mehdijebeli
کاربر
- 2009-10-26
- 2
- 2
با سلام
لطفا اموزش تصویری جی تک ریسور سوپرمکس 6000 ci deluxe را بطور کامل در سایت قرار دهید
با تشکر
لطفا اموزش تصویری جی تک ریسور سوپرمکس 6000 ci deluxe را بطور کامل در سایت قرار دهید
با تشکر
درود
دوستان من یک رسیور 1&1 سوپرمکس دارم خاموش وروشن میشه مشکل چیه؟
تنظیم کارخانه کردم
فلاش کردم
برنامه ریختم.
ولی مشکل حل نشد.
با سلام دوست عزیز دستگاه شما مشکل تغذیه دارد به تعمیر کار مرا جعه کنید.درود
دوستان من یک رسیور 1&1 سوپرمکس دارم خاموش وروشن میشه مشکل چیه؟
تنظیم کارخانه کردم
فلاش کردم
برنامه ریختم.
ولی مشکل حل نشد.
سلام من 9200 دارم
میبخشید ها ولی یه نمه مبتدی هستم ...
میشه یه توضیحات کلی بدین.... مثلا سافتکم چیه؟.... چرا آپگرید میکنن؟......چطوری میتونم کانال های کارتی رو باز کنم
خشاب چیه؟.... کارت چیه؟
خیلی خیلی شرمندم.... سوالام زیاده....به بزرگواریه خودتون ببخشید
سلام . میخواستم سوپر مکس 1*1 بخرم ولی مگن مدل چینی زیاد شده . اگر کسی تفاوت مدل کره ای و چینی رو می دونه راهنمایی کنه که ممنون می شم کلاه سرم نره .
اساتید مشاوره جهت خرید dvb-s supermax 1x1
لطفا در مورد کیفیت و مشخصات این دستگاه اطلاعات کامل بدین
کیفیت پخش و نحوه ضبط نوع فرمت ظبط
قابلیت باز کردن چه کانال هایی رو داره ؟
قابلیت استفاده از چه دانگی رو داره ؟
قابلیت خواندن چه کارت هایی رو داره ؟
و آیا خرید این رسیور خوبه یا رسیور دیگه ای پیشنهاد می کنید ؟
آیا چینی این رسیور هم وجود داره و در مورد نحوه تشخیص رسیوره اصل از نوع تقلبی (چینی ) dvb -s supermax 1x1 راهنمایی کنید !
دوست عزيز
فكر كنم در پست قبلي به اندارزه كافي توضيح دادم
از نظر ضبط مثل بقيه ريسيور ها با فرمت ts ضبط ميكنه هيچ دانگلي را ساپورت نميكنه حدودا يك سال است كه نرم افرازي براش ارائه نشده هيچ كدام از كانالهاي كارتي را باز نميكنه و در ضمن كد دستي هم نميخوره ولي دستگاه كارت خواني است .
حالت خوبه؟ky:
این رسیور تازه به بازار اومده در ایران هم به سختی گیر میاد
لطفا اونایی که اطلاعات کامل ندارن بیخودی پست نزنن :busted_red:
دوست گرامي شما كه تو بازار ريسيور نيستيد چرا بي جهت ميخوايد كاري بكنيد كه جلب توجه كنيد من اين ريسيور رو سال 2008 تو بازار ديدم حالا شما ميگيد كه هنوز وارد بازار ايران نشده .
درست مدلشو بخون بعدن ....بزن
DVBS تکنولوژی جدید چطور 2008 اومده ؟
DVB-S Supermax 1x1
نه Supermax 1x1
من از وقتیکه سوپر مکس آنالوگ اومده بازار رسیور دارم از کار افتاده ولی هنوزم دارمش می خوای عکسشو بزارم ؟
یکی از آشناهام ازم راجب این رسیور پرسید گفتم بهش اطلاعات غلط ندم تو این قسمت مطرح کردم !
رسیور خودم هم cuberevo9000 hd
سيستم عامل لينوكس اوپن سورسقابليت نصب تمامي اكانتهاي موجودساپورت قويسي پي يو 266 مگاهرتزقابليت پخش دو تصوير همزمانپشتيباني از فورمت هاي DVB DVB-S DVB-S2 DVB-T DVB-Cساپورت فورمت DIVXساپورت HDMI HDCP2 عدد اسلوت كارت خوانساپورت 2 عدد كم مستقيم يونيورسالرزولوشن 576P 720P 1080iدرگاه usb2 هاستدرگاه USB1 كلاينتورودي مودم خط تلفنخروي S VIDEO2 خروجي سوكت اسكارت استاندارد اروپانصب هارد در داخل رسيورقابليت اديت لیست كانال و ليست علاقه منديهاقابليت نصب ايميج توسط فلش مموري -مستقيم و بدون كامپيوترضبط روي فلش مموري و پخش مجددتايم شيفت تا 8 ساعتمشاهده اسم كانال و پكيج روي پانلفن خنك كننده پشت رسيورقابليت كنترول تمامي تجهيزات صوتي تصويري منزل شما با كنترول اين رسيورداراي پلاگين WEB TV براي مشاهده همزمان تصاوير روي كامپيوتر و كنترول رسيور از راه دورقابليت بهره گيري از اينترنت روي رسيورقابليت نصب هارد sata i با ظرفيت 1.5 گيگ داخل برد رسيورنصب هارد S-SATA 3.5 HDD داخل رسيوربدون نياز به مودم روتر دار (بهره گيري از سامانه pppoe در خود رسيور)
دوست عزيز فكر نكنم از لحاظ نرم افزاري فرقي داشته باشه اگه هم داشته باشه از لحاظ سخت افزاري است ولي در كل ريسيور هاي سور مكس از لحاظ نرم افزاري حتي از شركت خودشون هم بي بهره هستند و دوم اينكه دانگل رو ساپورت نميكنن و سوم اينكه كد دستي براي باز كردن شبكه سه سيما در آن موجود نيست و ديگه چي براتون بگم اين معايب يه دستگاه 1*1 بود كه يهتون گفتم تازه اگر مدل كره اي هم باشه .
ممنون از راهنمایی شما . اگر لطف کنید رسیوری در حدود قیمت 1*1 و کارایی و ساپورت مناسب معرفی کنید ممنون میشم :s13: