پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام

من سوييچر را ديدم . جهت ترك s2 و اروپا s1 و عرب s4 بود . با رسيور كه تنظيم ميكنم باز هم مثل قبل ميشه . باز چه كار كنم . با تشكر
دوست عزیز اگر از سالم بودن سویچر اطمینان دارید در منو تنظیمات انتن به روش زیر سویچر را تنظیم کنید: turksat=b hotbird=a arabsat=d

rembo7

کاربر
2009-07-05
3
3
salam man niz ba moshkel celon movaje shodam lotfan narm afzar va loder 9200
cxt ra dar linke marbote bezarid . mamnon
:busted_red:دوست گرامی
اینجا سایت فارسی زبان هست تایپ فینگیلیش ممنوع

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sarakhs

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
salam man niz ba moshkel celon movaje shodam lotfan narm afzar va loder 9200
cxt ra dar linke marbote bezarid . mamnon

دوست عزيز پاسخ سوال شما در صفحات قبلي همين تاپيك داده شده . لطفا فارسي تايپ كنيد.

rembo7

کاربر
2009-07-05
3
3
سلام دوستان لطفا کد کانال 3 ایران را در لینک قرار دهید ممنون

nimamahvare

کاربر
2009-10-18
1
0
34
با سلام
ميشه منو راهنمايي كنين كه چطوري ميشه كانال هاي قفلي كه cas نوشته باز كنم؟

bmsat

کاربر
2009-09-08
1
0
**********************اگرممکنه طریقه نصب نرم افزارازراه usb بافلش مموری راهم توضیح دهید
:busted_red:تذکر:
قرار دادن هرگونه ادرس وشماره تماس در متن پست خلاف قوانین ارسال میباشد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

n2580

Banned
2009-10-28
1
0
سلام و خسته نباشید در مورد دسگاه سوپر مکس 9200cxt ایا مدلی برای تبدیل موجود هست و سوال دومم اینکه راه چیدن شبکه های دلخواه و علت seve نشدنش چیه - ممنون میشم اگه کمک کنید نادر 2580

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام و خسته نباشید در مورد دسگاه سوپر مکس 9200cxt ایا مدلی برای تبدیل موجود هست و سوال دومم اینکه راه چیدن شبکه های دلخواه و علت seve نشدنش چیه - ممنون میشم اگه کمک کنید نادر 2580

باسلام
درصورت امكان تبديل اين مدل را ميتوان به نكست 2000 cis تبديل كرد.
در مورد سوال دوم بايد عرض كنم اين مشكل مربوط به نرم افزارهاي جديد ميباشد كه برخي قسمتها از جمله favorite در آن حذف شده است.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
**********************اگرممکنه طریقه نصب نرم افزارازراه usb بافلش مموری راهم توضیح دهید
:busted_red:
دوست عزيز نرم افزار را پس از دانلود از حالت زيپ خارج كرده و در فلش مموري كپي كنيد سپس به رسيور وصل كنيد روي آن ok كرده و صبر كنيد تا دستگاه ريستارت شود.

kamo464

کاربر
2009-10-15
3
3
سوال اول شما مربوط به بخش تعمیرات است آنجا مطرح کنید. برای ظبط از یک کانال و تماشای کانال دیگر هم دکمه رکورد را ر وی کانالی که میخواهید تماشا کنید بزنید و از لیستی که بالا میاد یک کانال برای رکورد روی فلاش انتخاب کنید. این قابلیت در نرم افزارهای جدید اضافه شده.

با سلام و خسته نباشید مشکل من حل شد و اشکال از شل بودن کانکتور اتصالی برد اصلی به برد پاور بود
با تشکر و سپاس از راهنمائی شما.

• Like

hosen1

کاربر
2009-11-01
1
0
سلام برای طبقه بندی فایلها در سوپر مکس باید چکار کرد مثلا" میخوام که فیلمها و شوها و کانالهای ورزشی رو جدا کنم

:busted_red: دوست عزیز از این به بعد سوالات خود را در بخش مربوطه مطرح فرمایید.:busted_red:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jijo

کاربر
2009-10-25
4
3
سلام.خسته نباشید.ایا جایی یا برنامه ای وجود دارد تا اطلاعات لازم برای وارد کردن cw کانالها در رسیور رو پیدا کرد.چون در اکثر موارد کد کانال گذاشته میشود نه این اطلاعات

• Like

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام برای طبقه بندی فایلها در سوپر مکس باید چکار کرد مثلا" میخوام که فیلمها و شوها و کانالهای ورزشی رو جدا کنم
با سلام. اگر منظور شما favorite است باید خدمت شما عرض کنم این امکان در نرم افزارهای اخیر حذف شده است و ممکن نیست.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917

kheyli_ham_khob

کاربر
2009-06-16
47
46
39
سلام من برنامه 9200 رو روي دستگاه مربوطه ريختم ولي دستگاه سوخت --- يا فكر كنم فلش خالي كرد ---
---------------------------
ايا برنامه مشكلي داره ؟
=================
اگه برنامه سري s را به اون يكي سري ( ) بريزيم اينطوري ميشه ؟؟
=====================
نحوه تشخيص سري s با سري هاي قبلي چطوريه ؟؟
==================
ممنون.

• Like

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام من برنامه 9200 رو روي دستگاه مربوطه ريختم ولي دستگاه سوخت --- يا فكر كنم فلش خالي كرد ---
---------------------------
ايا برنامه مشكلي داره ؟
=================
اگه برنامه سري s را به اون يكي سري ( ) بريزيم اينطوري ميشه ؟؟
=====================
نحوه تشخيص سري s با سري هاي قبلي چطوريه ؟؟
==================
ممنون.
با سلام دوست عزیز این نوع رسیور چند ماهی میشه که وارد بازار شده و چند ماه پیش یه سر و صدایی بلند شد که پچ های سوپرمکس وقتی روی این رسیور ها تزریق میشه، رسیور از کار می افته، که بعدابا پچ اصلاحی درست شد.

اگه شما تا قبل از این پچ میزدید و رسیورتون مشکلی براش پیش نمی امد، نوع معمولی بود. این رسیور ها چند ماهه وارد بازار ایران شدن و اگه شما قبل از این تاریخ رسیور رو خریده اید، نوع معمولی هست و نوع S نیست. از نظر شکل ظاهری هم قطعا عین رسیور های معمولی هستند. اگر از نرم افزار سری s روی رسیور سری معمولی استفاده کرده اید و به مشکل ارور clon برخورده اید از لینک زیر جهت رفع این مشکل استفاده کنید.
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27944

• Like

s_razzaghi83

کاربر
2009-11-03
9
1
35
چی بخرم؟؟

سلام دوستان
من میخام یه ماهواره بخرم. سوپر مکس خوبه؟؟
1*1 با 9200 چه فرقی داره؟؟
ممنون

kamranjon

کاربر
2009-10-18
5
2
49
با سلام

دوست عزيز لطف كنيد ليست كانال ماهوارههاي عرب ترك نايل هاتبرد رو برام بزاريد كه به رسيور بريزم. ممنونم.

barzand

کاربر
2009-11-01
3
0
40
سلام، من امشب برنامه جدید 1*1 رو از newprog دانلود کردم وقتی رسیور رو با usb آپگریت کردم دسگاه خاموش شد ودیگه اصلا روشن نمیشه ، حالا چیکار کنم؟ راستی روی نمایشگر رسیور مینویسه clon (یا یه همچین چیزی)
من تمام این مراحل رو انجام دادم و برنامه جدید رو ریختم اما بعد از ریختن برنامه باز هم به حالت اول برگشت و پیغام clon را داد خواهشمندم بهم کمک کنید چون خانمم تو خونه تنها سرگرمیش اینه چند روزه که واقها ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا