VOROOJAK330
کاربر
- 2007-05-29
- 1
- 0
به تنظیمات اولیه کارخانه برگرد.منو>تنظیم سیستم
با سلام
من روی دستگاه سامسونگ 9500 فریمر 133 ریختم حلا وقتی دستگاه را از پشت روشن می کنم روی ال سی دی دستگاه عدد9500یک لحظه ظاهر شده از بین میرود ودستگاه کار نمی کند با استفده از برنامه Jkeys133 دستگاه را جیتگ کردم ولی درست نشد علت چیست وچیکار کنم؟
لطفا مرا راهنمایی کنید
اگر فلش دستگاه 190 سوپر قفل باشد چیکار باید کرد؟
من یک دستگاه 190 سوپر دارم و وقتی که می خوام آن را جیتگ کنم برنامه ی Ejflasher هنگ می کند در حالی که در دستگاه های دیگر همچنین مشکلی را ندارم.
وقتی می خوام این دستگاه را آپگرید کنم هم در بخش Flash اررور زیر را میدهد:
Flash Write Error
به نظر شما مشکل از کجاست؟
آیا فلش سوخته یا اینکه امکان تعمیرش وجود دارد؟
دوست عزیز دراین مورد اول امکان قلع مردگی ای سی فلش هست ولی فلش قفل نیست یا ممکن هست بایت های فلش خراب شده باشند باید ایسی فلش را عوض کنید موفق باشید
دوست عزیزدوست گرامی آخه یکی به من گفت که فلش دستگاه 190 به این راحتی ها خراب نمیشه.
راستی اصلا هیچ راهی نیست که درست بشه.
قیمت تعویض این IC FLASHچقدر در میاد؟
دوست عزیزسلام
من رسیورم {190 d super } رو آپگرد میکردم که برق رفت الان روی پنل رسیور هیچی نمیاد
میشه راهنماییم بکنی لطفا
با تشکر قبلی
دوست عزیز شما باید فلش راتوسط دستگاه پروگرامر پرکنید بدلیل استفاده این ریسیوراز cpu متفاوت قابل جیتک نیست موفق باشیدمشكل بنده جي تك رسيور اسپارك 2 هزار پلاس است پين16 تاي دارد سيم بندي يا اينكه كدام يك از سيم هاي جي تك رو به پايه هاي ان وصل كنم ايا با نرم افزار جي كي مي شود فلاش ان را پرگرام كرد يا مثل استارست190 نياز به نرمافزار خاصي دارد ؟ CPU:IBM powerPCflash:39vf800a
باسلام.
خدمت استاد عزیز.
دستگاه 190 سوپر زمان جی تگ نمی تواند فلش را شناسائی کند.
برای رفع عیب راهنمائی کنید.
یک دستگاه دیگر 190 جی تگ شد ولی بعداز روشن شدن سیگنال وجود ندارد.
تیونر وقطعات مربوطه همگی تعویض شد ولی نتیجه حاصل نگردید .
لطفا راهنمائی کنید.
با تشکر.
amani1542
باسلام .باتشکر از راهنمائی شما.
درمورد دستگاه اولی ولتاژ 3.3 دارم آی سی تعویض کردم ولی بازهم عدم شناسائی فلش.
درمورد دومی پچ چینی را برایم بگذارید ممنون.......
باتشکر از راهنمائی شما.
درمورد دستگاه اولی ولتاژ 3.3 دارم آی سی تعویض کردم ولی بازهم عدم شناسائی فلش.
درمورد دومی پچ چینی را برایم بگذارید ممنون.......