سوالات و مشکلات عمومی کاربران بخش VuPlus

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sayeh-2000

کاربر
2009-05-18
1
1
51
در خواست راهنمایی

با سلام
با عرض تبریک سال نو به شما دوستان گرامی
من دستگاه vu+duo دارم و ایمیج vix v2 را هم نصب کردم اما برای دانلو د cccam 2.2.1 از طریق خود رسیور هیچ لینکی برای دانلود پیدا نکردم و تصمیم گرفتم فایل رو از اینترنت دانلود کنم و بصورت دستی با برنامه fillezilla بریزم ولی نمدونم که باید کجا برم و مسیر این فایل کجاست در ضمن فایلی که من دانلود کردم شامل یک فایل usr است که داخل آن سه پوشه بنام bin و script و uninstall میباشد لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکر:confused:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
با سلام
با عرض تبریک سال نو به شما دوستان گرامی
من دستگاه vu+duo دارم و ایمیج vix v2 را هم نصب کردم اما برای دانلو د cccam 2.2.1 از طریق خود رسیور هیچ لینکی برای دانلود پیدا نکردم و تصمیم گرفتم فایل رو از اینترنت دانلود کنم و بصورت دستی با برنامه fillezilla بریزم ولی نمدونم که باید کجا برم و مسیر این فایل کجاست در ضمن فایلی که من دانلود کردم شامل یک فایل usr است که داخل آن سه پوشه بنام bin و script و uninstall میباشد لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکر:confused:

سلام عزیز .

آموزش استفاده از ایمولیتور CCcam پلاگین PPanel در همه ایمیج ها

طبق نظرات کاربران ایرانی و خارجی ایمولیتور CCcam پلاگین PPanel سریع ترین CCcam است ، پیشنهاد میکنم خودتان تست و قضاوت کنید

ابتدا پلاگین PPanel را نصب کنید

سپس به

Menu->Plugins->PPanel->Emulator Manager->Single Cams->CCcam

مراجعه کنید

روی Download Compatible CCcam Emulator کلیک کنید تا ایمولیتور CCcam 2.2.1 هماهنگ با PPanel به صورت خودکار دانلود و نصب شود

روی

کد:
CCcam 2.2.1 (Enable)
و بعد روی

کد:
CCcam 2.2.1 (Restart)
کلیک کنید ، اکنون فایل های CCcam.cfg و CCcam.prio خود را در پوشه etc با مشخصه 755 قرار دهید و ایمیج را Restart کنید

توجه داشته باشید فقط از ایمولیتور هایی که من معرفی میکنم استفاده کنید

موفق باشید

zimax45

کاربر
2008-06-18
88
367
سلام دوستان
رسیور من روی کانالهای کارتی ماهواره نایل ست تا میرم روش پیغام زیر رو میده
و هر چه صبر میکنم نمیره

found epg data stream
updating cache in progress dont change channel
reading Titles...
found40channels
found44themes

رسیور هم vu+solo هستش ایمیج هم black hole

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام دوستان
و هر چه صبر میکنم نمیره

found epg data stream
reading Titles...
found40channels
found44themes

رسیور هم vu+solo هستش ایمیج هم

black hole

سلام دوست عزیز مشکل شما با اين روش حل ميشه:
كليد ابي و سپس قرمز و بعد همه گزينه ها رو غير فعال كنيد موفق باشید

من هم یه مشکل دارم رسیور vu solo با ایمیج black hole مشکل من با برنامه dcc هست وصل نمیشه .
این مشکل رو با عکس مطرح کردم .:

http://rapidshare.com/files/456433438/My_Documents.rar

http://www.mediafire.com/file/73ldqcb18239gzy/DCC not worke.rar

سلام دوست عزیز براي حل مشكل شما نيز بايد ابتدا از اتصالات اطمينان پيدا كنه و در اين صورت يكبار سرچ كنه تا اي پي بگيره و از اونها استفاده كنه تا رفع مشكل بشه اگر هم تست فايده نداشت بهتره يكبار تو برنامه dcc پسورد رو عوض كنه كه اموزشش هست موفق باشی مهدی طغرل2002

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام دوستان
و هر چه صبر میکنم نمیره

found epg data stream
reading Titles...
found40channels
found44themes

رسیور هم vu+solo هستش ایمیج هم black hole
سلام دوست عزیز
مشكل شما رو كه در بالا توضیح دادم
البته لازم نيست كه همشون رو غير فعال كنيد فكر كنم گزينه سوم رو غير فعال كنيد كافيه (اونجا كه نوشته epg+popup )

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
من هم یه مشکل دارم رسیور vu solo با ایمیج black hole مشکل من با برنامه dcc هست وصل نمیشه .
این مشکل رو با عکس مطرح کردم .:

http://rapidshare.com/files/456433438/My_Documents.rar

http://www.mediafire.com/file/73ldqcb18239gzy/DCC not worke.rar

در مورد مشكل شما عزیز البته در پست بالا توضیح دادم ولی بصورت کاملتر خدمت شما .

ابتدا بايد آيپي كامپيوتر رو چك كنيد ،دقت كنيد كه آيپي كامپيوتر 255.255..... نيست بلكه چيزي شبيه 192.168.1.1 با گردش عدد اخر 1 الي 4 است ( 99% موارد ) گاهي برنامه DCC اشتباها ايپي كامپيوتر رو 255.255.... معرفي ميكنه واسه همين كانكت نميشه و شما ميتونيد اين رو دستي بديد يا در برخي موارد جاي انتخاب گذاشته اينطور كه يك فلش رو به پايين كنار آيپي كامپيوتر هست و ميشه اون رو به آيپي هايي كه برنامه dcc تشخيص داده تغيير داد. خب اين از ايپي كامپيوتر البته براي اينكه آيپي كامپيوتر رو دقيق ببيني بايد وارد كنترل پنل و از اونجا network connection و از اونجا روي local area connection كليك كنيد و سربرگ دومي يعني ساپورت رو كليك كنيد و آيپي دستگاه رو ببينيد
براي يافتن آيپي دستگاه هم كه ديگه خودتون ميدونيد از قست سرچ برنامه DCC ميتونيد آيپي رسيور رو هم گير بياريد و اين رقم رو دستي تو قسمت آيپي رسيور تو برنامه DCC وارد كرده و كانكت كنيد
فقط ميمونه يوزر و پسورد كه اين هم بنا به ايميج انتخابي مشخص هست

خواستم راهنماييم كامل و ساده باشه واسه همين طولاني شد.

در اولين فرصت سعي ميكنم تمامي اين اموزش ها رو تصويري بكنم تا دوستان خيلي راحت استفاده كنند اگر اين شركت اجازه بده

موفق باشيد
...

zimax45

کاربر
2008-06-18
88
367
شرمنده که اینقدر سوال میپرسم می خواستم بدونم نحوه اپدیت کردن لیست ماهواره در vusolo چگونه هست چون بعضی از جهت ها رو نداره .در ضمن بعضی فرکانس هارو که سرچ میکنم ذخیره می شود ولی در لیست کانال ها نیستند ممنون میشم اگر راهنمایی کنید​

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
شرمنده که اینقدر سوال میپرسم می خواستم بدونم نحوه اپدیت کردن لیست ماهواره در vusolo چگونه هست چون بعضی از جهت ها رو نداره .در ضمن بعضی فرکانس هارو که سرچ میکنم ذخیره می شود ولی در لیست کانال ها نیستند ممنون میشم اگر راهنمایی کنید​

سلام اگر ديش گردان داري مثل اموزش زير عمل كن ..

ابتدا مطمئن باشید که سیم ها و اتصالات کاملا درست وصل شده باشند

به مسیر Menu->Setup->Service searching->Tuner configuration مراجعه کنید

Configuration Mode را advanced انتخاب کنید ، Satellite را انتخاب کنید مثلا اولی را Hotbird انتخاب کنید ، برای ماهواره های دیگر فقط این قسمت عوض میشود با شماره Stored position

LNB را LNB1 قرار دهید ، این گزینه عوض نمیشود و برای همه ماهواره ها 1 باقی خواهد ماند

LOF باید Universal LNB باشد

DiSEqC mode را 1.2 انتخاب کنید

گزینه use usals for this sat باید no باشد

برای Stored position یک عدد تعیین کنید مثلا 1 اما این عدد باید در Positioner setup هم همین باشد

Longitude را 51.424 بگذارید (ممکن است با توجه به شرایط جغرافیایی محل سکونت شما متفاوت باشد)

Latitude را 35.672 بگذارید (ممکن است با توجه به شرایط جغرافیایی محل سکونت شما متفاوت باشد)

به بقیه گزینه ها دست نزنید

در آخر ok کنید و تنظیمات را ذخیره کنید

به مسیر Menu->Setup->Service searching->Positioner setup مراجعه کنید

با دکمه قرمز وارد گزینه Tune شوید

Tune روی Predefined transponder باشد

Satellite روی Hotbird باشد ( ماهواره انتخابی شما )

از قسمت Transponder یک فرکانس قوی را انتخاب کنید

دکمه ok را فشار دهید تا به Positioner setup بازگردید

از گزینه های movement برای تنظیم دیش گردان استفاده کنید

بعد از تنظیم روی Positioner storage رفته و عدد مورد نظر را وارد کنید ( در مثال من عدد 1 هست ) ، با دکمه سبز Store کنید

این مراحل را برای هر تعداد ماهواره که مورد نیاز است تکرار کنید

اگر مشکلی وجود داشت ماهواره اول را تنظیم و کانال ها را سرچ کنید سپس LNB ماهواره را 0 کنید ( 0 یا not available ) یعنی وجود ندارد بعد از شما سوال خواهد شد که کانال ها پاک شوند و شما No کنید ، ماهواره دوم را تنظیم و کانال ها را سرچ کنید دوباره LNB را 0 کنید و ماهواره بعدی را ... به همین صورت ادامه دهید

در آخر همه LNB ها 0 را به 1 بازگردانید ، اگر در مرحله ای مشکلی پیش اومد دستگاه را یکبار Restart کنید

موفق باشید​

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zimax45

diktator

کاربر
2010-11-09
12
9
سلام ممنون از جوابی که دادید مشکلم برطرف شد
ولی یه سوال دیگری داشتم .
من دو تا دیش با چهارتا lnb دارم ولی هر دفعه که میخوام اتوماتیک سرچ کنم باید همه جهت ها را با هم سرچ کنه نیم ساعت طول میکشه راه حلی داره که یک جهت را جدا سرچ کامل کنم ایمیج من blackhole رسیور solo ؟
سوال بدیم اینه که چجوری میتونم کانال ها را مرتب کنم فیوریت تشکیل بدم ؟

diktator

کاربر
2010-11-09
12
9
یه مشکل بزرگ
من usb 8g برای ضبط کردن به رسیور سولو وصل کردم ولی وسط کار ضبط کردن قطع شد و الآن ویروس گرفته write protected .
چیکار باید بکنم ؟

diktator

کاربر
2010-11-09
12
9
سلام من با این برنامه subtitle player مشکل دارم بعضی وقتها دارم با این برنامه کار می کنم یکدفعه سیستم ارور میده یه صفحه سبز مییاد و رسیور ریست میشه !؟
در ضمن من برنامه ppanel را هم روی سیستمم دارم .

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام من با این برنامه subtitle player مشکل دارم بعضی وقتها دارم با این برنامه کار می کنم یکدفعه سیستم ارور میده یه صفحه سبز مییاد و رسیور ریست میشه !؟
در ضمن من برنامه ppanel را هم روی سیستمم دارم .

سلام هميشه اخبار دستگاه در بخش را دنبال كن برنامه ppanel از كار افتاده .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: diktator

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سلام ممنون از جوابی که دادید مشکلم برطرف شد
ولی یه سوال دیگری داشتم .
من دو تا دیش با چهارتا lnb دارم ولی هر دفعه که میخوام اتوماتیک سرچ کنم باید همه جهت ها را با هم سرچ کنه نیم ساعت طول میکشه راه حلی داره که یک جهت را جدا سرچ کامل کنم ایمیج من blackhole رسیور solo ؟
سوال بدیم اینه که چجوری میتونم کانال ها را مرتب کنم فیوریت تشکیل بدم ؟

دوست عزیز دیش افست و lnb مرغوب بهتر استفاده كن .

دریافت کانال های اکثر جهت های قابل دریافت + سیگنال بهتر + ...

باید از سویچر های مرغوب مثل atec استفاده کنید چون تیونر های dvb-s2 و انیگما 2 به این موضوع حساس هستند

موفق باشید

• Like

zimax45

کاربر
2008-06-18
88
367
سلام اگر ديش گردان داري مثل اموزش زير عمل كن ..

ابتدا مطمئن باشید که سیم ها و اتصالات کاملا درست وصل شده باشند

به مسیر Menu->Setup->Service searching->Tuner configuration مراجعه کنید

Configuration Mode را advanced انتخاب کنید ، Satellite را انتخاب کنید مثلا اولی را Hotbird انتخاب کنید ، برای ماهواره های دیگر فقط این قسمت عوض میشود با شماره Stored position

LNB را LNB1 قرار دهید ، این گزینه عوض نمیشود و برای همه ماهواره ها 1 باقی خواهد ماند

LOF باید Universal LNB باشد

DiSEqC mode را 1.2 انتخاب کنید

گزینه use usals for this sat باید no باشد

برای Stored position یک عدد تعیین کنید مثلا 1 اما این عدد باید در Positioner setup هم همین باشد

Longitude را 51.424 بگذارید (ممکن است با توجه به شرایط جغرافیایی محل سکونت شما متفاوت باشد)

Latitude را 35.672 بگذارید (ممکن است با توجه به شرایط جغرافیایی محل سکونت شما متفاوت باشد)

به بقیه گزینه ها دست نزنید

در آخر ok کنید و تنظیمات را ذخیره کنید

به مسیر Menu->Setup->Service searching->Positioner setup مراجعه کنید

با دکمه قرمز وارد گزینه Tune شوید

Tune روی Predefined transponder باشد

Satellite روی Hotbird باشد ( ماهواره انتخابی شما )

از قسمت Transponder یک فرکانس قوی را انتخاب کنید

دکمه ok را فشار دهید تا به Positioner setup بازگردید

از گزینه های movement برای تنظیم دیش گردان استفاده کنید

بعد از تنظیم روی Positioner storage رفته و عدد مورد نظر را وارد کنید ( در مثال من عدد 1 هست ) ، با دکمه سبز Store کنید

این مراحل را برای هر تعداد ماهواره که مورد نیاز است تکرار کنید

اگر مشکلی وجود داشت ماهواره اول را تنظیم و کانال ها را سرچ کنید سپس LNB ماهواره را 0 کنید ( 0 یا not available ) یعنی وجود ندارد بعد از شما سوال خواهد شد که کانال ها پاک شوند و شما No کنید ، ماهواره دوم را تنظیم و کانال ها را سرچ کنید دوباره LNB را 0 کنید و ماهواره بعدی را ... به همین صورت ادامه دهید

در آخر همه LNB ها 0 را به 1 بازگردانید ، اگر در مرحله ای مشکلی پیش اومد دستگاه را یکبار Restart کنید

موفق باشید
سلام ببخشید منظورم نحوه اضافه کردن یک جهت به لیست ماهواره هاست مثلا nss6 در لیست ماهواره ها نیست می خوام اضافه کنم و اسم واسش بزارم و سوال بعدی بعضی از فرکانس ها رو سرچ میکنم میزنه که اضافه شد save میکنه ولی به لیست همان جهت اضافه نمیشه ممنون از پاسخ گویی شما

talei

کاربر
2010-01-28
25
38
35
دوستان سلام من ميخوام رسيور ويو سولو بخرم الان ايكس كروز 400 دارم دوستم چشمش اين رسيور رو گرفته وميخواد ايكس كروز رو از من بخره دوستاني كه اين رسيور ويو سولو رو دارن بهم بگن اين رسيور چه جوري با سيسيكم كار ميكنه وايا باگ نرم افزاري زياد داره يا نه ممنوم از دوستان

diktator

کاربر
2010-11-09
12
9
سوال من را خوب متوجه نشدید فکر کنم
من چهارتا جهت را با دیش معمولی گرفتم ولی هروقت می خوام اتو سرچ بزنم دستگاه کل چهار جهتی که گرفتم را سرچ میکنه .
نمیشه فقط یک جهت را جدا گانه سرچ اتوماتیک کنم ؟

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
دوستان سلام من ميخوام رسيور ويو سولو بخرم الان ايكس كروز 400 دارم دوستم چشمش اين رسيور رو گرفته وميخواد ايكس كروز رو از من بخره دوستاني كه اين رسيور ويو سولو رو دارن بهم بگن اين رسيور چه جوري با سيسيكم كار ميكنه وايا باگ نرم افزاري زياد داره يا نه ممنوم از دوستان

سلام معلومه ویو سو لو بهترین هست ومثل بنز با سی سی کم کار میکنه فقط باید اکانت خوبی داشته باشی موفق باشی ..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
سوال من را خوب متوجه نشدید فکر کنم
من چهارتا جهت را با دیش معمولی گرفتم ولی هروقت می خوام اتو سرچ بزنم دستگاه کل چهار جهتی که گرفتم را سرچ میکنه .
نمیشه فقط یک جهت را جدا گانه سرچ اتوماتیک کنم ؟

سلام تنظیمات را چک کن
سرچ کردن کانالها توسط ریسیور زمان زیادی میبره برای همین منظور شما بهتره از لیست کانالهای آماده که در بخش هست استفاده کنید و تو سط برنامه دریم باکس ادیتور به ریسیور منتقل کنید ..

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا