نرم افزار جدید برای دانگلهای اکسپایر شده میکرو باکس به تاریخ 2010/12/16

MDNU

کاربر
2010-05-03
43
140
دوست عزيز farzan 25
با سلام خدمت شما ممكن بعضي از دوستان جهت ديگرى را داشتند. وليكن من خودم كه جهت W3 را داشتم اين اتفاق افتاد.ولى همانطورى كه در چند تايپيك قبل نوشتم عمل شود مشكل حل خواهد شد. موفق باشيد.

nabi395

کاربر VIP
2008-03-12
67
473
تورو خدا یکی به داد ما برسه.
من میکرو 1 جدید دارم این برنامه رو ریختن کانال باز نکزد که هیچ اصلا منوی دانگل نمی یاد و انگار دانگل خاموشه و هیچ برنامه ای رو قبول نمیکه با فایل کلین و این حرفا هم درست نشد چکار باید کرد؟ممنون

دوست عزيز نرم افزار زير را انتقال بده دانگل شما روشن خواهد شود بعد فايل كلين را انتقال بده در انتها نرم افزار كه علي جان در صفحه يك گذاشته استفاد ه كنيد

پیوست‌ها

• 368.8 کیلوبایت بازدیدها: 33

MDNU

کاربر
2010-05-03
43
140
قابل توجه كاربران محترم
توجه داشته باشيد كه بعد از انتقال فايل جديد ميكرو باكس 1بطور درست وصحيح ومشاهده عبارت original microbox بطور ثابت .نگران نشده با ارتباط كابل شيرينگ بين دنگل و ريسيور عبارت فوق بعد از چند ثانيه فلاش زده ونشان از كار كرد صحيح دنگل ميباشد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
برای رفع فریز و مشکلات دیگر نرم افزار مربوط به ماهواره اینتسلت 1002 آماده شد می توانید استفاده کنید توجه داشته باشید استفاده از این نرم افزارها موقتی و فقط تا زمان ارائه قطعه جدید کارایی دارد

از پست اول همین تاپیک نرم افزار دریافت کنید

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

مديران عزيز من اين نرم افزار رو با لودر قرار داده شده روي ميكرو 1 سري جديد ريختم ولي دانگل ديگه بالا نيومد و برنامه هم قبول نميكرد تا اينكه دوباره با ريختن كلين دانگل رو راه انداختم لطفا راهنمايي كنيد به چه صورت برنامه رو روي دانگل بريزم تا مشكل خاموشي دانگل پيش نياد ؟
با تشكر

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
دوست عزيز نرم افزار زير را انتقال بده دانگل شما روشن خواهد شود بعد فايل كلين را انتقال بده در انتها نرم افزار كه علي جان در صفحه يك گذاشته استفاد ه كنيد

این کار رو هم انجام دادم فایده نداشت فیشهای رنگی رو وصل ویکنم به tv اصلا منوی دانگل نمیاد انگار خاموشه.بعد کلا هیچ برنامه ای رو قبول نمیکنه و فقط با لودر برنامه میگیره که اونم فایده نداره.
از علی رسیور که این برنامه رو گذاشت خواهش میکنم راهنمایی کنی مارو چون من دیدم مشکل خیلیها اینه.

mossa12

کاربر
2010-11-05
8
11
من برنامه رو 2بار ریختم.نه تنها کانالی باز نکرد بلکه هیچ نرم افزار دیگری رو قبول نمی کنه.حتما" نرم افزار باید بصورت فایل بین و با لودر ریخته بشه تا قبول کنه!!!!!!!!!
با فایل فلش دانگل میکروباکس

پیوست‌ها

mossa12

کاربر
2010-11-05
8
11
این کار رو هم انجام دادم فایده نداشت فیشهای رنگی رو وصل ویکنم به tv اصلا منوی دانگل نمیاد انگار خاموشه.بعد کلا هیچ برنامه ای رو قبول نمیکنه و فقط با لودر برنامه میگیره که اونم فایده نداره.
از علی رسیور که این برنامه رو گذاشت خواهش میکنم راهنمایی کنی مارو چون من دیدم مشکل خیلیها اینه.
با فایل فلش دانگل میکروباکسمشکل حل میشه

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
چرا فقط برنامه فقط با لودر قبول میکنه و مثل سابق اپگرید نمیشه؟ممنون

تعطیل شد دانگلم و حتی نمیتونم به عنوان رسیور استفاده کنم باید بندازمش دور.
اشتباه کردم از این برنامه استفاده کردم.
ممنون از همه.

Hamid88

کاربر
2008-02-06
4
19
باسلام

متاسفانه از 3 ساعت پیش تا الان شرینگ با آخرین نرم افراز 12/12/2010 قطع می باشد.

امیدوارم برنامه ای برای ازکار انداختن دائم میکرو و از رده خارج کردن اون نبوده باشه....

حیف شد ... دیروز و دیشب خیلی عالی کار کرد.

user_online.gif
progress.gif

hojjat651

کاربر
2009-02-28
64
128
سلام لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
دانگل میکرو باکس 1 سری جدید از دیروز که ورژن 1.60 روی ان قطع شده بود برنامه ای که دیروز منتشر شده بود را روی آن ریختم دیگر نه تصویر می اورد نه کانال باز میکند از فایل فلش و کلین هم جواب نگرفتم یعنی دیگر برنامه های میکرو 1 را قبول نمی کند

mani.s

کاربر
2007-11-05
1
4
دانگل میکرو باکس 1 سری جدید از دیروز که ورژن 1.60 روی ان قطع شده بود برنامه ای که دیروز منتشر شده بود را روی آن ریختم دیگر نه تصویر می اورد نه کانال باز میکند از فایل فلش و کلین هم جواب نگرفتم یعنی دیگر برنامه های میکرو 1 را قبول نمی کند[/QUOTE

کلیه دوستاران سایت که اشتباه پچ ریختن برای برگشتن به حالت اول میکرو باکس از این پچ استفاده کنند.ولی متسفانه باید صبر کنید تا پچ رسمی برای باز کردن کانالهای میکروباکسهای قدیمی منتشر بشه .

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
45
با سلام
دوست عزیز الان با برنامه ای که دیروز علی آقا گذاشتند میکروباکس قدیمی بازند و فایل هیچگونه مشکلی نداره
با تشکر

دوست عزیز باسلام
لطف کن مراحل کاری رو که انجام دادی رو توضیح بده وبگو اول چه ورژنی رو دانگل نصب بوده ممنونم

michaeljordan

کاربر
2010-11-06
49
44
دوستان من ميكرو قديمي ورژن1.56دارم اگه بخوام اين فايل جديد علي آقا رو بريزم چكار بايد بكنم؟؟؟لطفا مراحل رو از ابتدا بگين...با تشكر

ebi111

کاربر
2009-06-16
161
523
48
دوست عزیز باسلام
لطف کن مراحل کاری رو که انجام دادی رو توضیح بده وبگو اول چه ورژنی رو دانگل نصب بوده ممنونم

با سلام
قبلا ورژن 1.59 روی دستگاه بود که من ورژن جدید ریختم
مرحله خاصی نداشت
با تشکر

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
مشکلی برای برگرداندن دانگل ندارم فقط مشکلم اینه چطور همه کانالها رو باز کردن ولی من نه!!!تمام مشکلات هم حل شده!!یکبار فایل رم رو ریختم و سپس این فایل رو ولی فایده نداشت!!یکبار 1.59 رو ریختم و سپس این فایل رو بازهم فایده نداشت.یکبار هم 1.42 رو ریختم و سپس این فایل رو!!باز هم فایده نداشت!!!سیگنال بالای w3،روشن شدن دو چراغ قرمز و سبز دانگل بصورت ممتد و تغییر منوی دانگل و نشان دادن گزینه Orginal Microbox!!!روی کانالهای هاتبرد هم بین 3-5دقیقه صبر کردم ولی چیزی باز نکرد!!!از کابل دیتا،پورت دانگل هم مطمئنم!!رسیورمم X95 هستش و ورژن 1.91 رو داره!!دیگه نمی دونم چیکار کنم تا کانالها باز بشن!!!دارم دیوونه میشم

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
تعطیل شد دانگلم و حتی نمیتونم به عنوان رسیور استفاده کنم باید بندازمش دور.
اشتباه کردم از این برنامه استفاده کردم.
ممنون از همه.

دانگل میکرو باکس 1 سری جدید از دیروز که ورژن 1.60 روی ان قطع شده بود برنامه ای که دیروز منتشر شده بود را روی آن ریختم دیگر نه تصویر می اورد نه کانال باز میکند از فایل فلش و کلین هم جواب نگرفتم یعنی دیگر برنامه های میکرو 1 را قبول نمی کند

اقا این چه برنامه ای بود؟ الان دانگل من با یک تیکه اشغال کهنه هیچ فرقی نداره
نه ورژن قدیمی میگیره. نه صفحه فلش داره
هیچی..
اقا علی شما میشه توضیح بدید

دقیقا همین دردیه که من دارم
من موندم چرا اصلا وقتی قیشهای رنگی رو به tv میزنم منوی دانگل نمیاد.دوستان خواهشا کمک کنید تا میکرو رو نداختن اشغالی.

بالا