با كمك اي دي اس ال با سر عت 128 مي شه اس كاي ايتاليا رو باز كرد يا نه؟
اقا یه فکری بکن افتضاحه دیگه رفته رفته تصویر دار از بغل کوتاه میشه میتونی به عکس نگاه کنی
منم به شما گفتم امتحان کردم نشد با کابل avوhdmiو اون سوکت بزرگه همشون مثل هم میمونه ببین من هر چی نرم صحبت میکنم شما سو استفاده میکنی شما داری از مسولیتت بار کم میکنی نصابی که اوردم گفت دستگاهش اشغاله ببر بزن تو سر ای استار کره ای حال شما به من میگی برو نصاب بیار دستگاه ایراد داره فهمیدی یه فکری بکن به حالش...........سلام دوست گرامي
من از شما پرسيدم آيا با كابل Av هم اين مشكل را داريد ولي شما پاسخ ندايد.
بهتر است با يه نصاب متخصص صحبت كنيد تا بياد به كارتون رسيدگي كند.
( وقتي رسيور تصوير دارد همه چيز اوكي است ) ربطي به رسيور ندارد مشكل از تنظيمات است.
موفق باشيد
منم به شما گفتم امتحان کردم نشد با کابل avوhdmiو اون سوکت بزرگه همشون مثل هم میمونه ببین من هر چی نرم صحبت میکنم شما سو استفاده میکنی شما داری از مسولیتت بار کم میکنی نصابی که اوردم گفت دستگاهش اشغاله ببر بزن تو سر ای استار کره ای حال شما به من میگی برو نصاب بیار دستگاه ایراد داره فهمیدی یه فکری بکن به حالش...........
ببین دوست خوب با تلوزیون دیگه هم امتحان کردم هر چی شما بگید من انجام دادم به خدا درست نشده شما لطف کنید یک نرم افزار ارجینال شاید مشکل بنده حل شد میدونم حل میشه فقط یه نرم افزار کارخانه ای لطف کنید
سلام دوست خوب من اقای ای استار کره ای نگاه کن من دستگاهو اکبند خریدم اون نرم افزار اولی که منوش فرق میکنه من سرچ کردم و تصاویر کاملا کامل بود به خدا راست میگم حالا اون نرم افزار قدیمی کدومه راهنمایی کن دوست من. تا من تهیه و تزریق کنم و نتیجه رو بهت گزارش بدم مرسی شرمنده اقایی اگه بد صحبت کردم .دوست گرامي
نرم افزار اورجينال ربطي به تصوير ندارد .
ورژن كارخانه دست من نيست ( شما زماني كه رسيور را خريداري ميكنيد آكبند ) روش نصب است. سيستم منو هم كاملا فرق ميكند
( اينم اضافه كنم كه اگر شما ورژن كارخانه هم نصب كنيد هيچ تفاوتي نخواهد كرد )
شما ميتواني ورژن قديمي x20000 را نصب كني .
بازم ميگم مشكل از تنظيمات است ( تا حالا ديده نشده رسيوري بخواد همچين مشكلي داشته باشد ).
موفق باشيد
سلام دوست خوب من اقای ای استار کره ای نگاه کن من دستگاهو اکبند خریدم اون نرم افزار اولی که منوش فرق میکنه من سرچ کردم و تصاویر کاملا کامل بود به خدا راست میگم حالا اون نرم افزار قدیمی کدومه راهنمایی کن دوست من. تا من تهیه و تزریق کنم و نتیجه رو بهت گزارش بدم مرسی شرمنده اقایی اگه بد صحبت کردم .
سلام اقا این دستگاه ما درست نشد الان این سیاهیش از بغل زیاد شده هر کاری شما گفتید انجام دادم ریست فاکتوری تو بخش تنظمات رفتم درست نشد که نشد تو بعضی تصاویر کم دیده میشه تو بعضی تصاویر زیاد یه فکری بکنید خیلی ضایعست .من هنوز یک هفته نشده این دستگاهو گرفتم یه کاری بکنیدتو بخش تنظیمات این atuo که هستند درست عمل نمی کنند اصلا یه نرم افزار کارخانه ای بزارید
سلام به istar عزیز
دوست من میشه بگید پس این کانال های دیجی ترک کی میخواد به شیرینگ اضافه بشه؟
باتشکر