با سلام خدمت همکاران عزیز کسی نیست جواب سوال ما را بدهبا تشکر از شما دوستان عزیز و زحمتکش میخواستم بدانم با برنامه mdbox چه کانالهای فیلمی در مسیر عربست و نیلست باز میشود اگر زحمتی نیست لطفا توضیح دهید با تشکر از همه دوستان سایت موفق باشید
با سلام خدمت همکاران عزیز کسی نیست جواب سوال ما را بدهبا تشکر از شما دوستان عزیز و زحمتکش میخواستم بدانم با برنامه mdbox چه کانالهای فیلمی در مسیر عربست و نیلست باز میشود اگر زحمتی نیست لطفا توضیح دهید با تشکر از همه دوستان سایت موفق باشید
تقریبا تمامی کانالهای نایلست و پکیج الجزیره اسپرت در عربست و نوا اسپرت در هاتبرد باز میشه.منتها همگی اینها بستگی به باز بودن سرور ها، سرعت سرور ها و خیلی چیز های دیگه داره.با تشکر از شما دوستان عزیز و زحمتکش میخواستم بدانم با برنامه mdbox چه کانالهای فیلمی در مسیر عربست و نیلست باز میشود اگر زحمتی نیست لطفا توضیح دهید با تشکر از همه دوستان سایت موفق باشید
چند تا احتمال وجود داره:با تشکر دوست عزیز .tv on میاد اسم کانال هم میاد رو کانال الجزیره اسپرت و خیلی از کانال های نایل ست چک کردم نشد cw صفر نشون میده.رسیور من x95usb هست و از بسته های نامحدود gprs ایرانسل برای اتصال به اینترنت استفاده می کنم خواهشا راهنمایی کنید .مرسی
ربطی به نام اپراتور ارائه دهنده نداره...همراه اول کلا سرعتش از ایرانسل کمتره...فقط و فقط به سرعت ISP و سرعت و ترافیک سرور ربط داره و بس!من هم این مشکلی که شما میگید رو داشتم ظاهرا ایرانسل با این برنامه کار نمیکنه با اینترنت همراه اول استفاده کنید جواب میده با تشکر
روی ویندوز هفت 64 بیتی نصب میشه ولی اجرا نمیشه!با درود به همه دوستان
بالاخره كه قول شو داده بوديم اومد ورژن جدید mdbox 1.51 در این ورژن مشکلاتی که در ورژن های قبلی بوده به طور کامل بر طرف شده است این ورژن تست شده و کانالها رو باز میکند البته فعلا همون کانالهای قبلی باز ميكنه ولی امکان دارد کانالهای بیشتری نیز باز شوند. دوستان اگر كاناله جديدي رو مشاهده كردند اطلاع رساني كنند.
تشکرباعث دلگرمی ما می باشدky:
روی ویندوز هفت 64 بیتی نصب میشه ولی اجرا نمیشه!
آیا کسی از دوستان نصب و اجرا کرده؟روی ویندوز هفت 64 بیتی نصب میشه ولی اجرا نمیشه!
آیا کسی از دوستان نصب و اجرا کرده؟
فریمورک من 3.5 هست ولی اجرا نمیشه...در ضمن اروری نمیده که بفهمم ایراد از کجاست!