دوست عزيز قراره براي كاربران فعالدوستان عزیزان بخصوص مدیران محترم سایت من حق اشتراک ندارم اما عضو تا حدودی فعال سایت هستم ولی نمی توانم این فایل میکروباکس 2 را دانلود کنم اگر امکان دارد وساطتی کنید تا لااقل بتوانم روزی یک فایل با حجم کم را دانلود کنم من حاضر نیستم در سایتهای دیگر به جستجو بپردازم ضمن عرض معذرت...
لطفا یه فکری به حال اچ دی باکس هم بکن علی اقا
با عرض سلام من با اين نرم افزار مشكل دارم زماني كه دانگل رو آپگريد ميكنم منوي دانگل بالا نمياد در ضمن من اول دانگل رو erase مي كنم بعد نرم افزار رو انتقال ميدم اما بازم رو صفحه no segnal ميده در ضمن من چند بار دانگلو آپگريد كردم اما مشكل حل نشد ولي با نرمافزار w3a-c1 دانگلم به راحتي كار ميكنه و صفحه هم سياه نميشه منتها خيلي از كانالها با اون سرور باز نميشه اساتيد لطفا كمك كنند كه بايد چكار كنم
با تشکر ویژه از علی اقا که خیلی زحمت کشیدن و بلاخره این نرم افزار اومد
فقط سوالی که از علی اقا داشتم اینکه امکانات این نرم افزار رو ذکر و این که میتونیم امیدوار باشیم که توسط این نرم افزار پکیج دیجی ترک یا پکیج جدید دیگه ای به جای شوتایم شر بشه ؟؟؟؟؟ممنون
یکی از کاربران بیاد لیست کانالهای باز رو بگه.
اسکای باز نشده.
با تشکر از علی آقا بابت نرم افزار
مشکل بزرگی که این ورژن داره اینه که وقتی سوییچ رو تعریف میکنی باید حتما سیو شه تا سیگنال بیاد اما وقتی سیو میکنی دوباره سوییچ رو نمیشناسه:IRSATa30:
من عضو سایت هستم ولی با پیام سیستم مواجه می شوم که حق اشتراک نداده ام پس این فایل رایگان نیست چطوری برای شما رایگان است؟
سلام علی اقا
من همان طوری که خودتون اعلام کردید اول با استفاده از لودر دانگل رو erase کردم و بعد نرم افزار رو انتقال دادم و بعد منوی دانگل بالا اومد
1- اول اومدم روی گزینه save setting و اونو ذخیره کردم.
2- بعد از بالا اومدن مجدد میکرو رو به حالت stand by گذاشتم و فیش آداپتور رو جدا کردم.
3- بعد از یک دقیقه دوباره وصل کردم و منوی میکرو بالا اومد و کانالها باز شدن
ولی نکته مهم این است که موقعی که امروز صبح خواستم برم سرکار دوباره رسیور رو روشن کردم دوباره منوی میکرو بالا نیومد. دیگه کلافه ام کرده. دیشب از ساعت 19 تا 23 روشن بود و کانالها باز بودن ولی دوباره این مشکل پیدا شد. یعنی در کل نباید جریان برق از دانگل قطع شود چون دیگه بالا نمیاد. اگه میشه محبتی کنید یه فکری برا ی این مشکل کنید.
با تشکر از علی آقا
دوستان رومیکرو یک کسی تست نکرد ید
دوستان رومیکرو یک کسی تست نکرد ه
درودفرکانس های زیر مربوط به ماهواره هاتبرد و فعلا توسط نرم افزار جدید سرویس p0 شر شدن
11785 اسکای
11958 اسکای
12034 اسکای
12360 اسکای اچ دی
12692 بیس از جمله کانال انیماکس
11681 بیس
10796 فیلم باکس
11158 پلست
10719 سیفرا
10892 سیفرا
11258 سیفرا
11296 الجزیره اسپورت
پ و رنو
11200
11727
11470
11662
12539
توجه
قبل از جدا کردن آداپتور دانگل از برق حتما دانگل توسط کنترل استندبای کنید در غیر این صورت بعد از روشن شدن دانگل بوت نمی شود و باید مجدد آپدیت شود