سوالات و مشکلات مربوط به دستگاههای استرانگ hd مدل های 4900 و 4910 و 4902 و 4930

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام عزیزفرمت فایل های رکوردی MPEG هستش
فایل های با فرمت rtp حجم بسیار کمی دارن (این فایل موقع ضبط به همراه فایل رکوردی ذخیره میشود)با این دستگاه به فرمت های mpeg و ts ضبط میکنه!
براحتی میتونید تو منوی دستگاه فرمت رکورد رو انتخاب کنیداین دستگاه براحتی تصاویر را در کول دیسک و هارد اکسترنال ضبط و پخش میکند.
اموزشهای کاربردی این دستگاه تقریبا مشابه دستگاه های سری x و xii است

دوست عزیز من 1 فلش زدم نشناخت دوباره از یک فلش دیگه تست کردم .تو قسمت disk manager و در قسمت check disk برو صبر کن تا تست کنه ببین برات بعد 10 ثانیه میزنه dvr ready من الان دارم از یه فلش که توش پر اطلاعاته وفورمت هم نکردم ضبط میکنم موفق باشی مهدی ....

مهدی عزیزم الهی قربون اون اسمت برم که همنام خودمه.خودت تا حالا ضبط کردی ببینی که mpg ضبط میکنه با ts ؟ من با چند تا فلش امتحان کردم که این اخری تو تست سرعت good داد ولی موقع ضبط با فرمت rtp ضبط میکنه که خود رسیور موقع پخش اصلا پخشش نمیکنه.من قبلا 4622xii داشتم و یا ts ضبط میکرد یا mpg اخه تو تنضیمات مشخص میکردی کدوم فرمتو پخش کنه ولی رو 4902 همه این مارا رو انجام دادم ولی نشد.مر30 از راهنماییت.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
مهدی عزیزم الهی قربون اون اسمت برم که همنام خودمه.خودت تا حالا ضبط کردی ببینی که mpg ضبط میکنه با ts ؟ من با چند تا فلش امتحان کردم که این اخری تو تست سرعت good داد ولی موقع ضبط با فرمت rtp ضبط میکنه که خود رسیور موقع پخش اصلا پخشش نمیکنه.من قبلا 4622xii داشتم و یا ts ضبط میکرد یا mpg اخه تو تنضیمات مشخص میکردی کدوم فرمتو پخش کنه ولی رو 4902 همه این مارا رو انجام دادم ولی نشد.مر30 از راهنماییت.

سلام عزیز اره تست کردم بخوبی جواب داد البته روی کانال اچدی نبوده چون حجم زیاد داره فکر کنم شما با کانالهای اچدی مشکل داری ؟

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام عزیز اره تست کردم بخوبی جواب داد البته روی کانال اچدی نبوده چون حجم زیاد داره فکر کنم شما با کانالهای اچدی مشکل داری ؟

اتفاقا رو pmc هم امتحان کردم فرقی نکرد. جالبه شما با فرمت mpg میتونی ضبط کنی؟!

پچ رسیورم هم عوض کردم و 106 ریختم حل نشد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
اتفاقا رو pmc هم امتحان کردم فرقی نکرد. جالبه شما با فرمت mpg میتونی ضبط کنی؟!

پچ رسیورم هم عوض کردم و 106 ریختم حل نشد.

سلام عزيزتا 2 روز اينده ويزيكيد عزيز قرار هست ورژن جديد معرفي كنه تمام مشكلات به ايميل ايشان فرستادم منتظر باشيد ...

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
چرا میگن واسه استفاده از cc cam رو رسیور نباید پریز تلفن ظد برق باشه؟اگه باشه مگه مشکلی پیش میاد؟

سلام عزیز در این مورد نمی دانم ولی حتی اگر از گوشیهای پاناسونیک بی سیم استفاده می کنید وقتی از برق بکشید فریز کمتری در کانا لها دارید پس از دستگاه باید دور بشه ممنون .

در ضمن با این همه سوال شما اگر جای شما بودم مدیر بخش استرانگ می شدم چون واقعا در مورد این رسیور خیلی کار بلد شدی البته بنده همیشه در خدمت شما هستم .:eek:k::bs_iloveyou:

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام عزیز در این مورد نمی دانم ولی حتی اگر از گوشیهای پاناسونیک بی سیم استفاده می کنید وقتی از برق بکشید فریز کمتری در کانا لها دارید پس از دستگاه باید دور بشه ممنون .

در ضمن با این همه سوال شما اگر جای شما بودم مدیر بخش استرانگ می شدم چون واقعا در مورد این رسیور خیلی کار بلد شدی البته بنده همیشه در خدمت شما هستم .:eek:k::bs_iloveyou:

ممنون ازت دوست خوبم
اخه من غیر از استرانک با رسیور دیگه ای کار نکردم و اصلا خوشم میاد از استرانگ و میشه گفت بیشتره کاراییشو بلدم.
ممنون بازم

matoos

کاربر
2009-12-27
111
241
37
ورژن جديد 109p يك چند روزي ميشه امده! و مشكل با فلش در ان حل شده! ولي متاسفانه ان سايتي كه اين ورژن را گذاشته اشتراكي هست! و بايد هزينه پرداخت كرد! هركي ميخواد بهم پيغام خصوصي بده سايت را بگم.من خودم 2 روزه به ويزكيد ايميل زدم و ازشون خواستم ولي جوابمو ندادن

matoos

کاربر
2009-12-27
111
241
37
براي منم به همين صورت هست! rtp ضبط ميكنه! و دستگاه پخش نميكنه!!

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
ورژن جديد 109p يك چند روزي ميشه امده! و مشكل با فلش در ان حل شده! ولي متاسفانه ان سايتي كه اين ورژن را گذاشته اشتراكي هست! و بايد هزينه پرداخت كرد! هركي ميخواد بهم پيغام خصوصي بده سايت را بگم.من خودم 2 روزه به ويزكيد ايميل زدم و ازشون خواستم ولي جوابمو ندادن

سلام عزیز پچی که شما درباره ان صحبت می کنید اقا ویزکید پچی جدید برای تست قرار داد که در سایت موجود هست فکر کنم پچ4902 بود که اصلاحی بود ومن در سایت گذاشتم ورژن109p

دوست عزیز پچهای جدید بزودی خواهد امد ...

matoos

کاربر
2009-12-27
111
241
37
سلام عزیز پچی که شما درباره ان صحبت می کنید اقا ویزکید پچی جدید برای تست قرار داد که در سایت موجود هست فکر کنم پچ4902 بود که اصلاحی بود ومن در سایت گذاشتم ورژن109p

دوست عزیز پچهای جدید بزودی خواهد امد ...
ممنون طغرل جان ولي من هرچي در سايت جستجو كردم ورژن 109p را براي 4902 پيدا نكردم! ميشه تاپيك را لطف كنيد! در مورد علي اقا هم ميدونم استاد هستند! ولي متاسفانه رابطه بيشتري با استارست دارند! برا همين گفتم اين طرفا!:a13IRSAT:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
ممنون طغرل جان ولي من هرچي در سايت جستجو كردم ورژن 109p را براي 4902 پيدا نكردم! ميشه تاپيك را لطف كنيد! در مورد علي اقا هم ميدونم استاد هستند! ولي متاسفانه رابطه بيشتري با استارست دارند! برا همين گفتم اين طرفا!:a13IRSAT:

سلام بفرما عزيز ..

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=44555

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان زیاد گیر بابت ضبط کانال را ندهید بزودیویزکید گل برنامه جدید برای رسیور بیرون می دهد وباگهاپچ قبل را بر طرف میکنه موفق باشید دوستان ...

بالا