نگاهی به بهترین آنتی ویروس های حال حاضر دنیا(شما از کدام یکی استفاده میکنید؟بخونید

POUYA

مدیر بازنشسته
2007-01-19
2,296
1,074
یکی از مهمترین قسمت های بالا بردن امنیت در کامپیوتر نصب یک آنتی ویروس خوب هست . انتخاب یک آنتی ویروس خوب از واجباته . سایت virus.gr به تازگی ۵۲ آنتی ویروس مختلف رو تست کرده بدین صورت که این آنتی ویروس ها رو بر روی یک کامپیوتری که روی آن ۱۷۴۷۷۰ ویروس بود نصب کرده و عملکرد این آنتی ویروس ها رو از نظر شناسایی و نابودی این ویروس ها مورد بررسی قرار داده و به نتیجه زیر رسیده :​

Kaspersky version ۷.۰.۰.۴۳ beta - ۹۹.۲۳% 1
۲. Kaspersky version ۶.۰.۲.۶۱۴ - ۹۹.۱۳%
۳. Active Virus Shield by AOL version ۶.۰.۰.۳۰۸ - ۹۹.۱۳%
۴. ZoneAlarm with KAV Antivirus version ۷.۰.۳۳۷.۰۰۰ - ۹۹.۱۳%
۵. F-Secure ۲۰۰۷ version ۷.۰۱.۱۲۸ - ۹۸.۵۶%
۶. BitDefender Professional version ۱۰ - ۹۷.۷۰%
۷. BullGuard version ۷.۰.۰.۲۳ - ۹۶.۵۹%
۸. Ashampoo version ۱.۳۰ - ۹۵.۸۰%
۹. eScan version ۸.۰.۶۷۱.۱ - ۹۴.۴۳%
۱۰. Nod۳۲ version ۲.۷۰.۳۲ - ۹۴.۰۰%
۱۱. CyberScrub version ۱.۰ - ۹۳.۲۷%
۱۲. Avast Professional version ۴.۷.۹۸۶ - ۹۲.۸۲%
۱۳. AVG Anti-Malware version ۷.۵.۴۶۵ - ۹۲.۱۴%
۱۴. F-Prot version ۶.۰.۶.۴ - ۹۱.۳۵%
۱۵. McAfee Enterprise version ۸.۵.۰i+AntiSpyware module - ۹۰.۶۵%
۱۶. Panda ۲۰۰۷ version ۲.۰۱.۰۰ - ۹۰.۰۶%
۱۷. Norman version ۵.۹۰.۳۷ - ۸۸.۴۷%
۱۸. ArcaVir ۲۰۰۷ - ۸۸.۲۴%
۱۹. McAfee version ۱۱.۰.۲۱۳ - ۸۶.۱۳%
۲۰. Norton Professional ۲۰۰۷ - ۸۶.۰۸%

در بالا شما ۲۰ آنتی ویروس برتر رو مشاهده می کنید . نکته جالب توجه این لیست اینه که ۴ گزینه اول مربوط به کمپانی کاسپراسکای هست . شخصا این آنتی ویروس رو بهترین آنتی ویروس حال حاضر می دونم . اگر کامپیوتری نسبتا قوی دارید پیشنهاد می کنیم حتما از این آنتی ویروس استفاده کنید . گزینه هایی دیگری که ما پیشنهاد می دیم BitDefender ، Nod۳۲ و F-Secure هست . از ما می شنوید نورتون رو فراموش کنید …​

1- اگر می خواهید امنیت شما بطور کامل برطرف بشه کاسپراسکای حرف نداره … هر چند ممکنه برای کامپیوتر های ضعیف کمی سنگین باشه ولی از نورتون خیلی سبکتر هست . این آنتی ویروس خیلی وقته همیشه رتبه اول رو کسب می کنه …

۲- اگر می خواهید با آنتی ویروستون راحت باشید و اون انقدر سبک باشه که اصلا نصب اونو حس نکنید nod۳۲ بهترین گزینس . در قدرتش شک نکنید …

۳- اگر با محیط زیبا و راحت حال می کنید بهترین گزینه برای شما BitDefender و F-Secure هست ، ساده ولی قوی در عین حال سبک .

همه گزینه های بالا از نظر قدرت بسیار قوی هستند ، پس همشون انتخاب خوبی هستند …​

منبع : virus.gr به نقل از CyberNetNews

من خودم از nod32 استفاده میکنم...عالیه...شما چی اگه مایلید تجربتون رو بگید و بگید از کدوم استفاده میکنید؟؟http://tech.cybernetnews.com/2007/05/11/new-antivirus-rankingskaspersky-still-on-top/

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
با سلام و تشکر از شما بابت اطلاع رسانیتون

نکته جالب توجه این لیست اینه که ۴ گزینه اول مربوط به کمپانی کاسپراسکای هست . شخصا این آنتی ویروس رو بهترین آنتی ویروس حال حاضر می دونم .

بله دوست عزیز آنتی ویروس کاسپر اسکا یکی از قویترین آنتی ویروسها میباشد ولی به دلیل هجم زیادی که دارد در کامپیوترهای ضعیف و متوسط باعث کندی و عدم کار آیی مناسب میشود. توصیه میشود دوستانی که از کامپیوترهای قوی و پر سرعت برخوردار نیستند از این آنتی ویروس استفاده نکنند.

۲- اگر می خواهید با آنتی ویروستون راحت باشید و اون انقدر سبک باشه که اصلا نصب اونو حس نکنید nod۳۲ بهترین گزینس . در قدرتش شک نکنید …

کاملا درسته دوست عزیز من خودم از این آنتی ویروس استفاده میکنیم و به نظر من میشه گفت یکی از قوی ترین آنتی ویروسهای موجود میباشد هم از نظر شناسایی ویروسها هم از نظر سبکی برنامه ( وقتی بر روی سیستم نصب میشود آن قدر کم هجم است که انگار هیچ آنتی ویروسی در حال اجرا نیست)

و در پایان میشه گفت بررسی سایت virus.gr بسیار دقیق و حساب شده میباشد.

از sprinter عزیز به خاطر جمع آوری این مطلب مهم و مفید سپاسگذاریم

موفق باشید.

DESPERADO

مدیر بازنشسته
2006-10-10
2,157
1,745
من از کاسپر اسکای استفاده میکنم....قویتر از خودش پیدا نمیشه

milad1362

کاربر
2006-10-12
1
0
درسته من هم از كاسپر 6.0.2.614 استفاده ميكنم واقعا كارش عالي هستش البته كمي هم سنگين هست در كل اول كاسپر بعد بيت دفندر و در نهايت nod32 .

nazali

کاربر
2006-10-05
61
66
با سلام منم از nod32استفاده میکنم از سال 2006و خیلی از این راضی هستم و همین طور که دوستمون گفت مشخص نمیشه که بروی کامپیوتر نصب شده فقط در موقع ابدیت خودش را نشون میده من که خیلی دوست دارم این انتی ویروس هر کسی میخواد نصب کندنصب کند بهتر از خودش نیست ممنون

digital84

ناظم انجمن
2006-10-03
23
135
من هم با دوستان موافقم ولي ورزن جديد بتا nod32beta با كار كردي بهتر آپديت شدن سريعتر و فوقالعاده دوست داشتني تر از لحاظ كاركرد رو به شما توصيه مي كنم !!!

IRANCITY

مدیر بازنشسته
2007-04-03
488
85
من از nod32 استفاده میکنم..چون علاوه بر حجم کم غیر از کامپیوتر ویروس های device و موبایل را هم از بین می برد

POUYA

مدیر بازنشسته
2007-01-19
2,296
1,074
دوستان نظرشون رو بگن..و بگن از کدوم آنتی ویروس استفاده میکنند

S

sara7229

Guest
من از هيچ آنتي ويروسي استفاده نمي كنم
l059.gif

(الآن همشون ميان هكم مي كنن . ! )
1041.gif

omid_0831

مدیر بازنشسته
2006-11-21
227
690
با سلام به دوستان عزيز منم از ويروس كش avg استفاده مي كنم راضي هم هستم به نظر شما خوبه يا بد

POUYA

مدیر بازنشسته
2007-01-19
2,296
1,074
با سلام به دوستان عزيز منم از ويروس كش avg استفاده مي كنم راضي هم هستم به نظر شما خوبه يا بد

با تشکر از دوست عزیز...خودم تا حالا ار آنتی Avg استفاده نکردم..ولی این آنتی ویروس جزو بهترین آنتی های دنیاست..و البته اگه شما ازش راضی باشی ..مطمئنا میتونه آنتی ویروس خوبی باشه..

Tanhatarin

کاربر
2007-05-25
15
14
من از nod32 استفاده می کنم
همون طور که دوست عزیزمون گفتن خیلی نرم و سبک هستش و حس نمیشه
من اینو توصیه می کنم

sasan2020

کاربر
2006-10-07
13
5
من از مك آفي استفاده ميكنم البته اون رو با فايل آپديت كه از دانلود آفلاين گيرم مياد آپديت ميكنم ولي ظاهرا با اين رده بندي بايد عوضش كنم !!

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
من از nod32 استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم و به راحتی هم ابدیت میشه و خیلی کم احتیاج به تعویض ویندوز و... دارم و به گفته دوستان خیلی سبک و غیر قابل حس در سیستم است

jahani

کاربر
2006-10-03
4
7
کاسپارسکی خیلی خوبه اما خیلی دستو پا گیره به همین خاطر منم از Nod32 استفاده می کنم

بالا