خاموش شدن استارست 190d

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

technics

کاربر
2007-09-25
46
353
با عرض خسته نباشيد
دستگاه x95 در حالت بوت باقي ميماند و با فلش و تعويض ايسي رم هم ايراد رفع نگرديد در ضمن برنامه اپگريد هم قبول ميكند از راهنمائي كه مي فرمائيد ممنونم

هر كس كه صبر و شكيبائي ازاد نكند بيتابي او را هلاك مي كند.حضرت علي ع

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با عرض خسته نباشيد
دستگاه x95 در حالت بوت باقي ميماند و با فلش و تعويض ايسي رم هم ايراد رفع نگرديد در ضمن برنامه اپگريد هم قبول ميكند از راهنمائي كه مي فرمائيد ممنونم

دوست عزیز ای سی رم در این مورد مشکل دارد شما از ای سی رم مختص این مدل استفاده کنید سایر ای سی های رم موجود در بازار و دیگر رسیورها هیچ تشابه ای به این قطعه ندارند موفق باشید

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با عرض خسته نباشيد

دوست من در رسیور x95 باید حتما از ای سی 39vf160 یا 162 استفاده نماید در ضمن ایراد شما امکان دارد از ایسی epram جنب cpu باشد

technics

کاربر
2007-09-25
46
353
با سلام
برنامه ايسي ايپرام را اگر لطف فرمائيد ممنون ميشم ايا پروگرامرtnm اين ايسي را شناسائي ميكند چون در ليست tnm اين ايسي ليست نشده است

غيرت زن كفر و غيرت مرد ايمان است. حضرت علي ع

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
برنامه ايسي ايپرام را اگر لطف فرمائيد ممنون ميشم ايا پروگرامرtnm اين ايسي را شناسائي ميكند چون در ليست tnm اين ايسي ليست نشده است

غيرت زن كفر و غيرت مرد ايمان است. حضرت علي ع
یا درود دوست گرامی
مشکل شما هنگامیکه دستگاه برنامه قبول میکند ربطی به ایسی فلش ندارد احتمال بسیار رم رسیور شما خراب شده که بالا نمیاد.
برای امتحان یکبار سوکت منبع تغذیه را هنگامیکه دستگاه خاموش است جدا کنید وکلید برق رسیور را روشن وخاموش کنید بعد دوباره همانطور که کلید خاموش است سوکت را وصل کرده دستگاه را روشن کنید.
اگر با اینکار هم بالا نیامد بفکر ایسی رم باشید.:eek:k:

شهرام11

کاربر
2006-10-03
18
7
با سلام
استارست x95خروجی تصویر ندارد -کسی تا حالا این مشکل را حل کرده است؟

این سوال من بود که توی هیچ سایتی جواب نگرفته بودم که در این سایت جوابم را یافتم

از مدیران تشکر میکنم

آخرین ویرایش:
  • Like

technics

کاربر
2007-09-25
46
353
با تشكر از دوست عزيزم شهرام 1344 و علي رسيور.
ايراد از ايسي رم ميباشد .
من ايسي رم معمولي استارست 150 را گذاشتم و دستگاه روشن شد ولي اين رم جوابگوي اين كار نبود به هر حال دستكاه روشن شد و بايد دنبال رم اصلي خودش باشم
چون با اين رم دستگاه روشن و خاموش ميشود .
و در اين مورد به ايسي ايپرام هيچ ربطي نداشت

عجله كردن در كار قبل از فراهم شدن امكانات و درنگ كردن در كار بعد ازفرا رسيدن وقت مناسب نفهمي است . حضرت علي ع

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با سلام

غيرت زن كفر و غيرت مرد ايمان است. حضرت علي

این ای سی در لیست tnm نمی باشد و پروگرام کردن ان قلق خاصی دارد به دلیل این که این ای سی منطقه ای میباد

• Like

d-z

کاربر
2008-03-18
10
12
X95

ايپرام اين نوع رسيور دقيقا مثل 24c01ميباشد كه شماره ان استat88st0102c

• Like

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
يك دستگاه استارست مدل 1300d است كه به علت يك نوسان برق قطع و وصل كاملا خاموش شده تمام ولتاژهاي مدار را چك كردم درست هستند و به برد متصل هستند حال به نظر شما مشكل اين رسيور از كجاست ممنونم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
يك دستگاه استارست مدل 1300d است كه به علت يك نوسان برق قطع و وصل كاملا خاموش شده تمام ولتاژهاي مدار را چك كردم درست هستند و به برد متصل هستند حال به نظر شما مشكل اين رسيور از كجاست ممنونم

دوست عزیز ولتاژ 3/3 و 5 ولت تست کنید ای سی فلش هم پروگرام کنید

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با سلام

در صورتی که تمامی ولتاز خروجی شما درست باشد ایراد از فلش دستگاه است

elnino909

کاربر افتخاری
2007-12-03
1,371
5,553
با سلام من یک رسیور1400 دارم که صدایش خیلی ضعیف هست ویک ایسی8پایه داخل برد پیدا کردم که روش ترکیدگی کوچکی داشت وشماره اش مشخص نیست البته شماره ایسی در مدارu2 میباشد ایا این ایسی مربوط به صدا میباشد وشماره اش وایا گیرم میاید یا مشابهی دارد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام من یک رسیور1400 دارم که صدایش خیلی ضعیف هست ویک ایسی8پایه داخل برد پیدا کردم که روش ترکیدگی کوچکی داشت وشماره اش مشخص نیست البته شماره ایسی در مدارu2 میباشد ایا این ایسی مربوط به صدا میباشد وشماره اش وایا گیرم میاید یا مشابهی دارد

دوست عزیز این ای سی به شماره lm358 و مربوط به سیستم صدا و می توانید از برد رسیورهای دیگر تهیه کنید در فروشگاه های الکترونیک هم موجود موفق باشید

b.behzad

کاربر
2008-03-21
4
5
با سلام
من یک رسیور 200 plus دارم که سی پی یو ان سوخته بود انرا عوض کردم ولی باین وجود بازهم دو تقطه مانده -قطی هارا همه را گرفتم آسی فلش را هم پرگرام کردم بازهم به صورت دونقطه باقی مانده -لطفا من را راهنمایی کنید 1- چگوته میتوانم از سالم بودن cpuمطمئن شوم 2-ایا ایسی قلش معیوب است 3- ویا اینکه عیب دیگری دارد؟

1-تشخیص شما از خرابی cpu به جه صورت بوده

2- اول از پاور مطمعن شوید کلیه ولتازها 3.3 و 5 ok باشد

2- ایسی فلش مطمعن استفاده کن

3- با زربین کلیه پین های cpu را باز بینی کنید

• Like

b.behzad

کاربر
2008-03-21
4
5
با سلام
من یک دستگاه200 plusدارم کهcpu ان شدیدا داغ میکردو به صورت دو نقطه بود cpu انرا عوض کردم اماهنوز به صورت دو نقطه باقی مانده ic فلش را پرگرام کردم باز هم همین طور باقی مانده قطی هارا گرفتم وهمه را با تینر تمیز کردم باز هم همین طور بافی مانده لطفا مرا راهنمیی کنیید که چکونه مبتوان ایسی فلش را امتحان کرد ویا از سالم بودن cpu نو مطمئن شد:sadwalk:

• Like

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با سلام
من یک دستگاه200 plusدارم کهcpu ان شدیدا داغ میکردو به صورت دو نقطه بود cpu انرا عوض کردم اماهنوز به صورت دو نقطه باقی مانده ic فلش را پرگرام کردم باز هم همین طور باقی مانده قطی هارا گرفتم وهمه را با تینر تمیز کردم باز هم همین طور بافی مانده لطفا مرا راهنمیی کنیید که چکونه مبتوان ایسی فلش را امتحان کرد ویا از سالم بودن cpu نو مطمئن شد:sadwalk:
اگراز بابت بین های cpu مطمعن هستید از ارشیو سایت فایل مربوطه را بگیر چون همگی تست شده است اول از راهنمای بالا استفاده کنید

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا