مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

لطفا برنامه جی کی که فلش استرانگ 4652 به شماره Mx 29lv160cttc رو ساپورت کنه و فایل فلش این رسیور رو برام بزارید
با تشکر از شما دوستان عزیز

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
لطفا برنامه جی کی که فلش استرانگ 4652 به شماره Mx 29lv160cttc رو ساپورت کنه و فایل فلش این رسیور رو برام بزارید
با تشکر از شما دوستان عزیز

دوست عزیز این مدل استرانگ قابل جیتک شدن نیست وبرنامه jkeys قابلیت پروگرام این فلش را ندارد شما باید ای سی فلش را از برد جدا کنید و توسط پروگرامر فلش کنید فایل فلش هم اگر ندارید آپلود کنم موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام میخواستم بدونم آیا فایل فلش 550 سوپر با فورمت بین فایل هم هست اگر هست از کجا دانلود کنم در ضمن آیا میشود بعد از آپگرید با همان کابل فلش بدون استفاده از کابل rs 232 دستگاه را آپگرید کرد چون دستگاه 550 من بعد از جیتگ دیگه هیچ نرم افزاری رو قبول نمیکنه با اینکه جیتگ میشه اما هنوز روی پنل میزنه 8.8.8.8 و دیگه هیچ عکس العملی نشان نمیده

دوست عزیز فایل فلش این مدل در بخش فایلهای فلش استارست موجود است رسیور شما به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری دارد تغذیه را چک کنید موفق باشید

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

دوست عزیز اگر ایسی فلش این رسیور را در استارست 150 قرار دهم و بخواهم پروگرام کنم باز هم برنامه جی کی نمیتونه این فلش رو برنامه ریزی کنه و اگر بتونه باید Ird رو روی چه بزارم ؟
فایل فلش رو لطفا در سایت قرار بدید
با تشکر از شما

آخرین ویرایش:

asad3

کاربر
2007-12-03
1
0
باسلام من دسگاه 190سوپر دارم :ُّـكه بعد از پرگرام بعضي وقها سياوسفد مي شود لطفا مرا راهنمايي كنيد باسپاس

amir1352

کاربر
2007-12-03
2
0
دوست عزیز فایل فلش این مدل در بخش فایلهای فلش استارست موجود است رسیور شما به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری دارد تغذیه را چک کنید موفق باشید
دوست من سلام اگر میشود راه های چک کردن تغذیه را برایم بگوئید در ضمن من کریستال 27000 روی برد را عوض کردم امکان دارد از آن باشد;)

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
دوست عزیز اگر ایسی فلش این رسیور را در استارست 150 قرار دهم و بخواهم پروگرام کنم باز هم برنامه جی کی نمیتونه این فلش رو برنامه ریزی کنه و اگر بتونه باید Ird رو روی چه بزارم ؟
با تشکر از شما

با سلام

ببین دوست عزیز آیا برنامه آی سی فلش رو میشناسه و برنامه ریزی نمیکنه یا اصلا آی سی فلش رو نمیشناسه .

اگه مورد نخست بود که باید اینقدر با برنامه های مختلف جی تگ امتحان کنی تا فلش رو پر کنه اگه جی کیز خطا میده از برنامه اسکای مکس و..... غیره استفاده کن و از فایل فلش اکولینک 7000 FTA که در بخش جی تگ 4000 هست استفاده کن

در مورد دوم میتونه از خرابی آی سی فلش ویا خوب لحیم نشدن پایه های آی سی فلش باشه.

من خودم تا به حال چند تا 4000 رو به همین ترتیب جی تگ کردم یکی از همین موارد هم با 150 این کار رو کردم وجواب هم گرفتم.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوست من سلام اگر میشود راه های چک کردن تغذیه را برایم بگوئید در ضمن من کریستال 27000 روی برد را عوض کردم امکان دارد از آن باشد;)

دوست عزیز آیا کریستال 27000 کوچک گذاشتید؟ امکان دارد کریستال که به کار بردید خراب باشد کریستال قبلی را بگذارید وهمچنین ولتاژ3/3 تغذیه را چک کنید اگر کمتر باشد این عیب را دارید موفق باشید

آخرین ویرایش:

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

با سلام

ببین دوست عزیز آیا برنامه آی سی فلش رو میشناسه و برنامه ریزی نمیکنه یا اصلا آی سی فلش رو نمیشناسه .

اگه مورد نخست بود که باید اینقدر با برنامه های مختلف جی تگ امتحان کنی تا فلش رو پر کنه اگه جی کیز خطا میده از برنامه اسکای مکس و..... غیره استفاده کن و از فایل فلش اکولینک 7000 FTA که در بخش جی تگ 4000 هست استفاده کن

در مورد دوم میتونه از خرابی آی سی فلش ویا خوب لحیم نشدن پایه های آی سی فلش باشه.

من خودم تا به حال چند تا 4000 رو به همین ترتیب جی تگ کردم یکی از همین موارد هم با 150 این کار رو کردم وجواب هم گرفتم.
دوست عزیز شما رسیور منو اشتباه گفتید رسیور من استرانگ 4652 هست که من برای جی تگ اومدم ایسی فلش اونو روی استارست 150 سوار کردم جی کی رو باز کردم سی پی یو و فلش رو شناخت من فلش رو پاک کردم و به راحتی فلش رو پاک کرد اومدم پروگرام کنم که به محض زدن دکمه پروگرام فقط یک بایت رو برنامه می ریزه و بعد ارور میده دوستان گفتند شاید مشکل از فایل فلش یا اینکه از برنامه جی کی باشه من خواستم لطف کنید فایل فلش این رسیور و برنامه جی کی که این فلش داخلش تعریف شده باشه واسم بزارید
شماره ایسی فلش : MX29LV160CTTC
موفق باشید

saeidnobady

کاربر
2007-04-24
25
113
سلام من 190dsuprچینی دارم که عملیات جیتک راانجام مدهد اما وقتی پچ رامیرزم fileroorمدهد اماپچ4زوین راقبول کرده رماروشن نمشود وچند سوال داشتم 1-درموردطرزریختن فایل بوت بیشترتوزیدهید2-ایابعد جیتک ایا دسکاروشن شود یانه

دوست عزیز
برای رسیور چینی باید از برنامه 27 سپتامبر استفاده کنید
بعد از پاک کردن فلش باید فایل بوت رو به رسیور انتقال بدهید
در ضمن تمام آموزش ها در سایت موجود میباشد
و برای پاسخ سوال آخرتون عرض کنم
بعد از عملیات جیتگ شما فقط باید کابل جیتگ رو از برد جدا کرده و به وسیله کابل آپگرید برنامه یا همون پج رو بوسیله لودر به دستگاه انتقال بدهید
کار دیگری هم نکنید
موفق باشید

saeidnobady

کاربر
2007-04-24
25
113
با تشکر از شما

با سلام
دوست عزیز مشخصات آی سی رو بفر مائید
شماره آی سی و بگید
در خدمتم
یا حق

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

دوست عزیز شماره فلش و اسم رسیورمو تو پست های قبلیم نوشتم ملاحظه بفرمایید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز شماره فلش و اسم رسیورمو تو پست های قبلیم نوشتم ملاحظه بفرمایید

دوست عزیز از نرم افزار jkeys وفایل فلش که آپلود کردم استفاده کنید شماره فلش را در این نرم افزار قرار دادم البته باید توسط پردازنده sti جیتک کنید فایل فلش هم با پروگرامر از فلش سالم بکاپ گرفتم مشکلی ندارد اگر مجدد موقع پروگرام ارور دریافت کردید فلش را باید توسط پروگرامر جیتک کنید موفق باشید

saeidnobady

کاربر
2007-04-24
25
113
دوست عزیز ای سی فلش شناسایی نمی شود یا به علت آبدیت اشتباه است ویا قلع مردگی فلش ابتدا به دقت ای سی فلش را لحیم کنید نهایتا اگر توسط نرم افزار ejflasher شناسایی نشود باید ای سی را ازبرد جدا کنید وتوسط پروگرامر فلش کنید موفق باشید

با سلام
علی آقا به این دوست عزیزمون بفرمائید هنگام detect پایه های شماره 2 و 3 آی سی فلش رو اتصال بدهند مشکلشون بر طرف خواهد شد
این روش توسط خودم بدست اومده و تست شده است و هیچگونه آسیبی به آی سی نمیرساند
موفق باشید

SMAEIL2000

کاربر
2007-05-09
11
18
چگونگی تست سی پی یو در ریسیور نکست 2500

میخواهم از استادان گرامی بپرسم چگونه میتوان سی پی یو

ریسیور فوق را تست کرد و یا از سلامت آن یا رم اطمینان پیدا کرد

من با کابل جیتک یک ریسیور دیگر مدل پایین تر با سی پی یو 5512 را

به راحتی جیتگ کردم و لی این دستگاه در روی دیسپلی آن بصورت رندوم

4 تا '''' یا 7777 یا 8888 مینویسد و سی پی یو را نمیشناسد

از نظر برد تغذیه هیچ مشکلی ندارد

با تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

میخواهم از استادان گرامی بپرسم چگونه میتوان سی پی یو

ریسیور فوق را تست کرد و یا از سلامت آن یا رم اطمینان پیدا کرد

من با کابل جیتک یک ریسیور دیگر مدل پایین تر با سی پی یو 5512 را

به راحتی جیتگ کردم و لی این دستگاه در روی دیسپلی آن بصورت رندوم

4 تا '''' یا 7777 یا 8888 مینویسد و سی پی یو را نمیشناسد

از نظر برد تغذیه هیچ مشکلی ندارد

با تشکر

دوست عزیز اگر CPU خراب باشد حرارت زیادی تولید می کند همچنین ولتاژ 3/3 ورودی به این قطعه اتصال منفی می شود موفق باشید

sozuki

عضو فعال
2006-10-04
106
377
این با یک برنامه درست میشود
برنامه یک مگ نکست یا مجیک دوتاشون میخوره

kaskani

کاربر
2007-10-12
46
77
سلام بر علی اقا و دوستانی که در این سایت زحمت می کشن من یک دستگاه استارست 150 دارم که موقع جیتگ این ارور را میده---(Error.readin& From IRD (DCUPeeK از نرم افزار wli هم استفاده می کنم اما فایدهای ندارد ممنون میشم جواب بدین:(

بالا