سوالات و مشکلات مربوط به دستگاههای استرانگ hd مدل های 4900 و 4910 و 4902 و 4930

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام
همیشه تو ذهنم در مورد شیرینگ اینترنتی این بود که کانالها رو میشه بدون فریز دید انگار داری کانالهای ازاد رو میبینی این چد مدت که من دارم از طریق اینترنت کانالها رو میبینم نشده که مثلا 5 دقیقه کانالی رو بدون فریز و گاها قطعی ببینم بعضی وقتها به 5 دقیقه هم نمیشه یا فریز داره و یا قطع میشه.کانال خاصی منظورم نیستا همه ی کانالهای کارتی اینجوریه به نظرت مشکل چیه و چجوریه میشه حلش کرد.
سرعت اینترنتم خوبه و مشکلی نداره.512 دارم من. اکانتم هم از 3 سروره
مثل همیشه ممنون

کمکم کنید...

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام عزیز شما یکبار ریست فاکتوری کن دوباره بوت دستگاه در بخش هست بریز واخرین پچ ورژن 108 را عزیز بعد طبق اموزش دوباره سی سی کم را وصل کن .

راستی شما از کدام سایت اکانت خریدی برایم پیغام بزن . یورو کم اگر گرفتی بد نیست .

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل طغرل2002

همین الان به ویزکید پیغام زدم بابت مشکلات زیر ...

مشکلات مهمی که استرانگ 4902 در حال حاضر داره

مچ نبودن با بعضی فلش مموری ها در هنگام ضبط کردن و یا مشاهده برنامه های ضبط شده که باعث هنگ کردن رسیور میشه

با تاخیر باز کردن و فریز جزئی بعضی پکیجها در هنگام استفاده از سی سی کم
هنگ کردن رسیور در هنگام استفاده از سی سی کم که باید حتما رسیور رو ار برق جدا کنیم و مجددا روشن کنیم تا درست بشه
( البته گاهی اوقات )
گاهی اوقات کلیه کانالها با وجود اینکه سیگنال دارن قطع میشن و روی تمامی کانالها صفحه سیاه هستش و باید رسیور رو از برق جدا کنیم تا درست بشه
( من 4 تا جهت دارم که بعضی وقتها کلیه جهت قطع میشه )
نمایش مشخصات کانال ( epg ) در هنگام زدن دکمه guide هنگامی که ستون لیست برنامه ها رو با زدن دکمه info از افقی به عمودی تغییر میدیم ذخیره نمیشه
( یعنی وقتی که از منوی epg خارج میشیم ستون مورد نظر به حالت دیفالت بر میگرده و ذخیره نمیشه )

mahdipalang

کاربر
2009-11-06
1
3
46
من چند وقتی می باشد که 4902 گرفته ام، مشکلی دارم که از دوستان تقاضا دارم کمکم کنند(تلویزیون سونی فول اچ دی، ایکس 350): با این که ریسیور را1080p تنظیم می کنم،روی کانال اچ دی تصویر ندارم، البته نا گفته نماند بعضی مواقع تصویر می آید که با خاموش و روشن کردن ریسیور، تصویر روی کانال اچ دی می رود.
این اقدام ها را نیز انجام داده ام: کانال اچ دی تلویزیون را با ریسیور آیکلاس اچ دی امتحان کرده ام، نشان داده- ریسیور را به تلویزیون سامسونگ و سونی وصل کرده ام،نشان داده- یک کابل مرغوب دارم ویک کابل متفرقه.
پیشاپیش تشکر می کنم،باآرزوی سالی نیکو و پربار برای همه.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
من چند وقتی می باشد که 4902 گرفته ام، مشکلی دارم که از دوستان تقاضا دارم کمکم کنند(تلویزیون سونی فول اچ دی، ایکس 350): با این که ریسیور را1080p تنظیم می کنم،روی کانال اچ دی تصویر ندارم، البته نا گفته نماند بعضی مواقع تصویر می آید که با خاموش و روشن کردن ریسیور، تصویر روی کانال اچ دی می رود.
این اقدام ها را نیز انجام داده ام: کانال اچ دی تلویزیون را با ریسیور آیکلاس اچ دی امتحان کرده ام، نشان داده- ریسیور را به تلویزیون سامسونگ و سونی وصل کرده ام،نشان داده- یک کابل مرغوب دارم ویک کابل متفرقه.

سلام عزیز tv من هم سری x 350 هست 40 اینچ هیچ مشکلی نیست فقط شما از کابل اچ دی سونی خوب استفاده کنید وتنظیملت را چک کنید ..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام عزیز tv من هم سری x 350 هست 40 اینچ هیچ مشکلی نیست فقط شما از کابل اچ دی سونی خوب استفاده کنید وتنظیملت را چک کنید ..

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام دوستان گل طغرل2002

همین الان به ویزکید پیغام زدم بابت مشکلات زیر ...

مشکلات مهمی که استرانگ 4902 در حال حاضر داره

مچ نبودن با بعضی فلش مموری ها در هنگام ضبط کردن و یا مشاهده برنامه های ضبط شده که باعث هنگ کردن رسیور میشه

با تاخیر باز کردن و فریز جزئی بعضی پکیجها در هنگام استفاده از سی سی کم
هنگ کردن رسیور در هنگام استفاده از سی سی کم که باید حتما رسیور رو ار برق جدا کنیم و مجددا روشن کنیم تا درست بشه
( البته گاهی اوقات )
گاهی اوقات کلیه کانالها با وجود اینکه سیگنال دارن قطع میشن و روی تمامی کانالها صفحه سیاه هستش و باید رسیور رو از برق جدا کنیم تا درست بشه
( من 4 تا جهت دارم که بعضی وقتها کلیه جهت قطع میشه )
نمایش مشخصات کانال ( epg ) در هنگام زدن دکمه guide هنگامی که ستون لیست برنامه ها رو با زدن دکمه info از افقی به عمودی تغییر میدیم ذخیره نمیشه
( یعنی وقتی که از منوی epg خارج میشیم ستون مورد نظر به حالت دیفالت بر میگرده و ذخیره نمیشه )

جالبه رسیور من تمام به تمام این مشکلات برخورده مخصوصا فلش که حتما باید تو تست سرعت بد نباشه تا ضبط کنه وگرنه هنگ میکنه.پس من دیگه فلش نگیرم و درست میشه؟

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام
راهی نداره وقتی از 4902 رو فلش ضبط کنیم رو خود رسیور هم این فایلها رو پخش کنه؟فرمت mpg ضبط نمیکنه و تو دستگاه نشون نمیده.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
راهی نداره وقتی از 4902 رو فلش ضبط کنیم رو خود رسیور هم این فایلها رو پخش کنه؟فرمت mpg ضبط نمیکنه و تو دستگاه نشون نمیده.

سلام عزيز .
فقط کافی این فایل ها را روی فلش مموری بریزید و فلش مموری را به دستگاه وصل کنید و در منو رسیور کلید f1 زده تا فایل های صوتی وتصویری با فرمتهای مختلف را نمایش بدهد.

این رسیور همان تور که می دانید علاوه بر ضبط روی فلش مموری روی sd cart هم ضبط می کند و جایگاه مربوطه را دارد

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام عزيز .
فقط کافی این فایل ها را روی فلش مموری بریزید و فلش مموری را به دستگاه وصل کنید و در منو رسیور کلید f1 زده تا فایل های صوتی وتصویری با فرمتهای مختلف را نمایش بدهد.

این رسیور همان تور که می دانید علاوه بر ضبط روی فلش مموری روی sd cart هم ضبط می کند و جایگاه مربوطه را دارد

سلام
این روش رو هم امتحان کردم جواب نمیده و فایلهایی رو که ضبط میکنه رو پخش نمیکنه.

دوست من شما تو قسمت ( عکس هایی کامل و نکات قابل توجه بعد از تست استرانگ 4902 Full HD) گفتید وقتی رسیور رو با اخرین پچ ابگرید کردید یکبار رسیت فکتوری کنید میخواستم بپرسم دلیلش چیه و ایا واجبه چون من ریست نکردم.ممنون

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
این روش رو هم امتحان کردم جواب نمیده و فایلهایی رو که ضبط میکنه رو پخش نمیکنه.

دوست من شما تو قسمت ( عکس هایی کامل و نکات قابل توجه بعد از تست استرانگ 4902 full hd) گفتید وقتی رسیور رو با اخرین پچ ابگرید کردید یکبار رسیت فکتوری کنید میخواستم بپرسم دلیلش چیه و ایا واجبه چون من ریست نکردم.ممنون

سلام عزیز وقتی برنامه نویس اعلام میکنه بعد از ریختن پچ حتما ریست کنید شاید با این کار باگهایی گرفته میشه مثل هنک کردن وغیره پس حتما باید ریست شود مگر اینکه اعلام نشود عزیز ..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
مر30
اون قسمت اول واسه ضبط راهی نداره نه؟

سلام عزیزفرمت فایل های رکوردی MPEG هستش
فایل های با فرمت rtp حجم بسیار کمی دارن (این فایل موقع ضبط به همراه فایل رکوردی ذخیره میشود)با این دستگاه به فرمت های mpeg و ts ضبط میکنه!
براحتی میتونید تو منوی دستگاه فرمت رکورد رو انتخاب کنیداین دستگاه براحتی تصاویر را در کول دیسک و هارد اکسترنال ضبط و پخش میکند.
اموزشهای کاربردی این دستگاه تقریبا مشابه دستگاه های سری x و xii است

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
مر30
اون قسمت اول واسه ضبط راهی نداره نه؟

دوست عزیز من 1 فلش زدم نشناخت دوباره از یک فلش دیگه تست کردم .تو قسمت disk manager و در قسمت check disk برو صبر کن تا تست کنه ببین برات بعد 10 ثانیه میزنه dvr ready من الان دارم از یه فلش که توش پر اطلاعاته وفورمت هم نکردم ضبط میکنم موفق باشی مهدی ....

aliali123

کاربر
2011-03-30
11
14
50463fa09ff375d1b99e4ea15fd3ac77

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
با سلام تغرل عزیز چطور گزینه twin برای دانگل را برای 4902 باید فعال کنم من تازه استرانگ را گرفتم اگر میشود برایم توضیح دهید .

مرسی از شما......................

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام تغرل عزیز چطور گزینه twin برای دانگل را برای 4902 باید فعال کنم من تازه استرانگ را گرفتم اگر میشود برایم توضیح دهید .

مرسی از شما......................

سلام عزیز .
ميكرو باكس 2 به خوبي جواب داده با پچ جديد ابگريت كن مشكلت حل ميشه گزينه دانگل 1 را بزن twin فعال بشه .

البته خودم هنوز کار نکردم وقتی سی سی کم هست چرا دنبال دانگل بگردم مدل قبلی طبق اموزش زیر بود اموزشها یکی هست عزیز .

طریقه فعال کردن میکروباکس در استرانگ

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=41253
1- دیش باید حتما کاملا دقیق تنظیم باشد
2-از سالم بودن و اتصال کابل اطمینال حاصل شود
3-حال وارد ( MENU ) شوید
4- در قسمت نصب ماهواره به قسمت ( Option ) رفته و گزینه ( SHARE MODE ) را بر روی ( DONGEL ) قرار دهید
5-پس از انجام مراحل فوق خارج شده و ( 6969 ) چهار بار وارد کنید تا دانگل فعال شود.

موفق باشید

sky-sat

Banned
2010-12-28
11
16
سلام
من تازه استرانگ 4902 hd گرفتم زیاد آشنایی ندارم به این رسیور
مقالات آموزشی راه اندازی سیسکم رو از این سایت دریافت کردم و خوندم ولی انگار رسیور مودم من رو ساپورت نمی کنه هرچی ور رفتم نشد که نشد ip رو پیدا نکرد.... مدل مودم zyxel هست..
یه سوال دیگه داشتم بعضی از کانالها مثل 4funtv یا pdftv با این که quality بالای دارند تقریبا 70 ولی تصویرشون تیکه تیکه نشون میده مشکل از چی میتونه باشه؟
ممنون

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
من تازه استرانگ 4902 hd گرفتم زیاد آشنایی ندارم به این رسیور
مقالات آموزشی راه اندازی سیسکم رو از این سایت دریافت کردم و خوندم ولی انگار رسیور مودم من رو ساپورت نمی کنه هرچی ور رفتم نشد که نشد ip رو پیدا نکرد مودمم zyxel هست..
یه سوال دیگه داشتم بعضی از کانالها مثل 4funtv یا pdftv با این که quality بالای دارند تقریبا 70 ولی تصویرشون تیکه تیکه نشون میده مشکل از چی میتونه باشه؟
ممنون

سلام اول از سوال دومت شروع می کنم بخاطر پ ا را ز ی ت هست عزیز دیش خودت واگر المبی خودت ایراد داره از مارک خوب مثل پریمیوم استفاده کن درست میشه .

در مورد سی سی کم دوست عزیز اگه مودم شما روتر دار باشه و ارتباط کابل شبکه برقرار باشه ( که احتمال زیاد نیست ) مشکلی نخواهی داشت.
دوست عزیز طبق اموزش زیر عمل کن موفق می شوی .

آموزش کانفیگ کردن سی سی کم در استرانگ سری hd به زبان ساده به همراه عکس.فایل دوم مودول فعال سازی سی سی کم سری hd
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=44035

بالا