مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

CIB

کاربر
2007-08-23
4
0
تبدیل استرانگ

سلام خدمت دوستان من استرانگ4800 (2) دارم میخواستم
بدونم به چه دستگاهی می توانم انرا تبدیل کنم

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
درخواست جیتک با ورزنی که x-5 ultra را ساپورت کند

با سلام خدمت استاد محترم ودیگر اساتید بزرگواربنده دستگاه پروگرم جی کی دارم وبسیاری از ای سی فلشهارا با ان پرگرام میکنم که طرز کار ان دقیقا همان جی تک است منتهی بیرو ن از خود برد رسیور حال اگر امکان داردخواهشمندم فایل جیتکی که ای سی x-5 یا x-50 آلترا را ساپورت کند به من معرفی کنید . بسیا ممنون وسپاسگذارم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت استاد محترم ودیگر اساتید بزرگواربنده دستگاه پروگرم جی کی دارم وبسیاری از ای سی فلشهارا با ان پرگرام میکنم که طرز کار ان دقیقا همان جی تک است منتهی بیرو ن از خود برد رسیور حال اگر امکان داردخواهشمندم فایل جیتکی که ای سی x-5 یا x-50 آلترا را ساپورت کند به من معرفی کنید . بسیا ممنون وسپاسگذارم

دوست عزیز فعلا لودری برای جیتک این رسیور نیست شما باید ای سی فلش را از برد جدا کنید وبا دستگاه پروگرام فلش پروگرام کنید موفق باشید

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
در خواست کمک

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم من یه رسیور استار ست SR-X550D.Ultra دارم که چند وقت پیش بهش برنامه 373 کارخانه ای رو دادم و بعد از اپگرید رسیور دیگه روشن نشد و بعد از سوال وپرس که رسیورم رو چیکار کنم چند نفر بهم گفتن که رسیورت رو جیتگ یا همون فلش کن درست میشه منم رفتم و رسیورم رو فلش کردم حالا بعد از فلش کردن و اپگرید بعد از چند دقیقه که رسیورم رو به برق زدم و داشتم کانال هاش رو درست میکردم دیدم که تصویر رسیورم داره کم کم سیاه وسفید میشه تا اینکه بلاخره کاملا سیاه و سفید شد و رسیورم کند شده و دیر سیو میکنه رنگشم خراب شده و داره ری استار میشه لطفا منو راهنمای کنید که چی کارش کنم تا درست بشه:}::}:

آخرین ویرایش:

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم من یه رسیور استار ست SR-X550D.Ultra دارم که چند وقت پیش بهش برنامه 373 کارخانه ای رو دادم و بعد از اپگرید رسیور دیگه روشن نشد و بعد از سوال وپرس که رسیورم رو چیکار کنم چند نفر بهم گفتن که رسیورت رو جیتگ یا همون فلش کن درست میشه منم رفتم و رسیورم رو فلش کردم حالا بعد از فلش کردن و اپگرید بعد از چند دقیقه که رسیورم رو به برق زدم و داشتم کانال هاش رو درست میکردم دیدم که تصویر رسیورم داره کم کم سیاه وسفید میشه تا اینکه بلاخره کاملا سیاه و سفید شد و رسیورم کند شده و دیر سیو میکنه رنگشم خراب شده و داره ری استار میشه لطفا منو راهنمای کنید که چی کارش کنم تا درست بشه:}::}:
ترانزیستور Q309 رو عوض کن

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
دست شما درد نکند دوست عزیز از این که پاسخ دادید اما با ادیت کردن فایل jkaysوتعریف کردن فلش جدید درآن می توان ای سی جدید را فلش کرد منتهی بنده این ادیت کردن را بلد نیستم و دوستانی که بلدن زحمت این کار را بکشند که بنده از این بابت ممنون میشم.

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
دوست عزيز شماره اي سي رو اعلام كن تا در برنامه جي كيز برات تعريفش كنم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز رسیورهای جدید التراو usb هم از نظر سخت افزار ونرم افزار با مدل های معمولی x5, 190, x50 تفاوت دارند شماره cpu و ای سی فلش تفاوت دارد با مدل های معمولی لودر jkeys برای جیتک این رسیور کارایی ندارد فقط مختص رسیورهای دارای پردازنذه sti است جیتک مدل های معمولی 190-x5-x50 توسط برنامه EJ FLASHER انجام می شود ولی به دلیل تعریف نشدن CPU و فلش به نرم افزار جیتک مدل های الترا وusbگروه 190 با EJ FLASH امکان پذیرنیست تنها وارد کردن شماره ای سی برای شناختن سخت افزار کافی نیست تعریف پورت جیتک وسوکتور فلش خیلی مهم است من نرم افزار ej flasher را ادیت کردم الان سخت افزار شناسایی می شود ولی فلش را پروگرام نمی کند که باید محاسباتی برای فلش و cpu انجام داد تا دسترسی به آدرس های فلش پیدا کند وفلش شناسایی نمی شود و ارور detect flash می زند باید منتظر ماند تا نرم افزاری جهت جیتک مدل های جدید استارست ارائه شود همچنین رسیورهای استارست که دارای پردازنده conexanet می باشند هم با هیچ نرم افزاری جیتک نمی شوند موفق باشید

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
دوست عزیز ممنون وسپاسگذارم از پاسختان من فکر می کنم شما پست اولم را با دقت نخوندید وبنده هم اکنون که این متن را رادارم می نویسم موفق به فلش کردن این ای سی ها شدم به هر حال از کمکتان ممنونم

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
اقا عادل دستگاهي دارند كه فلش رو از روي رسيور باز ميكنه و روي اين دستگاه ميزاره و اين دستگاه با برنامه jkeys كار ميكنه و شبيه فلش پروگرامر هست
اقا عادل ايا نياز به اديت برنامه داريد ؟
يا مشكلتون حل شد

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
اقا عادل دستگاهي دارند كه فلش رو از روي رسيور باز ميكنه و روي اين دستگاه ميزاره و اين دستگاه با برنامه jkeys كار ميكنه و شبيه فلش پروگرامر هست
اقا عادل ايا نياز به اديت برنامه داريد ؟
يا مشكلتون حل شد
ممنونم دوست عزیزم مشکلم حل شد اما کماکان ما محتاج راهنماییهاتون هستیم امیدوارم همیشه پاینده وپایدار باشیدزکریا جان

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
سلام دوستان

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم اقا Mehran من اون ترانزیستوری که بهم گفتی رو رو برد پیدا نکردم اگه میشه جای دقیق انو لطف کنید ممنون میشم در ضمن پیج رسیور رو عوض کردم درست شد و تا ساعت ها قبل از اینکه سیم دیش رو بهش وصل کنم درست بود ولی بعد از اینکه سیم دیش رو وصل کردم بعد از چند دقیقه دوباره همون طوری شد وتصویر دوباره سیاه وسفید شد ودوباره امتحان کردم بازم همین جوری بود امکان داره مال تیونر یا کریستال باشه لطفا راهنمای کنید با تشکر V4421:ُّـ

zande_vakil

کاربر
2006-10-21
2
0
Flash selected is not currently blank continue any way?

لطفا در مورد این ارور کمک کنید در رسیور 550 سوپر Flash selected is not currently blank continue any way?

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم من رسیورم رو می خوام JTAG کنم ولی وقتی می خوام فلش رو خالی کنم ارور میده ارورش رو می نویسم در ضمن برنامه هم نمی شه روش ریخت شماره فلش و CPU رو هم می نویسمCPU:STI5518DVC و فلشM29W160ET و ارور ها یکیEroor deteceted erasing Flash. و اون یکی هم Flash operation unexpectedly stopped (DQ6 stopped toggling). و اینم اون یکی بود و نمیشه فلش رو برنامه داد اگه میشه راهنمای کنید با تشکرv4421

mohsen_1

کاربر
2006-10-13
5
0
باسلام
دستگاه استا ست 1800دارم وانرا با کابل بدون فر میخواهم جیتک کنم که متاسفانه باارور های مواجه میشوم درضمن برنامه wllراانجام دادم unlocراهمینطور ازهمکاری شما ممنونم

sat-ebi

کاربر
2007-08-30
16
1
با سلام ریسیور نوکیا 9660 میگویند جی تک نمیشه ایا راهی هست که ایسی ان را برنامه زد روی برد ریسیور جای جیتک هم وجود دارد اما تعداد پینهای ان بیش از 20 تا است وحروف j4نوشته شده لطفا راهنمایی بفرمایید.تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام ریسیور نوکیا 9660 میگویند جی تک نمیشه ایا راهی هست که ایسی ان را برنامه زد روی برد ریسیور جای جیتک هم وجود دارد اما تعداد پینهای ان بیش از 20 تا است وحروف j4نوشته شده لطفا راهنمایی بفرمایید.تشکر

دوست عزیز باید ای سی فلش را دربیاورید وبا پروگرامر فلش پروگرام کنید موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
باسلام
دستگاه استا ست 1800دارم وانرا با کابل بدون فر میخواهم جیتک کنم که متاسفانه باارور های مواجه میشوم درضمن برنامه wllراانجام دادم unlocراهمینطور ازهمکاری شما ممنونم

دوست عزیز کجای کار ارور می دهد موقع پروگرام ویا شناسایی فلش ؟

بالا