خرابی و مشکلات رسیور

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
باسلام واحترام خدمت مدیر محترم:من دستگاه ورد باکس سیلوردارم در حال جابجایی وادیت کانالها بودم

که دستگاه تصوریررافریز کرد وری استارت نمود ودیگر تصویری نداشتم وچند بار دستگاه را از برق کشیدم وروشنن نمودم ولی تصویری ندارم وجلوی پانل دستگاه هم یکی صفر نشان میدهد دستگاه ابگرید تیونر آ نمودم درست نشد ودستگاه هم با کنترل کار نمی کند خواهشمندم مرا راهنمایی نمایید با تشکر فراوان.
دوست عزیز اگر درست برنامه را میگرد شمااز ورژن 139 استفاد کن
مشکلت حل میشود وبعد برنامه ی چدید را پرگرام کنید

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز اگر درست برنامه را میگرد شمااز ورژن 139 استفاد کن
مشکلت حل میشود وبعد برنامه ی چدید را پرگرام کنید
دوست عزیز
فرقی نمیکند هر ورژنی بریزد باید بالا بیاد
این کار رو قبلا انجام داده بود نشود
باید رسیور را جیتک کند
استاد.:p

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

من یک سامسونگ 702m plus دارم که بطور کامل خاموش شده و هیچ گونه تصویری
نمیاد حتی منو اولش به این صورت بود که وقتی دو شاخه برق رو چند بار از پریز برق در می اوردی بعد میزدی روشن میشد یا اینکه وقتی رسیورو به برق میزدی بعد
10 یا 15 دقیقه روشن میشد اما الان اصلا روشن نمی شود من رسیورو
جی تگ کردم به راحتی جی تگ شد با فایل فلش سالم اما بی فایده بود و رسیور راه نیفتاد پاور رو چک کردم همه ولتها درست بودند سی پی یو هم داغ نمی کنه
دیگه نمیدونم مشکل از کجاست لطفا منو راهنمایی کنید باید چکار کنم
متشکرم

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
من یک سامسونگ 702m plus دارم که بطور کامل خاموش شده و هیچ گونه تصویری
نمیاد حتی منو اولش به این صورت بود که وقتی دو شاخه برق رو چند بار از پریز برق در می اوردی بعد میزدی روشن میشد یا اینکه وقتی رسیورو به برق میزدی بعد
10 یا 15 دقیقه روشن میشد اما الان اصلا روشن نمی شود من رسیورو
جی تگ کردم به راحتی جی تگ شد با فایل فلش سالم اما بی فایده بود و رسیور راه نیفتاد پاور رو چک کردم همه ولتها درست بودند سی پی یو هم داغ نمی کنه
دیگه نمیدونم مشکل از کجاست لطفا منو راهنمایی کنید باید چکار کنم
متشکرم
دوست عزیز
به برق بزن بعد از چند ثانیه دست روی cpu بزار
ببین داغ میشه اگه داغ شد cpu رفته

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

استاد عزیز فایل فلش سالم و کریستال هم عوض شد ولی فر قی نکرد؟:}:

sunmah2006

کاربر
2006-10-04
6
0
خرابی 5400 هیومکس

با سلام خدمت اساتید محترم;)

هیومکس 5400 روی کانالهای غیر کارتی نیز پیغام Service is not running or scrambled را می دهد. با انواع برنامه های اوریجینال هم تست گردید ولی اشکال برطرف نشد . :confused: :confused: :confused:

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
با سلام خدمت اساتید محترم;)

هیومکس 5400 روی کانالهای غیر کارتی نیز پیغام Service is not running or scrambled را می دهد. با انواع برنامه های اوریجینال هم تست گردید ولی اشکال برطرف نشد . :confused: :confused: :confused:
دوست عزیز
شما یاید رسیور را یک بار جیتک کنید

sunmah2006

کاربر
2006-10-04
6
0
جناب استاد با تشکر از جواب سریع شما:(

بنده universal programmer دارم و اگر مدل فلش این دستگاه از سری DT 56 pin نبود حتی فلش آن را در می آوردم و پروگرام می کردم . ولی Adapter این سری را ندارم . و برای جیتگ نیز نیاز به JBOARD مخصوص می باشد که متاسفانه ندارم.:rolleyes: :rolleyes:

ولی با توجه به اینکه bootloader خراب نشده و دستگاه قابل برنامه ریزی از پورت سریال می باشد علی الاصول نباید نیازی به جیتگ باشد.

شما مطمئن هستید که اشکال سخت افزاری نیست ؟:confused: :confused: :confused:

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
جناب استاد با تشکر از جواب سریع شما:(

بنده universal programmer دارم و اگر مدل فلش این دستگاه از سری DT 56 pin نبود حتی فلش آن را در می آوردم و پروگرام می کردم . ولی Adapter این سری را ندارم . و برای جیتگ نیز نیاز به JBOARD مخصوص می باشد که متاسفانه ندارم.:rolleyes: :rolleyes:

ولی با توجه به اینکه bootloader خراب نشده و دستگاه قابل برنامه ریزی از پورت سریال می باشد علی الاصول نباید نیازی به جیتگ باشد.

شما مطمئن هستید که اشکال سخت افزاری نیست ؟:confused: :confused: :confused:
دوست عزیز
شما یک برنامه خیلی قدیمی بریزید مانند اورجینال
ببین درست میشه یا نه

sunmah2006

کاربر
2006-10-04
6
0
HIC10500-00.HDF , HIC10500-02.HDF , HIC10500-04.HDF, ....... همه برنامه ها ی اوریجینال و نیز برنامه های All flash reset , Eraser 5400 , ..... استفاده گردیده اند. اما:confused: :confused: :confused:

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
مشکل چراغ قرمز در استرانگ 3680

استرانگ 3680 فقط چراغ قرمزش روشنه تمام خازنهای پاور 16 ولت و10 ولت رو عوض کردم اساتید کمک کنند

pedram.n

Banned
2006-10-06
130
142
دوست من ولتاژ های 3.3 .5 و 12 را چک کن بعد در صورت خرابی هریک سراغ خازن های مربوط برو .موفق باشید

تعمیرات تخصصی انواع ریسیور

http://pn_sat.persianblog.com

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
استرانگ 3680 فقط چراغ قرمزش روشنه تمام خازنهای پاور 16 ولت و10 ولت رو عوض کردم اساتید کمک کنند
دوست عزیز
یکی از قطعات خراب شده
بهتر خودت بگردید پیدا کنید
من این مشکل را 7 روز گشتم تا پیدا کردم
در ضم شما هم گفتید فایلها و جواب ها را امتحان کردم اشتباه بوده

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
salam

دوست عزیز
یکی از قطعات خراب شده
بهتر خودت بگردید پیدا کنید
من این مشکل را 7 روز گشتم تا پیدا کردم
در ضم شما هم گفتید فایلها و جواب ها را امتحان کردم اشتباه بوده
دوست عزیز هیچ قطعه ای خراب نبود در ضمن من تو 2 ساعت عیبشو پیدا کردم من رو هیچ دستگاه یک هفته کار نمیکنم در ضمن من میگم بقیه بدونن عیبش از فلش بود با پروگرامر فلش رو پر کردم درست شد

;) ;)

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
دوستان عزيز دو نقطه زدن در رسيورها در مرحله اول از پاوره بعد اگه نبود ميريم سراغ فلاش

چاو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا