سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

من هم دقیقا مشکل تو رو دارم 12111 از ساعت 7 کلا قطع میشه تا روز بعد اگه فهمیدی مشکل از کجاست به ما هم بگو
اگر سيگنال سر ساعت خاصي قطع ميشود معمولن مشكله باراززتته
براي تست فركانسهاي غير از 12111 را چك كنيد

آخرین ویرایش:

ghandeasal

کاربر
2010-01-18
31
44
35
با سلام. چند تا سوال داشتم.اگه از يه النبي كه هم ku و هم c باند رو ميگيره ميتوان روي ديش گردان استفاده كرد تا مسيرهايي كه احتياج به النبي c باند دارن رو دريافت كنم.و اينكه بعضي جهت ها هستند كه سخت ميشه گرفتشون /با ديش 120 افست و سيم مرغوب والنبي خوب ميتوان اونا رو در تهران گرفت؟ جهت هائي كه در نظرم هست ماهواره هاي thiacom در 78.5nدرجه شرقي. mesatدر 91.5 درجه شرقي.intelsat7.10در68.5درجه شرقي.yamal 202در 49درجه شرقي.astre3a/3bدر 23.5 درجه شرقي .eutelsatw2m در 16 درجه شرقي .eurobird4 در 4 درجه شرقي.eutelsatw4 در 36 درجه شرقي.و اينكه عكس بيم ماهواره ها رو دارم بعضي جهت ها اصلا نيستنددر سايت فلاي ست و بعضي جهت ها هم بيمشون خيلي مشخص نيست مانند eutelsat w2mكه من با ديش وطني بعضي از فركانساشو تونستم بگيرم.

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام. چند تا سوال داشتم.اگه از يه النبي كه هم ku و هم c باند رو ميگيره ميتوان روي ديش گردان استفاده كرد تا مسيرهايي كه احتياج به النبي c باند دارن رو دريافت كنم.و اينكه بعضي جهت ها هستند كه سخت ميشه گرفتشون /با ديش 120 افست و سيم مرغوب والنبي خوب ميتوان اونا رو در تهران گرفت؟ جهت هائي كه در نظرم هست ماهواره هاي thiacom در 78.5nدرجه شرقي. mesatدر 91.5 درجه شرقي.intelsat7.10در68.5درجه شرقي.yamal 202در 49درجه شرقي.astre3a/3bدر 23.5 درجه شرقي .eutelsatw2m در 16 درجه شرقي .eurobird4 در 4 درجه شرقي.eutelsatw4 در 36 درجه شرقي.و اينكه عكس بيم ماهواره ها رو دارم بعضي جهت ها اصلا نيستنددر سايت فلاي ست و بعضي جهت ها هم بيمشون خيلي مشخص نيست مانند eutelsat w2mكه من با ديش وطني بعضي از فركانساشو تونستم بگيرم.

با سلام. دوست گرامی, در مورد سوال اول , بله میشه استفاده کرد به شرطی سایز دیش بزرگ و اینکه بتونی ال ان بی رو روی فیتور فیکس کنی. دریافت یا عدم دریافت فرکانسهای یک جهت در هر منطقه بستگی به بیم و پوشش اون ماهواره در اون منطقه داره. بعضی از نقشه های سایت فلای ست به نظر به روز نیستند. اما به هر حال هم میتونید از سایت فلای ست و هم از سایتهای زیر استفاده کنید.

http://www.satbeams.com/footprints
http://www.lyngsat.com

:eek:k:

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
با سلام
دوستان یک مشکل عجیب وغریب من دارم

این که در ماهواره سایروس ونیلست در ساعت 7 شب تا 3 صبح به طور شدیدی افت سیگنال دارم بطورری که فرکانس 12111 سایروس ساعت 12 شب کلا ضعیف و سیگنال نداره تا 3 شب که بتدریج زیاد شده ودر طول روز به 56% هم می رسد ولی آخر شب هیچی
یک دوست با تجربه کمکم کنه

سویچ ها رو عوض کردم هیچ فایده نداشت دیش و به مرکزیت قرار دادم هیچ فایده ای نداشت
بعید می دونم از سیم آنتن باشه چون که بقیه ماهواره هایم سیگنال ها افت دارن نه به این شدت

سلام مجدد خدمت دوستان

من یک هفته ماهواره سایروس دقیق زیر نظر دارم نمی دونم دلیل افت فرکاسش از ساعت 9 تا 4 شب به چی دالایلی؟
samsat عزیز کارهایی که گفتی انجام دادم از یه النبی permium کره استفاده کردم دیشم بردم بهترین جای ممکن و سیم کابلم بهترین نوع گذاشتم

واقعا در عجبم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کل ماهواره سایروس همه با هم فرکانساشون افت پیدا می کنندو دوباره ساعت 4 به بعد به مرور افزایش پیدا می کنند

آهای دوستایی که خدای ماهواره این منتظر نظر دقیق و کارشناسیتونم

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام مجدد خدمت دوستان

من یک هفته ماهواره سایروس دقیق زیر نظر دارم نمی دونم دلیل افت فرکاسش از ساعت 9 تا 4 شب به چی دالایلی؟
samsat عزیز کارهایی که گفتی انجام دادم از یه النبی permium کره استفاده کردم دیشم بردم بهترین جای ممکن و سیم کابلم بهترین نوع گذاشتم

واقعا در عجبم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کل ماهواره سایروس همه با هم فرکانساشون افت پیدا می کنندو دوباره ساعت 4 به بعد به مرور افزایش پیدا می کنند

آهای دوستایی که خدای ماهواره این منتظر نظر دقیق و کارشناسیتونم

درود
با اجازه از اقا بابک( samsat )عزیز
دوست من شما اگه همه راه ها رو رفتید وباز هم بدون نتیجه موندید
بهترین کار اینه که با یک رسیور دیگه تست کرده و امتحان کنید
اگر مورد از دیش و یا اتصالات بود که با تعویض جای دیش وتعویض lnb
وکابل مشکلت برطرف میشد
:eek:k:

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
درود
با اجازه از اقا بابک( samsat )عزیز
دوست من شما اگه همه راه ها رو رفتید وباز هم بدون نتیجه موندید
بهترین کار اینه که با یک رسیور دیگه تست کرده و امتحان کنید
اگر مورد از دیش و یا اتصالات بود که با تعویض جای دیش وتعویض lnb
وکابل مشکلت برطرف میشد:eek:k:

نه داداش گلم بعید می دونم مال دستگاه باشه آخه فقط ماهواره سایروس تو همون ساعتی که گفتم فقط افت داره

پس در نتیجه تنها سوالی که می مونه اینکه؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظر شما نمی تونه از یبم هوایی و ماهواره ای ضعیف مکانی ما باشه و بخاطر همین در این ساعت پوشش ماهواره ای در جایی که ما هستم(مشهد-شمال شرقی کشور) کمتر میشه؟؟؟؟؟؟؟

در طول روز من 61% سیگنال دارم اما از 10 شب به مرور تا ساعت 4 سیگنال کاهش و باز بعد از 4 به مرور زمان افزایش می یابد

اگه لطف کنین یک عکس از بیم ماهواره ای sirus داخل کشور بزارین ممنون میشم یا سایت مربوطه رو معرفی کنین

mehdi soft

کاربر
2010-10-02
25
173
مشکل درنصب آسیاست لطفاکمکم کنید

باسلام بهدوستان وهمکاران محترم من همه جهتهارومیتونم بگیرم امایه بارخواستم اسیاست رابگیرم میدونم درصدوپنج درجه شرقیست امامشکل من اینجاست وقتی روی رسیورم اسیاست راپیدامیکنم فرکانس ال ان بی ان فرق میکند یعنی یونیورسال یاهمان جهانی نیست چیکارکنم رویونیورسال گذاشتم وفرکانس روازسایت برداشتم وواردکردم وخیلی روش کارکردم ال ان بی روچرخوندم دیش روچرخوندم نتونستم سیگنال بدست بیارم ممنون میشم کمکم کنیددیشم نودسانتی ال ان بی استارست درتهران فرکانس ان ان بی اتوماتیک اینه من هرکاری کردم نشد:sadwalk:
FRECANCE:12352V30000
LNB TEYP:5.150

تذكر
icon4.gif

براي سوال خود تايپيگ و پست جدا نزنيد
icon4.gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
نه داداش گلم بعید می دونم مال دستگاه باشه آخه فقط ماهواره سایروس تو همون ساعتی که گفتم فقط افت داره

پس در نتیجه تنها سوالی که می مونه اینکه؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظر شما نمی تونه از یبم هوایی و ماهواره ای ضعیف مکانی ما باشه و بخاطر همین در این ساعت پوشش ماهواره ای در جایی که ما هستم(مشهد-شمال شرقی کشور) کمتر میشه؟؟؟؟؟؟؟

در طول روز من 61% سیگنال دارم اما از 10 شب به مرور تا ساعت 4 سیگنال کاهش و باز بعد از 4 به مرور زمان افزایش می یابد

اگه لطف کنین یک عکس از بیم ماهواره ای sirus داخل کشور بزارین ممنون میشم یا سایت مربوطه رو معرفی کنین

با سلام. دوست عزیز اگر از تمام جهت های موجود شما, تنها این فرکانس در ساعات خاص دچار افت سیگنال شدید میشه , به احتمال بسیار زیاد مربوط به تاثیر سیگنالهای مزاحم هستش. بهتره دیش رو به پایینترین نقطه ممکن منتقل و نصب کنی تا سیگنال پ******زیت کمتر روی اون اثر بزاره.
این هم پوشش اروپاییBSS EUROPEAN مربوط به ماهواره سایروس یا [SIZE=+1]Astra 1E/4A[/SIZE][SIZE=+1]@ 4.8° East[/SIZE] که ایران رو تحت پوشش داره.

پیوست‌ها

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
باسلام بهدوستان وهمکاران محترم من همه جهتهارومیتونم بگیرم امایه بارخواستم اسیاست رابگیرم میدونم درصدوپنج درجه شرقیست امامشکل من اینجاست وقتی روی رسیورم اسیاست راپیدامیکنم فرکانس ال ان بی ان فرق میکند یعنی یونیورسال یاهمان جهانی نیست چیکارکنم رویونیورسال گذاشتم وفرکانس روازسایت برداشتم وواردکردم وخیلی روش کارکردم ال ان بی روچرخوندم دیش روچرخوندم نتونستم سیگنال بدست بیارم ممنون میشم کمکم کنیددیشم نودسانتی ال ان بی استارست درتهران فرکانس ان ان بی اتوماتیک اینه من هرکاری کردم نشد:sadwalk:

دوست عزیز اموزش نصب این جهت بارها همراه با تصویر توضیح داده شده. ابتدا از تنظیم دقیق دیش مطمئن شوید. ساعت ال ان بی روی 6.5 و از فرکانس کانالهای IRIB که خودتون قرار دادید استفاده کنید. در تنظیمات رسیور هم فرکانس ال ان بی رو روی یونیورسال low:9750
hi:10600 قرار بدین. حالت دیش هم نسبت به هاتبرد با زاویه 90 درجه و مانند دیش نایلست کاملا عمود قرار میگیره. اگر باز هم مشکلی بود در خدمتم دوست عزیز.

mehdi soft

کاربر
2010-10-02
25
173

دوست عزیز اموزش نصب این جهت بارها همراه با تصویر توضیح داده شده. ابتدا از تنظیم دقیق دیش مطمئن شوید. ساعت ال ان بی روی 6.5 و از فرکانس کانالهای IRIB که خودتون قرار دادید استفاده کنید. در تنظیمات رسیور هم فرکانس ال ان بی رو روی یونیورسال low:9750
hi:10600 قرار بدین. حالت دیش هم نسبت به هاتبرد با زاویه 90 درجه و مانند دیش نایلست کاملا عمود قرار میگیره. اگر باز هم مشکلی بود در خدمتم دوست عزیز.
دوست گرامی همه اینکاراروکردم بازنمیشه چیکارکنم موندم لطف کنیدعکسی چیزی هست بزاریدنشدبگیرم فرکانس هم همونیه که مطرح کردم دیشمم قبلاروهاتبرددقیق بوده

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوست گرامی همه اینکاراروکردم بازنمیشه چیکارکنم موندم لطف کنیدعکسی چیزی هست بزاریدنشدبگیرم فرکانس هم همونیه که مطرح کردم دیشمم قبلاروهاتبرددقیق بوده
عكس اختلاف درجه آسياست و هاتبرد
http://1.irantks.biz/showpost.php?p=185104&postcount=19

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47

دوست عزیز اگر مقداری دقت کنی در 2 صفحه قبل و در پست 491 توسط آرش عزیز عکس این جهت قرار داده شده.
رسیور شما چیه؟ اگر از تمام تنظیمات مطمئن هستی, و باز نمیتونی تنظیم کنی , پیشنهاد میکنم دستگاه رو یکبار ریست فکتوری و مجدد روی دیش تست کانال گیری رو انجام بدی.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان من میخوام جهت سیروس رو قیچی به مرکزیت هاتبرد بگیرم آیا میشه یا دیش جدا میخواد؟ لطفا فرکانس مادر این جهت و همچنین نهوه تنظیم رو توضیح بدهید.ممنون.

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
سلام دوستان من میخوام جهت سیروس رو قیچی به مرکزیت هاتبرد بگیرم آیا میشه یا دیش جدا میخواد؟ لطفا فرکانس مادر این جهت و همچنین نهوه تنظیم رو توضیح بدهید.ممنون.

با سلام. بله دوست عزیز میشه با قیچی گرفت . برای دیدن تصویر نحوه تنظیم به ادرس زیر برو..

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=34584

برای فرکانسها هم از ادرس زیر استفاده کنید.

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=23521

mehdi soft

کاربر
2010-10-02
25
173
دوست عزیز اگر مقداری دقت کنی در 2 صفحه قبل و در پست 491 توسط آرش عزیز عکس این جهت قرار داده شده.
رسیور شما چیه؟ اگر از تمام تنظیمات مطمئن هستی, و باز نمیتونی تنظیم کنی , پیشنهاد میکنم دستگاه رو یکبار ریست فکتوری و مجدد روی دیش تست کانال گیری رو انجام بدی.
دوست گرامی من توپست خودم فرمودم این دیش روی هاتبرددقیق تنظیم بوده ورسیورمن استرانگ4622iiهستش جهتهای دیگه روسیگنا میده تاExpresگرفتم امابعدازاون چرخوندم اماسیگنالی دریافت نشدفایندریه سوتهایی میزنه اماسیگنال نیست من شک کردم وماهواره هایی که دراین رصدبودنم امتحان کردم بازم سیگنال ندارم هم ریسیت کردم هم برنامه زدم به نظرشما میشه اون ماهواره آسیاست معیوب باشه میشه روی یک جهت دیگه فرکانس دادجواب بگیری مثلا رو
W4?

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
43
دوستان لطفا سوال مرا پاسخ دهید : کانال کلیک ست فرهاد در 11200 تصویرش استپ می شود و فقط صدا دارد در حالیکه هیچ کانالی دیگری از این فرکانس و دیگر کانالها چنین مشکلی ندارند در ضمن وقتی ضبط می کنم موقع پخش تصاویر ضبط شده از کلیک ست مشکلی ندارد و به طور کامل پخش می کند لطفا علت را بیان کنید و واقعا نمی دانم چنین سوالی را کجا مطرح کنم ( دوستان به جای پاک کردن کامل سوال انرا به جای مناسب هدایت کنید)

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوستان لطفا سوال مرا پاسخ دهید : کانال کلیک ست فرهاد در 11200 تصویرش استپ می شود و فقط صدا دارد در حالیکه هیچ کانالی دیگری از این فرکانس و دیگر کانالها چنین مشکلی ندارند در ضمن وقتی ضبط می کنم موقع پخش تصاویر ضبط شده از کلیک ست مشکلی ندارد و به طور کامل پخش می کند لطفا علت را بیان کنید و واقعا نمی دانم چنین سوالی را کجا مطرح کنم ( دوستان به جای پاک کردن کامل سوال انرا به جای مناسب هدایت کنید)
دوست عزيز به احتمال زياد دستگاه شما از سري 7100 يا 6300 يا مشابه ميباشد
براي نتيجه بهتر در بخش خود مطرح كنيد
راه موقت
يك مموري يا usb كه 500 مگ خالي داره در دستگاه قرار دهيد
تام شيفت را در منو چك كنيد حجم روي 500 باشه
روي اين كانال دكمه ts روي كنترول را بزنيد
بعد چند لحظه پلي كنيد
اگر مشكلي بود
در بخش مربوط رسيور مطرح كند
icon4.gif

mehdi soft

کاربر
2010-10-02
25
173
دوست گرامی دستگاتوریست فکتوری کن وبرنامه اورجینال رو بریزوامتحان کن

آخرین ویرایش:

mehdi soft

کاربر
2010-10-02
25
173
دوست گرامی من توپست خودم فرمودم این دیش روی هاتبرددقیق تنظیم بوده ورسیورمن استرانگ4622iiهستش جهتهای دیگه روسیگنا میده تاExpresگرفتم امابعدازاون چرخوندم اماسیگنالی دریافت نشدفایندریه سوتهایی میزنه اماسیگنال نیست من شک کردم وماهواره هایی که دراین رصدبودنم امتحان کردم بازم سیگنال ندارم هم ریسیت کردم هم برنامه زدم به نظرشما میشه اون ماهواره آسیاست معیوب باشه میشه روی یک جهت دیگه فرکانس دادجواب بگیری مثلا رو
W4?
فکرکنم کسی نباشه بالاخره جواب این سوال ماروبده همچنان منتظریم:in_love:

بالا