تورو خدا یکی به داد ما برسه.
من میکرو 1 جدید دارم این برنامه رو ریختن کانال باز نکزد که هیچ اصلا منوی دانگل نمی یاد و انگار دانگل خاموشه و هیچ برنامه ای رو قبول نمیکه با فایل کلین و این حرفا هم درست نشد چکار باید کرد؟ممنون
دوست عزيز نرم افزار زير را انتقال بده دانگل شما روشن خواهد شود بعد فايل كلين را انتقال بده در انتها نرم افزار كه علي جان در صفحه يك گذاشته استفاد ه كنيد
با فایل فلش دانگل میکروباکسمن برنامه رو 2بار ریختم.نه تنها کانالی باز نکرد بلکه هیچ نرم افزار دیگری رو قبول نمی کنه.حتما" نرم افزار باید بصورت فایل بین و با لودر ریخته بشه تا قبول کنه!!!!!!!!!
با فایل فلش دانگل میکروباکسمشکل حل میشهاین کار رو هم انجام دادم فایده نداشت فیشهای رنگی رو وصل ویکنم به tv اصلا منوی دانگل نمیاد انگار خاموشه.بعد کلا هیچ برنامه ای رو قبول نمیکنه و فقط با لودر برنامه میگیره که اونم فایده نداره.
از علی رسیور که این برنامه رو گذاشت خواهش میکنم راهنمایی کنی مارو چون من دیدم مشکل خیلیها اینه.
با فایل فلش دانگل میکروباکسمشکل حل میشه
چرا فقط برنامه فقط با لودر قبول میکنه و مثل سابق اپگرید نمیشه؟ممنون
سلام لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
دانگل میکرو باکس 1 سری جدید از دیروز که ورژن 1.60 روی ان قطع شده بود برنامه ای که دیروز منتشر شده بود را روی آن ریختم دیگر نه تصویر می اورد نه کانال باز میکند از فایل فلش و کلین هم جواب نگرفتم یعنی دیگر برنامه های میکرو 1 را قبول نمی کند[/QUOTE
کلیه دوستاران سایت که اشتباه پچ ریختن برای برگشتن به حالت اول میکرو باکس از این پچ استفاده کنند.ولی متسفانه باید صبر کنید تا پچ رسمی برای باز کردن کانالهای میکروباکسهای قدیمی منتشر بشه .
با سلام
دوست عزیز الان با برنامه ای که دیروز علی آقا گذاشتند میکروباکس قدیمی بازند و فایل هیچگونه مشکلی نداره
با تشکر
دوست عزیز باسلام
لطف کن مراحل کاری رو که انجام دادی رو توضیح بده وبگو اول چه ورژنی رو دانگل نصب بوده ممنونم
تعطیل شد دانگلم و حتی نمیتونم به عنوان رسیور استفاده کنم باید بندازمش دور.
اشتباه کردم از این برنامه استفاده کردم.
ممنون از همه.
سلام لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
دانگل میکرو باکس 1 سری جدید از دیروز که ورژن 1.60 روی ان قطع شده بود برنامه ای که دیروز منتشر شده بود را روی آن ریختم دیگر نه تصویر می اورد نه کانال باز میکند از فایل فلش و کلین هم جواب نگرفتم یعنی دیگر برنامه های میکرو 1 را قبول نمی کند
اقا این چه برنامه ای بود؟ الان دانگل من با یک تیکه اشغال کهنه هیچ فرقی نداره
نه ورژن قدیمی میگیره. نه صفحه فلش داره
هیچی..
اقا علی شما میشه توضیح بدید