نگاهی به بهترین آنتی ویروس های حال حاضر دنیا(شما از کدام یکی استفاده میکنید؟بخونید

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
بي هيچ شك كاسپر در حال حاضر بهترينه . دوستان دقت كنند لايسنس كسپر 99 دلاره در مقابل لايسنس 27 دلاري نود كه خودش بيانگر خيلي چيزاست . دوما كاسپر خاصيتي داره بنام Proactive Defence كه واقعا محشره . كه من نمونشو تا حالا نديدم . تنها مشكل كسپر سنگين بودن اونه كه ارزششو داره . ولي من از نود ضعف هاي خيلي زيادي ديدم

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
دوستان لطف كنيد مرا در تنظيمات خوب كاسپر راهنمايي كنيد
-----------------------------------------------------
تنظيم مناسبي كه من تو كسپر واسه شما پيشنهاد مي كنم استفاده از Registery Guard تو قسمت Proactive Defence هستش كه كوچكترين تغيير رو در رجيستري بررسي ميكنه و اگه شما اجازه بهش ندين تغيير انجام نميشه . تقريبا ميشه گفت 100 درصد ويروسهاي امروزي براي ماندگاري خودشون رو سيستم از رجيستري ويندوز كمك مي گيرن و توسط رجيستري هنگام بار شدن ويندوز خودشونو اجرا مي كنن .البته شايد يه مقدار پيغامهائي كه كسپر بهتون ميده اذييتتون كنه ولي لذتش اينجاست بدون اجازه شما حتي يك بايت هم جا بجا نميشه .البته توضيح واسه Proactive Defence خيلي مفصله ولي زيادم سخت نيست اگه خواستيد راهنمائيتون مي كنم . موفق باشيد .

MR_KeenG

کاربر
2007-12-09
1
0
من خودم از kaspersky 7 استفاده میکنم و واقعا هم عالیه . key راحت پیدا میشه و راحت هم اپدیت میشه . ولی اونچور که من خوندم bit defender بهترینه ولی شدیدا مشکل key داره . norton 360 هم چیزه خوبیه .

:ُّـ:ُّـ

s_m180s

کاربر
2008-03-06
1
0
سلام دوستان من هم از آنتی ویروس nod32 استفاده می کنم من که خیلی راضیم کار باهاش خیلی آسونه و سرعت کامپیوترمو نبرده پایین

friiickkk

کاربر
2009-02-09
12
10
34
من از نود 32 استفاده مي كردم. تا روز آخر آپ ديت بود اما ويروسي رو كه پيدا ميكرد باز ويروسه پس از پاك شدن باز متولد ميشد و در نهايت پس از شكست نود 32 در مقابل اين ويروس/ ويروس نامرد گرفت پاكش كرد .

Mr.Omid

کاربر
2008-05-26
48
153
سلام به همه....
جمعیأ خسته نباشین..
به نظر من که در حال حاضر حرف اول رو کسپر و بعد ناد میزنند

برای سیستم ضعیف ناد خوبه واسه قویها کسپر بهتره.

ممنون که این تاپیک رو زدین.

chao rash

کاربر
2009-05-16
3
0
میشه لطفا راهنمایی کنید:
یه مدت پیش سیستم ویروسی شد (کظم غیض و troj , worm( که متاسفانه اونموقع هنوز keyها و آپدیت نود32
هم اونارو نمیگرفت.چند تا ویروسگیر رو امتحان کرم از جمله آویرا و avg و زون آلارم و مکافی که بالاخره تونستم با مکافی اونارو بکشم.متاسفانه مکافی آپدیت نمیشد .وغیر فعال شد .حالا هیچ آنتی ویروسی نصب نمیشه از طرفی چون ویندوز اورجیناله ترجیح میدم عوضش نکنم. حدس میزنم ریجیستری ویندوز صدمه دیده .اگه ممکنه یه نرم افزار ریجستری ریپایر یا هرچیزی که خودتو میدونید معرفی کنید تا یه عمر دعا گو باشم.ممنون از همه برو بچ باحال.

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
میشه لطفا راهنمایی کنید:
یه مدت پیش سیستم ویروسی شد (کظم غیض و troj , worm( که متاسفانه اونموقع هنوز keyها و آپدیت نود32
هم اونارو نمیگرفت.چند تا ویروسگیر رو امتحان کرم از جمله آویرا و avg و زون آلارم و مکافی که بالاخره تونستم با مکافی اونارو بکشم.متاسفانه مکافی آپدیت نمیشد .وغیر فعال شد .حالا هیچ آنتی ویروسی نصب نمیشه از طرفی چون ویندوز اورجیناله ترجیح میدم عوضش نکنم. حدس میزنم ریجیستری ویندوز صدمه دیده .اگه ممکنه یه نرم افزار ریجستری ریپایر یا هرچیزی که خودتو میدونید معرفی کنید تا یه عمر دعا گو باشم.ممنون از همه برو بچ باحال.

avg 8 plus firewall ya avg 8.5 .albatte pas az nasb baraye update bayad 70 mb file update konid.vali natije fogholadast.pas az virus koshi tosie mikonam windows avaz koni va ye backup az system begiri ta khialet baraye hamishe rahat beshe...

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
دوستان اگر مایل باشید انتی ویروس کسپر را برایتان میگذارم ولی حجم ابدیت ان بالا است ابدیت راهم میتوانم به روز تحویل دهم به همراه اخرین کی کد

این نظر سنجی است اگر دوست داشتید اعلام نماید

nagravision

کاربر
2009-05-30
17
19
44
بدترین آنتی ویروس نود 32 تمامی ورژنها
غیر فعال در کلین کردن سیستم بخصوص تروجانها
شاید بشناسه ولی نمیتونه پاکسازی کنه
تجربه شخصی خودم را بع دوستان گفتم

nagravision

کاربر
2009-05-30
17
19
44
بدترین آنتی ویروس نود 32 تمامی ورژنها
غیر فعال در کلین کردن سیستم بخصوص تروجانها
شاید بشناسه ولی نمیتونه پاکسازی کنه
تجربه شخصی خودم رابه دوستان گفتم

jraul

کاربر
2009-05-15
26
19
34
مطمئن باشید که NODE32 چون اپدیتش کمه یک ضعفی در برنامه هست. ولی غولترین و بهترین انتی ویروس مکافی هست که
خوراکش ویروسهای Autorun هستش و تنها مشکلی که داره نحوه اپدیت ان هست که خیلی سنگینه و اون هم به خاطر کامل بودن این انتی ویروسه.ولی به هر حال با مکافی سیستم خودتونو تضمین کنید.

بالا