استاد.
Banned
- 2006-10-03
- 503
- 469
دوست عزیزمشکل در550الترا سیگنال افقی دستگاه خراب میباشد -
واضح توضیح بدهید
سیگنال ندارید ؟
کیفیت را دارید ؟
استاد.
دوست عزیزمشکل در550الترا سیگنال افقی دستگاه خراب میباشد -
سلامباسلام خدمت استادان گرامی یک دستگاه استارست 3300 برام آوردند که روشن نمیشد جیتک کردم بازهم روشن نشد خوب که دقت کردم دیدم یک آیسی 3پایه کوچولو نزدیک پینهای جیتک به شماره روی برد u7 عوض شده بود بجاش ترانزیستور گذاشته بودند از داخل برد استارست150این آیسی رو درآوردم زدم جیتک کردم روشن شد تازمانیکه با کنترل روشن خاموش کنم درسته کار میکنه همینکه از برق بکشم دیگه روشن نمیشه باید 10تا15بار با کلید پشت روشن خاموش کنم تا روشن بشه یا هنگام آپگرید لود بشه وبرنامه بگیره اگه کسی دراینمورد چیزی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه متشکرم///
دوست عزیزبا سلام دوباره
استاد جان فکر می کنم توضیح کاملی داده ام. تمام برنامه های اریجینال را تست کرده ام برنامه های All Reset Flash و Eraser 5400 و ... اما همچنان اشکال پا بر جاست . ممنون می شم اگه تا به حال به مورد فوق برخورد کرده اید و دقیقا علت عیب را میدانید راهنمایی بفرمایید.
اگر فراموش نکرده باشید اشکال این بود که این دستگاه روی کانالهای Free نیز پیغام Service Is Not Running Or Scrambled میدهد .
:ُّـ :ُّـ :ُّـ
دوست عزیزسلام خدمت استاد محترم
ریسیور Star Sat -srx5dهستش قبل ازاین اتفاق دستگاه روشن میشدولی درقسمت تغذیه ولتاژ3.3ولت افزایش پیداکرده وعلت این افزایش ازادکردن یکی ازپایه های مقاومت R7بامقداراهمی1/3کیلواهم میباشدکه سبب شداین ولتاژتا 6ولت افزایش پیدا کندایسی U6 باشماره Il-1117-1.5با نوع مشابه
1085 Cmکه1.5ولتی هست تعویض شدولتاژ5و7و22و30و3.3و12ولت کامل درخروجی داریم
پرسش من این است این افزایش ولتاژ3.3به جزاین ایسی چه ایسیهای دیگری را ممکن است سوزانده باشد؟
ایا ایسیcpuرا هم سوزانده؟این ایسی گرم نمی شوددرتست اههمی دیدم این ولتاژ3.3به خیلی ازبخشها میرود!درمسیرولتاژمقاومتی قطع نیست؟!ظاهرا سالمند!
ایا میتوان امیدداشتcpuسالم است؟بعدازاین اتفاق دستگاه روشن نمیشودوهیچ عملی انجام نمیدهد!ولتاژ3.3راروی پایه 1cpuهم داریم
لطفا راهنمایی کنیدبرای درست کردن این اشکال چگونه عمل کنیم. باتشکرازشما
با تشکر از ذکریای عزیزدوست عزيز ولت 3.3 براي اي سي فلش و اي سي رو و همچنين سي پي يو و چند قسمت ديگه ميرود
از شما دوست عزیزدوست من Cpu يك ايسي محافظ داره كه اسيلاتور ان هست ودر اينجور موارد ميسوزه به شمارهt73227 كه زير كريستال قرارداره اگه 3.3 بالا بره حتما خواهد سوخت ولي كميابه تعويض كنيد اگه مشكل ديگه نداشته باشي روشن ميشه در ضمن 1000 ميكرو ولتاژ 3.3 راهم حتما با يك خازن مرغوب تعويض كنيد
خدایا شکراستاد جان سلام
اشکال 5400 را پیدا کردم . خواستم در اختیار دوستان قرار دهم. :ُّـ
اشکال در اتصالی بسیار ریزی روی 2 تا از پین های U220 بود .
دوست عزیزبا سلام
دوستان تعمیرکار لطفا من را راهنمایی کنید
رسیور فرتیک 5600plus دارم که یه مشکلی دارد که من تاحالا بهش برخورد نکرده بودم
تقریبا دو ماه است که رسیور را روشن میکردم روی صفحه دیجیتال on میزد ولی تصویر هیچ مشکلی نداشت و اگر رسیور را خاموش میکردم روی صفحه دیجیتال ساعت ظاهر میشو دوهیچ مشکلی نداشت
تا اینکه امروز رسیور تصویرش قطع شد ان را جیتک کردم فلش را قبول میکند ولی باز هم این مشکل حل نشد درضمن از فلش تست شده استفاده کردم ایسی رم راهم عوض کردم باز هم این مشکل پا برجاست
لطفا دوستان تعمیرکا راهنمایی کنید
با سلامدوست عزیز
شما ایسی تصویر را چک کنید
استاد.
دوست عزیزبا سلام
استاد عزیز شما فکر میکنید on زدن دستگاه از ایسی تصویر می باشد؟؟؟؟؟؟
دوستان تعمیرکار لطفا مشکل کاربر را خوب بخوانید وبعد جواب بدهید
:ُّـ
با سلام استاد گرامي تعويض خازن 68 ميكروفاراد400 ولتي درتمام رسيورهاي 190چيني كه دچار قطع ووصل سيگنال هستند الزاميست زيرا در پاور اين رسيورها خازن 47 ميكروفاراد استفاده شده وتوانايي تامين ولتاژ صاف وكافي براي كار دستگاه را ندارددوست عزيز خازن بزرگ تغذيه 400 ولت 68 ميكرو را عوض كن مشكلت حل ميشه