مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

rw1345

کاربر
2007-03-09
43
32
استرانگ 4620 دو جيتك ان چگونه است در 20 پينها 2 الي 20 به شاسي وصل است اما توي اين رسيور اينطور نيست لطفا بفرماييد ترتيب پايه هاي ان چه گونه است . ممنون

david

کاربر
2006-11-14
83
66
با سلام خدمت دوست گرامي بنده آموزش جيتگ رسيور 550 را با مراحل ساخت كابل و برنامه هاي مربوطه مي خواهم
550 plud

majid213

کاربر
2006-10-11
3
0
با سلام .. اگر امکان داره راجبه این پیغام ارور کمی توضیخ بدید .. 1 Byteblaster Cable Detected 2 Cannot Detect Hardware Chip 3 Cannot Initialize Target Devvice البته کابل کاملا سالمه یعنی ظاهر کابل نشون میده که سالمه & اتصالات نیز صحیح .. لطفا راهنماییم کنید دیگه باید چیکار کنم .. دوم .. اینکه من یه رسیور سالم دارم ایا میتونم کابل رو رو این تست کنم ببینم ایا سالم هست؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر مجید

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
يكي جواب بده[/quote
دوست عزیز
شما باید کابل 20 پینی را داشته باشید
بعد نرم افزار jkeys را دانلود کنید
بعد کابل را به برد لحیم میکنید آن موقع نرم افزار jkeys را باز میکنید بعد جیتک میکنید
تمام موارد آموزشی هم در بخش جیتک هست
استاد.:p

am 60

کاربر
2006-10-02
6
0
خواستم با کابل جیتک اینترفس ریسیورSTSR SAT SR_X50CU ULTRAرا جیتک کنم ولی درابتدای راه کابل وسی پی یووفلش را نمیشناسد وبوسیله برنامهEjFlasher1-0b6درقسمتEjFlasher.exeپس ازاتصال کابل وروشن کردن دستگاه وزدن دکمهDetec deviceعبارات زیرمیاید:

{0}Initializing griver driver
{0}=<Detecting device/flash
{0}ByteBlaster cable detected
{0}Cannot detect hardwar chip
{0}Cannot initialize target device

{0}<=Finished
با نسخه8و1برنامهEjFlasherهم امتحن کردم مشکل باقی بود تنها فرقش ربرنامه یک که اجرا میکردم گزینه{0}Cannot detect hardwar chip را نداشت!
درصورتی که برای جیتک استار ست مدل SRX-5Dبه این مشکل را نداشت وبا همین برنامهبرنامهEjFlasher1-0b6درقسمتEjFlasher جیتک کردم واگر هم گاهی پیش می امد با بیرون اوردن فیش کابل وسر جایش گذاشتن مجدد و چند بار برنامه راباز وبسته کردن ارورهای ان رفع میشدولی برای این دستگاه مشکل باقی است البته این دستگاه روشن میشود ولی کیفیت سیگنال نمیدهد وتیونر وقطعات جانبی سالمند فکر کنم ازفلش باشد دوستان اگر کسی درباره رفع این اررورها مطلبی دارد ممنون میشوم پاسخ فرمایدچگونه میتوانم این سری از دستگاهها را جیتک کرد؟ با تشکر

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز مشکل ریسیور از سخت افزارهست واحتیاج به جیتک نیست قلع مردگی ای سی فلش وcpu امکان دارد باشد که موقع جیتک هم فلش و cpu را نمی شناسدمدارها را چک کنید ولتاژ خروجی تیونر وترانزیستورهای smdاز پچ قدیمی استفاده کنید اگر از نرم افزار هم باشد باید با یک پچ درست شود واحتیاج به جیتک نیست موفق باشید

am 60

کاربر
2006-10-02
6
0
دوست عزیز مشکل ریسیور از سخت افزارهست واحتیاج به جیتک نیست قلع مردگی ای سی فلش وcpu امکان دارد باشد که موقع جیتک هم فلش و cpu را نمی شناسدمدارها را چک کنید ولتاژ خروجی تیونر وترانزیستورهای smdاز پچ قدیمی استفاده کنید اگر از نرم افزار هم باشد باید با یک پچ درست شود واحتیاج به جیتک نیست موفق باشید

:eek: با تشکر ازاینکه شما دوست عزیز پاسخ فرمودید لازم به عرض است که این دستگاه یک روزپس از نصب به علت به هم خوردن جهت دیش کیفیت نمیداده و توسط افراد بی تجربه خواستند تنظیم کنند وهمه تنضیمهای نام ماهواره ومنوهای ان را به هم ریختند حدث من این است که چیزی که مربوط به تیونر باشد را غیر فعال کرده باشندچون من یک چنین تجربه ای را در دستگاه استار ست ایکس 5دی به دست اوردم وموضوع از این قراربود که تیونر این دستگاه سوخته بود ووقتی انرا با یک تیونر سالم عوض کردم کیفیت دستگاه وقدرت صفربود تا که بعد جیتک کردم ودستگاه تیونرش راشناخت وکیفیت وسیگنا ل بالا امد نکته دیگردر این دستگاه SR-x50cu ultraاین است که وقتی ابتدا دستگاه راروشن میکنم خروجی تیونر ولتاژندارد ولی وقتی درمنوی نصب گزینه زرد را انتخاب کنیم وگزینهLNBراOFFوONرا روی ONبگذاریم وokکنیم ولتاژتا 14ولت تیونر وصل میشودووقتی دستگاه را خاموش کنیم ودوباره روشن کنیم باز ولتاژتیونر قطع میشود این تشابه اشکال هم روی استارست دی 5هم وجود داشت که بعداز جیتک کردن رفع شد واین موضوع انگیزه من را برای جیتک کردن بیشترمیکند ترازیستورهای SMDکنار تیونر سالم هستندولحیم مردگی در اطراف تیونر ورم وسی پی یو وفلش را باذره بین خوب بررسی کردم مشکلی ندارددوست عزیز برای جیتک کردن این مدل چکار باید بکنم تا برنامه کابل جیتک اینتر فس موقع اتصال سی پی یو وفلش رابشناسد؟تا خاطرمن ازسالم بودن یا خراب بودن تیونرجمع شود؟اگر توسط منوی مخفی میتوان راهی برای تست تیونر پیدا کرد گزینه ان کدام است؟ اگر میشود پچ قدیمی رابگذارید با تشکر:ُّـ

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز اگر تنظیمات اصلی جا به جا شده باشند یک بار ریسیوررا تنظیم کارخانه کنید ودوباره سرچ کنید تنظیمات به حالت اولیه برمی گردداگر بازهم درست نشدتمامی قطعات را چک کنید همچنین ای سی تامین کننده ولتاژتیونر lm317 جیتک این مدل هم به مانند X5 هست چون فلش وسی پی یو را نمی شناسد امکان دارد بدلیل اتصالی وسوختن تیونر به برد ضربه زده باشد ومداری قطع باشد برای این که بتوانید فلش را پروگرام کنید فلش را دربیاورید وبا یک ریسیور X5 پروگرام کنید با همان فایل بوت وپچ مربوط به الترا بعد روی ریسیور الترا بگذارید اگر درست نشد خود برد اصلی مشکل دارد که امکان دارد مقاومت ها یا یکی از فیوزهای روی برد سوخته باشد ومانع از رفتن ولتاژ در قسمتی از برد شود موفق باشید

mahsa_22

کاربر
2006-10-30
27
16
با سلام خدمت دوستان
من نحوه جي تك كردن استرانگ 4620دو وبرنامه وساختن كابل رو ميخاستم
ممنون ميشم

pagan

کاربر
2007-05-16
8
23
دوستان در رسیور4610 دو استرانگ برای رفع ارور زیر چکار باید کرد

flash selcted is not currently blank. continue anyway?

مشخصات فلش رسیور
Part 29LV160DT/M29W160ET
Manufacturer STMicro
Mfg/Device 20/22C4
device ID code = 0x1D405041
device -> STi5518, Rev. 1
M29W160ET
flash id: manuf/dev: 0020/22C4, (FFFF/FFFF)
flash size: 2MB
memtype: FlashPROM (7FE00000..7FFFFFFF)

mohamad m

کاربر
2007-04-07
4
0
سلام
من دستگاه سوپر لیزر را اول فایل بوت 190 ریختم اما بعدش هر کار کردم لودر کار نمیکردوهیچ عکس العملی نشان نمی دادوهر راهی که سایت گفته شده راانجام دادم ولی مشکل حل نشدسپس جیتک کردم ومرحله به مرحله پیش رفتم وتمام مراحل با موفقیت انجام شد اما بازم هیچ عکس العملی نشان نمیده
لطفا راهنمایی کنید

HIGH VOLTAGE

کاربر
2007-05-21
2
0
با سلام
تو یه فیلم آموزشی دیدم که قبل از جی تک کردن ریسیور
با نرم افزار جی کیز در پایین قسمت سیو مموری دکمه سیو ممو را زد
میخواستم ببینم منظورش از این کار چه بوده است
لطفاً راهنمایی کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوستان در رسیور4610 دو استرانگ برای رفع ارور زیر چکار باید کرد

flash selcted is not currently blank. continue anyway?

مشخصات فلش رسیور
Part 29LV160DT/M29W160ET
Manufacturer STMicro
Mfg/Device 20/22C4
device ID code = 0x1D405041
device -> STi5518, Rev. 1
M29W160ET
flash id: manuf/dev: 0020/22C4, (FFFF/FFFF)
flash size: 2MB
memtype: FlashPROM (7FE00000..7FFFFFFF)

دوست عزیز این ارور زمانی ظاهر می شود که فلش ریسیو شناسایی نشوداول در قسمت آدرس شماره فلش را درست انتخاب کنید دقت کنید ای سی فلش وcpu قلع مردگی نداشته باشند ولتاژ 3/3 مربوط به ای سی فلش کم نباشد تغذیه ومدارها را چک کنید موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
من دستگاه سوپر لیزر را اول فایل بوت 190 ریختم اما بعدش هر کار کردم لودر کار نمیکردوهیچ عکس العملی نشان نمی دادوهر راهی که سایت گفته شده راانجام دادم ولی مشکل حل نشدسپس جیتک کردم ومرحله به مرحله پیش رفتم وتمام مراحل با موفقیت انجام شد اما بازم هیچ عکس العملی نشان نمیده
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز بعد از عملیات پاک کردن فلش موقع پروگرام دقت کنید بوت ولودر را نتخاب کنید وسپس فایل بوت 190را انتخاب وپروگرام کنید بعداز اتمام پچ مربوط به 190 را به ریسیور بدهید اگر بازهم پچ را قبول نکند مشکل از فایل بوت هست یا مدل ریسیور قابل تبدیل به 190 نیست موفق باشید

saeidnobady

کاربر
2007-04-24
25
113
با سلام
دوستان من امشب اومدم یه رسیور مدیا استار مدل های تچ معمولی رو با جیتگ به اینتر استار تبدیل کنم که وقتی فایل بوت مخصوص اینتر استار و به دسگاه انتقال دادم هیچ مشکلی نداشتم و لی در آخر رسیور برنامه اینتر استار و قبول نکرد یعنی وقتی اپگرید کردم وقتی داشت آپگرید تموم میشد و لودر نوشته بود در حال نوشتن بر روی فلش به این ارور برخوردم (error flash whrit )
و اومدم دوباره دستگاه و به مدیا استار تبدیل کردم ولی وقتی میخوام آپگرید کنم درآخر به این پیغام بر میخورم
به نظرتون چی کار کنم ؟
راستی وقتی میخوام جیتگ کنم این جمله رو مینویسه که در شکل از صفحه مانیتورم عکس گرفتم
کابل هم سالمه چون دارم با این کابل روزی 20 تا دستگاه و جیتگ میکنم ولی به این ارور تا به حال بر نخورده بودم

HIGH VOLTAGE

کاربر
2007-05-21
2
0
با سلام
تو یه فیلم آموزشی دیدم که قبل از جی تک کردن ریسیور
با نرم افزار جی کیز در پایین قسمت سیو مموری دکمه سیو ممو را زد
میخواستم ببینم منظورش از این کار چه بوده است
لطفاً راهنمایی کنید

می شه یه نفر جواب منو بده

با تشکر از همه دوستان