رسیور من سوپر مکس 1x1 هستش ، من یه user data base ازش گرفتم بعد همونو زدم همۀ کانالها رفت
الان هر لیست کانالی که میزنم باز خالیه ، چیکار کنم؟
با سلام.
دستگاه ما supermax 1x1 هست. دیروز یکی از فامیلامون اونقدر انگولک ( :051: ) کرد که سیستم کلا صفر شد. یعنی انگاری به تنظیمات کارخونه برگشت.
دیگه هیچ مسیر و کانالی نیست.
زنگ زدم به رفیقم که این کاره هست. اونم تبریز نبود و گفت 1 ماه دیگه میام.
گفت تو که دسترسی به اینترنت داری برو برنامش رو بردار از این سایت و راحت با فلش مموری بیار نصب کن. هم مشکلت حل میشه و هم کانالها رو مسیرهات هم به روز میشن.
ولی من اصلا این کاره نیستم. نمیدونم سافتکام چیه. لودر چیه؟
امیدوارم از توضیحاتم بدونید من میخوام چیکار کنم. حالا برای حل مشکلم من چیکار کنم؟ میشه بنده رو راهنمایی کنید؟ در آرشیو هم گشتم تا بدونم فرق سافتکام و اینجور چیزا چیه ، ولی...
ممنون میشم راهنمائیم کنید تا دستگاهم رو راه بندازم.
سلام و خسته نباشین
نحوه تشخیص استارمکس 1&1 پلاس اصل با قلابی چیه؟
خواهشا کمکم کنین
با سلام لطف نحوه در يافت شبكه ابوظبي اسپورت را در ريسيور استارمكس را بگوييد
دوست عزیز از کجا سر در بیارم از اینجور چیزا. خیلی دوست دارم یاد بگیرم اینجور چیزا رو.با سلام
دوست عزیز با این شرایط که گفتید،شما مطالعه کن اما؛ به هیچوجه به دستگاهت دست نزن وآن را به یک نفر باتجربه بسپار.صرف کمی هزینه بهتر از خسران و غم است.
با سلام خدمت شما
من رسيور استار مكس 1*1 دارم كه وقتي آنرا آپگريد مي كنم (مثلا با ورژن نرم افزاري 129.44 ) ديگر كانالهي كارتي را حتي با فعال كردن امولاتور باز نمي كند و مشكل ديگري هم كه دارم اين است كه وقتي از نرم افزار خودش (قديمي) استفاده مي كنم خيلي از كانالهاي كارتي كدبيس را بر روي هاتبرد مانند nt1 و action و ... بصورت منقطع و بريده بريده نشان مي دهد لطفا راهنماييم كنيد كه چگونه اين مشكل حل مي شود. با تشكر منم دقیقاً همین سوالو دارم لطفاًکمک کنید؟
سلام و خسته نباشین
رسیور من استارمکس 1&1 هستش و و برنامه که میزدم نرافزار اشتباه بود و رسیورم بالا نمیاد خواهش می کنم کمکم کنین
چه برنامه ای بزنم بالا بیاد؟ چه کابلی میخاد؟ فایل بوت لازم داره؟
خاهش میکنم طریق راهاندازیرو قدم به قدم بگین ممنون میشم
سلام دوستان من اگه بخوام سوپرمکس 9950 cxt رو به نکست تبدیل کنم چه فرقی می کنه درباره باز کردن کانال های پولی مثل کد های Biss ,BIS در باز کردن کانال لیدر و.... و میشه بعد از تبدیل به نکست دوباره به حالت قبلی (سوپر مکس ) برگرداند؟
با تشکر.
سلام منظورم اگه مشکل بدونه فلش حل بشه فایل بوت باید زد تا دستگته بالا بیاد؟
چیزی یا نر افزاری جایگزین فلش هست اخه فلش زدن خیلی گرونه.
فایل بوتو از کجا باید بیاریم و چطوری بزنیم و در چه مواقعی فایل بوت باید زد؟