دوست عزیزبا سلام و عرض خسته نباشید یک دستگاه اسپارک 1100fta
برای من اورده اند که روی صفحه جلو 8888 را نشان میدهد تغذیه سالم است با هر jkey میخواهم جی تک کنم
error reading from ird(dcu peek)
را میدهد برنامه wall را نیز امتحان کردم ولی جی کی همان ارور را میدهد ایا
احتمال اینکه فلاش در jkey def هست اگر هست فایل defان را برای من بگذارید
تعریف نشده باشد
باتشکر از زحمات شما عزیزان
شماره فلاش M29160EB
70N6
دوست عزیز ریسیور شما باید 20 پین باشد ردیف پایین که 10 پین مربوط به آن منفی هستند ولی ردیف 13 پین در هیچ ریسیوری برای جیتک تعیین نشده است اگر جای 20 پین را ندارد باید توسط پروگرام یا با گذاشتن ایسی فلش روی ریسیور دیگری آن را پروگرام کنید البته در ریسیورهایی که پایه های مربوط به جیتک تعریف نشده باشند می توان پایه های مربوطه را پیدا کرد موفق باشیدسلام.من یک strong 4655 دارم که نیاز به جیتگ داره.. رو برد ریسیور 1سوکت13پایه هست که نمیدونم واسه جیتگ هست یا نه؟ لطفا راجع به سوکت جیتگ و پایه هاش کمی توضیح بدید... پیشاپیش به همه شما دوستان خسته نباشید میگم...
دوست عزیزبا سلام یک رسیور استارست 190 هست که کابل جیتگ رو که بهش وصل میکنی این نوشته ها رو میده [0] => Detecting device/flash
[0] ByteBlaster cable detected
[0] Cannot detect hardware chip
[0] Cannot initialize target device
[0] <= Finished
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
دوست عزیزمشکل درon شدن متابکس
استادان عزیز من یک متابکس دارم به شماره ایسی 29LV160ATTC که مشکل ONپیدا کرده
انرا جیتگ کردم درست نشد ودر هنگام جیتگ روی پنل ON هست چرا در هنگام جیتگ on از بین نمی رود وبعد از جیتگ هم نرافزار قبول نمی کنه
دوست عزیزاستاد سلام .لطفا روش جیتک سوپرماکسci6000با ای سی فلاشte28f160وبرنامه های ان را برام بزارید با تشکر
استاد سلام کابل کاملا درسته مطمعنم وقتی که کلید پاور رو روشن میکنی با خاموش میکنی فقط همین پیغام رو میده. اگه از رسیور باشه بغیر از تغذیه که صد در صد سالمه کدوم قسمت رو باید چک کنمدوست عزیز
کابل را چک کنید
استاد.
دوست عزیزاستاد سلام کابل کاملا درسته مطمعنم وقتی که کلید پاور رو روشن میکنی با خاموش میکنی فقط همین پیغام رو میده. اگه از رسیور باشه بغیر از تغذیه که صد در صد سالمه کدوم قسمت رو باید چک کنم
دوست عزیزدوست عزیز از کابل بافر دار استفاده کردم ولی فلاش را نمیتوانم پاک کنم در ضمن اگه امکان داره برنامه ها را برام بزار تشکر