مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
خب من همين الان كاملا برد تغذيه رو از دستگاه جدا كردم و تصميم دارم خازن هايي كه رو اشاره كرديد عوض كنم.
روي اين برد در كنار خازن هاي ديگه كه ولتاژهاشون هم متفاوت هست فقط 2 تا خازن 16 ولتي وجود داره كه يكيش 100 ميكرو فاراده و اون يكي ديگه اش 220 ميكرو فاراد.
همين طور 2 تا خازن 10 ولتي و 1000 ميكرو فاراد وجود داره.
منظورتون از بين اين 4 تا كدوم هاست؟

ضمن اين كه طبق صحبت شما خازن 16 ولتي كه 680 ميكرو فاراد باشه روي برد تغذيه وجود نداره.

اصولا ولتاژ خازن ها بايد دقيقا رعايت بشه و ميشه ظرفيتش رو كم و زياد گذاشت و يا بر عكس ظرفيت خازن هاي جايگزين بايد دقيقا مانند قبلي ها باشد و ولتاژ رو ميشه كم و زياد گذاشت؟

دوست عزیز به جای دو خازن 10 ولت 1000 میکرو از خازن 16 ولت 680 میکرو استفاده کنید موفق باشید

2007-06-19
1,872
19,340
سلام دوستان

يک دستگاه Starsat150D Plus دارم که سي پي يو اون STI5518BVC-X هست و آي سي فلشش هم SST 39VF800A هست . که به گفته مشتري بر اثر آپگريد خراب شده . الان هم فقط دو تانقطه روي پنل جلو روشن هست البته سي پي يو و فلش شناسايي ميشه چند تا فايل فلش هم ريختم ولي فرقي نکرده . مشکل از کجا ميتونه باشه . به نظر شما مشکل سخت افزاري هست يا فايلهاي فلش ايراد داره ؟

اگر دوستان فايل فلش تست شده دارند در قسمت فايلهاي فلش آپلود کنند . اگر هم از قسمت ديگري هست مرحمت فرموده و راهنمايي کنند ؟!

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوستان عزيز اين دستگاه يک Strong 4400 هست با سي پي يو قديمي LSI و دو تا آي سي فلش . آيا اين دستگاه قابليت جيتگ شدن را دارد يا بايد آي سي فلش در خارج از مدار پروگرام شود ؟

بهترین راه خارج کردن ای سی فلشها هست.چون هر دو ایسی باید فلش شوند و جیتک کردن با هزار ارور همراهه.
سلام دوستان

يک دستگاه Starsat150D Plus دارم که سي پي يو اون STI5518BVC-X هست و آي سي فلشش هم SST 39VF800A هست . که به گفته مشتري بر اثر آپگريد خراب شده . الان هم فقط دو تانقطه روي پنل جلو روشن هست البته سي پي يو و فلش شناسايي ميشه چند تا فايل فلش هم ريختم ولي فرقي نکرده . مشکل از کجا ميتونه باشه . به نظر شما مشکل سخت افزاري هست يا فايلهاي فلش ايراد داره ؟

اگر دوستان فايل فلش تست شده دارند در قسمت فايلهاي فلش آپلود کنند . اگر هم از قسمت ديگري هست مرحمت فرموده و راهنمايي کنند ؟!

احتمال خرابی ای سی فلش زیاد هست شما خود ای سی فلش رو عوض کنید قیمت زیادی هم ندارد.

2007-06-19
1,872
19,340
احتمال خرابی ای سی فلش زیاد هست شما خود ای سی فلش رو عوض کنید قیمت زیادی هم ندارد.

البته من بعد از فلش کردن دستگاه فايل ريخته شده روي دستگاه رو دوباره Read کردم و بوسيله نرم افزار Hex Workshop اون رو با فايل اوليه مقايسه کردم . هيچ فرقي نداشت . چطوري ميشه که آي سي فلش خراب باشه ؟

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250

البته من بعد از فلش کردن دستگاه فايل ريخته شده روي دستگاه رو دوباره Read کردم و بوسيله نرم افزار Hex Workshop اون رو با فايل اوليه مقايسه کردم . هيچ فرقي نداشت . چطوري ميشه که آي سي فلش خراب باشه ؟
ای سی فلش دارای عمر محدودیست و احتمال خرابی اون همیشه هست اولین کار شما باید یک ای سی فلش که مطمئنید رو جا بندازید تا خرابی ان به صفر برسد.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوستان

ای سی فلش دارای عمر محدودیست و احتمال خرابی اون همیشه هست اولین کار شما باید یک ای سی فلش که مطمئنید رو جا بندازید تا خرابی ان به صفر برسد.

آقا رضا مشکل ابتدا مربوط به فایل های فلش است که به به احتمال زیاد مربوط به این رسیور نیستند آیا برد دارای تیونر کوچک است یا بزرگ؟ رسیورهای 150 دارای 4 مدل متفاوت هستند حتی یک مدل چینی است که فایل فلش مختص این رسیور با دیگر رسیورهای 150 تفاوت دارد اگر امکان دارد یک عکس از برد اصلی بگذارید تا فایل فلش مربوطه را بگذارم در مورد خراب بودن خود ای سی فلش احتمالش صفر است درضمن خراب بودن تغذیه هم این عیب را به وجود می آورد موفق باشید

آخرین ویرایش:

majid0307

کاربر
2006-10-06
131
539
سلام دوستان

اقا رضا سه تا فایل برات قرار میدهم که همگی تست شده اند
با یکی از اینها حتما مشکلت حل میشود این فایلها هر کدام مختص یک برد میباشد

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
آقا رضا فایل فلش مختص این مدل را آپلود کردم اگر جواب نداد اعلام کنید تا فایل دیگری قرار دهم در ضمن خراب شدن cpu نیز باعث دو نقط شدن پنل می شود اگردر این مدل فلش پاک شود یا روی برد نباشد پنل جلو 8888 می شود موفق باشید

mohammad_sat2

کاربر
2007-03-28
30
35
رسیور x30d

عمل جیتگ با موفقیت انجام میشه ولی کام رو نمیشناسه دلیلش چیه ...... راهنمایی کنید

reza3928

کاربر
2007-09-01
15
5
starsat150

با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز ميخواستم از اقاي استاد (سرويس منويل) سوال كنم ايا مشكلتان با دو نقته شدن 150 حل شد يا نه اگه حل شده لطفا ما رو هم در جريان ماجرا قرار بدين تا استفاده كنيم - از استاد گرامي اقاي علي ريسيور هم ممنون :ُّـ

2007-06-19
1,872
19,340
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز ميخواستم از اقاي استاد (سرويس منويل) سوال كنم ايا مشكلتان با دو نقته شدن 150 حل شد يا نه اگه حل شده لطفا ما رو هم در جريان ماجرا قرار بدين تا استفاده كنيم - از استاد گرامي اقاي علي ريسيور هم ممنون :ُّـ

دوست عزيز من چند تا فايل فلش روش ريختم ولي فايده اي نداشت . بالاخره هم مشتري دستگاهش رو برد .

موفق باشيد .

mohammad_sat2

کاربر
2007-03-28
30
35
مشکل بعد از جیتگ 190 سوپر استارست.....
سلام من رسیور 190 سوپر رو جی تگ کردم...... اول ای سی رو پاک کردم و بعدش فلش190 سوپر ریختم همه مراحل با موفقیت انجام شد .......ایا باید برنامه دیگری هم روش بریزم؟؟؟؟؟ چون من وقتی پچ رسمی رو خواستم بریزم دستگاه هیچ عکس العملی نشون نمیده و لودرش چیزی تو رسیور لود نمیکنه و همین طور ی می مونه.......چیکار با ید بکنم؟؟؟؟؟ ضمن اینکه از سالم بودن کابل اپگردم هم مطمئنم.[/COLOR
...................................................................................................................... دوست محترم شما باید پیچ قدیمی رو به رسیورتون بریزید....چون احتمالا چینی ..پیچ 2005..2006

SAT-BOY

کاربر
2006-10-15
43
63
با سلام من رسيور sr-x5d ultra دارم براي جي تک کردن کابل بافردار تهيه کردم برنامه EJFlasher nec upd611xx کابلمو ميشناسه ولي رسيورمو نمي شناسه cpu رسيور من از نوع nec upd61217 هست کم کم دارم نااميد ميشم خواهش مي کنم اگر ميتونيد کمکم کنيد در ضمن اگر فايل boot اين نوع رسيورم داريد برام بزاريد خيلي ممنون

شما با این کابل قادر به فلش کردن سری الترا و یو اس بی نیستید از نقشه کابل و برنامه جدیدی که در سایت قرار گرفته استفاده نمایید

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
من هم همین مشکل رو دارم مثل دوستان ولی با این توضیحات.در ضمن خدمت دوستان عرض کنم که صدها رسیور استارست 10 پین رو جی تگ کردم ولی این مشکل رو (با این توضیحاتی که این پایین دادم) مجبور شدم فلش اون رو روی یه رسیور دیگه بزنم و جی تگ کنم.

من وقتی که رسیور های 190 دی رو چندین بار جی تگ می کنم در جی تگ های بعد از بار چندم, با اینکه رسیور به طور صحیح جی تگ میشه(بعد از ریختن بوت با جی تگ) دیگه نمی تونم از طریق کابل rs232 برنامه به دستگاه بدم تا اون بالا بیاد!ولی وقتی همون آی سی فلش رو با یه رسیور دیگه جی تگ می کنم جی تگ می شه و با کابل نال برنامه هم می گیره.این رو هم بگم این یکی دستگاه دومیه رو هم اگه باهاش چندین آی سی رو جی تگ کنم باز دیگه از طریق کابل برنامه نخواهد گرفت(چون چندین بار برام اتفاق افتاده)البته این دستگاه ها(اونایی که بعد از جی تگ آپگرید نمیشن)وقتی یه فلش سالم رو روی اونها می زنم برنامه می گیرن و هیچ مشکلی ندارن!البته مراحلی رو هم که دوستان در صفحه ی قبل گفتن یعنی از فایل سال 2005 و ... هم استفاده کردم و انجام دادم ولی باز نتیجه ای نگرفتم.

یاد آور میشم که فقط 190 دی این مشکل رو داره و 190 سوپر همچین مشکلی نداره.در ضمن وقتی فایل فلش رو هم که تقریبا آپلود اون از طریق جی تگ چند ساعت طول می کشه رو می ریزم با استفاده از کابل جی تگ باز رسیور روشن نمیشه(که البته همیشه با کابل آپگرید بعد از آپگرید رسیور روشن میشه)اگر که فایلی وجود داشته باشه و دوستان با همون کابل جی تگ فایل فلشی رو ریختن که روشن شده باشه رسیور باز هم مشکل حل میشه.
امیدوارم روشن گفته باشم.
با تشکر.

با تشکر.

ببینید دوستان گرامی در مورد بالا که دوست من بیان کردند دستگاه های که بوت ایسی ان پریده است نباید از دستگاه جدا کنید و یا ایسی خام بزنید و جیتگ کنید به دلیل ان که بیشتر ای سی های فلش خام در صورت نداشتن اطلاعات اولیه بوت و سخت افزار وقتی نصب میگردد دجار اسیب میشود و مشکل افرینند پس پیشنهاد میکنم ایسی که روی دستگاه خودش میباشد را جیتک کنید
ودر مورد دستگاه های 190 خود ای سی در بیشتر مواقع خراب میباشد که در این صورت باید با ای سی نوو توسط پروگرامر پروگرام و نصب گردد:ُّـ:)

oooo

کاربر
2008-02-19
4
0
باسلام خدمت استادان مدیران ودوستان سایت لطفا ودرضمن لطف کنید در مورد جیتگهای جدید روز بحث بندازید ودر مورد انها توضیح و نحوه اموزش انها را شرح دهید منظور بنده چند بار در مورد jtagv3 - JtagV3 Flash Programmer سوال کردم متاسفانه کسی نبود جواب مارا درست حسابی بدهد نه طریقه کار با ان را داریم ونه طریقه اتصال به رسیور را . متشکرم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
باسلام خدمت استادان مدیران ودوستان سایت لطفا ودرضمن لطف کنید در مورد جیتگهای جدید روز بحث بندازید ودر مورد انها توضیح و نحوه اموزش انها را شرح دهید منظور بنده چند بار در مورد jtagv3 - JtagV3 Flash Programmer سوال کردم متاسفانه کسی نبود جواب مارا درست حسابی بدهد نه طریقه کار با ان را داریم ونه طریقه اتصال به رسیور را . متشکرم

دوست عزیزشما چه رسیوری را می خواهید جیتک کنید عنوان کنید تا جدیدترین روش را در اختیار شما قرار دهم موفق باشید

بالا