تنظیم دیشهای گردان

technics

کاربر
2007-09-25
46
353
سلام به دوستان عزيز
در صورت امكان اگر عكسي از پايه موتور پيستوني (جكي) به ديشهاي افست را داريد در صورت امكان برايم بگزاريد از دست اين موتور سام ست عاصي شده ام سرعت خيلي پائيني (حتي روي شبكه هوريزانتالي) دارد و قابل مقايسه با موتور جكي نميباشد من چهار سال ازموتور جكي استفاده كردم و ازش راضي بودم ميخواهم ديگه ديش وطني نبندم و روي اين افست ببندم اگر كمكم كنيد ممنون ميشوم اگر عكس گويا و واضجح باشد ممنون ميشوم

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام دوستان

من دیش گردون superpower دارم و اون رو نصب کردم ولی یه مشکل دارم و اون هم اینه که فقط میتونم جهات شرقی رو بگیرم و جهات غربی رو نمیشه گرفت. هر کاری کردم نشد.
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام دوستان

ببخشید میخواستم بپرسم که دو مدل دیشگردان superpower nda8120 و superpower nda4120 قابلیت USALS رو دارند یا نه؟

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
ببخشید میخواستم بپرسم که دو مدل دیشگردان superpower nda8120 و superpower nda4120 قابلیت USALS رو دارند یا نه؟

اگه این امکان رو داره لطفا طریقه وارد کردن طول و عرض جغرافیایی رو در رسیور X95 توضیح دهید.
ممنون

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام دوستان

من دیش گردون superpower دارم و اون رو نصب کردم ولی یه مشکل دارم و اون هم اینه که فقط میتونم جهات شرقی رو بگیرم و جهات غربی رو نمیشه گرفت. هر کاری کردم نشد.
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.

کسی نمیخواد جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهندس

کاربر
2009-05-13
5
10
کسی نمیخواد جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مسلما دیش شما دقیق نصب نیست .
در یک نصب دقیق که لازمه دیش گردان است باید سه ماهواره نایل - اینتل ست 902- و آسیاست را با سیگنال بالا دریافت کنید

والا دیش شما روی کمان ماهواره ها نمیچرخد.

gmax

کاربر
2009-06-19
1
0
42
سلام
از امروز به جمع شما پيوستم
من ديشگردون دايساك اچ اچ مونت دارم با دي وي بي اسكاي استار 2
امروز برام يكي اومد نصب كرد
با رسيور راه اندازي شد
حالا ميخوام با دي وي بي راش بندازم
اگه ميشه كامل كمكم كنيد
اگه امكانش باشه دوستايي كه ميتونن كمك كنن يه شماره بهم بدن باهاشون به طور مستقيم ارتباط داشته باشم خيلي خوب ميشه
لطفا كمك

khm1340

کاربر
2008-04-29
4
1
اولا متشکرم .
بهترین دعا ارزوی سلامتی است امید وارم هم شما هم نزد یکان شما وهمه ادمهای کره خاکی سالم سالم زندگی کنند .

alisha

کاربر
2006-10-21
7
55
دوستان من نصاب انواع دیشگردان هستم. اگر کسی مشکل نصب داره فقط آدرس سکونتش را پی ام کنه براش نصب کنم وگرنه متاسفانه وقت آپلود و اینها ندارم. البته اگر محل سکونتش به بنده نزدیک باشه.

arman2052

کاربر
2008-10-05
4
1
دوستان من نصاب انواع دیشگردان هستم. اگر کسی مشکل نصب داره فقط آدرس سکونتش را پی ام کنه براش نصب کنم وگرنه متاسفانه وقت آپلود و اینها ندارم. البته اگر محل سکونتش به بنده نزدیک باشه.
سلام دوست عزیز شما در کدام شهرستان هستین چون من هم یک دیش گردان samsat دارم ولی نتونستم نصب کنم گزاشتم کنار.
آیا برای تنظیم باید باید ماهواره 53 درجه xpressam 22 را بگیریم و باید طول و عرض جغرافیایی هر شهری را برای رستیور داد اگر اینطور است طول و عرض جغرافیایی گلستان و فرکانس قوی ماهواره 53 درجه و ساعت ال ان بی و آموزش نصب این ماهواره را از ترکست آموزش بدید.
ممنون و موفق باشید.:eek:k:

reza_25

کاربر
2009-04-28
4
4
سلام اقا رضای گل بابت تمامی زحماتی که میکشیدممنون.یک سوال داشتم شاید خنده دارباشه!منظورازاینکه فرمودید برای تنظیم ارتفاع غیرازترکست پایه ها وپشتی راکمی چپ وراست کنیم چیه؟منظورازپشتی چیه؟من ترک را نصب کرده ام ومیخام جهتهای دیگه رانصب کنم باید چکاری انجام بدم؟باپوزیشنر چپ وراست کنم؟اگه این کاررو بکنم ترکست به هم نمیخوره؟ساعت ال ان بی همان 12ترک باشه؟ارتفاع راچکنم؟لطفا راهنمایی بفرمایی.با تشکرمجدد.

khm1340

کاربر
2008-04-29
4
1
سلام من دیش گردون سوپرپور 8120 دارم و2تا رسور x95 میخواهم دیشگرون هردو رسیورم را ساپورت کنه ایا راهی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
سلام من دیش گردون سوپرپور 8120 دارم و2تا رسور x95 میخواهم دیشگرون هردو رسیورم را ساپورت کنه ایا راهی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

داداش فقط یه راه هستش ال دو سوزنه ببندی یکش به موتور ببندی یکیشم ته موتور فقط باید هر مسیری که موتور میره اون رسیور هم باید اون مسیر رو ببینه

32529

Banned
2009-05-16
10
9
سلام دوست عزیز شما در کدام شهرستان هستین چون من هم یک دیش گردان samsat دارم ولی نتونستم نصب کنم گزاشتم کنار.
آیا برای تنظیم باید باید ماهواره 53 درجه xpressam 22 را بگیریم و باید طول و عرض جغرافیایی هر شهری را برای رستیور داد اگر اینطور است طول و عرض جغرافیایی گلستان و فرکانس قوی ماهواره 53 درجه و ساعت ال ان بی و آموزش نصب این ماهواره را از ترکست آموزش بدید.
ممنون و موفق باشید.:eek:k:
فرکانس قوی 11044-44950-3.4-v ساعت ال ان بی مانند ترکست فاصله ال ان بی تا ال ان بی اینتلست 5 سانتیمتر وتا ال ان بی ترکست 5 سانتیمتر

ashoury

کاربر
2009-07-11
6
3
تعداد جهت های دیش گردان

با سلام به همه دوستان می خواستم بدونم که دیش گردان خارجی اگر نصب کنم چند جهت را می گیرد و اگر می تونید نام آن جهت ها را به من بگید ممنون میشوم
با تشکر

بالا