سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

alideburgh

کاربر
2008-02-08
18
17
با سلام خدمت شما
قربان من واقعا ممنونم از اینکه با من در ارتباط هستین و پاسخ میدید ولی یا توقع من خیلی زیاد هستش ویا اینکه شما دوست ندارین کامل جواب من رو بدید . من این همه سوال از شما پرسیدم و شما به فقط نام پکیجهای باز رو اسم می برید . اینا رو که خودم هم می دونم . بنده از شما به عنوان مسئول در قبال سوالاتی که ازتون پرسیدم که توجهی هم اصلا بهشون کامل نفرمودید ، توقع داشتم که همون فول پکیجی رو که اسم میبرید رو راهنمایی بفرمایید که :
1- چطوری خریداری کنم
2- نام اکانتش چی ؟
3- نحوه وارد نمودنش به دستگاه چطوریه
4 - وتمام مسائل دخیل در بر طرف نمودن این مشکل

I

Istar-Korea

Guest
با سلام خدمت شما
قربان من واقعا ممنونم از اینکه با من در ارتباط هستین و پاسخ میدید ولی یا توقع من خیلی زیاد هستش ویا اینکه شما دوست ندارین کامل جواب من رو بدید . من این همه سوال از شما پرسیدم و شما به فقط نام پکیجهای باز رو اسم می برید . اینا رو که خودم هم می دونم . بنده از شما به عنوان مسئول در قبال سوالاتی که ازتون پرسیدم که توجهی هم اصلا بهشون کامل نفرمودید ، توقع داشتم که همون فول پکیجی رو که اسم میبرید رو راهنمایی بفرمایید که :
1- چطوری خریداری کنم
2- نام اکانتش چی ؟
3- نحوه وارد نمودنش به دستگاه چطوریه
4 - وتمام مسائل دخیل در بر طرف نمودن این مشکل

دوست گرامي شما توقع داري اكانت هم من براتون جور كنم.
قربونت برم من به عنوان مدير بخش فقط پاسخ سوالات مربوط به رسيور را ميدم و هيچ وظيفه ديگري ندارم. نحوه راه اندازي اكانت قبلا توضيح داده شده به سايت Istarkorea.com مراجعه نمائيد.

jimismm

کاربر
2009-01-22
20
27
باسلام خدمت شما من تازه رسیور ای استار20000خریدم میخواستم دانگل خودم را روی ان نصب کنم ولی نتوانستم روی کلید مخفی ان هم بروم f1هم میزنم هیچ صفحه ای نمیاد در ضمن سافتکم را چگونه تزریق کنم به ان و رنگ ان هم ازرسیور تنزیم می شود یا نه
باتشکر

jimismm

کاربر
2009-01-22
20
27
سلام . بنده میخواهم رسیورIstar X20000
آبگرید کنم هر نمافزاری دانلود کردم ازسایت تا35 درصد پیش رفت وارور می زند انگار سایتش خراب است شما بگوید چگونه برنامه بگیرم چون برنامه ان ورژن کارخانهای است و منوی مخفی باز نمیشود برای دانگل و سایروس هم جواب نمی دهد f1هم میزنم هیچ صفحه ای نمیاد سریع مزنم کانال 111 میاد چکارکنم و جدول کد ماهواره چگونه میاد .
باتشکر از شما

9800pvr

کاربر
2010-02-17
49
115
ای ........... آقا طرف میاد .......... پول رسیور میده بعد همش هنگ لرزش تصویر نمی دونم برای چی 100 تومان با 98 این رسیور فرق است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اچ دی است!!!!!!!!!!!!!

I

Istar-Korea

Guest
ای ........... آقا طرف میاد .......... پول رسیور میده بعد همش هنگ لرزش تصویر نمی دونم برای چی 100 تومان با 98 این رسیور فرق است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اچ دی است!!!!!!!!!!!!!

سلام دوست گرامي
من يك چيز را برادرانه خدمت شما بگم ( شما اگر واقعا از istar ناراضي هستي خواهش ميكنم از محصولات اين شركت استفاده نكن ). خدا رو شكر در اين مدت كوتاه محصولات آي استار در ايران و كشورهاي عربي كاملا شناخته شده است .
موفق و پيروز باشي

bobof

کاربر
2008-01-19
4
2
ایا 98 مثل 20000 همه فایل هارو از طریق یو اس بی اجرا می کنه؟
ضمنآ چند تا کانال اچ دی از طریق لن توی 20000 باز میشه؟

matrex63

کاربر
2009-09-19
25
30
40
آقايون من وايمكس دارم و نوع مودم خارجي هستش و فقط يه پورت داره والان نزديك 1 ماهه اين دستگاه خريدم هيچ مشكلي نديدم فقط تا حالا نتونستم شرينگ اينترنتي دستگاه راه بندازم در ضمن ميگن مك آدرس حذف كنيد تو وايمكس همچين چيزي نيستش اگه ميتونين كمك كنيد

matrex63

کاربر
2009-09-19
25
30
40
با تشكر خودم تونستم حل كنم اين مشكلو هر كسي در اين مورد مشكل داشت بپرسه تا راهنمايي كنم

بالا