مشگل شما سخت افزاری در بخش تعمیرات استرانگ بحث شده است:busted_red:سلام به مدیریت محترم بخش جی تگ و دیگر دوستان
من رسیور استرانگ 4610ii دارم و چهار خط شده. البته به طف پچهای خراب برادر بسیجی ویزکید.
خواهشمندم نحوه جی تگ با نرم افزار و کابل نال رو واسم بذارید. تا بتونم مجددا رسیورم رو به کار بندازم.
روی یه آی سی نوشته srt ver 102
سریال بارکد رسیور : 08010-0211-4610
با درود:پایه های جی تک برروی درریسوراستارست230usbچگونه است
نحوه اتصال کابل به پایه های پورت ریسیور ممکنه انها را مشخص کنین ممنونبا درود:
ریسور شما cpu-conexant
استفاده میکند وتوضیحات کامل دربخش جیتگ برای این نوع پردازنده ارایه شده استk:
توضیح کامل داده شده است:نحوه اتصال کابل به پایه های پورت ریسیور ممکنه انها را مشخص کنین ممنون
دراین قسمت طرض کار با لودر را داده است نحوه ای اتصال کابل به پوررت ریسیوررا یاد نداده استتوضیح کامل داده شده است:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=20571
با دروددراین قسمت طرض کار با لودر را داده است نحوه ای اتصال کابل به پوررت ریسیوررا یاد نداده است
با درودسلام طریقه جیتک دانگل میکرو را لطفا توضیح دهید در ضمن سیستم من در هنگام اجرای برنامه spi-tt ارور no direct port access granted install giveio را میدهد چکار باید کرد که ویندوز شناسایی کرد واگر برنامه ایی وجود دارد راهنمایی کنید تشکر فراوان.
با درود دوست گرامیسلام دوستان من تا بحال چندين رسيور رو جي تگ كردم و هيچ مشكلي نداشتم اما در مورد استرانگ 4820 وپيدا كردن پورت جي تگ روي برد آن به مشكل بر خوردم.
توي برد اين رسيور پورت جي تگ كه كنار آي سي فلش قرار داره يه پورت دوبل يا پاراللي كه هر كدوم 13 پين داره كه در مجموع ميشه 26 پين
من به همون روش 20 پين كابل وصل كردم اما جواب نگرفتم و سي پس سو رو نميشناسه و هيچ كجا نه تو سايتهاي اينوري نه اونوري چيزي در مورد جي تگ 4820 پيدا نكردم
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
مشخصات دستگاه :
استرانگ 4820
سي پي يو :
OMEGA
(STI 5518BQC)
DLS-V6b03195
22082 VG
Mlt 22 610
آي سي فلش:
M29W 160et