پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
سرپرست محترم بخش دمت گرم برای سریع جواب دادنهات
واقعا" خسته نباشی
یه سوال دیگه دارم :
و آیا در این زمان که06/09/89 هستش سافتکم یا پچی برای رسیور سوپرمکس 1*1 وجود داره که شبکه های اکشن و انیماکس رو باز کنه ؟؟؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سرپرست محترم بخش دمت گرم برای سریع جواب دادنهات
واقعا" خسته نباشی
یه سوال دیگه دارم :
و آیا در این زمان که06/09/89 هستش سافتکم یا پچی برای رسیور سوپرمکس 1*1 وجود داره که شبکه های اکشن و انیماکس رو باز کنه ؟؟؟

نه متاسفامه این پکیج به دلیل تغییر سیستم رمزنگاری روی تمام رسیورها بسته شده و فعلا خبری از نرم افزار نیست ...

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
داداش شرمنده من هی سوال میپرسم ببخشید

چن تا سوال دیگه در مورد سافتکم دارم و سعی میکنم دیگه مزاحم نشم
با سافتکم چی باز میشن ؟
از سافتکم چه رسیورایی میتونم برای رسیورای دیگه استفاده کنم ؟؟
مثلا" خودتون فرمودین که از سافتکم NEXT SuperPlus میتونیم برای سوپر مکس CXT استفاده کنیم

مجددا" معذرت میخوام

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
داداش شرمنده من هی سوال میپرسم ببخشید

چن تا سوال دیگه در مورد سافتکم دارم و سعی میکنم دیگه مزاحم نشم
با سافتکم چی باز میشن ؟
از سافتکم چه رسیورایی میتونم برای رسیورای دیگه استفاده کنم ؟؟
مثلا" خودتون فرمودین که از سافتکم next superplus میتونیم برای سوپر مکس cxt استفاده کنیم

مجددا" معذرت میخوام

کانالهایی که همراه سافتکم توضیح داده میشود باز میشوند. از سافتکم هر رسیور تنها میتونید برای خودش استفاده کنید . استفاده از سافتکم next 2000 superplus برای supermax cxt یک مورد خاص و به دلیل شباهت بسیار زیاد سخت افزار و نرم افزار.

mr.behrang

کاربر
2010-11-13
7
4
سلام

تا امروز که ساپورت شده . رسیورهای نکست معمولا ساپورت نرم افزاری خوبی دارند با این حال تصمیم با تیم ترکیه ای هست که این مدل مجدد ساپورت کنند یا نه.

سافتکم فایل کم حجم حاوی یک سری کد کانالها هست که میتونید از طریق usb یا کابل مثل آپگرید تزریق کنید. برای qplus باید از سافتکم های خودش استفاده کنید سعی میکنم قرار دهم...
میتونم خواهش کنم جدیدترین سافتکم next-2000fta qplus رو توی سایت بگذارید.ضمنا آیا این سافتکم action , ... را باز میکنه

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
میتونم خواهش کنم جدیدترین سافتکم next-2000fta qplus رو توی سایت بگذارید.ضمنا آیا این سافتکم action , ... را باز میکنه

سافتکم جدید برای این مدل نیست و پکیج های هک شده همه بسته شده اند در وبسایت رسمی سافتکم این مدل قرار نمیگیرد ارزش وقت گذاشتن هم ندارد یک سافتکم برای این دستگاه ویرایش کنم چون کانال خاصی باز نمیکند...

MCSR-7

کاربر
2010-11-29
8
3
supermax cx cmaster 1*1

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و مدیران محترم سایت یه سوالی داشتم ممنون میشم جوابمو بدید
میخواستم ببینم میشه با رسیور supermax cx cmaster 1*1 همه شبکه های الجزیره اسپورت رو باز کرد اگه امکانش هست ممنون میشم بگید چطوری؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و مدیران محترم سایت یه سوالی داشتم ممنون میشم جوابمو بدید
میخواستم ببینم میشه با رسیور supermax cx cmaster 1*1 همه شبکه های الجزیره اسپورت رو باز کرد اگه امکانش هست ممنون میشم بگید چطوری؟

سلام

اگر رسیور شما سری معمولی هست فقط با خرید کارت اورجینال امکان بازگشایی این کانالها دارید. اگر سری s هست با استفاده از دانگل یا شرینگ اینترنتی باز میکند.

MCSR-7

کاربر
2010-11-29
8
3
سلام

اگر رسیور شما سری معمولی هست فقط با خرید کارت اورجینال امکان بازگشایی این کانالها دارید. اگر سری s هست با استفاده از دانگل یا شرینگ اینترنتی باز میکند.
از کجا میشه فهمید که سری s هست یا نه؟
روی رسیور نوشته است :
supermax cx cmaster 1*1
راستی نمیشه بدون دانگل و با استفاده از کد بیس بازشون کرد؟؟

دوست من میشه لطف کنی جواب منم بدی خیلی ممنون

دوست من لطف کن جواب بده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
از کجا میشه فهمید که سری s هست یا نه؟
روی رسیور نوشته است :
supermax cx cmaster 1*1
راستی نمیشه بدون دانگل و با استفاده از کد بیس بازشون کرد؟؟

دوست من میشه لطف کنی جواب منم بدی خیلی ممنون

دوست من لطف کن جواب بده

با درود .

اینم جواب شما .
علامت s در پشت دستگاه درج شده است . بدون شک چنین کاری میسر نیست همان طور که جناب سینای عزیز فرمودند اگر سری s هست با دانگل هوایی و یا اینترنتی و اگر سری معمولی است فقط با خرید کارت اورجینال . در ضمن سیستم کد گذاری این پکیچ ویاکسس است نه biss . از نظر سیستم کد گذاری اسمون تا زمین فرق دارند .

mr.behrang

کاربر
2010-11-13
7
4
میتونم بپرسم حدودا امکان داره تا چه تاریخی پچ جدید رسیور های نکست بیاد(مخصوصاً next ye-2000fta Qplus)

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
میتونم بپرسم حدودا امکان داره تا چه تاریخی پچ جدید رسیور های نکست بیاد(مخصوصاً next ye-2000fta qplus)

دوست گرامی بستگی به تیم نرم افزاری شرکت داره که چه مزیتی رو بخواهند به نرم افزار اضافه کنند . و اینکه پکیچی هک شود و سیستم کد گذاری او ن پکیچ را در نرم افزار تعریف کنند .

هنوز زمان مشخصی نیست فعلا هم خبری از هک پکیچی اعلام نشده .

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
حالا میشه یه توضیحی راجع این دانگل بدید

دوست گرامی اگر یه سرچ کوچولو تو گوگل بزیند و بنویسید دانگل چیست کل توضیحات در مورد این قطعه به شما خواهد داد .

اینم یه نمونه و یا بهتر بگم تعریف کلی دانگل.

دانگل چیست؟

---------------
دانگل قطعه ای دیجیتالی است که می تواند از طریق سیگنالهای ماهواره ای با مرکز دیتای کارت شیرینگ ارتباط برقرار کند و کانالهای کارتی مشخص شده را باز کند. به عبارت بهتر با دانگل می توان بدون نیاز به اینترنت و کارت اوریجینال ، کانالهای کارتی (که وعده داده شده باشد) را باز کرد. اساس کار دانگل گرفتن کلیدهای چند ثانیه ای از کارت به اشتراک گذاشته شده روی سرور توسط سیگنالهای ماهواره ای است.
در حال حاضر دانگل های متفاوتی در بازار موجود است. Y4 ، Timer ، Microbox ، Y6 و.... . در گذشته نیز دانگلهایی همانند Y2 فعال بوده اند. اما ویژگی رایجی که این دانگلها دارند این است که با دستگاههای خاصی کار می کنند. مثلا دانگل میکروباکس که الان رایج است روی رسیورهای اکولینک ، برخی استارست ها ، هایویژن ، آی کلاس و چند رسیور دیگر قابل راه اندازی است.

کار دانگل چیست؟
--------------------
دانگل با دریافت data از ماهواره های eutelsatW6 یا eutelsat W3 یا NSS6 کدهای جدید را به رسیور منتقل میکند و میتونید کانالهایی که کارتی و پولی هستن رو به صورت آزاد و بدون پرداخت هیچ هزینه ای تماشا کنید. فقط هر از چند وقتی پچ و یا ساده تر بگم نرم افزاری جدید برای مدل دانگل های مختلف میاد که باید از روشهایی که در سایت ذکر شده این نرم افزارها رو به دانگل انتقال داده و دوباره کانالها باز بشن و شما از تماشای کانالهای مورد علاقتون لذت ببرید.

MCSR-7

کاربر
2010-11-29
8
3
دوست گرامی اگر یه سرچ کوچولو تو گوگل بزیند و بنویسید دانگل چیست کل توضیحات در مورد این قطعه به شما خواهد داد .

اینم یه نمونه و یا بهتر بگم تعریف کلی دانگل.

دانگل چیست؟

---------------
دانگل قطعه ای دیجیتالی است که می تواند از طریق سیگنالهای ماهواره ای با مرکز دیتای کارت شیرینگ ارتباط برقرار کند و کانالهای کارتی مشخص شده را باز کند. به عبارت بهتر با دانگل می توان بدون نیاز به اینترنت و کارت اوریجینال ، کانالهای کارتی (که وعده داده شده باشد) را باز کرد. اساس کار دانگل گرفتن کلیدهای چند ثانیه ای از کارت به اشتراک گذاشته شده روی سرور توسط سیگنالهای ماهواره ای است.
در حال حاضر دانگل های متفاوتی در بازار موجود است. Y4 ، timer ، microbox ، y6 و.... . در گذشته نیز دانگلهایی همانند y2 فعال بوده اند. اما ویژگی رایجی که این دانگلها دارند این است که با دستگاههای خاصی کار می کنند. مثلا دانگل میکروباکس که الان رایج است روی رسیورهای اکولینک ، برخی استارست ها ، هایویژن ، آی کلاس و چند رسیور دیگر قابل راه اندازی است.

کار دانگل چیست؟
--------------------
دانگل با دریافت data از ماهواره های eutelsatw6 یا eutelsat w3 یا nss6 کدهای جدید را به رسیور منتقل میکند و میتونید کانالهایی که کارتی و پولی هستن رو به صورت آزاد و بدون پرداخت هیچ هزینه ای تماشا کنید. فقط هر از چند وقتی پچ و یا ساده تر بگم نرم افزاری جدید برای مدل دانگل های مختلف میاد که باید از روشهایی که در سایت ذکر شده این نرم افزارها رو به دانگل انتقال داده و دوباره کانالها باز بشن و شما از تماشای کانالهای مورد علاقتون لذت ببرید.
ببخشید این دانگل واسه ما چقدر آب میخوره؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: b55

MCSR-7

کاربر
2010-11-29
8
3
ببخشید یادم رفت بگم برای بازکردن کانال های الجزیره 1 تا 10 باید از کودوم دانگل استفاده کنم برای رسیور supermax cx 1*1 master
قیمتش حدودن چنده؟؟

• Like

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
ببخشید این دانگل واسه ما چقدر آب میخوره؟؟؟

ببخشید یادم رفت بگم برای بازکردن کانال های الجزیره 1 تا 10 باید از کودوم دانگل استفاده کنم برای رسیور supermax cx 1*1 master
قیمتش حدودن چنده؟؟

تذکر:

اولا:ذکر قیمت محصولات خلاف قوانین سایت

دوم: شما وقتی میبینید از پایه ای ترین و ساده ترین مسائل هم سر در نمیارید بهتره در انجمن جستجو کنید و مطالب را مطالعه تا اطلاعات کسب کنید قرار نیست از ابتدا همه چیز مجدد توضیح دهیم...

MCSR-7

کاربر
2010-11-29
8
3
تذکر:

اولا:ذکر قیمت محصولات خلاف قوانین سایت

دوم: شما وقتی میبینید از پایه ای ترین و ساده ترین مسائل هم سر در نمیارید بهتره در انجمن جستجو کنید و مطالب را مطالعه تا اطلاعات کسب کنید قرار نیست از ابتدا همه چیز مجدد توضیح دهیم...
من یه خواهشی از شما کردم اونم این بود که لطفا بگید کجای دستگاه نوشته s ؟؟؟
من پشت دستگاه رو نگاه کردم هیچی ندیدم میشه لطف کنید بگید دقیقا کجا نوشته ?

• Like

strong1415

کاربر
2009-06-20
15
30
38
مشکل در ریسیور سوپر مکس 9950cxt

با سلام
من ریسیور سوپر مکس 9950cxt نرم افزار سری s را زدم با مشکل clon مواجه شد حتی پروگرام هم کردم ولی باز راه نیفتاد از شما برنامه فلش و (بکاب مهم)این ریسیور را میخواستم با تشر از شما:051:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
من ریسیور سوپر مکس 9950cxt نرم افزار سری s را زدم با مشکل clon مواجه شد حتی پروگرام هم کردم ولی باز راه نیفتاد از شما برنامه فلش و (بکاب مهم)این ریسیور را میخواستم با تشر از شما:051:

برنامه فلش در بخش فایلهای فلش موجود است البته فقط برای اعضای vip...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا