با درودبا سلام لطفا کمکم کنید ممنونتان میشم من دو تا دستگاه یکی 9696pvr---یکی هم 9696hd--دارم که بعد از برنامه زدن این پیام میاد وهیچ برنامه ای را قبول نمی کند ممنون میشم کمکم کنید--پیغام( no sof twera) کمکم کنید بازم ممنون؟
با سلام با عرض معزرت بعضی موقع 10 بار هم سوال میکنی هچکس جواب نمی دهد بعضی مواقع هم ما نند اعلان شما این ساعت شب جواب میدین هر چند جواب برای دست بسر کردن ما بود ولی باز هم ممنون:blow:با درود
یک پرسش را نباید تکرارکنید پست اضافه ونابجای شما حذف شد.
هر2دستگاه را باید با لودر اپگرید کنید اگر قبول نکنه باید فلش توسط پروگرامر یا جیتگ پروگرام بشود.
با درودبا سلام با عرض معزرت بعضی موقع 10 بار هم سوال میکنی هچکس جواب نمی دهد بعضی مواقع هم ما نند اعلان شما این ساعت شب جواب میدین هر چند جواب برای دست بسر کردن ما بود ولی باز هم ممنون:blow:
با درودبا سلام چندتا 9696موجوده که متاسفانه سیگنال نمیدند البته آکبند بودند ولی چند ساعت بعد ازکار کردن سیگنالشون قطع شده در ضمن ولتاج ال ان بی 18و 14 ولت موجود است ایراد از چی میتونه باشه ممنون
با سلام
دوستانی که واردند راهنمایی کنند
یک رسیور ایکلاس 9696 hd پیغام اسیب دیدن چیپ امنیتی میده که من ایسی فلش اون رو پروگرام کردم و حتی ایسی فلش رو تعویض کردم و قبل از نصب ایسی فلش جدید ایسی دریم اونو هم تعویض کردم اما بعد از نصب ایسی فلش و سرچ کانالها فورا پیغام اسیب دیدن ایسی را میده و حتی از فایل پشتیبان کانالها هم استفاده نمیکنم اما باز هم این پیغام میاد
در رسیورهای دیگه من این مشکل رو ندارم لطفا راهنمایی کنید ممنونم
سلام
اينجا يکي هست :
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=35867
قبلا آقا شهرام م مهدي عزيز دو تا نرم افزار گذاشته بودند که من هميشه از اونها استفاده مي کنم و 90 درصد مواقع آي سي دريم رو درست ميکنه ، در حال حاضر در محل کارم نيستم ، فردا حتما آپلودشون مي کنم ، البته من خودم قبلا از همينجا دانلودشون کردم ، ولي الان هر چي گشتم نتونستم پيداشون کنم .......
موفق باشيد .
با سلام اقای شاطی زاده
متاسفانه ادرس بالایی که گذاشتید کار نمیکنه یعنی ایدی 129 است و دستگاه من 126
حال من منتظر فایل شما هستم که قولش را دادید ممنون و با تشکر
دوست عزیز دستگاه من ایدی 126 است اما در ادرس زیر برای دستگاههای 129 میباشد و لطفا برای ایدی 126 ادرس بدهید
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=35867
سلام
چند تا آی کلاس 9797xpvr که کابل hdmi میخورن دارم که چینی هستند.آی سی دریم هم ندارند.روشن میشن کیفیت سیگنال ندارند.بدون وصل کابل آنتن 95 درصد سیگنال دارند اما چه با کابل و چه بدون کابل کیفیت صفر.اگه دوستان همراهی کنند ممنون میشم.
در ضمن یکی از دوستان تو همین بخش فرمودند که این عیبو داشتن و ایراد از پردازندست.
آیا حقیفت داره؟
با تشکر
سلام
دوست من مشکل دستگاه شما سخت افزاری نیست کلید video format رو روی کنترل بزنی مشکل حل میشه