با عرض خسته نباشيد
دستگاه x95 در حالت بوت باقي ميماند و با فلش و تعويض ايسي رم هم ايراد رفع نگرديد در ضمن برنامه اپگريد هم قبول ميكند از راهنمائي كه مي فرمائيد ممنونم
هر كس كه صبر و شكيبائي ازاد نكند بيتابي او را هلاك مي كند.حضرت علي ع
با عرض خسته نباشيد
دستگاه x95 در حالت بوت باقي ميماند و با فلش و تعويض ايسي رم هم ايراد رفع نگرديد در ضمن برنامه اپگريد هم قبول ميكند از راهنمائي كه مي فرمائيد ممنونم
هر كس كه صبر و شكيبائي ازاد نكند بيتابي او را هلاك مي كند.حضرت علي ع
یا درود دوست گرامیبا سلام
برنامه ايسي ايپرام را اگر لطف فرمائيد ممنون ميشم ايا پروگرامرtnm اين ايسي را شناسائي ميكند چون در ليست tnm اين ايسي ليست نشده است
غيرت زن كفر و غيرت مرد ايمان است. حضرت علي ع
دوست عزیز ای سی رم تعویض کنید و فلش هم پروگرام موفق باشیددوستان براي رفع مشكل boot در x95 بايد چيكار كردk:
با سلام
برنامه ايسي ايپرام را اگر لطف فرمائيد ممنون ميشم ايا پروگرامرtnm اين ايسي را شناسائي ميكند چون در ليست tnm اين ايسي ليست نشده است
غيرت زن كفر و غيرت مرد ايمان است. حضرت علي
این ای سی در لیست tnm نمی باشد و پروگرام کردن ان قلق خاصی دارد به دلیل این که این ای سی منطقه ای میباد
با سلام
يك دستگاه استارست مدل 1300d است كه به علت يك نوسان برق قطع و وصل كاملا خاموش شده تمام ولتاژهاي مدار را چك كردم درست هستند و به برد متصل هستند حال به نظر شما مشكل اين رسيور از كجاست ممنونم
با سلام
يك دستگاه استارست مدل 1300d است كه به علت يك نوسان برق قطع و وصل كاملا خاموش شده تمام ولتاژهاي مدار را چك كردم درست هستند و به برد متصل هستند حال به نظر شما مشكل اين رسيور از كجاست ممنونم
با سلام من یک رسیور1400 دارم که صدایش خیلی ضعیف هست ویک ایسی8پایه داخل برد پیدا کردم که روش ترکیدگی کوچکی داشت وشماره اش مشخص نیست البته شماره ایسی در مدارu2 میباشد ایا این ایسی مربوط به صدا میباشد وشماره اش وایا گیرم میاید یا مشابهی دارد
اگراز بابت بین های cpu مطمعن هستید از ارشیو سایت فایل مربوطه را بگیر چون همگی تست شده است اول از راهنمای بالا استفاده کنیدبا سلام
من یک دستگاه200 plusدارم کهcpu ان شدیدا داغ میکردو به صورت دو نقطه بود cpu انرا عوض کردم اماهنوز به صورت دو نقطه باقی مانده ic فلش را پرگرام کردم باز هم همین طور باقی مانده قطی هارا گرفتم وهمه را با تینر تمیز کردم باز هم همین طور بافی مانده لطفا مرا راهنمیی کنیید که چکونه مبتوان ایسی فلش را امتحان کرد ویا از سالم بودن cpu نو مطمئن شد:sadwalk: