درودبا تشکر ازدوست عزیز فرکانسهای11992و11876 بدینصورت کم وزیاد میشود ونمیگیرد
با تشکر ازدوست عزیز فرکانسهای11992و11876 بدینصورت کم وزیاد میشود ونمیگیرد
من در نواب زندگی می کنم شبکه های هاتبرد من ساعاتی دارای افت سیگنال می شود و ساعاتی دیگر افت سیگنال از بین می رود
آیا از تنظیم دیش است یعنی دیش تنظیم نیست یا مشکل از جایی دیگر است در ضمن یوتل ست w3هم گاهی همچین مشکلی دارد
دوما بعضی از شبکه ای این دو جهت برای من خراب است مثلا فارسی 1 من سیگنالش بالا هست اما خراب هست اما شبکه های دیگر که سیگنالشان پایین تر هست خوب دیده می شوند مشکل در تنظیم دیش هست یا ******* هست
باسلام کسی میتونه بگه که بامرکزیت w3میشه اینتلست1002یاهمان تور5و6 رو گرفت یا نه؟
من در نواب زندگی می کنم شبکه های هاتبرد من ساعاتی دارای افت سیگنال می شود و ساعاتی دیگر افت سیگنال از بین می رود
آیا از تنظیم دیش است یعنی دیش تنظیم نیست یا مشکل از جایی دیگر است در ضمن یوتل ست w3هم گاهی همچین مشکلی دارد
دوما بعضی از شبکه ای این دو جهت برای من خراب است مثلا فارسی 1 من سیگنالش بالا هست اما خراب هست اما شبکه های دیگر که سیگنالشان پایین تر هست خوب دیده می شوند مشکل در تنظیم دیش هست یا ******* هست
ساده تر این هست که ببینید همسایه شما و یا محله شما هم این مشکل رو دارند
اگر نداشتند به دیش و lnb دست بزنید اما معمولا اینجور مواقع مشکل از ارسال امواج مزاحم هست
تعدادی از فرکانسها با پوشش Widebeam هست قابل دریافت میباشدبا سلام. آیا با ال ان بی اینورتور و یا پرمیوم میتونم جهت یوروبرد در 16 درجه شرقی رو به طور کامل داشته باشم.محل زندگی من تهران می باشد
بله این کار ممکن است اما در صورتی که هر دو رسیور از فرکانس عمودی یا افقی فقط استفتده کنند مثال در اینتل ست 902 در عمودی از 13 تا 14 ولت استفاده میشود و در افقی از 18 تا 19 ولت و چه در عمودی و یا افقی یک فرکانس 22 کیلوهرتز نیز برای بعضی از فرکانسها وجود دارد مثل فرکانس 11747 افقی در هاتبرد که شبکه pmc بر روی این فرکانس میباشد از 18 ولت استفاده میشود اما اگر 22 کیلوهرتز آن قطع گردد بدون تغییر در ولت خروجی شبکه های دیگر دریافت میگردد پس ما چهار نمونه فرکانس عمودی فرکانس پایین و عمودی فرکانس بالا - افقی فرکانس پایین و افقی فرکانس بالا داریم که اگر از مثال عمودی فرکانس پایین یعنیی 22 کیلوهرتز خاموش استفاده کنیم با اتصال دو رسیور به یک ال ان بی رسیور دیگر نیز میتواند فقط کلیه فرکانسهای عمودی که 22 کیلوهرتز آنها خاموش است را دریافت کنند
با عرض معذرت من منظور شما از ولتاژ ال ان بی درست هست رو متوجه نشدم؟
دوست من حرف من همونی هست که بهت گفتم. شما برای سهولت وتسریع در رسیدن به هدف باید رسیورت رو به خونه همسایتون ببری یا رسیور اون رو خونه خودتون بیاری.اگه نمیخوای این کار رو بکنی باید قدری زحمت به خودت بدی.مثلا یک بار رسیور رو بعد از انجام تنظیماتی که گفتم به پشت بوم ببری و مستقیم با یک کابل سالم 2 متری و بدون سوییچر به دیشت وصل کنی وفرکانسها رو چک کنی.اگه باز هم مشکل داشتند عیب از دیشت هست.در ضمن آیا شما مطمئن هستید که ترکست رو رصد کردید؟آیا شما کانالsamanyolu و yaban رو دارید؟آیا فرکانس11962v3333 رو دارید؟راستی مارک ومدل رسیورت چیه؟با درود
مشکل از رسیور نیست چون خودم 2 تا رسیور دارم
دیش هم فکر نکنم مشکلی داشته باشه
کلا من هیچ کدوم از کانال های ورتیکال نمی تونم بگیرم اما الان که دقت می کنم بعد از تعویض ال ان بی
دو فرکانس 11096 v 11919 v با کیفیت نسبتا خوبی قابل دریافت شدند
نکته ی دیگه این که کانال های h اکثرا خیلی قوی و با قدرت 95 درصد قابل دریافت هستند
موفق باشید
بار اولی که ترکست رو تنظیم کردم رسیور رو بالا پشت بوم بردم و با کابل مستقیم تنظیم کردمدوست من حرف من همونی هست که بهت گفتم. شما برای سهولت وتسریع در رسیدن به هدف باید رسیورت رو به خونه همسایتون ببری یا رسیور اون رو خونه خودتون بیاری.اگه نمیخوای این کار رو بکنی باید قدری زحمت به خودت بدی.مثلا یک بار رسیور رو بعد از انجام تنظیماتی که گفتم به پشت بوم ببری و مستقیم با یک کابل سالم 2 متری و بدون سوییچر به دیشت وصل کنی وفرکانسها رو چک کنی.اگه باز هم مشکل داشتند عیب از دیشت هست.در ضمن آیا شما مطمئن هستید که ترکست رو رصد کردید؟آیا شما کانالsamanyolu و yaban رو دارید؟آیا فرکانس11962v3333 رو دارید؟راستی مارک ومدل رسیورت چیه؟
1- این کار به تیونر دستگاه اصلی آسیب می رساندسلام آقای حیدری منظور شما همون استفاده از خروجی لوپ رسیور هست؟اگه جوابتون بله هست.میخواستم بپرسم:
1-آیا خروجی لوپ خطراتی برای کل سیستم رسیور اولی و دومی و کلیه لوازم جانبیش از قبیل سوختن یا خرابی در بر داره یا نه؟
2-آیا استفاده از این خروجی افت سیگنالی رو برای رسیور دومی و یا خود اولی در بر داره؟
3-اگه ما رسیور اولی رو خاموش کنیم و فقط از دومی استفاده کنیم.آیا باز هم برای دیدن تمام کانالها مشکل پخش تصویر داریم؟ متشکرم
کانون دیش و اندازه میله پشت و 3 میله در دیشها متفاوت هستبا سلام و عرض خسته نباشید
ارتفاع پشت دیش برای جهت هاتبرد ( و در پی آن قیچی کردن دبلیو 3 و نایل ) چه اندازه باید باشد ؟
و نیز طول میله ها باید چه اندازه ای باشد ( به طور معمول و استاندارد ) ؟
با تشکر و سپاس فراوانk: