همین مشکل برای من هم پیش آمده!من تازه دستگاهم را آپگرید کردم بعد از آبگرید روی صفحه نمایش رسیور ساعت و شماره کانال نشان داده نمی شود مدل دستگاه sr-x230usb است
همین مشکل برای من هم پیش آمده!
رسیور خود را با یک پچ قدیمی اپگرید کن سپس ریستارتش کن درست میشهسلام من یو اس بی ریسیورم از کار افتاده راهنماییم کنییییییییییییییییید.
سلام
اساتید ارجمند
چگونه مشکل آپگرید نشدن 250 یو اس بی را که در اثر برنامه اشتباه دیگر برنامه راقبول نمیکند رفع کنم
با سپاس
با درود دوست گرامیسلام به مدیران محترم سایت .
من یک رسیوره استارست مدل x230 usb دارم .
برنامۀ 2008.10.29-V.1.65.X90 رو با usb روی رسیورم ریختم و بعد رسیور بوت شد ولی بالا نیومد بعد از آن با دکمۀ پشت آن را خاموش کردم .
با سلام دوست عزيز شما به احتمال زياد به دستگاه اشتباهي برنامه ريسيور را دادي بايد فايل بوت ان را روي دستگاه بريزي اگه خودت پيدا كردي كه هيچ اگه نكردي به من بگو تا برات پيدا كنم به احتمال زياد جواب ميدهدhttp://www.4shared.com/file/123623480/c1af94f4/GS_2400USB_BOOT.htmlسلام آقا علی .
من رسیورمو دادم بیرون جیتگ کرد درست نشد ، فلششم عوض کردو پروگرام کرد بازم درست نشد من دیگه نمیدونم چی کارش باید بکنم اگه میشه خواهش میکنم منو راهنمایی کنید من منتظر جواب شما هستم .
با سپاس از شما .
سلام من با فایل sr-x230cu_super_v1.76-2009-5-15
که داخل ان فابل binبود ازفلش رسیور خودم را ابگرید کردم اما بعد از ریستارت هیچ چیزی نم یاد .حتی منو اصلا صفحه سیاه است .کمک کنید
بادرود دوست گرامیمي خواستم ببينم ميشه رسيور x230usb را با فلش پروگرام كرد؟
با درود دوست گرامیباعرض سلام
دوستان یک دستگاه 230 usb دارم که بهش برنامه اشتباه از طریق usb دادند و دستگاه
فقط روی پنل جلو چراغ قرمز روشنه ودیشب از توی سایت یک پچ جدید و یک BOOT
فایل گرفتم . هرکاری کردم دستگاه پچ قبول نمیکنه
لطفآ راهنمایی کنید . درضمن چند تا از دوستان هم این مشکل رو داشتند .
باتشکر : ALI_SHOMAL