لطفا برنامه جی کی که فلش استرانگ 4652 به شماره Mx 29lv160cttc رو ساپورت کنه و فایل فلش این رسیور رو برام بزارید
با تشکر از شما دوستان عزیز
سلام میخواستم بدونم آیا فایل فلش 550 سوپر با فورمت بین فایل هم هست اگر هست از کجا دانلود کنم در ضمن آیا میشود بعد از آپگرید با همان کابل فلش بدون استفاده از کابل rs 232 دستگاه را آپگرید کرد چون دستگاه 550 من بعد از جیتگ دیگه هیچ نرم افزاری رو قبول نمیکنه با اینکه جیتگ میشه اما هنوز روی پنل میزنه 8.8.8.8 و دیگه هیچ عکس العملی نشان نمیده
دوست من سلام اگر میشود راه های چک کردن تغذیه را برایم بگوئید در ضمن من کریستال 27000 روی برد را عوض کردم امکان دارد از آن باشددوست عزیز فایل فلش این مدل در بخش فایلهای فلش استارست موجود است رسیور شما به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری دارد تغذیه را چک کنید موفق باشید
دوست عزیز اگر ایسی فلش این رسیور را در استارست 150 قرار دهم و بخواهم پروگرام کنم باز هم برنامه جی کی نمیتونه این فلش رو برنامه ریزی کنه و اگر بتونه باید Ird رو روی چه بزارم ؟
فایل فلش رو لطفا در سایت قرار بدید
با تشکر از شما
دوست من سلام اگر میشود راه های چک کردن تغذیه را برایم بگوئید در ضمن من کریستال 27000 روی برد را عوض کردم امکان دارد از آن باشد
دوست عزیز شما رسیور منو اشتباه گفتید رسیور من استرانگ 4652 هست که من برای جی تگ اومدم ایسی فلش اونو روی استارست 150 سوار کردم جی کی رو باز کردم سی پی یو و فلش رو شناخت من فلش رو پاک کردم و به راحتی فلش رو پاک کرد اومدم پروگرام کنم که به محض زدن دکمه پروگرام فقط یک بایت رو برنامه می ریزه و بعد ارور میده دوستان گفتند شاید مشکل از فایل فلش یا اینکه از برنامه جی کی باشه من خواستم لطف کنید فایل فلش این رسیور و برنامه جی کی که این فلش داخلش تعریف شده باشه واسم بزاریدبا سلام
ببین دوست عزیز آیا برنامه آی سی فلش رو میشناسه و برنامه ریزی نمیکنه یا اصلا آی سی فلش رو نمیشناسه .
اگه مورد نخست بود که باید اینقدر با برنامه های مختلف جی تگ امتحان کنی تا فلش رو پر کنه اگه جی کیز خطا میده از برنامه اسکای مکس و..... غیره استفاده کن و از فایل فلش اکولینک 7000 FTA که در بخش جی تگ 4000 هست استفاده کن
در مورد دوم میتونه از خرابی آی سی فلش ویا خوب لحیم نشدن پایه های آی سی فلش باشه.
من خودم تا به حال چند تا 4000 رو به همین ترتیب جی تگ کردم یکی از همین موارد هم با 150 این کار رو کردم وجواب هم گرفتم.
سلام من 190dsuprچینی دارم که عملیات جیتک راانجام مدهد اما وقتی پچ رامیرزم fileroorمدهد اماپچ4زوین راقبول کرده رماروشن نمشود وچند سوال داشتم 1-درموردطرزریختن فایل بوت بیشترتوزیدهید2-ایابعد جیتک ایا دسکاروشن شود یانه
باسلام من دسگاه 190سوپر دارم :ُّـكه بعد از پرگرام بعضي وقها سياوسفد مي شود لطفا مرا راهنمايي كنيد باسپاس
دوست عزیز اگر ایسی فلش این رسیور را در استارست 150 قرار دهم و بخواهم پروگرام کنم باز هم برنامه جی کی نمیتونه این فلش رو برنامه ریزی کنه و اگر بتونه باید Ird رو روی چه بزارم ؟
فایل فلش رو لطفا در سایت قرار بدید
با تشکر از شما
دوست عزیز شماره فلش و اسم رسیورمو تو پست های قبلیم نوشتم ملاحظه بفرمایید
دوست عزیز ای سی فلش شناسایی نمی شود یا به علت آبدیت اشتباه است ویا قلع مردگی فلش ابتدا به دقت ای سی فلش را لحیم کنید نهایتا اگر توسط نرم افزار ejflasher شناسایی نشود باید ای سی را ازبرد جدا کنید وتوسط پروگرامر فلش کنید موفق باشید
چگونگی تست سی پی یو در ریسیور نکست 2500
میخواهم از استادان گرامی بپرسم چگونه میتوان سی پی یو
ریسیور فوق را تست کرد و یا از سلامت آن یا رم اطمینان پیدا کرد
من با کابل جیتک یک ریسیور دیگر مدل پایین تر با سی پی یو 5512 را
به راحتی جیتگ کردم و لی این دستگاه در روی دیسپلی آن بصورت رندوم
4 تا '''' یا 7777 یا 8888 مینویسد و سی پی یو را نمیشناسد
از نظر برد تغذیه هیچ مشکلی ندارد
با تشکر