پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آرا و تارا

کاربر
2010-04-20
39
34
با سلام
آیا در باره ی امکانات و شیوه ی استفاده ی درست از رسیور اطلاعاتی کسب شده است؟next ye 18500 hd

reza_2la

کاربر
2010-06-19
3
1
53
سلام ميخواست بدونم اين نرم افزار 129.44 براي استار مكس هنوز كاكنال هاي پكيج bis رو باز ميكنه

آيا با اين نرم افزار ليست كانال ها از بين نميرود

لطف كنيد نحوه ي بك آپ گرفتن از ليست كانال ها رو بگيد در استار مكس

متشكرم شرمنده اگه زياد سوال كردم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام ميخواست بدونم اين نرم افزار 129.44 براي استار مكس هنوز كاكنال هاي پكيج bis رو باز ميكنه

آيا با اين نرم افزار ليست كانال ها از بين نميرود

لطف كنيد نحوه ي بك آپ گرفتن از ليست كانال ها رو بگيد در استار مكس

متشكرم شرمنده اگه زياد سوال كردم

با سلام

بله دوست عزيز با نرم افزاري که گفتيد اين پکيج فعلا باز ميشود. احتمالا ليست کانال بعد از استفاده پاک شود. بايد از ليست کانال به روش زير بکاپ بگيريد:

نرم افزا با پسوند BIN را در فلاش مموري قرار دهيد (همان برنامه آپگريد دستگاه منظورمه) روي نرم افزار دكمه s/w رو فشار بديد و سپس دكمه Info رو بزنيد . يك فايل جديد بنام UDB بروي فلش مموري تون ايجاد ميشه كه همون ليست كانال هاي شماست . :eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: fmm0

ubb

کاربر
2010-08-06
20
12
با سلام

دوستان سوپر مکس 2100hd چطور رسیوری است و ساپرت خوبی دارد و ساخت چه کشوری است
راهنمایی فزمایید

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
آیا در باره ی امکانات و شیوه ی استفاده ی درست از رسیور اطلاعاتی کسب شده است؟next ye 18500 hd

دوست گرامي رسيور بدي نيست ولي مثل NEXT 2000 DOBRATECH و NEXT 2000 SUPER HDTV ساپورت آنچناني ندارد. تا همين چند وقت پيش مشکل CCCAM داشت که ظاهرا با نرم افزار اخير که در بخش موجود است برطرف شده. امکانات شرينگ اينترنتي با لن و همچنين خروجي HDMI بارزترين هست. از لحاظ سخت افزار هم مناسب کلا رسيور هاي نکست بسيار مرغوب هستند.:eek:k:

fmm0

کاربر
2010-03-22
24
27
45
من مشکلی داشتم در مورد سوپر مکس 9950st البته میدانم که این مدل دیگه قدیمی شده ولی لا اقل به درد پدرم میخوره
مشکل این است که حتی وقتی انتن در بهترین وضعیت قرار دارد و رسیورهای دیگر مثلا در مسیر هات برد و یا ترک ست تمامی کانالها را دریافت میکنند این رسیور حتی یک چهارم کانالها را هم دریافت نمیکند و یا در بعضی فرکانسها سیگنال بسیار کم دریافت میکند و با آن سیگنال هم کانالی نمیگیرد بیشتر به نظر میرسد با پولاریزاسیون ورتیکال مشکل دارد

2010-04-03
3
0
36
با سلام من سوپرمکس1*1 دارم اما چند مدتی که هرچی میخوام یه برنامه رو ضبط کنم در حد 3 ثانیه ضبط میشه اما بعدش هنگ میکنه؟

آرا و تارا

کاربر
2010-04-20
39
34
با سلام
دستگاه من next ye 18500 hdبا فرکانس 118811h27500 بدر- فرکانس کانال های اچ.دی ایران مشکل دارد یعنی خاموش و روشن می شود چرا؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام من سوپرمکس1*1 دارم اما چند مدتی که هرچی میخوام یه برنامه رو ضبط کنم در حد 3 ثانیه ضبط میشه اما بعدش هنگ میکنه؟

دوست عزيز فکر نميکنم اين مشکل به رسيور مربوط باشد به هر حال يکبار تنظيمات کارخانه برگردانيد. معمولا اين سري بسيار باکيفيت رکورد ميکنند و مشکلي ندارند احتمال عدم کشش از سوي فلش مموري ميرود. يکبار با سيستم فرمت کنيد اگر باز هم همين مشکل بود از فلش با جنس مرغوب تر (من sony پيشنهاد ميکنم البته کمي گرانتر هست) استفاده کنيد.

با سلام
دستگاه من next ye 18500 hdبا فرکانس 118811h27500 بدر- فرکانس کانال های اچ.دی ایران مشکل دارد یعنی خاموش و روشن می شود چرا؟
با سلام . مشکل نرم افزاري ميباشد مثل برخي مدلهاي استارست و ايکلاس که روي فرکانس kurdsat هاتبرد مدام ريستارت ميکنند.

sajjad h

کاربر
2009-06-29
18
27
باسلام خواستم ببینم سوپرمکس1.1 سافتکم برای پکیج absatفرکانس11681نداره؟ازسافتکم نکست2000سوپرپلاس استفاده کردم کانالی باز نشد ممنون از راهنمایی شما

fmm0

کاربر
2010-03-22
24
27
45
من مشکلی داشتم در مورد سوپر مکس 9950st البته میدانم که این مدل دیگه قدیمی شده ولی لا اقل به درد پدرم میخوره
مشکل این است که حتی وقتی انتن در بهترین وضعیت قرار دارد و رسیورهای دیگر مثلا در مسیر هات برد و یا ترک ست تمامی کانالها را دریافت میکنند این رسیور حتی یک چهارم کانالها را هم دریافت نمیکند و یا در بعضی فرکانسها سیگنال بسیار کم دریافت میکند و با آن سیگنال هم کانالی نمیگیرد بیشتر به نظر میرسد با پولاریزاسیون ورتیکال مشکل دارد
:sadwalk::051::sadwalk:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
باسلام خواستم ببینم سوپرمکس 1.1 سافتکم برای پکیجab sat فرکانس11681هاتبر نداره؟ازسافتکم های که برای نکست 2000سوپر پلا س استفاده کردم ولی جواب نداد وکانالی باز نشد باتشکر از راهنمایی شما

مدل معمولي 1x1 از ساپورت نرم افزاري خارج شده و قادر به باز کردن اين کانالها نيست. براي بازگشايي نياز به نرم افزار هست که ديگر ارائه نخواهد شد.:051:

salmasboy

کاربر
2010-06-21
1
0
75
سلام دوستان من رسیورم سوپرمکس 1*1 هستش اپگریتش کردم ولی یه مشکل دارم کانالهای که با اپگریت باز شدن هر 20 ثانیه به 20 ثانیه قطع و وصل میشن فقط در مسیر هاتبرد این مشکلو دارم اگه کسی میدمنه مشکل کجاست کمک کنه متشکرم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917

با درود . اولا lnb چک کنيد. دوما يکبار ريست فاکتوري کنيد و مجدد سرچ . در صورتي که مشکل همچنان باقي بود احتمال مشکل سخت افزاري مثلا در تيونر دستگاه وجود دارد با توجه به اينکه ميگوييد سيگنالها هم ضعيف دريافت ميکنيد. در صورت مشکل سخت افزار بايد به تعميرکار مراجعه کنيد دوست عزيز.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: fmm0

driver.1368

کاربر
2010-08-25
2
0
34
سلام دوستان و اساتید عزیز
من ماه هسات که با مشکل وارد کردن کد بیس مواجه
دیشب بعد از مدت ها فهمیدم که کجا باید این کد ها رو وارد کنم
یعنی قسمت Biss رو پیدا کردم :|
ولی واقعا نمیدونم ازین به بعد رو چیکار کنم
فقط و فقط هم میخوام فوتبال نگاه کنم
یکی از شبکه Idman ترکیه
و یکی از شبکه 3 ایران
ولی نمیدونم کد بیس رو باید چطوری وارد کنم
صفحه biss کد به شکل زیر هست
رسیور هم سوپر مکس 1*1 Ci CX هست
ممنون میشم راهنماییم کنین
d083ni41pj76gygw2ck5.jpg

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام دوستان و اساتید عزیز
من ماه هسات که با مشکل وارد کردن کد بیس مواجه
دیشب بعد از مدت ها فهمیدم که کجا باید این کد ها رو وارد کنم
یعنی قسمت Biss رو پیدا کردم :|
ولی واقعا نمیدونم ازین به بعد رو چیکار کنم
فقط و فقط هم میخوام فوتبال نگاه کنم
یکی از شبکه Idman ترکیه
و یکی از شبکه 3 ایران
ولی نمیدونم کد بیس رو باید چطوری وارد کنم
صفحه biss کد به شکل زیر هست
رسیور هم سوپر مکس 1*1 Ci CX هست
ممنون میشم راهنماییم کنین

دوست عزيز اين سري رسيورها با کد biss غير استاندارد مشکل دارند. اگر خوب دقت کنيد ميبينيد که کليد biss شبکه 3 که 1111113311111133 هست در همان قسمت موجود است . نيازي به وارد کردن به صورت دستي نيست فقط چون دستگاه قادر به ديکود سيستم biss غير استاندارد اين چند کانالي که گفتيد نيست بنابر اين باز نميشود. راه هاي مختلفي اعلام شد همگي در برنامه هاي آموزشي اين بخش موجود است ولي ظاهرا همچنان مشکل باقي هست . :sadwalk:

آموزش وارد کردن کدهاي biss هم در برنامه هاي آموزشي اين بخش بطور مفصل توضيح داده شده و بسيار بسيار ساده ميباشد.

driver.1368

کاربر
2010-08-25
2
0
34
دوست عزيز اين سري رسيورها با کد biss غير استاندارد مشکل دارند. اگر خوب دقت کنيد ميبينيد که کليد biss شبکه 3 که 1111113311111133 هست در همان قسمت موجود است . نيازي به وارد کردن به صورت دستي نيست فقط چون دستگاه قادر به ديکود سيستم biss غير استاندارد اين چند کانالي که گفتيد نيست بنابر اين باز نميشود. راه هاي مختلفي اعلام شد همگي در برنامه هاي آموزشي اين بخش موجود است ولي ظاهرا همچنان مشکل باقي هست . :sadwalk:

آموزش وارد کردن کدهاي biss هم در برنامه هاي آموزشي اين بخش بطور مفصل توضيح داده شده و بسيار بسيار ساده ميباشد.
پس یعنی من راهی به جز عوض کردن رسیور ندارم دیگه؟:sadwalk:
ببخشید این انجمن قسمت مشاوره خرید رسیور هم داره؟
اگه آره میشه لینکش رو بدین؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
پس یعنی من راهی به جز عوض کردن رسیور ندارم دیگه؟:sadwalk:
ببخشید این انجمن قسمت مشاوره خرید رسیور هم داره؟
اگه آره میشه لینکش رو بدین؟

متاسفانه اين سري رسيور (البته اگر معمولي هست نه سري s ) بيش از يک سال که از رده خارج شده ميل خودتون هست دوست داشتيد عوض کنيد. ولي از لحاظ سخت افزار در حد مطلوبي هست.
ما در اين انجمن قسمت مشاوره خريد رسيور نداريم دوست عزيز.

ubb

کاربر
2010-08-06
20
12
با سلام

بنظر شما سوپر مکس 2100مدل s -hd بهتراست یا cuberevo 250hd کدام بهتر است از نظر ساپرت و هنگ نکردن
وقتی با cccamکار میکند و مموری داخلی سوپر مکس چقدر است البته فلش مموری و سوپر مکس با کدام رسیور نکست هماهنگی دارد از نظر برنامه هایشان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا