پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

EHSANKARAMI2231

کاربر
2010-03-28
5
1
تفاق idman azerbayjanبراش ميفته ونميشه بهش كد بيس داد ........فقط بايد بگم كه نحوه كد دادن و كد شبكه 3 و...رو بلدم ولي مشكل از اين چيزا نيست باسلام من يه استارمكس 9999دارم ام شبكه 3 روي ماهواره بدر موقع فوتبال كد ميشه و دقيقا همون ا

EHSANKARAMI2231

کاربر
2010-03-28
5
1
باسلام من يه استارمكس 9999دارم ام شبكه 3 روي ماهواره بدر( 11900-27500) موقع فوتبال كد ميشه و دقيقا همون اتفاق idman azerbayjanبراش ميفته ونميشه بهش كد بيس داد ........فقط بايد بگم كه نحوه كد دادن و كد شبكه 3 و...رو بلدم ولي مشكل از اين چيزا نيست....

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
تفاق idman azerbayjanبراش ميفته ونميشه بهش كد بيس داد ........فقط بايد بگم كه نحوه كد دادن و كد شبكه 3 و...رو بلدم ولي مشكل از اين چيزا نيست باسلام من يه استارمكس 9999دارم ام شبكه 3 روي ماهواره بدر موقع فوتبال كد ميشه و دقيقا همون ا

شبکه 3 و آن کانالهایی که گفتید موقع کد شدن از سیستم غیر استاندارد biss استفاده میکنند با این رسیورها مشکل دارند و باز نمیشود. شاید در ورژن های بعدی این مشکل نرم افزاری رفع شود .

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
کمک و راهنمایی کنید ؟

با سلام . برای رسیور 9200 all in one با ورژن 127.66 ساخت کره آیا میتوان از نرم افزارهای دستگاه مشابه ولی با ورژن 129.79 یا 129.66 یا ورژن های بالا تر استفاده کرد یا نه ؟ در ضمن ایا این مدل رسیور واقعا کارت خور میباشد یا نه و مشه در این جایگاه کارت از کارتهای پکیج داسمارت ترکیه استفاده کرد یا نه ؟:eek:k:

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
شبکه 3 و آن کانالهایی که گفتید موقع کد شدن از سیستم غیر استاندارد biss استفاده میکنند با این رسیورها مشکل دارند و باز نمیشود. شاید در ورژن های بعدی این مشکل نرم افزاری رفع شود .

آیا به رسیور خاصی نیاز است یا نه و ورژنش چقدر باید باشد در حال حاظر چه رسیورهایی این نوع کد بیس ها رو باز میکنند ؟:eek:k:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام . برای رسیور 9200 all in one با ورژن 127.66 ساخت کره آیا میتوان از نرم افزارهای دستگاه مشابه ولی با ورژن 129.79 یا 129.66 یا ورژن های بالا تر استفاده کرد یا نه ؟ در ضمن ایا این مدل رسیور واقعا کارت خور میباشد یا نه و مشه در این جایگاه کارت از کارتهای پکیج داسمارت ترکیه استفاده کرد یا نه ؟:eek:k:

سلام

بله رسیور شما سری S هست و تمام نرم افزارهای سری S و این دو ورژن که گفتید میتوانید استفاده کنید.

رسیور شما Designed By Korea هست دوست عزیز تمام این رسیورها ساخت چین میباشند. سری اول که بیش از 2 سال هست تولید نمیشوند و من یک مدل 1X1 اصلی به عنوان نمونه نگه داشتم از سری معمولی و اصلی با مارک MADE IN KOREA منتشر شد و بسیار سخت افزار مرغوبتر داشت و CPU این سری بر خلاف سری S پرس شده روی برد دستگاه و کلا قطعات فرق میکند و کارایی بالاتری داشت ولی متاسفانه از ساپورت نرم افزاری خارج شد. این رسیورهایی که شما دارید کپی شده آن محصول توسط کارخانه ای در چین است. البته سری S هم کیفیت قطعات در حد قابل قبولی است. در ضمن زیاد به مارک پشت دستگاه توجه نکنید برای مثال رسیورهای ایکلاس با مارک MADE IN KOREA منتشر میشوند در حالی که 100% قطعات چین و رسیور ساخت چین میباشد.

کارتخوان دستگاه شما واقعی هست و میتوانید از کارتهای پکیج های مورد نظر به راحتی استفاده کنید. مهمترین برتری سری S ساپورت نرم افزاری دستگاه.:eek:k:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
آیا به رسیور خاصی نیاز است یا نه و ورژنش چقدر باید باشد در حال حاظر چه رسیورهایی این نوع کد بیس ها رو باز میکنند ؟:eek:k:

بستگی به نرم افزار رسیورها دارد سوپرمکسها و استارمکس همیشه با این سیستم کدگذاری غیر استاندارد مشکل داشتند و تا کنون که در هیچ ورژنی من ندیدم رفع شده باشد.

در رسیورهای دیگر با سری استارست مدلهای 230 - 97 - 95 usb تست کردم شبکه 3 ایران بدون مشکل باز میشود. همانطور که گفتم مشکل نرم افزاری و امکان رفع شدن با نرم افزارهایی که در اینده ارائه خواهد شد هست...

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
next ye 7500 dapci plus

با سلام جدید ترین سافتکم رسیور نکست مدل ye- 7500 dapci plus رو میخواستم به همراه لودرش ودر ضمن چطوری میتونم وارد منوی کد دهی دستی این ماهواره بشم و رمز مادر این مدل رسیور چیه ؟ آیا نرم افزاری هم برای این مدل پیدا میشه البته جدید یا در حد امکان جدیدترین ؟آموزش آپدیتش یا آپگرید کردنش را هم میخوام ؟ با تشکر saberkhan:eek:k:

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
را هنمایی ؟

جدیدترین سافتکمی که قرار دادین مدل نکست 2000 سوپر پلاس رو روی سوپر مکس 9200 ریختم از طریق فلاش مموری اولی که سافتکم بود جواب داد به خوبی ولی دومی که سافتکی هست باعث شد که دستگاهم بکلی خاموش شد و دیگه بوت نشد تا اینکه از برق کشیدم ودوباره به برق زدم و درست شد خیلی ترسیدم علت از کجاست در ضمن کد بیسها هیچکدام ثبت نشده بودند ولی دو عدد کد قسمت اخر کد دهی دستگاه ثبت شده بودند که مربوط به کانال WDS TV (10°E) بودند که کانال باز شد یه راهنمایی بکنید چون میترسم دفعه بعد دستگاهم اصلا بوت نشه ؟ با تشکر:eek:k:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
جدیدترین سافتکمی که قرار دادین مدل نکست 2000 سوپر پلاس رو روی سوپر مکس 9200 ریختم از طریق فلاش مموری اولی که سافتکم بود جواب داد به خوبی ولی دومی که سافتکی هست باعث شد که دستگاهم بکلی خاموش شد و دیگه بوت نشد تا اینکه از برق کشیدم ودوباره به برق زدم و درست شد خیلی ترسیدم علت از کجاست در ضمن کد بیسها هیچکدام ثبت نشده بودند ولی دو عدد کد قسمت اخر کد دهی دستگاه ثبت شده بودند که مربوط به کانال WDS TV (10°E) بودند که کانال باز شد یه راهنمایی بکنید چون میترسم دفعه بعد دستگاهم اصلا بوت نشه ؟ با تشکر:eek:k:

دوست عزیز همون سافتکم اول که گفتید سازگار هست منتقل کنید کافیست. تنها دو فرمت مختلف هستند. کدهای بیس ظاهرا فرمت سیستم biss دستگاه شما متفاوت که ثبت نشده میتوانید کد کانالهایی که لازم دارید بصورت دستی بزنید یا اینکه مجدد نرم افزار دستگاه با ورژن 129.79 یا... با فلش مموری تزریق کنید تا برگردند. کانال WDS که گفتید باز کرده مربوط به کلید های سیستم دیگر با نام DCW که در سافتکم اضافه کردم به همین دلیل باز میباشد. :eek:k:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Saberkhan

Homayoun-ir

کاربر
2009-12-26
5
4
49
سلام دوستان اگه امکان داره اخرین نرم فزار ولودرsuper Max 9950 plusبرایم قرار بدید

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
راهنمایی کنید ؟

با سلام . من وقتی با فلش مموری از رسیور ظبط میکنم بیشتر مواقع بخصوص زمانیکه از کانالهای باکیفیت ظبط میکنم تصویر گیر میکنه یا کلا قطع میشه بعد گذشت 10 الی 15 دقیقه رو رسیورهای 9950 و 9200 امتحان کردم دوتاشم مثل همه در ضمن فلش مموری من kingston 8 gig اصله آیا به ظرفیت فلش مموری یا میزان ساپورت رسیور یا نوع فلش مموری بستگی داره یا اصلا این رسیورها اینطوری هستند ؟

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
کابل سوپر مکس ؟

با سلام . کابل وصل کردن رسیور سوپر مکس 9200 به کامپیوتر اسمش چیه و کجا پیدا میشه ؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام . من وقتی با فلش مموری از رسیور ظبط میکنم بیشتر مواقع بخصوص زمانیکه از کانالهای باکیفیت ظبط میکنم تصویر گیر میکنه یا کلا قطع میشه بعد گذشت 10 الی 15 دقیقه رو رسیورهای 9950 و 9200 امتحان کردم دوتاشم مثل همه در ضمن فلش مموری من kingston 8 gig اصله آیا به ظرفیت فلش مموری یا میزان ساپورت رسیور یا نوع فلش مموری بستگی داره یا اصلا این رسیورها اینطوری هستند ؟

سلام سرعت فلش مموری شما کم هست دوست عزیز مشکل رسیور نیست. مواقعی که از کانالهای با کیفیت بالا ضبط میکنید به علت کیفیت بالا تصویر حجم mb/s افزایش میابد درنیجه فلش نامرغوب جوابگو این ظرفیت نیست . با فلش سونی اصلی تست شده تصاویر با کیفیت HD هم بدون مشکل ضبط میشود. :eek:k:

با سلام . کابل وصل کردن رسیور سوپر مکس 9200 به کامپیوتر اسمش چیه و کجا پیدا میشه ؟

کابل پورت کام هست یا همان RS232 . در تمام مراکز فروش لوازم کامپیوتر موجود است حتی اگر بگویید کابل آپگرید لازم دارم متوجه میشوند و به شما میدهند. فراوان هست :eek:k:

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
نظر شما را هم میخوام ؟

رسیور 9200 که تازه گرفتم به نظرم یه ایراد داره اونم اینکه رو تصاویر با نور کم یا صحنه های تاریک و زمانی که نوشته های منوی رسیور رو تصویر میاد یا تو صحنه ای که چیزی تکون میخوره بخصوص اینکه نور صحنه کم باشه یا تاریک باشه پشت تصویر اصلی سایه میفته و تماشای فیلمو دچار مشکل میکنه بیشتر هم تو روز محصوصه آیا دستگاه مشکل برق یا سخت افزاری داره البته اینم بگم رسیور 9950 که دارم اینطوری نیست و پشت زمینه تو هر صحنه ای کاملا سیاهه . عقلم به جایی قد نمیده فکر کنم رسیورم داره سه بعدی میشه ؟ با تشکر از شما که لطف میکنید و به من پاسخ میدید .:eek:ky:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
رسیور 9200 که تازه گرفتم به نظرم یه ایراد داره اونم اینکه رو تصاویر با نور کم یا صحنه های تاریک و زمانی که نوشته های منوی رسیور رو تصویر میاد یا تو صحنه ای که چیزی تکون میخوره بخصوص اینکه نور صحنه کم باشه یا تاریک باشه پشت تصویر اصلی سایه میفته و تماشای فیلمو دچار مشکل میکنه بیشتر هم تو روز محصوصه آیا دستگاه مشکل برق یا سخت افزاری داره البته اینم بگم رسیور 9950 که دارم اینطوری نیست و پشت زمینه تو هر صحنه ای کاملا سیاهه . عقلم به جایی قد نمیده فکر کنم رسیورم داره سه بعدی میشه ؟ با تشکر از شما که لطف میکنید و به من پاسخ میدید .:eek:ky:

سلام فیش های تصویر چک کنید گاهی اوقات سایه می اندازند روی تصویر. با همان فیش 9950 این رسیور را وصل کنید چک و مقایسه کنید اگر باز هم مشکل داشت ایراد سخت افزاری هست. این را هم بگویم که دقیقا خود من با این مساله برخورد کردم تصویر تعدادی از این دستگاه ها (9200cxt) موج دار یا دارای سایه هست که بصورت افقی در تصویر در حال حرکت دیده میشوند. از هر چند مدل یکیش به این مشکل دچار هست و ایراد مربوط به سخت افزار دستگاه هست اگر مطمئن هستید این مورد در باره رسیور شما صدق میکند در صورت امکان رسیور مرجوع کنید بهتر هست.

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
گزینه tps ?

با سلام . گزینه TPS Auto Apdate برای چه کاری هست ؟ فقط تو هات برد کار میکنه و پیام کار با موفقیت انجام شد رو میده ولی چیزی نمیشه ؟ لطفا راهنمایی کنید ! یک درخواست هم داشتم اینکه بوسیله لودر و کابل اپگرید چگونه برنامه یا سافتکم را به رسیور منتقل کنم ؟ لطفا عکس یا فیلمی در این مورد بگذارید (مدل رسیور 9200 ) با تشکر از زحمات شما

:eek:k:saberkhan

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
برای رسیور نکست مدل ye- 7500 dapci plus

برای رسیور نکست مدلی که بالا نوشتم از چه نوع سافتکم مربوط به چه گروهی استفاده کنم ؟ آیا آپگریدش و لودری که براش استفاده میکنیم همون مثل ماله سوپر مکسه یا نه ؟ آیا نرم افزار جدید براش پیدا میشه یا نه ؟ در صورت امکان منبع معرفی کنید ؟:eek:k:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام . گزینه TPS Auto Apdate برای چه کاری هست ؟ فقط تو هات برد کار میکنه و پیام کار با موفقیت انجام شد رو میده ولی چیزی نمیشه ؟ لطفا راهنمایی کنید ! یک درخواست هم داشتم اینکه بوسیله لودر و کابل اپگرید چگونه برنامه یا سافتکم را به رسیور منتقل کنم ؟ لطفا عکس یا فیلمی در این مورد بگذارید (مدل رسیور 9200 ) با تشکر از زحمات شما

:eek:k:saberkhan

سلام

گزینه TPS Auto Apdate خیلی وقت پیش برای بازگشایی پکیج TPS ماهواره هاتبرد کاربرد داشت امروز این پکیج وجود ندارد و این گزینه هم قابلیت از دست داده. در مورد انتقال با لودر در قسمت برنامه های اموزشی هست با این حال بهترین و کم خطرترین روش استفاده از USB دستگاه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Saberkhan
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا