پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
پس این تاپیک را نذارین بخش سوالات و مشکلات

دوست عزیز فایل فلش رسیورها در بخش تعمیرات قرار دارد استفاده از بخش تعمیرات این سایت رایگان نیست و نیازمند پرداخت حق اشتراک در غیر اینصورت دسترسی به اون بخش ندارید. میتونید برای کسب اطلاعات بیشتر روی امضا من کلیک کنید.

گل گفتی دوست من
یه هفته هست یه وسال پرسیدم یه نفر هم اهمیت نداده

اولا یک هفته نیست و دو روز هست. شما سوالاتی میپرسید که قبلا جواب داده شده در مورد نحوه تشخیص سری s حدود یک سال و نیم هست داریم اطلاع رسانی میکنیم تاپیک آموزشی در همین رابطه باز کردیم ولی متاسفانه شما جستجو نمیکنید همانطور که گفتم قرار نیست همه چیز را از اول توضیح دهیم در همین بخش جستجو کنید پیدا میکنید...

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
پس این تاپیک را نذارین بخش سوالات و مشکلات :blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow:

گل گفتی دوست من
یه هفته هست یه وسال پرسیدم یه نفر هم اهمیت نداده

دوستان گرامی خواهشا انقد کم لطف نباشید سوالات شما به نحو احسن و انچه در توان ما بوده جواب داده شده . انیکه شما خیلی اماتور هستید تقصیر از ما نیست .

b55

کاربر
2010-03-15
3
4
باسلام و خسته نباشيد خدمت اساتيد محترم:
ميخواستم بپرسم چرا؟رسيورهاي استارمکس 9999 اچ دي برروي فرکانس پي ام سي ماهواره هاتبرد تصوير نداره ولي صدا برقراره تعداد زيادي از اين رسيور رو تست کرديم همين مشکل رو داشتن اگه امکان داره راهنمايي بفرماييد.

kurdistan is my love

MCSR-7

کاربر
2010-11-29
8
3
با سلام فهمیدم که رسیور من سری s هست حالا چیکار کنم
باید کودوم دانگل رو بخرم تا بتونم همه کانال های الجزیره اسپورت رو باز کنم؟؟؟؟
ببخشید این جریان شرینگ اینترنتی چیه؟ یعنی بدون دانگل و هیچ چیز وصل میشه به اینترنت یه لطفی بکنین یه توضیحی بدین

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
با درود
آیا میشه پچ qnfm125.46 در سوپرمکس 1x1 به qnfm118 تزریق کرد؟
از طریق usb میشه اینکارو انجام بدیم یا باید از طریق کابل باشه ؟

متشکرم

نه از آشنایان وفا دیـــــــده ام ****نه از باده نوشان صفــــــا دیده ام
ز نامــــــردمیها نرنجد دلـــــم ****که از چشم خود هم خطا دیده ام
وفای تو رو نازم ای اشک من ****که در دیــــده عمری تو را دیده ام

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
باسلام و خسته نباشيد خدمت اساتيد محترم:
ميخواستم بپرسم چرا؟رسيورهاي استارمکس 9999 اچ دي برروي فرکانس پي ام سي ماهواره هاتبرد تصوير نداره ولي صدا برقراره تعداد زيادي از اين رسيور رو تست کرديم همين مشکل رو داشتن اگه امکان داره راهنمايي بفرماييد.

kurdistan is my love
دوست عزیز آخرین نرم افزار ارائه شده را تزریق کنید و بعد ریست فکتوری کنید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: b55

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام فهمیدم که رسیور من سری s هست حالا چیکار کنم
باید کودوم دانگل رو بخرم تا بتونم همه کانال های الجزیره اسپورت رو باز کنم؟؟؟؟
ببخشید این جریان شرینگ اینترنتی چیه؟ یعنی بدون دانگل و هیچ چیز وصل میشه به اینترنت یه لطفی بکنین یه توضیحی بدین

دوست گرامی حالا نرم افزار را از لینک پایین دانلود به دستگاه تزریق کنید .

امولاتور را روشن و در اخرین قسمت ( PORT) با تغییر گزینه ها شاهد پروتکل TWIN میشوید .

هر دانگلی که این پروتکل را ساپورت میتوانید استفاده کنید .

از نظر بنده دانگل میکرو باکس 2 فعلا گزینه خوبی است .

فعال کردن امولاتور :
مـــنــــو ==>> مدول ===>> دکمه قرمز ==>> رمز 0000 یا 6000==>> گزینه cas که ظاهر شد اون را باز و امولاتور را را روشن کنید .

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=37945

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
اگه میشه لطف کنید جواب منو توی سه پست بالاتر بدین
خیلی واجبه و عجله دارم

متشکرم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با درود
آیا میشه پچ qnfm125.46 در سوپرمکس 1x1 به qnfm118 تزریق کرد؟
از طریق usb میشه اینکارو انجام بدیم یا باید از طریق کابل باشه ؟
متشکرم

اگه میشه لطف کنید جواب منو توی سه پست بالاتر بدین
خیلی واجبه و عجله دارم

متشکرم

استفاده کنید دوست عزیز مشکلی نیست میتوانید با usb انتقال دهید.:eek:k:

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
بخدا گُلی شما Tiesto عزیز
ما که هر جا گشتیم همجا بسته بود فقط امیدمون اینجا بود که جواب و کمکی بگیریم .

ممنون وسپاسگذارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: TiestoSat

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
من یه خواهشی از شما کردم اونم این بود که لطفا بگید کجای دستگاه نوشته s ؟؟؟
من پشت دستگاه رو نگاه کردم هیچی ندیدم میشه لطف کنید بگید دقیقا کجا نوشته ?

با سلام
ضمن تکرار گفته دوستان که در سایت جستجو کنید حتما" جوابتون رو میگیرید باید عرض کنم گاها" پشت بعضی از دستگاهها سری S درج نشده شما میتونید به راحتی توی قسمت STB سری دستگاهتون رو متوجه شید.
بدین صورت که اگه SuperMax QNFM118 تا QNFM125 بود سری معمولی هستش و اگه بالاتر بود سری اس هستش مثل : SuperMax QNFM126

به همین راحتی

موفق باشید

mr.behrang

کاربر
2010-11-13
7
4
جناب آقای tiesto عزیز
با سلام ،اول اینکه از بابت پچ های جدید ممنونم ثانیاً اینکه این پچ های جدید که گذاشتی کدومشون به next ye-2000fta Qplus میخوره...

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
جناب آقای tiesto عزیز
با سلام ،اول اینکه از بابت پچ های جدید ممنونم ثانیاً اینکه این پچ های جدید که گذاشتی کدومشون به next ye-2000fta Qplus میخوره...

سلام

هیچکدام. نرم افزار جدید برای Qplus ارائه نشده است. آخرین نرم افزار این دستگاه مربوط به 5 ماه پیش.

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
با سلام لطف کنید به این سوال بنده جواب بفرمائید:

چرا وقتی سافتکمی برای یه نوع دستگاه ساخته میشه؛نمیشه از روی کدهای اون دستگاههای دیگه رو هم به نان و نوایی برسونیم.

مثل همین کد شبکه 3 که به هر دستگاهی بدیم ردیف میشه .
اصلا" چرا وقتی شبکه های انیماکس و ... باز بود از رو کد اونا نشد برای دستگاههای دیگه سافتکمی بسازید؟

بسیار فراوان ممنونم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام لطف کنید به این سوال بنده جواب بفرمائید:

چرا وقتی سافتکمی برای یه نوع دستگاه ساخته میشه؛نمیشه از روی کدهای اون دستگاههای دیگه رو هم به نان و نوایی برسونیم.

مثل همین کد شبکه 3 که به هر دستگاهی بدیم ردیف میشه .
اصلا" چرا وقتی شبکه های انیماکس و ... باز بود از رو کد اونا نشد برای دستگاههای دیگه سافتکمی بسازید؟

بسیار فراوان ممنونم

دوست عزیز هر نوع سافتکم برای امولاتور خاصی نوشته میشود باید دستگاه سیستم را ساپورت کند تا کلیدهای موجود در سافتکم عمل کنند تنها ساخت سافتکم کافی نیست. شبکه انیماکس باید امولاتور در نرم افزار فیکس میشد تا باز شود برای سری s این کار توسط برنامه نویسان شرکت صورت گرفت و با نرم افزار باز شد. ولی سری معمولی چون دستگاه ساپورت نمیکند و از رده خارج شده نرم افزار ارائه نشده و حتی با تزریق سافتکم باز نمیشود. البته الان زیاد بین سری معمولی و s فرقی نیست چون تمام دستگاهها بسته شده و کانال خاصی باز نیست.

b55

کاربر
2010-03-15
3
4
باسلام:

چرادررسيوراستارمکس 9999 اچ دي بااينکه برروي کارتن زبان فارسي قيد شده ولي داخل منوي دستگاه زبان فارسي نداره ايا پچي براي فارسي کردن منوي دستگاه هست يانه.
باتشکر

sasan5656

کاربر
2010-11-29
1
0
سلام: خسته نباشيد. لطفا نحوه انتقال سافتکم جدید سوپرمکس با پسوندkey.وkdb.وکاراین فایلها را توضیح دهیدوایابا رسیور 9200CXT All In Oneسازگاراست یانه؟
باتشکر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام: خسته نباشيد. لطفا نحوه انتقال سافتکم جدید سوپرمکس با پسوندkey.وkdb.وکاراین فایلها را توضیح دهیدوایابا رسیور 9200CXT All In Oneسازگاراست یانه؟
باتشکر

مثل آپگرید از طریق usb منتقل کنید. باعث میشود چند کانال که ذکر شده باز شوند. سافتکمی که برای سوپرمکس - استارمکس قرار دادم با این مدل سازگار است.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا