strong1415
کاربر
- 2009-06-20
- 15
- 30
- 38
پس این تاپیک را نذارین بخش سوالات و مشکلات :blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow:برنامه فلش در بخش فایلهای فلش موجود است البته فقط برای اعضای vip...
پس این تاپیک را نذارین بخش سوالات و مشکلات :blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow:برنامه فلش در بخش فایلهای فلش موجود است البته فقط برای اعضای vip...
گل گفتی دوست منپس این تاپیک را نذارین بخش سوالات و مشکلات :blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow:
پس این تاپیک را نذارین بخش سوالات و مشکلات
گل گفتی دوست من
یه هفته هست یه وسال پرسیدم یه نفر هم اهمیت نداده
پس این تاپیک را نذارین بخش سوالات و مشکلات :blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow:
گل گفتی دوست من
یه هفته هست یه وسال پرسیدم یه نفر هم اهمیت نداده
دوست عزیز آخرین نرم افزار ارائه شده را تزریق کنید و بعد ریست فکتوری کنید .باسلام و خسته نباشيد خدمت اساتيد محترم:
ميخواستم بپرسم چرا؟رسيورهاي استارمکس 9999 اچ دي برروي فرکانس پي ام سي ماهواره هاتبرد تصوير نداره ولي صدا برقراره تعداد زيادي از اين رسيور رو تست کرديم همين مشکل رو داشتن اگه امکان داره راهنمايي بفرماييد.
kurdistan is my love
با سلام فهمیدم که رسیور من سری s هست حالا چیکار کنم
باید کودوم دانگل رو بخرم تا بتونم همه کانال های الجزیره اسپورت رو باز کنم؟؟؟؟
ببخشید این جریان شرینگ اینترنتی چیه؟ یعنی بدون دانگل و هیچ چیز وصل میشه به اینترنت یه لطفی بکنین یه توضیحی بدین
با درود
آیا میشه پچ qnfm125.46 در سوپرمکس 1x1 به qnfm118 تزریق کرد؟
از طریق usb میشه اینکارو انجام بدیم یا باید از طریق کابل باشه ؟
متشکرم
اگه میشه لطف کنید جواب منو توی سه پست بالاتر بدین
خیلی واجبه و عجله دارم
متشکرم
من یه خواهشی از شما کردم اونم این بود که لطفا بگید کجای دستگاه نوشته s ؟؟؟
من پشت دستگاه رو نگاه کردم هیچی ندیدم میشه لطف کنید بگید دقیقا کجا نوشته ?
جناب آقای tiesto عزیز
با سلام ،اول اینکه از بابت پچ های جدید ممنونم ثانیاً اینکه این پچ های جدید که گذاشتی کدومشون به next ye-2000fta Qplus میخوره...
با سلام لطف کنید به این سوال بنده جواب بفرمائید:
چرا وقتی سافتکمی برای یه نوع دستگاه ساخته میشه؛نمیشه از روی کدهای اون دستگاههای دیگه رو هم به نان و نوایی برسونیم.
مثل همین کد شبکه 3 که به هر دستگاهی بدیم ردیف میشه .
اصلا" چرا وقتی شبکه های انیماکس و ... باز بود از رو کد اونا نشد برای دستگاههای دیگه سافتکمی بسازید؟
بسیار فراوان ممنونم
سلام: خسته نباشيد. لطفا نحوه انتقال سافتکم جدید سوپرمکس با پسوندkey.وkdb.وکاراین فایلها را توضیح دهیدوایابا رسیور 9200CXT All In Oneسازگاراست یانه؟
باتشکر