می شود نرم افزار در ای سی فلش ذخیره می شود نه میکرو کنترل ای سی تیونر داخل تیونر قرار دارد واین میکروکنترل ای سی تیونر نیست ولی به دلیل ارتباط با چیپ اگر خراب شود درسیگنال تاثیر می گذارد در کل نتیجه اکثر رسیورهای 4000 بعد از پروگرام با پچ جدید دچار مشکل on می شوند که حتی تعویض فلش هم نتیجه نداده دلیل چیست دلیل این است که رسیور چینی است وبا فلش رسیورهای اصلی سازگاری ندارد وبرای مطمئن شدن بنده این کار را چندروز قبل انجام دادم رسیور چینی را قبل از پروگرام با پچ جدید توسط پروگرامر از فایل فلش بکاپ گرفتم بعد با جدیدترین پچ پروگرام کردم دچار مشکل on شد بعد با فایل فلش رسیورهای اصلی فلش کردم مشکل برطرف نشد مجدد فلش را پروگرام کردم البته این دفعه با فایلی که از خود فلش بکاپ گرفته بودم دستگاه درست شد مشکل on از cpu هم می تواند باشد دریک مورد هم فلش کردم واکثر قطعات را تعویض کردم نتیجه ای نداشت بعد از تعویض cpu مشکل برطرف شد خلاصه اینکه این رسیور اگر اصلیش باشد فوق العاده هست ولی مدل های چینی هیچ ارزشی ندارند موفق باشید