نگاهی به بهترین آنتی ویروس های حال حاضر دنیا(شما از کدام یکی استفاده میکنید؟بخونید

poyul

کاربر
2008-06-18
3
1
زنده باد کسپر 2009 البته با آخرین آپدیت

نود رو وقتی ریموو میکنی فایل های سیستمی رو هم به هم میریزه.

SARMOR

کاربر
2006-10-15
58
149
اگر این تست به تازگی انجام گرفته چرا کاسپر 6 و7 تست شده من خودم دارم از 9 استفاده میکنم

sara-83

کاربر
2009-05-31
3
3
51
من از زوم آلارم ورژن 7 همراه با انتي ويروسش استفاده ميكنم و واقعا خوبه راحت و بي دردسر هم آپديت ميشه

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
اپدیت مکافی

دوست عزیز اپدیت مکافی رو که من روزی 3 یا 4 بار براتون میزام
میتونی استفاده کیند

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
من خودم مکافی دارم و ازش راضیم به نظر من ادم هر انتی ویروسی داشته باشه به شرط اینکه اپدیت در دسترس باشه خوبه
من هروز اپدیت مکافی رو دارم بدون لایسنس کی و خیلی مسخره بازی های دیگه
ولی کلا کسپرسکی رو ترجیا میدم چون تو محل کارم ازش استفاده میکنم و هروز اپدیت میشه و واقعا عالیه

behnam116

کاربر
2008-02-17
1
1
من مدت چندسال دوست نود بود ولی به تازگی avg 9 رو نصب کردم واقعا حرف نداره - انتی ویروس و انتی اسپم و انتی اسپای وار و فایروال و ... تمام جزییات روداره منتهی تنها عیبی که داره حجمش حدود 106 مگابایته و آپدیت اولیشه حدود 50 مگه
ولی نه دردسر یوزر و پسورد نود و نه اومدن لوگوی مسخره هنگام بوت شدن سیستم رو داره تازه اصلا سرعت سیستم رو نمیگیره و حالت گیم مد نیز داره

libero

کاربر
2009-05-03
122
303
سلام به دوستان
من کاسپر رو قبول دارم ولی چون سیستمم رو کند میکنه nod 32 نصب کردم که خیلی راحتم .هم اینکه سیستم رو کند نمیکنه . قدرت خوبی هم داره

arkantos

کاربر
2010-04-12
19
8
29
با سلام
من دنبال نرم افزاری هستم که بشه صدای خواننده را از آهنگ جدا کنه
لطفا کمکم کنید؟؟؟. :eek:k:

*Strong

کاربر
2010-10-02
23
53
من از هيچ آنتي ويروسي استفاده نمي كنم
l059.gif

(الآن همشون ميان هكم مي كنن . ! )
1041.gif
:eek:ky:اتفاقا" شما کار خوبی می کنی!خودم تا آخر خط باهاتم:bs_iloveyou:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
من بابیشتر انتی ویروسها کار کردم
اما هیچ کدوم در شناسایی ویروس و تروجان
مثل کاسپر نیستند
درسته سرعت رو میاره پایین اما حفاظتی که روی کامپیوتر داره
هیچ انتی ویروسی نداره!!!!
من انتی ویروس نود32 روی سیستمم نصب بود
اومدم کاسپر نصب کردم بدون اپدیت 581 تا ویروس پیدا کرد بعد اپدیت هم 248
تا دیگه هم شناسایی کرد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام
من خيلي وقته از بيت ديفيندر استفاده ميكنم مشكلي هم نيست
دوستاني كه استفاده كردند چطور بوده؟
به نظر شما كاملترين آنتي ويروس و فايروال كدامه
سرعت سريع آپ ديت كم حجم فايروال قوي....

cat24h

کاربر
2008-07-16
30
41
eset smart security 4 البته اپدیت شده اش بد نیست.کاسپرسکی هم خوبه

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
باسلام به دوستان ومدیران عزیز

دوستان ویندوز من سون است میخواهم آنتی ویروسAvast Internet Security رانصب میکنم آیا دوستان درمورد این آنتی ویروس اطلاعات دقیقی دارند در اختیار ما قراردهند یا اصلا آنتی ویروس خوبیه یا نه.

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
دوست عزیز با سلام خدمت شما انتی ویروس nod32 که اصلا حرفش رو نزنید.خیلی خیلی وضعش بده مزیتش سبکی هستش.
kasperasky هم که فقط شکل و رنگ به نرم افزارش داده و یه سری امکانات جدید تو نسخه ی جدیدش اضافه کرده که از nod32 بهتره.حجم اپدیت ها بسیار بالاست.وخیلی وقت گیر....اما توجه شما رو به فوق حرفه ای ترین وهوشمند ترین نرم افزار امنیتی دنیا جلب میکنم.قضاوت با خودتون.

b.164.234.16777215.0.stories.product picture.avira-logo.jpg

شركت آويرا با بيش از 200 ميليون مشتري و 700 پرسنل، يكي از بزرگترين شركت‌هاي ارايه‌كننده راهكارها و محصولات امنيتي در دنيا بحساب مي‌آيد. نمايش خيره کننده اين شرکت در چهار سال گذشته، در بدست آوردن گواهينامه‌هاي معتبر بين المللي، جايگاه بسيار ويژه و ممتازي را براي اين محصول در مقايسه با ديگر سازندگان محصولات ضدويروس فراهم ساخت.
آويرا محدوده‌ي وسيع و جامعي از محصولات را براي كاربران گوناگون از مصرف کنندگان سيستم‌هاي موبايل تا شبكه‌هاي بزرگ فراهم ساخته است. برخي از اين محصولات عبارتند از ضد ويروس براي سرورهاي ويندوز، يونيكس، سولاريس، ضد ويروس براي دروازه هاي اينترنت SQUID و ISA و همچنين ارايه كننده محصولات امنيت ايميل سرورها (ضد ويروس و ضد اسپم) براي كليه ايميل سرورها از جمله ايميل سرورهاي يونيكس و Exchange و ضد ويروس براي سرورهاي پورتال مانند SharePoint و ...
در چهار سال اخير، آويرا همراه از رتبه قابل توجهي در رده بندي بهترين ضدويروس‌هاي دنيا برخوردار بوده . كسب بالاترين درصد شناسايي در اغلب تستهاي 4 سال اخير، جايزه بهترين ضد ويروس سال 2008 و سريع‌ترين ضدويروس در سال 2009 توسط سازمان av-comparatives.org و دريافت اغلب گواهينامه VB100% از سوي سازمان ويروس بوليتن و ... همه گواه همين ادعا هستند.

دلایل برتری avira

1- نرخ تشخيص عالي در دو سال اخير، آويرا بالاترين نرخ تشخيص را در مقايسه با ساير آنتي ويروسها از جمله مك آفي، سيمانتك، كسپرسكي، ناد 32 ، بيت دفندر، پاندا و غيره داشته است.

b.300.200.16777215.0.stories.product picture.avira-05.jpg

2- heuristic قابل اعتماد براي مقابله با تهديدهاي بالقوه، آويرا از تكنولوژي ابداعي خود موسوم به AHeAD استفاده مي‌كند. در اين خصوص، آويرا بالاترين رتبه را در مقايسه با ساير آنتي ويروس‌ها دارد.

b.300.200.16777215.0.stories.product picture.avira-06.jpg

3- كمترين ميزان استفاده از حافظه هر اندازه تعداد الگوي ويروس‌ها افزايش مي‌يابد، همانقدر توانايي تشخيص بيشتر مي‌گردد. اما عيب آن اين است كه ميزان استفاده از منابع كامپيوتر نيز افزايش يافته و كارايي كامپيوتر كاهش مي‌يابد. آويرا با استفاده از الگوريتم‌هاي پيشرفته، به هر دو هدف فوق به طور همزمان دست يافته است.

b.300.200.16777215.0.stories.product picture.avira-07.jpg

4- بالاترين امنيت با اينكه الگوي ويروس‌هاي آويرا در هر روز حداقل 7 بار بروز مي‌شوند، حتي بدون به روز كردن نيز آويرا قادر به تشخيص تهديدهاي بالقوه با استفاده از تكنولوژي AHeAD است.5- رِنج كامل محصولات آويرا تنها شركتي است كه داراي رنج كامل محصولات امنيتي است. اين شركت داراي آنتي ويروس براي ايستگاه‌هاي كاري لينوكس و ويندوز، سرور‌هاي لينوكس و ويندوز، آنتي ويروس و آنتي اسپم، ايميل سرور exchange و ساير ايميل سرورها، آنتي ويروس براي ISA و SQUID است.
6- قيمت مناسب آويرا براي مراكز آموزشي 70 درصد، مراكز دولتي 30 درصد و مراكز بيمارستاني 40 درصد تخفيف ارايه مي نمايد.

برخي از جوايز و گواهي‌نامه‌هاي كسب شده توسط آويرا كه نشانگر كيفيت اين محصول است.

4.jpg
5.jpg
8.jpg
11.gif
2.gif
10.gif
7.gif
1.gif
3.jpg
6.jpg

موفق باشید.

9.gif

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
دوست عزیز آویرا خوبه اما عالی نیست چون من باهاش کار کردم . تو جاهایی که فلش زیاد یا رم زیاد کاربرد داشته باشه کم میاره . چون خودم استفاده کردم و مجبور شدم کاسپرسکای نصب کنم و بعد از نصبش بعد از ابدیت بالای صد تا ویروس و تروجان شناخت و الان هم دارم ازش استفاده میکنم و امنیت بالایی به سیستم میده و بعد از اون هم بیتدیفردر هم عالیه و فوق العاده است و هیچ ویروس و تروجانی رو از دستش در نمیره و تابود میکنه فقط خیلی سنگینه که من به خاطر همین نصبش نمیکنم و هر ساله هم تو رده بندی جهانی بیتدیفندر اوله و کاسپر دوم .

EHSAN5530

Banned
2010-01-07
58
203
فقط آويرا بسيار سبك نصب آسان حجم فايل هاي آپديت بسيار پايين و بعد هم كاسپر بدك نيست بدترينم از نظر من nod32

بالا