نرم افزار جدید دانگل Micro box ii به تاریخ 08/10/2011

upgrad2008

کاربر
2010-07-26
80
221
37
دوستان وجدانن کمکم کنید شاید این مشکل هم برای شما پیش بیاد من نرم افزار جدید رو  به دانگلم زدم وکانلها روباز کر وهمون جوری که علی آقا توضیح داده بودن ذخیره وبعد ری استارت شدن دانگل دکمه پاور رو زدم و آداپتور دانگلو گشیدم ودباره وصل کردم دانگل روشن شد 

ولی موقع تعویض ماهواره ها دانگل هنگ کرد وآداپتور رو که درآورده ودوباره جا زدم صفحه دانگل سیاه شده ودانگل بوت نمیشه
:1دانگل رو eraseکردم ونرمافزار کارخانه ای  دانگل به رسیور تبدیل میشه رو انتقال دادم ولی مشکل همچنان پا برجاست
تمام نرمافزارهایی که تا الان برای دانگل میکرو باکس اومده رو امتحان کردم ولی دانگل همچنان  مشکل سیاه شدن صفحه در تلیویزیون رو دارد
وجدانن کمک کنید

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
دوستان وجدانن کمکم کنید شاید این مشکل هم برای شما پیش بیاد من نرم افزار جدید رو به دانگلم زدم وکانلها روباز کر وهمون جوری که علی آقا توضیح داده بودن ذخیره وبعد ری استارت شدن دانگل دکمه پاور رو زدم و آداپتور دانگلو گشیدم ودباره وصل کردم دانگل روشن شد

ولی موقع تعویض ماهواره ها دانگل هنگ کرد وآداپتور رو که درآورده ودوباره جا زدم صفحه دانگل سیاه شده ودانگل بوت نمیشه
:1دانگل رو eraseکردم ونرمافزار کارخانه ای دانگل به رسیور تبدیل میشه رو انتقال دادم ولی مشکل همچنان پا برجاست
تمام نرمافزارهایی که تا الان برای دانگل میکرو باکس اومده رو امتحان کردم ولی دانگل همچنان مشکل سیاه شدن صفحه در تلیویزیون رو دارد
وجدانن کمک کنید

سلام

دوست عزیز ابتدادانگلت رو کلین کن سپس بصورت عادی اخرین پچ رو بریز و مشکل حله

یا حق

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
سلام

دوست عزیز ابتدادانگلت رو کلین کن سپس بصورت عادی اخرین پچ رو بریز و مشکل حله

یا حق

دوستان وجدانن کمکم کنید شاید این مشکل هم برای شما پیش بیاد من نرم افزار جدید رو به دانگلم زدم وکانلها روباز کر وهمون جوری که علی آقا توضیح داده بودن ذخیره وبعد ری استارت شدن دانگل دکمه پاور رو زدم و آداپتور دانگلو گشیدم ودباره وصل کردم دانگل روشن شد

:1دانگل رو eraseکردم ونرمافزار کارخانه ای دانگل به رسیور تبدیل میشه رو انتقال دادم ولی مشکل همچنان پا برجاست
تمام نرمافزارهایی که تا الان برای دانگل میکرو باکس اومده رو امتحان کردم ولی دانگل همچنان مشکل سیاه شدن صفحه در تلیویزیون رو دارد
وجدانن کمک کنید

سلام

یه بار دیگه خود نرم افزار اصلی رو که جناب ali.risiver در پست اول ارسال کردند رو دوباره بریز و مشکل حله [خودم همین الان امتحان کردم]

موفق باشی

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوستان من نرم افزار را ریختم . روی کانال الجزیره اسپورت هم رفتم و دگمه قرمز را زدم . ولی هیچ کانالی باز نمی شود .

دلیل آن از چی میتونه باشه ؟

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
بعد از خاموش و روشن شدن مجدد دانگل باورژن2.30 شاهد سیاه شدن صفحه میشوم مشکل چیه

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
به دلیل تغییر تنظیمات سرور و ارائه نسخه تکمیلی نرم افزار ارائه شده در این تاپیک فعلا غیر فعال شد

جهت برقراری مجدد شرینگ توسط ماهواره یوتلست نرم افزار قبلی مربوط به سرویس w3-c1 از لینک زیر دانلود کنید سیگنال دیتا این سرویس افزایش یافته با دریافت سیگنال کم هم شرینگ برقرار می شود

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
به دلیل تغییر تنظیمات سرور و ارائه نسخه تکمیلی نرم افزار ارائه شده در این تاپیک فعلا غیر فعال شد

جهت برقراری مجدد شرینگ توسط ماهواره یوتلست نرم افزار قبلی مربوط به سرویس w3-c1 از لینک زیر دانلود کنید سیگنال دیتا این سرویس افزایش یافته با دریافت سیگنال کم هم شرینگ برقرار می شود

سلام و درود

با تشکر از جناب ali.risiver بابت این نرم افزار و توضیحات کاملتان ,
می خواستم این سوال رو بپرسم که ایا ممکنه که میکرو ۲ مثل میکرو ۱ , به تعویض قطعه بیانجامه یا نه ؟

با سپاس از شما مدیر ارجمند
از پاسخ کاملتان , کمال تشکر را خواهم داشت .

یا حق

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه مدیران محترم

قرار بوده برای اعضاء فعال امکاناتی درنظر گرفته شود . درنظر گرفته شد ؟

خواهشمند است در صورت امکان زودتر این امکانات درنظر گرفته شود تا اعضاء فعال هم بتوانند فایل دانلود کنند.

با تشکر از همه مدیران محترم سایت

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت استاد گرامی آقای علی رسیور:
micro box ii-w3-c1

آیا با نرم افزار فوق در حال حاضر شرینگ وصل می باشد؟
سلام دوست عزیز
بله توسط نرم افزار فوق شرینگ برقرار در ضمن سرویس w3-p0 توسط آخرین نرم افزار ساعاتی قبل مجدد وصل شد هم اینک شرینگ با آخرین نرم افزار با حداقل فریز برقرار و مشکل خاصی ندارد

Rot

کاربر
2011-05-14
7
16
سلام.دیشب به علت قطع شدن برنامه جدید 2.30 برنامه2.28را به میکرو دادم ولی وقتی دستگاه را وصل تی وی میکنم هیچ چیز روی تی وی نشان نمیدهد حتی صفحه سیاه هم نمیشود.از برنامه کلین وبوت هم استفاده کردم وبرنامه هم خیلی عادی روی میکرو لود میشود.ممنون میشم از راهنماییتون.در ضمن دوباره برنامه 2.30وحتی برنامه تبدیل به رسیور را هم دادم همان طور بود.ممنون

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
چند کانال از پکیج نوا واقع در فرکانس 11938 امروز به صورت آزمایشی توسط نرم افزار 2.30 شر شدن برخی از کانالهای این مجموعه بزودی به شرینگ میکرو 2 اضافه می شود

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
43
استاد عزیز علی رسیور جان : آیا شبکه های اسکای از مرکز دیتا بدون فریز و اشکال ارسال می شوند و علت اینکه مثلا من این شبکه ها را با فریز دارم تنظیمات دیش و قیچی می باشد به عبارت دیگر اگر دیش بزرگتر بگیرم ایا این احتمال هست اسکای را بدون فریز دریافت کنم چون من به شبکه های اسکای بسیار علاقه مندم و دوست ندارم فریز داشته باشد اگر راه حلی وجود دارد ارائه نمایید چون دوست عزیزی هم اکنون با دیش 120 اسکای را بدون فریز دریافت می کند (آقای en.ghg)

بالا