خرابی و مشکلات رسیور

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

qwerty

کاربر
2006-10-04
13
5
باسلام من یک رسیور سوپرمکس 6000 سوپر دارم که مشکل صدا دارد و صدای ان واضع نیست لطفا به من کمک کنید که کدام قسمت را تعویض کنم متشکرم

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز
شما از سوکت اسکات استفاده بکنید ببینید همین مشکل را دارد
اگه داشت ترانزیستورها و مقاومت های کنار خروجی صدا را چک کنید
ای سی صدا هم فراموش نکنید
استاد.

hadi_hagh

کاربر
2006-11-13
1
0
سلام؛ من با ريختن ور*ن جديد 365 مشكل دارم. ارور ميده گفته بوديد از برنامه كلين استفاده كنم؛لطفآ بيشتر توضيح بديد و برنامه رو بهم بديد ممنون از محبتتون.
سپاس گذارم

qwerty

کاربر
2006-10-04
13
5
با سلام من مخواستم یک سوال دیگر از شما استاد گرامی بپرسم من یک رسیور 550 اولترا که جلو ان چراغ دارد جیتک کردم و بیدون هیچ مشکلی ودستگا کاملا پرگرام شد ولی دستگا روشن نشد ومن ایسی فلش را بیرون اوردم وروی برد 550 که جلوی ان چراغ ندارد گزاشتم وجیتک کردم ودوباره بیرون اوردم وروی برد جودش گزاشتم ورسیور روشن شود وبرد خودش هم مشکل ندارد ایا رسیور که مدانم چینی هست ایا فایل فلش مخصوص دارد اگر دارد برایم بگزاری واکرندارد مشکل از چیه متشکرم

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
سلام؛ من با ريختن ور*ن جديد 365 مشكل دارم. ارور ميده گفته بوديد از برنامه كلين استفاده كنم؛لطفآ بيشتر توضيح بديد و برنامه رو بهم بديد ممنون از محبتتون.
سپاس گذارم
دوست عزیز
در بخش استارست درخواست کنید
استاد.:p

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
با سلام من مخواستم یک سوال دیگر از شما استاد گرامی بپرسم من یک رسیور 550 اولترا که جلو ان چراغ دارد جیتک کردم و بیدون هیچ مشکلی ودستگا کاملا پرگرام شد ولی دستگا روشن نشد ومن ایسی فلش را بیرون اوردم وروی برد 550 که جلوی ان چراغ ندارد گزاشتم وجیتک کردم ودوباره بیرون اوردم وروی برد جودش گزاشتم ورسیور روشن شود وبرد خودش هم مشکل ندارد ایا رسیور که مدانم چینی هست ایا فایل فلش مخصوص دارد اگر دارد برایم بگزاری واکرندارد مشکل از چیه متشکرم
دوست عزیز
خرابی خازن 1000 میکرفاراد 10 ولت در تغذیه می باشد
خازن رو عوض کن رسیور روشن میشه

alisat-2005

کاربر
2006-10-11
8
0
دوستان اهل فن بنده رسيور اسكاي ويو دارم كه هيچگونه تصويري موقع روشن شدن در تلويزيون نشان نميدهد حتي در موقع پروگرام هم عكس العملي نميكند فقط درجلوي پانل 4نقطه نشان ميدهد مرادراين مورد راهنمايي كنيد ممنونم

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

دوستان اهل فن بنده رسيور اسكاي ويو دارم كه هيچگونه تصويري موقع روشن شدن در تلويزيون نشان نميدهد حتي در موقع پروگرام هم عكس العملي نميكند فقط درجلوي پانل 4نقطه نشان ميدهد مرادراين مورد راهنمايي كنيد ممنونم
دوست عزيز دستگاه شما برنامه ميگيرد؟ اگر برنامه ميگيره اين دستگاه كانال ندارد و بايد كانال بريزي تا از 4 نقطه خارج شود و اگر منو ندارد از فيش و دگمه sat روي كنترل و اگر نشد از قسمت تصوير ريسيور و اگر برنامه نميگيرد فلش

mr.rahman

کاربر
2006-10-25
6
2
باسلام.دستگاه 550 الترا فقط کانالهای عمودی راسرچ وکانالهای افقی را نمیگیرد .مانند pmc. تیونر.فالش.lm317.و 5ولت.کرستال.راعوض کرم ولی درست نشد.درضمن پاور هم سالم است.

mr.rahman

کاربر
2006-10-25
6
2
با سلام.icفلاش (metabox(9به شماره AMI29LV160TT_90 چه icوچه شمارهای به جای ان میخورد.و چه برنامه ای باید روی ان ریخت.مشکرم....

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
باسلام.دستگاه 550 الترا فقط کانالهای عمودی راسرچ وکانالهای افقی را نمیگیرد .مانند pmc. تیونر.فالش.lm317.و 5ولت.کرستال.راعوض کرم ولی درست نشد.درضمن پاور هم سالم است.
با سلام دوست عزیز مشکل شما ربطی به فلش و تیونر نداره
و مشکل از LM317 و یا ترانزیستور های اس ام دی اطرافش ممکنه باشه

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز
شما باید ای سی lm317 دیگری امتحان میکردید
ای سیهای lm317 اکثر خراب میباشند

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز این مشکل به راحتی قابل حل است چک کنید ولتاژ5 ولت لگلاتور 7805 راروی برد داشته باشید مقاومتی که بین دوپایه ایسی Lm317قرار دارد به احتمال زیاد خراب شده شماره مقاومت10eاگر همه این هارا آزمایش کردی جواب نداده خرابی فقط از ترانزیستورهای کنار Lm317 است که باتعویض مشخص می شود موفق باشید

qwerty

کاربر
2006-10-04
13
5
با سلام استاد من ایسی تقویت صدا که Lm358 را که در می اورم صدا درست مشود ولی صدا ضعیف است ویک ایسی نو هم گرفتم ووقتی مگزارم دو باره صدا خراب مشود لطفا کمک کنید متشکرم

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

با سلام استاد من ایسی تقویت صدا که Lm358 را که در می اورم صدا درست مشود ولی صدا ضعیف است ویک ایسی نو هم گرفتم ووقتی مگزارم دو باره صدا خراب مشود لطفا کمک کنید متشکرم
دوست عزیز خود ایسی خراب نیست رانزیستور یا مقاومت ویا خازنهای سر راهش رو چک کن

yazdani

کاربر VIP
2007-01-23
8
6
درود بر شما كه اين مطلب را بهتر از من ميوانيد
يك رسيور قديمي با مارك Nitv , Typ:dsr 8800 بمن ارث رسيده متاسفانه هر چه حوب بوده بردند اين را هم كه روشن ميكنم فقط 5eeرا نشان ميدهد.و هيچ برنامه اي فابل تعويض نيست. اما منو كار ميكند ولي سرچ ميكنم نه لول دارم نه كواليتت تنها يك پروانه گول زنك همينطور ميچرخد و عمر ما را به سرا زيري ميبرد. قربونتون جلوي اين دردسر را بگيريد.نميدانم دستكاه به حالت كارخانه بر گشته و يا اي سي فلش ان عيب كرده ويا مسئله ديگري است؟
اگر قطعه اي نياز دارد از كجا بايد تهيه كرد؟ در نهايت هر كس به من در نگهداري اين خاطره كمك كند خدا باو در خاطراتش كمك كند. ممنون شما

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

يك رسيور قديمي با مارك Nitv , Typ:dsr 8800 بمن ارث رسيده متاسفانه هر چه حوب بوده بردند اين را هم كه روشن ميكنم فقط 5eeرا نشان ميدهد.و هيچ برنامه اي فابل تعويض نيست. اما منو كار ميكند ولي سرچ ميكنم نه لول دارم نه كواليتت تنها يك پروانه گول زنك همينطور ميچرخد و عمر ما را به سرا زيري ميبرد. قربونتون جلوي اين دردسر را بگيريد.نميدانم دستكاه به حالت كارخانه بر گشته و يا اي سي فلش ان عيب كرده ويا مسئله ديگري است؟
اگر قطعه اي نياز دارد از كجا بايد تهيه كرد؟ در نهايت هر كس به من در نگهداري اين خاطره كمك كند خدا باو در خاطراتش كمك كند. ممنون شما
دوست من این دستگاه فکر کنم به حالت کارخانه برگشته باید کانال یابی کنی

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز
شما باید ترانزیستورهای کفی را چک کنید اگه نشود
خرابی cpu میباشد

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز
شما مشکل سیگنال دارید
قطعات دور lnb را چک کنید ....بعد تغذیه را چک کنید

nazali

کاربر
2006-10-05
61
66
استاد جان سلام من یک دستگاه یوراستار 8110دارم که در پاور این دستگاه بغل فیوز یک عدسی مشکی رنگی است این سوخته و شماره اش اینه tp-10d-9این من گیرم نماید ببینم چیزی مشابه است که بندازم لطفاراهنمایی بفرماهید ممنونم دست شمادرد نکند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا