toghrol2002
کنترل سایت
- 2007-06-25
- 4,297
- 20,922
سلام دوستان گل طغرل 2002
سوالات و مشکلات عمومی کاربران بخش VuPlus
سوالات و مشکلات عمومی کاربران بخش VuPlus
با سلام
با عرض تبریک سال نو به شما دوستان گرامی
من دستگاه vu+duo دارم و ایمیج vix v2 را هم نصب کردم اما برای دانلو د cccam 2.2.1 از طریق خود رسیور هیچ لینکی برای دانلود پیدا نکردم و تصمیم گرفتم فایل رو از اینترنت دانلود کنم و بصورت دستی با برنامه fillezilla بریزم ولی نمدونم که باید کجا برم و مسیر این فایل کجاست در ضمن فایلی که من دانلود کردم شامل یک فایل usr است که داخل آن سه پوشه بنام bin و script و uninstall میباشد لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوستان
رسیور من روی کانالهای کارتی ماهواره نایل ست تا میرم روش پیغام زیر رو میده
و هر چه صبر میکنم نمیره
found epg data stream
updating cache in progress dont change channel
reading Titles...
found40channels
found44themes
رسیور هم vu+solo هستش ایمیج هم
black hole
من هم یه مشکل دارم رسیور vu solo با ایمیج black hole مشکل من با برنامه dcc هست وصل نمیشه .
این مشکل رو با عکس مطرح کردم .:
http://rapidshare.com/files/456433438/My_Documents.rar
http://www.mediafire.com/file/73ldqcb18239gzy/DCC not worke.rar
سلام دوست عزیزسلام دوستان
رسیور من روی کانالهای کارتی ماهواره نایل ست تا میرم روش پیغام زیر رو میده
و هر چه صبر میکنم نمیره
found epg data stream
updating cache in progress dont change channel
reading Titles...
found40channels
found44themes
رسیور هم vu+solo هستش ایمیج هم black hole
من هم یه مشکل دارم رسیور vu solo با ایمیج black hole مشکل من با برنامه dcc هست وصل نمیشه .
این مشکل رو با عکس مطرح کردم .:
http://rapidshare.com/files/456433438/My_Documents.rar
http://www.mediafire.com/file/73ldqcb18239gzy/DCC not worke.rar
شرمنده که اینقدر سوال میپرسم می خواستم بدونم نحوه اپدیت کردن لیست ماهواره در vusolo چگونه هست چون بعضی از جهت ها رو نداره .در ضمن بعضی فرکانس هارو که سرچ میکنم ذخیره می شود ولی در لیست کانال ها نیستند ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
سلام من با این برنامه subtitle player مشکل دارم بعضی وقتها دارم با این برنامه کار می کنم یکدفعه سیستم ارور میده یه صفحه سبز مییاد و رسیور ریست میشه !؟
در ضمن من برنامه ppanel را هم روی سیستمم دارم .
سلام ممنون از جوابی که دادید مشکلم برطرف شد
ولی یه سوال دیگری داشتم .
من دو تا دیش با چهارتا lnb دارم ولی هر دفعه که میخوام اتوماتیک سرچ کنم باید همه جهت ها را با هم سرچ کنه نیم ساعت طول میکشه راه حلی داره که یک جهت را جدا سرچ کامل کنم ایمیج من blackhole رسیور solo ؟
سوال بدیم اینه که چجوری میتونم کانال ها را مرتب کنم فیوریت تشکیل بدم ؟
سلام ببخشید منظورم نحوه اضافه کردن یک جهت به لیست ماهواره هاست مثلا nss6 در لیست ماهواره ها نیست می خوام اضافه کنم و اسم واسش بزارم و سوال بعدی بعضی از فرکانس ها رو سرچ میکنم میزنه که اضافه شد save میکنه ولی به لیست همان جهت اضافه نمیشه ممنون از پاسخ گویی شماسلام اگر ديش گردان داري مثل اموزش زير عمل كن ..
ابتدا مطمئن باشید که سیم ها و اتصالات کاملا درست وصل شده باشند
به مسیر Menu->Setup->Service searching->Tuner configuration مراجعه کنید
Configuration Mode را advanced انتخاب کنید ، Satellite را انتخاب کنید مثلا اولی را Hotbird انتخاب کنید ، برای ماهواره های دیگر فقط این قسمت عوض میشود با شماره Stored position
LNB را LNB1 قرار دهید ، این گزینه عوض نمیشود و برای همه ماهواره ها 1 باقی خواهد ماند
LOF باید Universal LNB باشد
DiSEqC mode را 1.2 انتخاب کنید
گزینه use usals for this sat باید no باشد
برای Stored position یک عدد تعیین کنید مثلا 1 اما این عدد باید در Positioner setup هم همین باشد
Longitude را 51.424 بگذارید (ممکن است با توجه به شرایط جغرافیایی محل سکونت شما متفاوت باشد)
Latitude را 35.672 بگذارید (ممکن است با توجه به شرایط جغرافیایی محل سکونت شما متفاوت باشد)
به بقیه گزینه ها دست نزنید
در آخر ok کنید و تنظیمات را ذخیره کنید
به مسیر Menu->Setup->Service searching->Positioner setup مراجعه کنید
با دکمه قرمز وارد گزینه Tune شوید
Tune روی Predefined transponder باشد
Satellite روی Hotbird باشد ( ماهواره انتخابی شما )
از قسمت Transponder یک فرکانس قوی را انتخاب کنید
دکمه ok را فشار دهید تا به Positioner setup بازگردید
از گزینه های movement برای تنظیم دیش گردان استفاده کنید
بعد از تنظیم روی Positioner storage رفته و عدد مورد نظر را وارد کنید ( در مثال من عدد 1 هست ) ، با دکمه سبز Store کنید
این مراحل را برای هر تعداد ماهواره که مورد نیاز است تکرار کنید
اگر مشکلی وجود داشت ماهواره اول را تنظیم و کانال ها را سرچ کنید سپس LNB ماهواره را 0 کنید ( 0 یا not available ) یعنی وجود ندارد بعد از شما سوال خواهد شد که کانال ها پاک شوند و شما No کنید ، ماهواره دوم را تنظیم و کانال ها را سرچ کنید دوباره LNB را 0 کنید و ماهواره بعدی را ... به همین صورت ادامه دهید
در آخر همه LNB ها 0 را به 1 بازگردانید ، اگر در مرحله ای مشکلی پیش اومد دستگاه را یکبار Restart کنید
موفق باشید
دوستان سلام من ميخوام رسيور ويو سولو بخرم الان ايكس كروز 400 دارم دوستم چشمش اين رسيور رو گرفته وميخواد ايكس كروز رو از من بخره دوستاني كه اين رسيور ويو سولو رو دارن بهم بگن اين رسيور چه جوري با سيسيكم كار ميكنه وايا باگ نرم افزاري زياد داره يا نه ممنوم از دوستان
سوال من را خوب متوجه نشدید فکر کنم
من چهارتا جهت را با دیش معمولی گرفتم ولی هروقت می خوام اتو سرچ بزنم دستگاه کل چهار جهتی که گرفتم را سرچ میکنه .
نمیشه فقط یک جهت را جدا گانه سرچ اتوماتیک کنم ؟