خاموش شدن استارست 190d

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Ebrahim2008

کاربر
2008-06-23
64
123
ايراد در رسيور 130d

با سلام خدمت اساتيد سايت دستگاهي جهت تعمير آورده اند كه كانالها را شطرنجي نشان مي دهد با وجود تنظيمات دقيق ديش از دوستان خواهشمند است راهنمايي بفرمايند .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

با سلام خدمت اساتيد سايت دستگاهي جهت تعمير آورده اند كه كانالها را شطرنجي نشان مي دهد با وجود تنظيمات دقيق ديش از دوستان خواهشمند است راهنمايي بفرمايند .
دوست عزیز خازنهای خروجی تغذیه را عوض کن درست میشه مطمئن باش 16ولت 1000 میکرو و سه تای دیگه که کوچیکترند الان خاطرم نیست چند ولته

khoolad

کاربر
2007-09-20
9
66
من همين مشكل رو با 190 داشتم تيونر رو تعويض كردم حل شد

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با دروددوست گرامي اين ايراد شطرنجي شدن در سري 190 و130 با هم قابل مقايسه نيست.
استارستهاي 120و130 اكثر سري بدون كليد پاور ازپشت دچار اين مورد فابريكي بودند يا پس از ارتقائ نرم افزار يا گذشت زمان به اين روز مي افتادند ولي سري 190 به هيچ عنوان مشكل شطرنجي در دستگاه اكبند ديده نشده بود.:eek:k:

• Like

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
با سلام
دوستان یک رسیور 190 فقط فرکانس های ورتیکال را دریافت می کند و روی فرکانس های هورزینتال سیگنال ندارد(الن بی سالم )آیسی lm 317 ,وترانزیستور های اطراف آن سالم می باشد .لطفا راهنمای کنید؟

با تشکر
احتمال دارد تيونر خراب باشد

• Like

amir_smartman

کاربر
2007-12-24
3
2
روشن نشدن ودو نكته: ماندن در بانل استارست 130

با سلام خدمت دوستان گرامي
امروز براي پاك كردن برد داخل رسيور پشت ارونو باز كرده بودم كه اچار خورد به برد تغذيه رسيور كه تو برق بود كه اتصالي كرد ورسيور ديكه روشن نشد وعلامت دو نكته : روي پانل رسيور ديده ميشه. ورسيور بالا نمياد وروشن نميشه. در ضمن ديود بزرك(يكي از انها) ويا فركانسي بد جوري داغ ميكنه . اگه ممكنه كمكم كنيد تا تعمير كنم
با تشكر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت دوستان گرامي
امروز براي پاك كردن برد داخل رسيور پشت ارونو باز كرده بودم كه اچار خورد به برد تغذيه رسيور كه تو برق بود كه اتصالي كرد ورسيور ديكه روشن نشد وعلامت دو نكته : روي پانل رسيور ديده ميشه. ورسيور بالا نمياد وروشن نميشه. در ضمن ديود بزرك(يكي از انها) ويا فركانسي بد جوري داغ ميكنه . اگه ممكنه كمكم كنيد تا تعمير كنم
با تشكر

با درود دوست گرامي
متاسفانه شما هيچكدام از موارد ايمني تعميركاري را رعايت نكرديد
با باز كردن قاب دستگاه ديگه نيازي به پيچ گوشتي نداشتيد مگر اينكه پاور را هم ميخواستيد روشن باز كنيد.
اول بايد با يك مولتي متر ولتاژها را چك كنيد بايد دقيقا همان مقداري كه كنار برد نوشته شده باشد.
براي محكم كاري بهتر است همان موقعي كه دستگاه خاموش است دسته سيم پاور را از برد اصلي جدا كنيد.
به ولتاژ گيري بپردازيد وببينيد كه بازهم ان ديود داغ ميكند؟
اگر ديود به ولتاژ3.3 ولت مربوط باشد كه با جدا كردن سوكت ولتاژ برد ديگه داغ نشه وولتاژها درست باشند به احتمال زياد cpu اسيب ديده والا موارد ذكر شده را انجام دهيد ونتيجه را اعلام كنيد اگر هم كه با تعميرات اشنايي نداريد به هيچ عنوان به پاور ور نرويد كه خطرناك ميباشد:busted_red:

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
دوست گرامی mahsa-22 ابتدا ولتاز 14و18 تیونر چک شود
2-ولتاز ورودی 3.3 تیونر
3-ولتاز5 تیونر
خبرشو بده

آخرین ویرایش:
  • Like

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
Lm317 سالم وخراب عوض شود

• Like

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با سلام
دوستان یک رسیور 190 فقط فرکانس های ورتیکال را دریافت می کند و روی فرکانس های هورزینتال سیگنال ندارد(الن بی سالم )آیسی lm 317 ,وترانزیستور های اطراف آن سالم می باشد .لطفا راهنمای کنید؟

با تشکر
Lm317 سالم وخراب عوض شود

• Like

elkteronikemodern

کاربر
2007-04-15
59
103
باسلام خدمت اساتید ودوست عزیز من تا کنون چندین دستگاه با این عیب را تعمیر کردم شما اول خروجی تصویر رو با اهمتر به سمت عقب چک کن بعد از یک خازن و مقاومت smdبه 3تا ترانزیستور smdمیرسی یکی از اونها خرابه حتما عوضکن بعد از پیدا کردن ترانزیستورها اول با فیش avتصویر که به تلویزیون وصله با زدن به سر ترانزیستورهای موردنظر میتونی تصویرو بگیری اگه تصویر داشتی ترانزیستورهارو عوض کن موفق باشی:eek:ky:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: elnino909

elkteronikemodern

کاربر
2007-04-15
59
103
با اجازه از اساتید tip42رو چک کن احتمالا مشکل همین است موفق باشی:eek:ky:

آخرین ویرایش:
  • Like

elkteronikemodern

کاربر
2007-04-15
59
103
باسلام خدمت اساتید ودوست عزیز من تا کنون چندین دستگاه با این عیب را تعمیر کردم شما اول خروجی تصویر رو با اهمتر به سمت عقب چک کن بعد از یک خازن و مقاومت smdبه 3تا ترانزیستور smdمیرسی یکی از اونها خرابه حتما عوضکن بعد از پیدا کردن ترانزیستورها اول با فیش avتصویر که به تلویزیون وصله با زدن به سر ترانزیستورهای موردنظر میتونی تصویرو بگیری اگه تصویر داشتی ترانزیستورهارو عوض کن موفق باشی:eek:ky:
آقا ترانزيستورQ9كجاي برد x5قرار داره :sadwalk:

• Like

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
با سلام خدمت دوستان

بنده رسيور x50cu usb دارم كه تصوير ندارد آي سي تصوير رو عوض كردم باز تصوير ندارم چيكار بايد بكنم:sadwalk:

lbtab

کاربر VIP
2006-10-05
30
29
با سلام خدمت دوستان

بنده رسيور x50cu usb دارم كه تصوير ندارد آي سي تصوير رو عوض كردم باز تصوير ندارم چيكار بايد بكنم:sadwalk:

دوست من عیب متداول ترانزیستورهای smd در خروجی تصویره البته کریستال رو هم فراموش نکنی.عموما در این نوع خرابیها تصویر مات و کدر میشه یا کاملا بهم میریزه .در هر صورت شما **************ی دال بر بودن تصویر دارید.

• Like

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
با سلام خدمت lbtab عزيز

در رسيور X50cu usb كدوم ترانزيستور خروجي تصوير هست ؟ بعد وقتي كريستال خراب ميشه ما تصوير رو به صورت سياه وسفيد داريم يا تصوير مثل هنگامي كه ترانزيستور تصوير خراب هست مات و به هم ريخته هست
از دوستان كسي كمكم كنه ممنون ميشم :dast:

• Like

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت lbtab عزيز

در رسيور x50cu usb كدوم ترانزيستور خروجي تصوير هست ؟ بعد وقتي كريستال خراب ميشه ما تصوير رو به صورت سياه وسفيد داريم يا تصوير مثل هنگامي كه ترانزيستور تصوير خراب هست مات و به هم ريخته هست
از دوستان كسي كمكم كنه ممنون ميشم :dast:

دوست عزیز ترانزیستور مربوط به خروجی تصویر به شماره شاسی q2 را تعویض کنید خراب شدن کریستال باعث مات شدن تصویر نمی شود موفق باشید

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا