نگاهی به بهترین آنتی ویروس های حال حاضر دنیا(شما از کدام یکی استفاده میکنید؟بخونید

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
دوست عزیز آویرا خوبه اما عالی نیست چون من باهاش کار کردم . تو جاهایی که فلش زیاد یا رم زیاد کاربرد داشته باشه کم میاره . چون خودم استفاده کردم و مجبور شدم کاسپرسکای نصب کنم و بعد از نصبش بعد از ابدیت بالای صد تا ویروس و تروجان شناخت و الان هم دارم ازش استفاده میکنم و امنیت بالایی به سیستم میده و بعد از اون هم بیتدیفردر هم عالیه و فوق العاده است و هیچ ویروس و تروجانی رو از دستش در نمیره و تابود میکنه فقط خیلی سنگینه که من به خاطر همین نصبش نمیکنم و هر ساله هم تو رده بندی جهانی بیتدیفندر اوله و کاسپر دوم .

با سلام
دوست عزیز پس اگه تو رده بندی جهانی بیتدیفندر اوله شما تایید میکنید اینو نصب کنم .

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
دوست عزیز آویرا خوبه اما عالی نیست چون من باهاش کار کردم . تو جاهایی که فلش زیاد یا رم زیاد کاربرد داشته باشه کم میاره . چون خودم استفاده کردم و مجبور شدم کاسپرسکای نصب کنم و بعد از نصبش بعد از ابدیت بالای صد تا ویروس و تروجان شناخت و الان هم دارم ازش استفاده میکنم و امنیت بالایی به سیستم میده و بعد از اون هم بیتدیفردر هم عالیه و فوق العاده است و هیچ ویروس و تروجانی رو از دستش در نمیره و تابود میکنه فقط خیلی سنگینه که من به خاطر همین نصبش نمیکنم و هر ساله هم تو رده بندی جهانی بیتدیفندر اوله و کاسپر دوم .
ممنون دوست عزیز از نظرت ببینید.الان تمام دانشگاههای دولتی مثل تربیت مدرس.سازمانهای بزرگ مثل بانک مرکزی.وغیره توبخش امنیت نرم افزاری از avira استفاده میکنن انتی ویروس خوب یعنی چی؟یعنی 1-هوشمند بودن2-قدرتمند بودن3-سبک و سریع بودن. تنظیمات خاصی داره که خیلی سیستم رو روان میکنه از همه بهتر که درپست بالا گفتم پشتیبانی بالا از سایت سازنده اگه اورجینال باشه.برای من زمانی که به یه سایتی میرم که مشکل امنیتی برام پیش میاد با شناساندن این وبسایت به سایت avira ده دقیقه بعد یه pdf که حاوی توضیحاتی درباره ی مشکلاتی که سایت مخرب برای کاربر بوجود میاره رو میفرسته.اگه یه ویروس رو معرفی کنیم یا یه بد افزار یا کرم اینترنتی و...................بعدش خودش به طور هوشمند سیستم رو جوری تنظیم میکنه که کوچکترین مشکلی نداشته باشم.به این میگن پشتیبانی قوی و هوشمندی یه نرم افزار.ممنونم

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44

با سلام
دوست عزیز پس اگه تو رده بندی جهانی بیتدیفندر اوله شما تایید میکنید اینو نصب کنم .
اگه سیستم قدرتمندی داری نصب کن چون فوق العاده است و ضرر نمیکنی اما گفتم یه کم سنگینه چون ریز ریز کامپیوتر و چک میکنه و تازه یه بخش تیون هم تو توتال سکوریتی زده که عالیه . هوشمندی خوبه اما شناسایی ویروسها و تروجانها مهمتره و اگه الان تو بانکها و ارگانهای دولتی اویرا و نود نصب میشه به خاطر سبکی و کم حجم بودنشه چون بیشتر سیستم هاشون قدیمی و زغالیه و تازه توی یه بانک وقتی برای وبگردی وجود نداره تا جلوگیری کنه اونا یه شبکه داخلی دارن که باهاش کار میکنن .

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
اگه سیستم قدرتمندی داری نصب کن چون فوق العاده است و ضرر نمیکنی اما گفتم یه کم سنگینه چون ریز ریز کامپیوتر و چک میکنه و تازه یه بخش تیون هم تو توتال سکوریتی زده که عالیه . هوشمندی خوبه اما شناسایی ویروسها و تروجانها مهمتره و اگه الان تو بانکها و ارگانهای دولتی اویرا و نود نصب میشه به خاطر سبکی و کم حجم بودنشه چون بیشتر سیستم هاشون قدیمی و زغالیه و تازه توی یه بانک وقتی برای وبگردی وجود نداره تا جلوگیری کنه اونا یه شبکه داخلی دارن که باهاش کار میکنن .
باسلام

من آنتی ویروس BitDefender_Total_Security_2011_x86 به سیستمم نصب کردم نمیدونم خوبه یا نه

(دوستان درصورت امکان آموزش کار با این آنتی ویروس ونحوه تنظیم آن را به ما یاد بده )

باتشکر

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
باسلام

من آنتی ویروس BitDefender_Total_Security_2011_x86 به سیستمم نصب کردم نمیدونم خوبه یا نه

(دوستان درصورت امکان آموزش کار با این آنتی ویروس ونحوه تنظیم آن را به ما یاد بده )

باتشکر

دوست خوبم
روش آپدیت دستی این آنتی ویروس را براتون میذارم امیدوارم که مورد استفادتون قرار بگیره

الف - جمع آوری آپدیت های بیت دیفندر

1- ابتدا وارد رجيسترى شويد (در Run عبارت Regedit را تايپ کرده و Enter را بزنيد) و به مسير زير برويد

HKEY_LOCAL_MACHINE \
SOFTWARE \BitDefender \ BitDefender Threat Scanner

با کليک راست بر روى اين پوشه و انتخاب گزينه Export ، از اين قسمت بکاپ بگيريد (که اين بکاپ پس از نصب مجدد به کار مى آيد)
2ch6lfk.jpg

2 - در همان مسير در سمت راست دو عبارت يافت ميشه که مسير دو پوشه را مشخص ميکنند

شما بايد در مسير زير ، آن دو پوشه مشخص شده را کپى کرده و در جاى مناسبى پيست کنيد

C:\ Program Files \ Common Files \ BitDefender \ BitDefender Threat Scanner

ب - انتقال آپدیت های بیت دیفندر

1- پس از نصب مجدد ويندوز ، بيت ديفندر را نصب کرده و پس از کرک کردن آن ، قبل از هرگونه آپديتى وارد Safe Mode شويد

2- به مسير زير رفته و تمام پوشه هاى داخل آن را پاک کنيد

(
داخل پوشه BitDefender Threat Scanner صرفا پوشه ها را پاک کنيد و به فايلها کارى نداشته باشيد)

C:\ Program Files \ Common Files \ BitDefender \ BitDefender Threat Scanner

حال آن دو پوشه اى که قبلا ذخيره کرده بوديد ، در مسير فوق منتقل کنيد

3- برروى فايل رجيسترى که قبلا تهيه کرده بوديد ، دبل کليک کنيد و Yes را انتخاب کرده و Ok کنيد

4- در آخر سيستم را ريست کرده و بيت ديفندر را آپدیت نمایید

با این کار حجم قابل توجهی از دیتابیس وارد بیت دیفندر شده و آپدیت اولیه آن به 1/3 کاهش می یابد

البته این روش 100% تضمین نمیشود ... با اینحال تنها راه موجود برای انتقال دیتابیس بیت دیفندر می باشد

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
باسلام

من بعد از نصب آنتی ویروس BitDefender Total Security2012وقتی میخواهم از یک سایت فایل دانلود کنم نمیزاره البته آنتی ویروس هیچ چی نشون نمیده من بعد از پاک کردن آنتی ویروس متوجه شدم که آنتی ویروس نمیگذاشته دانلود شه حالا از دوستان ومدیران گرامی لطف کنن اگه تنظیمات خاصی داره اعلام کنن با تشکر

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
باسلام

من بعد از نصب آنتی ویروس BitDefender Total Security2012وقتی میخواهم از یک سایت فایل دانلود کنم نمیزاره البته آنتی ویروس هیچ چی نشون نمیده من بعد از پاک کردن آنتی ویروس متوجه شدم که آنتی ویروس نمیگذاشته دانلود شه حالا از دوستان ومدیران گرامی لطف کنن اگه تنظیمات خاصی داره اعلام کنن با تشکر
دوست عزیز اگه از دانلود منجر استفاده میکنی مطمئنا قسمت در قسمت فایروال بیتدیفندر ، دانلود منجر که پیغام اجازه برای فعالیت داشته را شما بلوک کردی و اجازه ندادی تا دانلود کنه که برای برطرف کردن این مشکل برو به بخش فایروال و بعد برنامه ها و برنامه مورد نظر رو از حالت بلوک شده خارج کن .

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

به قسمت فایروال بروید و یک لحظه خاموش کنید و امتحان کنید
در قسمت فایروال قسمتی به نام رولز هست رسیت کنید
احتمالن خودتون برنامه ای رو محدود کردین

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
دوست عزیز اگه از دانلود منجر استفاده میکنی مطمئنا قسمت در قسمت فایروال بیتدیفندر ، دانلود منجر که پیغام اجازه برای فعالیت داشته را شما بلوک کردی و اجازه ندادی تا دانلود کنه که برای برطرف کردن این مشکل برو به بخش فایروال و بعد برنامه ها و برنامه مورد نظر رو از حالت بلوک شده خارج کن .

به قسمت فایروال بروید و یک لحظه خاموش کنید و امتحان کنید
در قسمت فایروال قسمتی به نام رولز هست رسیت کنید
احتمالن خودتون برنامه ای رو محدود کردین

دوست من
با توجه به صحبتهای دوستان
شما اگه می خواهید برنامه ای را برای اعتماد سازی به فایروال معرفی کنید ( در ویندوز 7 ) با توجه به تصویر این کار را دنبال کنید
و اگه موفق نشدید از فایل پیوست استفاده کنید (
تنظیمات اعتماد سازی یک فایل برای آنتی ویروس bitdefender )

پیوست‌ها

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
دوست من
با توجه به صحبتهای دوستان
شما اگه می خواهید برنامه ای را برای اعتماد سازی به فایروال معرفی کنید ( در ویندوز 7 ) با توجه به تصویر این کار را دنبال کنید
و اگه موفق نشدید از فایل پیوست استفاده کنید (
تنظیمات اعتماد سازی یک فایل برای آنتی ویروس bitdefender )
دوست عزیز باتشکر ازشما

الان من چه برنامه ای را برای اعتماد سازی انتخاب کنم که دانلود کنه.

بالا