سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

I

Istar-Korea

Guest
با كمك اي دي اس ال با سر عت 128 مي شه اس كاي ايتاليا رو باز كرد يا نه؟

سلام دوست گرامي
در صورتي كه ميخواهيد از اكانت رايگان دستگاه استفاده كنيد ( فريز خواهيد داشت )
وضعيت اكانتهاي سيسيكم ( سرور خوب ) بهتر است ( در پكيج اسكاي ).
وضعيت شرينگ آي استار به زودي بسيار عالي تر خواهد شد ( فريزها در پكيج اسكاي به حداقل خواهد رسيد ).

موفق باشيد

M B S

مدیر بازنشسته
2009-06-25
121
566
help

سلام اقا این دستگاه ما درست نشد الان این سیاهیش از بغل زیاد شده هر کاری شما گفتید انجام دادم ریست فاکتوری تو بخش تنظمات رفتم درست نشد که نشد تو بعضی تصاویر کم دیده میشه تو بعضی تصاویر زیاد یه فکری بکنید خیلی ضایعست .من هنوز یک هفته نشده این دستگاهو گرفتم یه کاری بکنیدتو بخش تنظیمات این atuo که هستند درست عمل نمی کنند اصلا یه نرم افزار کارخانه ای بزارید

M B S

مدیر بازنشسته
2009-06-25
121
566
اقا یه فکری بکن افتضاحه دیگه رفته رفته تصویر دار از بغل کوتاه میشه میتونی به عکس نگاه کنی

پیوست‌ها

• 44.8 کیلوبایت بازدیدها: 62
I

Istar-Korea

Guest
اقا یه فکری بکن افتضاحه دیگه رفته رفته تصویر دار از بغل کوتاه میشه میتونی به عکس نگاه کنی

سلام دوست گرامي
من از شما پرسيدم آيا با كابل Av هم اين مشكل را داريد ولي شما پاسخ ندايد.
بهتر است با يه نصاب متخصص صحبت كنيد تا بياد به كارتون رسيدگي كند.
( وقتي رسيور تصوير دارد همه چيز اوكي است ) ربطي به رسيور ندارد مشكل از تنظيمات است.
موفق باشيد

M B S

مدیر بازنشسته
2009-06-25
121
566
سلام دوست گرامي
من از شما پرسيدم آيا با كابل Av هم اين مشكل را داريد ولي شما پاسخ ندايد.
بهتر است با يه نصاب متخصص صحبت كنيد تا بياد به كارتون رسيدگي كند.
( وقتي رسيور تصوير دارد همه چيز اوكي است ) ربطي به رسيور ندارد مشكل از تنظيمات است.
موفق باشيد
منم به شما گفتم امتحان کردم نشد با کابل avوhdmiو اون سوکت بزرگه همشون مثل هم میمونه ببین من هر چی نرم صحبت میکنم شما سو استفاده میکنی شما داری از مسولیتت بار کم میکنی نصابی که اوردم گفت دستگاهش اشغاله ببر بزن تو سر ای استار کره ای حال شما به من میگی برو نصاب بیار دستگاه ایراد داره فهمیدی یه فکری بکن به حالش...........

I

Istar-Korea

Guest
منم به شما گفتم امتحان کردم نشد با کابل avوhdmiو اون سوکت بزرگه همشون مثل هم میمونه ببین من هر چی نرم صحبت میکنم شما سو استفاده میکنی شما داری از مسولیتت بار کم میکنی نصابی که اوردم گفت دستگاهش اشغاله ببر بزن تو سر ای استار کره ای حال شما به من میگی برو نصاب بیار دستگاه ایراد داره فهمیدی یه فکری بکن به حالش...........

دوست گرامي
انگار ما يك چيز هم بدهكار شديم.
بهتر است شما رسيور را با تلويزيون ديگري تست كنيد . تا مشخص شود مشكل از چيست.
حضور من در اينترنت فقط پاسخگويي و پشتيباني است . من نوكر كسي نيستم.كه شما اينطور با من صحبت ميكني.
موفق باشي

M B S

مدیر بازنشسته
2009-06-25
121
566
ببین دوست خوب با تلوزیون دیگه هم امتحان کردم هر چی شما بگید من انجام دادم به خدا درست نشده شما لطف کنید یک نرم افزار ارجینال شاید مشکل بنده حل شد میدونم حل میشه فقط یه نرم افزار کارخانه ای لطف کنید

I

Istar-Korea

Guest
ببین دوست خوب با تلوزیون دیگه هم امتحان کردم هر چی شما بگید من انجام دادم به خدا درست نشده شما لطف کنید یک نرم افزار ارجینال شاید مشکل بنده حل شد میدونم حل میشه فقط یه نرم افزار کارخانه ای لطف کنید

دوست گرامي
نرم افزار اورجينال ربطي به تصوير ندارد .
ورژن كارخانه دست من نيست ( شما زماني كه رسيور را خريداري ميكنيد آكبند ) روش نصب است. سيستم منو هم كاملا فرق ميكند
( اينم اضافه كنم كه اگر شما ورژن كارخانه هم نصب كنيد هيچ تفاوتي نخواهد كرد )
شما ميتواني ورژن قديمي x20000 را نصب كني .
بازم ميگم مشكل از تنظيمات است ( تا حالا ديده نشده رسيوري بخواد همچين مشكلي داشته باشد ).
موفق باشيد

M B S

مدیر بازنشسته
2009-06-25
121
566
دوست گرامي
نرم افزار اورجينال ربطي به تصوير ندارد .
ورژن كارخانه دست من نيست ( شما زماني كه رسيور را خريداري ميكنيد آكبند ) روش نصب است. سيستم منو هم كاملا فرق ميكند
( اينم اضافه كنم كه اگر شما ورژن كارخانه هم نصب كنيد هيچ تفاوتي نخواهد كرد )
شما ميتواني ورژن قديمي x20000 را نصب كني .
بازم ميگم مشكل از تنظيمات است ( تا حالا ديده نشده رسيوري بخواد همچين مشكلي داشته باشد ).
موفق باشيد
سلام دوست خوب من اقای ای استار کره ای نگاه کن من دستگاهو اکبند خریدم اون نرم افزار اولی که منوش فرق میکنه من سرچ کردم و تصاویر کاملا کامل بود به خدا راست میگم حالا اون نرم افزار قدیمی کدومه راهنمایی کن دوست من. تا من تهیه و تزریق کنم و نتیجه رو بهت گزارش بدم مرسی شرمنده اقایی اگه بد صحبت کردم .

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوست خوب من اقای ای استار کره ای نگاه کن من دستگاهو اکبند خریدم اون نرم افزار اولی که منوش فرق میکنه من سرچ کردم و تصاویر کاملا کامل بود به خدا راست میگم حالا اون نرم افزار قدیمی کدومه راهنمایی کن دوست من. تا من تهیه و تزریق کنم و نتیجه رو بهت گزارش بدم مرسی شرمنده اقایی اگه بد صحبت کردم .

سلام دوست گرامي
ورژن 1.45 ( كارخانه ) را من ندارم . كه بخوام بهتون بدم .
موفق باشيد

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
سلام اقا این دستگاه ما درست نشد الان این سیاهیش از بغل زیاد شده هر کاری شما گفتید انجام دادم ریست فاکتوری تو بخش تنظمات رفتم درست نشد که نشد تو بعضی تصاویر کم دیده میشه تو بعضی تصاویر زیاد یه فکری بکنید خیلی ضایعست .من هنوز یک هفته نشده این دستگاهو گرفتم یه کاری بکنیدتو بخش تنظیمات این atuo که هستند درست عمل نمی کنند اصلا یه نرم افزار کارخانه ای بزارید

دوست گرامی اینکار را هم انجام بدید...

شاید سیستم خروجی پخش دستگاه روی ntsc باشد.آنرا چک کنید و به pal تغییر دهید.

نتیجه را اگر میشه اعلام کن دوست عزیز. اگر این هم نبود مثل بنده دستگاه را یه جوری به یکی غالب کن تا از شرش راحت بشی!

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
سلام به istar عزیز
دوست من میشه بگید پس این کانال های دیجی ترک کی میخواد به شیرینگ اضافه بشه؟
باتشکر

I

Istar-Korea

Guest
سلام به istar عزیز
دوست من میشه بگید پس این کانال های دیجی ترک کی میخواد به شیرینگ اضافه بشه؟
باتشکر

سلام دوست گرامي
خبرهاي خوشي براي دارندگان istar خواهيم داشت.
به زودي شاهد آن خواهيد بود . فعلا چيزي نميگم
موفق باشيد

بالا