نرم افزار جدید دانگل Micro box ii به تاریخ 08/10/2011

mojtaba2007

Banned
2010-11-18
30
78
با سلام خدمت علی آقا
یه مشکل برای میکروی من ایجاد شده و اونم اینکه بعد از اینکه نرم افزار 2.30 رو انتقال دادم 2 روزی بود که بدون مشکل داشت کار می کرد. دیشت هم بدون مشکل بود بعد از اینکه میکرو رو با کنترل خاموش کردم و بعد رسیور رو خاموش کردم امروز اصلا منوی میکرو بالا نیومد بطوری که حتی میکرو رو فلش کردم و افاقه نکرد و حتی کلین هم قبول نمیکنه و در کل اصلا هیچ برنامه ای قبول نمیکنه. یعنی اصلا منوی ندارد.حالا نمیدونم چکارش کنم. نه فلش قول میکنه نه کلین نه برنامه های قبلی . اگه فلشش سوخته بگید چطور باید اونو تهیه کنم. اگه محبت کنید زودتر جواب منو بدید ممنون میشم.

-----------------------------------------
اين سوالاتو دیروز پرسیدم ولی مثل اینکه کسی نمی تونه جواب منه بده. بهتره برم تو سایتهای دیگه.​

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
با سلام خدمت علی آقا
یه مشکل برای میکروی من ایجاد شده و اونم اینکه بعد از اینکه نرم افزار 2.30 رو انتقال دادم 2 روزی بود که بدون مشکل داشت کار می کرد. دیشت هم بدون مشکل بود بعد از اینکه میکرو رو با کنترل خاموش کردم و بعد رسیور رو خاموش کردم امروز اصلا منوی میکرو بالا نیومد بطوری که حتی میکرو رو فلش کردم و افاقه نکرد و حتی کلین هم قبول نمیکنه و در کل اصلا هیچ برنامه ای قبول نمیکنه. یعنی اصلا منوی ندارد.حالا نمیدونم چکارش کنم. نه فلش قول میکنه نه کلین نه برنامه های قبلی . اگه فلشش سوخته بگید چطور باید اونو تهیه کنم. اگه محبت کنید زودتر جواب منو بدید ممنون میشم.

-----------------------------------------
اين سوالاتو دیروز پرسیدم ولی مثل اینکه کسی نمی تونه جواب منه بده. بهتره برم تو سایتهای دیگه.​
سلام دوست عزیز حقیقتادیکه مارودلسردکردن که پست بزنیم همه بفکرخودشونن
دوست گلم به دوتاتایپک زیر مراجعه کن مراحل را بطورکامل انجام بده نتیجه رواعلام کن
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=53453
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=49049

mojtaba2007

Banned
2010-11-18
30
78
سلام دوست عزیز حقیقتادیکه مارودلسردکردن که پست بزنیم همه بفکرخودشونن
دوست گلم به دوتاتایپک زیر مراجعه کن مراحل را بطورکامل انجام بده نتیجه رواعلام کن
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=53453
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=49049
تمامي مراحل فوق رو انجام دادم ولی نتیجه ی نداشته

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
تمامي مراحل فوق رو انجام دادم ولی نتیجه ی نداشته
دوست من یک ورژن قدیمی به دستگاهت بده بصورت عادی ببین چه عکس العملی نشون میده
اگه پچ روقبول کرد دوسه بارپشت سرهم عمل کلین روانجام بده
چندین روش روبایدانجام بدی تابه نتیجه برسی خسته نشو نتیجه رواعلام کن
هنگام کلین مرتب دستگاه روازبرق بکش ووصل کن قبول می کنه

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
استاد عزیز علی رسیور جان : آیا شبکه های اسکای از مرکز دیتا بدون فریز و اشکال ارسال می شوند و علت اینکه مثلا من این شبکه ها را با فریز دارم تنظیمات دیش و قیچی می باشد به عبارت دیگر اگر دیش بزرگتر بگیرم ایا این احتمال هست اسکای را بدون فریز دریافت کنم چون من به شبکه های اسکای بسیار علاقه مندم و دوست ندارم فریز داشته باشد اگر راه حلی وجود دارد ارائه نمایید چون دوست عزیزی هم اکنون با دیش 120 اسکای را بدون فریز دریافت می کند (آقای en.ghg)

سلام و عرض ادب

جناب بزرگوار اقای hahh , همان طور که در پست قبل هم نوشتم , ما اینجا داریم اعلام وضعیت می کنیم .

و اعلام وضعیت هم خودت می دونی که لحظه ایه . یعنی اقا مثلا من الان مثلا برا یک یا دو ساعت می زنم کانال های اسکای و اگر فریزی ندیدم , پست می زنم که اقا دانگل و شرینگ برقرار و بدون فریز است . و اگر که فریز دیدم , خب می نویسم که فریز داره .

شما ببین الان که دارم این پست رو واست می نویسم , یکی دو روزیه که اسکای برام فریزی شده که امروز به شکر خدا یکم فریز کمتر شد اما فریز وجود دارد اما کمتر شده . مثلا اگه هر 10 ثانیه فریز داشت الان هر 30 ثانیه فریز داره .ببینید دوستان من دارم مثال می زنم نه اینکه حتما و دقیقا 30 ثانیه و یا 10 ثانیه .

ما مثل اینکه باید دقیقا همه چی رو تمام و کمال توضیح بدیم تا جناب hahh راضی بشه .چون به نظر ایشون فکر میکنن که رییس خود شرکت میکروباکس اومدن و بعد از اینکه دست منو بوسیدن با تمام احترام دانگل میکرو 2 رو تقدیم بنده کردن و همچنین دیش اسطوره ای 320 رو هم تقدیم کردن و بازهم خودشون شخصا دیش رو نصب کردن و ... و ... و ... و................................................................ .

ببین دوست من منم یه ادم معمولی مثل تو هستم . حالا اون لحظه فریز نداشت نوشتم بدون فریز . اما حالا فریز دار شده , چند خط بالاتر نوشتم که فریز داره . تمام شد و رفت . نیاز نیست که این قدر قضیه رو کشش بدی .

من یه بار دیگه هم میگم که ما فقط و فقط اعلام وضعیت می کنیم اقا اعلام وضعیت ............ اعلام وضعیت هم اقا لحظه ایه یعنی اقا مثلا یکی می نویسه که الان شرینگ خوبه و یکی دیگه حالا مثلا چند ساعت بعد و یا روز بعدش می نویسه که قطع شده و شرینگ خرابه .

والسلام , نامه تمام .

از همه دوستان متشکرم که این پست رو می خونین و همچنین تشکر ویژه دارم از جناب hahh که باعث شدند که این مسئله برای دیگر دوستانی که همچین وضعی دارن , کاملا روشن بشه .

مجددا تشکر ویژه ام رو از همه ی زحمتکشان این فروم یگانه و بی نظیر , دارم و امید دارم که در پناه حق موفق و پیروز باشید .

یا ذات احدیت

bs1331

کاربر
2009-05-20
35
31
سلام به همه دوستان پیشنهاد میکنم این نرم افزار ۳۰/۲ نریزین دانگل منو که داغون کرد روشن نمیشه یعنی چراغ قرمز میشه ولی هیچی روی تلوزیون نمیاد در ضمن تمام پیشنهادات دوستان انجام دادم بازم افاقه نکرد منکه نا امید شدم

raminramin

کاربر
2008-10-10
28
48
سلام عزیزان این برنامه جدید دانگل منو هم داغون کرده.. چراغ روشن میشه و لی اصلا تصویر نداره...همه روش های دوستانم انجام دادم افاقه نکرد ............ فکر کنم این شگردشونه تا دانگلها داغون بشه بعد برن دوباره بخرن ... لطفا کمک کنید ولی الکی تکرار روشهای قبلی رو نگین .........

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
این مشکل بسیار جدی است و برای من هم پیش آمده.....مشکل یکی دو نفر هم نیست. تمام راه حلها هم که ارایه شده جوابگو نیست. حالا ما نمیدانیم چه کار بکنیم.

abas13

کاربر
2010-07-12
30
78
اقا از مدير سايت بخواهيد روش كلين براي ميكرو 2 را مثل ميكرو 1 كه 100% جواب مي ده را ارائه كنند.

فكر كنم مشكل با نرم افزار حل ميشه. ولي مثلا نرم افزار كلين اي سي كه گذاشتن درست عمل نميكنه؟

upgrad2008

کاربر
2010-07-26
80
221
37
باسلام خدمت تمامی دوستان منم مشکل شمارو داشتم تمام نرافزارهارو امتحان کردم کاین ردم Erase کردم
ولی فایده ای نداشت

من با این روش دانگلمو دوباره احیاء کردم با تعویض ic flashدانگل
شما باید ic flash دانگلو بردارید ویک ic flash تازه mx25lv160که آی سی فلش ایکلاس اصلی هم میشه جا بزننین
وبا همون لودری که آپگرد می کنین فایل رو انتقال بدین...

با آرزوی موفقیت شما..100%جواب میده من خودم 5تا دانگلو درست کردم

bs1331

کاربر
2009-05-20
35
31
اقا بدون کار سخت افزاری نمیشه یجوری با نرم افزار من تو شهرستان دور ایسی فلش از کجا گیر بیارم

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
متاسفانه دانگل من هم با ایبن ورژن 2.30 ازبین رفت وتا حالا هیچ نرم افزاری نتونسته برش گردونه مشکل اینه پچ قبول میکنه همه جور ولی بالا نمیاد وتصویر قطه موندم چکار کنم خا لعنت کنه این پچ 2.30 را که تمامی دانگلها راخراب کرد

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
همون افرادی که این برنامه های دانگل خراب کن را ساخته اند خودشان راه حل نرم افزاری آن را نیز دارند.

bs1331

کاربر
2009-05-20
35
31
بابا کدوم روش جدید بگین بقیه هم بدونن وگرنه پست علکی میزنین چکار

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
با تشکر از شما

فقط یک سوال دارم این که برای من حتی تصویر سیاه هم نمیاد و اصلا هیچی بالا نمیاد. خدا کنه این ریلیز تازه برای ماها هم مفید باشه.

بالا