مسائل و مشکلات برنامه رایگان mdbox & OBox با قابلیت بازگشایی کانالهای هاتبرد-نایلست-عربست

hangani

کاربر
2007-05-25
16
32
با تشکر از شما دوستان عزیز و زحمتکش میخواستم بدانم با برنامه mdbox چه کانالهای فیلمی در مسیر عربست و نیلست باز میشود اگر زحمتی نیست لطفا توضیح دهید با تشکر از همه دوستان سایت موفق باشید
با سلام خدمت همکاران عزیز کسی نیست جواب سوال ما را بده

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
با تشکر از شما دوستان عزیز و زحمتکش میخواستم بدانم با برنامه mdbox چه کانالهای فیلمی در مسیر عربست و نیلست باز میشود اگر زحمتی نیست لطفا توضیح دهید با تشکر از همه دوستان سایت موفق باشید
تقریبا تمامی کانالهای نایلست و پکیج الجزیره اسپرت در عربست و نوا اسپرت در هاتبرد باز میشه.منتها همگی اینها بستگی به باز بودن سرور ها، سرعت سرور ها و خیلی چیز های دیگه داره.

ehsan248830

کاربر
2010-01-23
31
34
با عرض سلام.دوستان برنامه من سرورش نصب میشه اسم کانال رو هم مینویسه tv on هم میشه ولی cw صفر و کانالی باز نمیشه لطفا کمک کنید

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
گاهی که سرعت سرور پایین میاد از این اتفاقها می افته باید دیسکانکت کنید و دوباره تلاش کنید. دقت کنید حتما tv on باشد چون تا زمانی که به رسیور وصل نشید و بر روی کانال کارتی مورد نظر نرید کدها 0 باقی میمونه و کد جدید دریافت نمیشه. وقتی روی کانالی میرید باید اسم کانال تو برنامه نوشته بشه در غیر اینصورت برنامه کدها رو نمیگیره. یا کانال مناسبی انتخاب نکردید یا ارتباط شما با رسیور مشکل داره.
البته همانطور که گفتم گاهی هم خود برنامه به سرور وصل نمیشه و این مشکل پیش میاد...

ehsan248830

کاربر
2010-01-23
31
34
با تشکر دوست عزیز .tv on میاد اسم کانال هم میاد رو کانال الجزیره اسپرت و خیلی از کانال های نایل ست چک کردم نشد cw صفر نشون میده.رسیور من x95usb هست و از بسته های نامحدود gprs ایرانسل برای اتصال به اینترنت استفاده می کنم خواهشا راهنمایی کنید .مرسی

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
با تشکر دوست عزیز .tv on میاد اسم کانال هم میاد رو کانال الجزیره اسپرت و خیلی از کانال های نایل ست چک کردم نشد cw صفر نشون میده.رسیور من x95usb هست و از بسته های نامحدود gprs ایرانسل برای اتصال به اینترنت استفاده می کنم خواهشا راهنمایی کنید .مرسی
چند تا احتمال وجود داره:
1- ممکنه در آن لحظه سرور دچار ترافیک شدید شده و سرعت آن پایین آمده باشه.
2- با توجه به اینترنتی که شما استفاده میکنید این احتمال وجود داره که سرعت دانلود شما پایینه ویا کلا صفر هست.بهتره از ADSL استفاده کنید.
3- بعضی اوقات هم cw عوض میشه ولی کانال باز نمیشه.چون ممکنه کد ها صحیح نباشه.

بهر صورت این شرینگ رایگان مشکل داره ( چون رایگانه!) و به عنوان یک شرینگ مطمئن از آن نمیشه استفاده کرد.خصوصا زمانی که برنامه های خاصی مانند مسابقات فوتبال مهم ، مراسم مهم مانند اسکار و میس ورد و ... از طریق کانالهای کارتی نایلست پخش میشه عملا این شرینگ دیگه کار نمیکنه.

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
صحبتهای آقای goldenfri درست است. اما اگر همیشه برای شما به این صورت هست ممکنه ایراد از اینترنت شما باشه با اینترنت دیگر و با کیفیت تر تست کنید.
همین الآن در بخش Ab0x هم دو نفر از دوستان نوشتند نمیتونند با اینترنت ایرانسل وصل بشن و استفاده کنند. پس مشکل به احتمال قوی از اینترنت شما هست
در ضمن دقت کنید در منوی رسیور twin protocol را فعال کرده باشید...

ehsan248830

کاربر
2010-01-23
31
34
سلام هر کاری کردم وصل نشد.twin protocol مگه چطوری فعال میشه؟من رسیورم x95usb دکمه i+9 رو میزنم بعد رو گزینه twinprotocol رو ok میکنم ولی نمیدونم فعال هست این گزینه یا نه !مرسی

aminaaa

کاربر
2010-09-23
15
21
من هم این مشکلی که شما میگید رو داشتم ظاهرا ایرانسل با این برنامه کار نمیکنه با اینترنت همراه اول استفاده کنید جواب میده با تشکر

saadi2

کاربر
2008-04-26
4
5
سلام آیا در استرانگ 4622xll هم کار میکند؟
من که پروتوکل twin رو پیدا نمیکنم

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
من هم این مشکلی که شما میگید رو داشتم ظاهرا ایرانسل با این برنامه کار نمیکنه با اینترنت همراه اول استفاده کنید جواب میده با تشکر
ربطی به نام اپراتور ارائه دهنده نداره...همراه اول کلا سرعتش از ایرانسل کمتره...فقط و فقط به سرعت ISP و سرعت و ترافیک سرور ربط داره و بس!

اگه برنامه mbbox client روی کامپیوتر شما نصب و اجرا میشه و اگر از ساپورت پروتکل twin در رسیور خود مطمئن هستید ( اگر نیستید از قسمت مربوط به مدل رسیور خودتان سوال کنید!)و در آخر اینترنت ADSL دارید پس هیچ مشکلی برای استفاده از MDBOX ندارید.

saadi2

کاربر
2008-04-26
4
5
سلام آیا در استرانگ 4622xll هم کار میکند؟
من که پروتوکل twin رو پیدا نمیکنم در بخش استرانگ هم موضوعی در این رابطه نیست

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
با درود به همه دوستان
بالاخره كه قول شو داده بوديم اومد ورژن جدید mdbox 1.51 در این ورژن مشکلاتی که در ورژن های قبلی بوده به طور کامل بر طرف شده است این ورژن تست شده و کانالها رو باز میکند البته فعلا همون کانالهای قبلی باز ميكنه ولی امکان دارد کانالهای بیشتری نیز باز شوند. دوستان اگر كاناله جديدي رو مشاهده كردند اطلاع رساني كنند.

تشکرباعث دلگرمی ما می باشد:eek:ky:
روی ویندوز هفت 64 بیتی نصب میشه ولی اجرا نمیشه!

MOH3N70

کاربر
2010-10-01
56
156
آیا کسی از دوستان نصب و اجرا کرده؟

فریمورک من 3.5 هست ولی اجرا نمیشه...در ضمن اروری نمیده که بفهمم ایراد از کجاست!

دوست عزیز منم این مشکل رو دارم رو سون 64بیتی اجرا نمیشه به احتمال زیاد ورژن دیگش بیاد مثل mdbox1.2 که یه مشکلاتی داشت

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز در این بخش فقط می تونیم در مورد خود سیستم mdbox کمکتون کنیم. و در مورد رسیورها و منوهای اون فقط مدیران و کاربران مربوط به خود بخش می تونند کمکتون کنند. تعداد رسیورها خیلی زیاد شده و نمیشه که همه رو بلد بود! من در این بخش میتونم به شما بگم اگر رسیورتان از twin protocol پشتیبانی میکنه (یا به دانگل میکروباکس وصل میشه) می تونید از این سیستم هم استفاده کنید در غیر این صورت خیر.
حال اینکه رسیور شما چنین امکانی دارد حتما در بخش خودش باید بپرسید و اگر اونجا جواب نگرفتید مسلما دوستان بلد نبودند که کمکتون کنند....
درضمن این سیستم برای بسیاری از مدیران نا آشنا هست شما بگویید دانگل میکروباکس می خواهید وصل کنید چون اینها از یک روش استفاده میکنند منتها به جای دانگل از کامپیوتر استفاده میشه
در قسمت سرورها هم لطفا دیگه سوال نپرسید!

بالا