آرا و تارا
کاربر
- 2010-04-20
- 39
- 34
مي خواستم ببينم كسي ميدونه كه ايا ميشه رسيور انالوك سوپر مكس به رسيور جديد تبديل كرد البته با نرم افزار
ميشه يا نه
با سلام
خیر .امکان پذیر نیست.
مي خواستم ببينم كسي ميدونه كه ايا ميشه رسيور انالوك سوپر مكس به رسيور جديد تبديل كرد البته با نرم افزار
ميشه يا نه
با سلام
سوپر مکس مدل 9200 all in one چند مدل مشابه دارد چون یه دفه یک برنامه این مدل را گرفتم از اینترنت و در رسیور ریختم ولی ریسور کلا پاک شد و صفحه سیاه شد لطفا راهنمایی کنید
لطفا نحوه تبديل 9200cxt به نكست2000 راهمراه با برنامه آن بگذاريد به اضافه آخرين برنامه هاي نكست وليست كانال هاي آن را مي خواستم. با تشكر
با عرض سلام و خسته نباشینرسیور من سوپر مکس اف تی 9950 ماک11(بدون یو اسبی) میخاستم بدونم که آیا میشه با ریختن سافتکم یا کد کانال انیمکس(کانال حیوانات در مسیر هاتبرد که با ریختن نرم افزار هم این کانال هم کانالا ی دیگگه هم باز میشه) باز کرد خاهشمندم کمکم کنین
ببخشيد نتونستم فايل ها راباز كنم لطفا فايل هاي تازه قرار دهيد خصوصا آخرين آپديت 9200 يو اس بي خور و ليست كانال و سافتكم.به برنامه هاي اموزشي اين بخش مراجعه کنيد. نرم افزار هم در صفحه اول همين بخش موجود.k:
من یه رسیور next 18500hd دارم بعد از آپگرید از طریق فلش مموری روی مانیتور جلوی دستگاه واژه ash نمایش داده شده و رسیور بالا نمی آید دلیلش چیست و برای رفع مشکل چکار باید کرد؟؟
اگر رسیورشما تیپ s باشد بله ولی اگر تیپ معمولی باشد نه پشت رسیور رو نگاه کن ببین یه s نوشتهبا سلام
می خواستم بدونم رسیور Supermax 9950 cxt قابلیت ساپورت cccam یا Gbox رو داره یا نه ؟!!!!
با تشکر .
رسیور استار مکس 9999cxtخشاب هم میخوره یا نه؟ممنون
سلام عزیز وقتی رسیورمو اپدیت میکردم گیر کردو کلون نوشت چجوری درستش کنم فایلهای مربوت رو برام بفرستین یا اینجا بزارین بسیار متشکر میشم.با تشکر وحید