مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
سلام علی آقا من یکعدد کریستال چهارپایه جای گزین گردم ولی باز دستگاه بالانیامد درضمن تمام ولتاژهای پاورهم درست دوست عزیز احتمال هست خود
سیپیو رفته باشه چون وقتی دوستمان دستگاه راتحویل بند داده بووزمانی که
فلش را ازروی مدار جداگرده بودم زیر فلش بصورت قیل حرارت دیده شده بود
منتظرجواب شما هستم:(

با سلام

دوست گرامی اول اینکه کریستال 4 پایه جهت دارد دقت کنید کریستال رو درست نصب کرده باشید

دوم ممکنه از فلش ریسور باشه شما دستگاه رو به تلویزیون وصل کن اگه صفحه آبی AV سیاه شد که کریستال و تغذیه درست میباشد . درغیر اینصورت یا تغذیه خراب است یا کریستال رو درست نصب نکردید یا خراب است و.......

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام علی آقا من یکعدد کریستال چهارپایه جای گزین گردم ولی باز دستگاه بالانیامد درضمن تمام ولتاژهای پاورهم درست دوست عزیز احتمال هست خود
سیپیو رفته باشه چون وقتی دوستمان دستگاه راتحویل بند داده بووزمانی که
فلش را ازروی مدار جداگرده بودم زیر فلش بصورت قیل حرارت دیده شده بود
منتظرجواب شما هستم:(

دوست عزیز برای اینکه بدانید کریستال دقیقا باید چطور روی برد وصل شود اگر یک رسیور سوپ-ر استار 120 دارید می توانید مطابقت دهید و کریستال را وصل کنید این رسیور دارای کریستال 4 پایه و cpu nec است در مورد خراب شدن cpu هم اگر حرارت زیاد تولید کند و همچنین ولتاژ3/3 اتصال منفی باشد خراب است باید تعویض کنید موفق باشید

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
سلام دوستان کریستال چهارپایه یکی ازپایهایش دور آن کمی خالی است که مربوط به Gnd زمین
میباشد درضمن این آیسی راازبرد Metabox جای گزین کردم منتظر پاسخ هستم
من ازدوستان که واقعآ زحمت میگشند سپاس گذارم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوستان کریستال چهارپایه یکی ازپایهایش دور آن کمی خالی است که مربوط به Gnd زمین
میباشد درضمن این آیسی راازبرد Metabox جای گزین کردم منتظر پاسخ هستم
من ازدوستان که واقعآ زحمت میگشند سپاس گذارم

دوست عزیز اگر کریستال کوچک باشد می توانید جایگزین ای سی 190 کنید اگر بزرگ باشد روی مدلهای 190 کارایی ندارد کریستال های 4 پایه بزرگ برای پردازنده sti کارایی دارند پردازنده رسیورهای 190 nec است و باید از کریستال 4 پایه کوچک استفاده کنید موفق باشید

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
دوست عزیز اگر کریستال کوچک باشد می توانید جایگزین ای سی 190 کنید اگر بزرگ باشد روی مدلهای 190 کارایی ندارد کریستال های 4 پایه بزرگ برای پردازنده sti کارایی دارند پردازنده رسیورهای 190 nec است و باید از کریستال 4 پایه کوچک استفاده کنید موفق باشید
ضمن تشکر ازشما علی آقا (سؤل) این آیسی ازنظر حجمی فرق دارد ولی ازنظر
مقدار مغاریتی ندارد البته تجربه ی جنبعالی گفایت میکند

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
ضمن تشکر ازشما علی آقا (سؤل) این آیسی ازنظر حجمی فرق دارد ولی ازنظر
مقدار مغاریتی ندارد البته تجربه ی جنبعالی گفایت میکند

دوست عزیز اگر امکان دارد عکس کریستال را بگذارید بنده تا به حال از کریستال 4 پایه کوچک استفاده کردم جواب داده موفق باشید

fysal

کاربر
2007-04-28
11
0
سلام علی جان من یک ریسیور 550دارم موقع جیتک یعنی پروگرام کردن تا 9 در صد که می ره ارور ofset یک همچین چیزی می ده دلیلش چیه یک چیز دیگه هم هست فایل فلشی رو که از ریسیور می گیرم دو باره روی خودش می ریزم بدون ارور تا 100 درصد می ره جریان چیه با تشکر

J_F

کاربر
2008-01-14
2
0
کمک - جی تگ رسیور استارترک world in box - کمک

سلام
با تشکر از سایت خوبتون
می خوام رسیور استارترک world in box رو جی تگ کنم وقتی erase را می زنم پیام خطای error detected erasing sector می دهد. کمکم کنید چکار کنم
شماره آی سی فلش:
te28f160
c3td70
a4217364
intel
برنامه wall رو هم ران کردم
توی لیست ird flash هم te28f160 و هم te28f160c3t رو انتخاب کردم باز هم همون پیام رو میده.
کمکم کنید.

J_F

کاربر
2008-01-14
2
0
سلام
اتفاقا از unlock استفاده کردم و ظاهرا unlock می کنه ولی موقع فلش کردن میگه blank نیست و خطا میده.
چکار کنم ؟

parisa natashaa

کاربر
2007-12-20
6
4
سلام
قيمت فلش مموري رسيور x5d ultra چقدره و از کجا مي شه تهيه کرد
خيلي ممنون ميشم جوابم رو بدين

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
قيمت فلش مموري رسيور x5d ultra چقدره و از کجا مي شه تهيه کرد
خيلي ممنون ميشم جوابم رو بدين

دوست عزیز ای سی فلش این مدل کم یاب است قیمت هم حدود 6000 تومان است برای خرید می توانید دربخش فروشگاه سایت اعلام کنید موفق باشید

sody228

کاربر
2007-08-26
1
0
تنها راهش اينه كه فلشو با هويه هواي داغ برداري و روي يك رسييور قديمي تر كه شماره فلشش با دستگاه شما يكي است بذاري و بعد از پروگرم دوباره بذاريش سر جاش.

afrood

کاربر
2006-10-15
3
1
کابل جیتگ من پایه شمار 4 از کانکتور جیتگ 190 که به ------ 20 آی سی وی سی سی وصل است را من چه وصل کنم چه نکنم مراحل را بدون ارور انجام میدهد آیا اشگالی ندارد؟

بالا