davoodsetak
کاربر
- 2009-02-13
- 17
- 24
خيلي ممنونم از زحمات شما عزيزان
سلام دوستان
من دیش گردون superpower دارم و اون رو نصب کردم ولی یه مشکل دارم و اون هم اینه که فقط میتونم جهات شرقی رو بگیرم و جهات غربی رو نمیشه گرفت. هر کاری کردم نشد.
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
کسی نمیخواد جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز شما در کدام شهرستان هستین چون من هم یک دیش گردان samsat دارم ولی نتونستم نصب کنم گزاشتم کنار.دوستان من نصاب انواع دیشگردان هستم. اگر کسی مشکل نصب داره فقط آدرس سکونتش را پی ام کنه براش نصب کنم وگرنه متاسفانه وقت آپلود و اینها ندارم. البته اگر محل سکونتش به بنده نزدیک باشه.
سلام من دیش گردون سوپرپور 8120 دارم و2تا رسور x95 میخواهم دیشگرون هردو رسیورم را ساپورت کنه ایا راهی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
فرکانس قوی 11044-44950-3.4-v ساعت ال ان بی مانند ترکست فاصله ال ان بی تا ال ان بی اینتلست 5 سانتیمتر وتا ال ان بی ترکست 5 سانتیمترسلام دوست عزیز شما در کدام شهرستان هستین چون من هم یک دیش گردان samsat دارم ولی نتونستم نصب کنم گزاشتم کنار.
آیا برای تنظیم باید باید ماهواره 53 درجه xpressam 22 را بگیریم و باید طول و عرض جغرافیایی هر شهری را برای رستیور داد اگر اینطور است طول و عرض جغرافیایی گلستان و فرکانس قوی ماهواره 53 درجه و ساعت ال ان بی و آموزش نصب این ماهواره را از ترکست آموزش بدید.
ممنون و موفق باشید.k: